A Pop Off Colour

Jeg ble ikke trukket opp i skriftlig eksamen!!! Er så sinnsykt glad! Nå spørs det om jeg blir trukket opp i muntlig eller ikke..

Jeg sitter på bybanen nå, og siden jeg ikke har bedre å gjøre, så kan jeg skrive et innlegg til dere. Etter at skolen sluttet, så ville jeg dra å shoppe litt. Jeg har lovt meg selv å ikke shoppe mer før sommerferien, men det er litt vanskelig. Innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem

Ellers så elsker jeg å vindusnettshoppe. Er så sykt mye fint som ikke finnes i Bergen, spesielt av designerklær og slikt, og det ville vært fint å gå inn i en ekte Mulberry butikk for eksempel og bare se på alle de nydelige veskene. 

Som colorblocking er en trend, så er også knallfargede vesker en trend. Så to jenter i dag med hver sin oransje veske til et minimalistisk antrekk, og det så perfekt ut! Skal skaffe meg minst en av disse når jeg får meg jobb og tjener penger!


 
Marc Jacobs

Oversized Alexa, Mulberry

Cambridge Satchel Company

Celine Boston bag

Hermes Birkin

Carmbridge Satchel Company


Miu Miu
 

Balenciaga Work Bag


Proenza Schouler ps1

//google søkemotor, theblondesalad,fashionsquad
 

Også var jeg veldig flink i går og hjalp storesøsteren min å fjerne to virus på dataen hennes. Seriøst, de hadde tatt over pc'en helt

 

One comment

Linnéa

13.05.2011 kl.18:24

elsker knallfarger! dessverre tør jeg nesten aldri gå med noe sånt.. og jeg får heller ikke flere vesker, har en del, selv om alle har veldig duse farger.

Write a new commentcontact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits