Gjør-Det-Selv Søndag: Paljett Shorts

Hei hei! 

Skulle egentlig poste dette innlegget på fredag, men jeg fikk aldri tid til å publisere det, siden jeg skulle på leir.

Uansett, hver søndag framover skal jeg ha noe som kalles for "Gjør-Det-Selv"-søndag og da skal jeg vise dere forskjellige ting som dere kan lage selv, redesigne forskjellige plagg, lage håndsmykker/ringer, sy ting, negledesign osv. 

Har ikke lagd noe på en stund, så fant i "arkivet" noen shorts som jeg har laget av en gammel jeansbukse med paljetter på.

1. Finn en gammel jeansbukse - 
Merk av hvor du vil shortsen skal stoppe på deg og klipp. HUSK! Bedre å klippe for lite enn for mye!

2. Åpne sømmen på halve lommen - Du kan enten bruke en sånn ting du spretter opp sømmene med, eller gjøre slik som meg: bruke en fliseklemme + en saks. TIPS! Dette kan du gjøre med begge lommene


3. Sy på paljetter - Når du skal sy på paljetter, så begynner å sy nederst og så jobber du deg oppover. HUSK! Å sy bent og nøye. Du vil ikke at paljettene skal se skjevt ut og falle av mens du går med dem. TIPS! Istedenfor paljetter, kan du sy på studs(nagler). (noe jeg har tenkt å gjøre, men nagler er så dyrt!)


4. Du er ferdig! - TIPS! Stryk lommen slik at den ikke "henger"


Hva synes du om DIYen? Vil du ha fler?
hilsen

3 comments

Frank Bank

18.04.2011 kl.18:58

Flott shorts, men alt passer jo den smukke. Men nesten litt synd å rippe den flotte jeansen, om da ikke resten blir resirkulert til leggvarmere i fremtidige blogginnlegg :-)

Tran Nguyen

18.04.2011 kl.19:39

Frank Bank: Restene har jeg "resirkulert" vettu! Gjort det om til en veske. Vent til slutten av uken(?), og du vil se hvordan den ser ut! ;)

Frank Bank

18.04.2011 kl.20:49

Hm, noe sier meg at jeg er mer interessert i shorts enn vesker :-)

Write a new commentcontact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits