Eventyret er (ikke) over

Den 13. juli 2011 var en trist dag for meg. Jeg var lei meg hele dagen og fikk tårer i øynene opptil flere ganger pga. Harry Potter premieren. Jeg hadde sagt til mamma at jeg ikke ville til Vietnam, siden jeg ville få med meg den siste Harry Potter-premieren, men hun hadde sagt at jeg kunne se den i Vietnam. I Vietnam viste de den ikke.

Jeg hadde tenkt å se filmen med en gang jeg kom hjem, men etter 22/7-hendelsen, så ventet jeg et par dager. Jeg bestemte meg for å se filmen i dag, noe jeg gjorde, siden dette var en perfekt dag å se filmen på - Både J.K. Rowling og Harry selv fyller år i dag. Jeg samlet opp motet til å se filmen. Og jeg må si at jeg gruet meg mer enn jeg gledet meg. To timer og 10 minutter senere var alt over. Jeg gråt. Jeg gråt fra der Professor McSnurp forsvarte Harry og hele veien til filmens slutt, i tillegg til at jeg hulket meg ut av kinosalen ++

Filmen var utrolig bra, men det var en del scener som jeg skulle ønske varte lengre. I boken så vier J.K.R et helt kapittel der Slur forteller sin historie; The Prince's Tale, mitt yndlingskapittel. Og i filmen så er det bare en liten del, og de som ikke har lest bøkene, vil så vidt skjønne hvorfor Slur har samme "patronus" som Lilly, (storesøsteren min skjønte det ikke). Jeg skulle også ønske at 19 år senere epilogen varte lengre, + en del mer..Og så må jeg også si at jeg greide å løse gåten til å finne "The Magic Quill" på www.pottermore.com, en ny nettside som J.K. Rowling har laget.. Sykt å tenke på at jeg er "one of a million" som vil være med å "shape the experience" som det står på siden. 

Gratulerer med 46-års dagen Rowling, og med 31-års dagen Harry!! I dag, for 20 år siden, så ble Harry fortalt av Gygrid at han var en trollmann.

Gygrid: You're a wizard, Harry
Harry: I'm a what?!
Gygrid: A wizard, (..)
Harry: You've made a mistake, I mean, I can't be a-a-a wizard. I mean, I'm just Harry, just Harry. 

283364_241218959232777_237642446257095_787116_3134304_n_large
 Men så fint som J.K. Rowling sier det, så er ikke eventyret over; "No story lives unless someone wants to listen", "The stories we love best, do live in us forever, so, whether you come back by page or the big screen, Hogwarts will always be there to welcome you home.. "


No comments

Write a new commentcontact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits