My Last Beginning

Hoho, for en dårlig blogger jeg er! Neida, jeg har bare laget meg ny blogg uten å ha sagt det til dere, har til og med byttet plattform og språk..

Jeg blogger nå på blogspot, bloggen er www.nobodygotstyle.blogspot.com, handler om meg og for det meste om mote, diy's og slikt, men det er litt om min hverdag også. Jeg blogger forresten på engelsk, og må si at engelsken min ikke er den beste. Etter at jeg fikk meg blogg, så har norskkarakteren min gått opp en karakter, så får se hva som skjer med min engelskkarakter nå, hehe..

Jeg tror jeg kommer til å blogge på den så lenge jeg gidd å blogge, men hvis jeg blir lei, så kommer jeg tilbake til blogg.no og siriano eller en av de forrige bloggene mine, man vet jo aldri. Har også begynt å slette gamle innlegg som jeg er en smule flau over.. 

Beste julegenser! ♥ klikk på bildet til å komme til bloggen

xx Tran N

3 comments

Frank Bank

11.03.2011 kl.22:55

Du skifter blogg for ofte, umulig for fansen din å følge med på deg

Frank Bank

11.03.2011 kl.22:58

Bloggen på norsk er artigere enn den på engelsk, du burde skifte tilbake til en norsk igjen

Tran Nguyen

13.03.2011 kl.21:18

Frank Bank: Takk for komplimentet, hvis det er et kompliment ;) Har begynt å tenke på det, men får se om jeg begynner å blogge her igjen, siden det sannsynligvis vil bli denne bloggen jeg vil poste innlegg på. :)

Lurer på virkelig hvem du er "Frank Bank"

Write a new commentcontact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits