Litt personlig

Jeg mottok en bloggaward av Marlene for noen dager siden, og den går ut på at jeg skal skrive ting om meg selv som dere kanskje ikke vet. Siden jeg ikke er så personlig på bloggen, så vet dere sikkert lite/ingenting om meg, så nå kan dere bli litt bedre kjent med meg!

1. Jeg er nest eldst i en søskenflokk på fire, en storesøster, meg, en lillesøster og en lillebror. 

2. Jeg likte ikke navnet mitt da jeg var yngre,så jeg ble alltid flau når jeg skulle presentere meg ovenfor fremmede folk. Men nå synes jeg at navnet mitt faktisk ikke er så ille likevel. 

3. Jeg er en serie-elsker! Har i hvert fall minst en serie som jeg ser på hver dag! Mandag: X Factor UK, Tirsdag: Gossip Girl, The Lying Game(pause), Switched at Birth(pause), Hart of Dixie, Onsdag: Glee, Revenge, Torsdag: X Factor US, America's Next Top Model, Fredag: Project Runway(over), Lørdag: serier som jeg ikke hatt tid til å se på i løpet av uken, Søndag: X Factor UK. Og så abonnerer jeg på en hel del personer på youtube, så ser også på disse videoene når de har oppdatert kanalen..4. Jeg elsker cupcakes, spesielt å bake dem! Det beste ved det, er å se resultatet og se at de som spiser dem, liker dem! Og spise dem selv selvfølgelig! 

5. Jeg er en Tokio Hotel fan, og har vært det i flere år! Elsker musikken deres! I'm an alien!!6. Jeg er og en Belieber. Da JB ble kjent, så lovde jeg meg selv og ikke like han, men så hadde jeg selvfølgelig noen venner som var fan av ham, og hver gang jeg var med dem, så sang de på sangene hans, og tilslutt ga jeg opp, og nå liker jeg ham! Is the best time of the year..

7. Jeg har en syk hukommelse! Jeg husker ting jeg ikke skal huske, jeg glemmer ting som jeg ikke skal glemme.. Jeg husker hva folk gikk med for flere år siden, hva de sa og gjorde, litt stalker-aktig, og så glemmer jeg ting som når mamma sier jeg skal ta oppvasken..

8. Jeg har atopisk eksem og har hatt det siden jeg var en måned gammel.. Det gjør at jeg ikke tåler klor, diverse mat, støv, stress osv. 

9. Dere vet sikkert denne, men jeg elsker Harry Potter! Vet ikke hvordan livet mitt ville vært i dag, om jeg ikke hadde oppdaget HP, for det er en stor del av min hverdag! Potterhead10. Jeg er ikke så veldig sosial av meg, liker å sitte hjemme og kose meg med ting jeg liker å holde på med.. 

11. Hvis jeg hadde valgt et yrke etter det jeg liker å drive med, så ville det vært å  jobbe innenfor moteindustrien, synes det høres så kult ut, men samtidig vet jeg det tar mye jobb og arbeid. Så blir ikke noe slikt på meg, selv om jeg så gjerne vil..

Var vanskelig å skrive noe som var interresant om meg selv..

Jeg sender awarden videre til:
Fredrikke, Mea, Inger, Mille og Pia! (link på hver av navnene)

Var dette nytt for deg?

12 comments

julie ervik

03.11.2011 kl.18:35

visste ikke noe :-)

ineindis

03.11.2011 kl.18:51

Mye av det jeg ikke visste, men utrolig kult at du lagde et slikt innlegg, synes det var kult å lese! :')<3

Mille

03.11.2011 kl.19:13

visste litt, men mye nytt! hehe :-)

kommer til å ta litt tid før jeg poster mitt, for jeg aner ikke hva jeg skal skrive enda.. må komme på ting først, haha

// takk! satser på det går greit :-)

irmelintb

03.11.2011 kl.20:23

kjempekul blogg! :-)

Pia Vinningland

03.11.2011 kl.20:46

Takktakk! Jeg poster min i helga :)

Marlene

03.11.2011 kl.20:58

Søta ! :-D

Mea

03.11.2011 kl.21:22

gøyt å lese! takk for at du sendte den videre til meg :-D ♥

Trine !

03.11.2011 kl.21:41

Kult innlegg, visste ikke så mye ;D

Aina Birgitte

03.11.2011 kl.23:19

Likte heller ikke navnet mitt når jeg var yngre x)

Inger Lisbeth

04.11.2011 kl.00:50

elsker sånne innlegg :D

SaraAlexandra.com

04.11.2011 kl.08:09

visste ingenting av dette, men så er jeg ny på bloggen din :)) men liker sånne innlegg, da får man innspill på hvordan bloggern er :D

ruansdream

07.11.2011 kl.00:23

Om du er litt usikker om jobb innenfor bransjen, så er det fult mulig å komme til emsod moteskole og snakke med elevene her eller lærere som er designere. Kanskje du får en ny side av det? Det er verdt å prøve enn aldri :)

Write a new commentcontact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits