"Bestemor-hender"

I løpet av de siste månedene har jeg unngått å poste bilder av hendene mine pga. noen kommentarer jeg har fått. Vanligvis bryr jeg meg ikke om negative kommentarer, men disse kommentarene gikk langt over streken! Jeg har en følelse av at noen har stjålet identiteten til personen/personene som har kommentert, siden de har lagt igjen både fullt navn, blogg, e-post, adresse og telefonnummer.. Om de har gjort det eller ikke, så tar jeg disse kommentarene alvorlig.Måtte google mange av ordene i kommentarene ovenfor, siden jeg ikke skjønte hva de betød. Skjønner ikke hvordan en person kan være så hatefull og komme med så mange rasistiske uttalelser. Jeg vet at hendene mine ikke er "normale" og at de ligner på bestemorhender, men det betyr ikke at jeg er jøde eller at jeg er japaner, eller at jeg ikke har rett til å leve, for alle mennesker har rett til å leve uansett hvordan de ser ut eller hvor de kommer fra. 

Vurderte en stund å slutte og blogge, siden jeg lot kommentarene gå såpass inn på meg, i tillegg til at jeg tok de så seriøst.. Det var en periode etter de kommentarene at jeg var redd for å gå ut alene, siden jeg tenkte at den personen var der ute og ville "ta" meg. Er ikke redd for det lenger nå, heldigvis.Jeg skriver vanligvis ikke om slike ting, men måtte bare få dette ut.. Dette er heldigvis de eneste stygge kommentarene jeg har fått på bloggen, takket være dere søte lesere!

Hva synes du om slike kommentarer?
 

130 comments

SV: Jaaa <3

Herregud alle er forskjellige! De er sikkert ikke perfekte de heller !!!

ragnhild taklo

19.07.2012 kl.13:37

Jeg skjønner virklig ikke at noen kan oppføre seg sånn mot andre på nettet? Dette burde du politiannmelde, slik at de kan ta personene bak disse komentarene.!

Siri

19.07.2012 kl.13:42

Herregud, dette er virkelig noe av det værste jeg har lest noensinne! Har virkelig aldri sett noen så fæle og grusomme kommentarer før, og jeg får rett og slett frysninger over hele meg og tårer i øynene mine. Uff, synes utrolig synd på deg og du må drite i disse kommentarene. Jeg skjønner virkelig ikke at noen kan være så grusomme og onde. Følte at jeg kom til å eksplodere av sjokk da jeg leste disse kommentarene!

Ikke la dette påvirke deg, for disse kommentarene er ikke sanne! Du er en utrolig nydelig jente med et flott utseendet, smil, ansikt, kropp og det virker som om du har en herlig personlighet. Som jeg har sagt virker du som en flott jente, og du har sikkert inspirert alle leserne dine! Bare stå på videre, for du skriver veldig bra!

Husker selv at jeg som barn ble mobbet på grunn av mine skeive føtter( det er en sykdom), og slike deler ved kroppen sin kan man ikke gjøre noe med. Man er født slik man er, og man bør bare være stolt av det. Jeg fikk ofte høre kommentarer som: " Kan du ikke gå rett- det virker som om du skal snuble når som helst og det er et mareritt å se på".

Men likevel finnes det et minne som jeg ikke klarer å glemme Det var nemlig to eldre gutter som bandt føttene mine opp til et tre, for de mente at de da skulle få føttene mine til å bli rette igjen. Du kan jo selv tenke deg hvordan det var å bli hengt opp med tårer i øynene og latterligjort på grunn av at du er annerledes. Jeg visste i alle fall hvem de var, men at noen skriver så stygge og rasistiske ting til deg anonymt er rett og slett tragisk og patetisk.

Jeg synes at du skal anmelde dette, og jeg vet ikke om det er mulig. Likevel tror jeg politiet har ressurser til å spore IP-adressen. Det klarte i alle fall politiet når det skjedde en lignende sak på skolen. En annen mulighet er at man må kommentere på bloggen din over Facebook. Ettersom at du da vil vite hvem som kommenterer, og da slipper du slike patetisk og ynkelige kryp!

Stå på videre :) Du fortjente virkelig ikke dette, og jeg håper ting går bedre meg deg!

Henriette

19.07.2012 kl.13:58

Så slemt! ikke bry deg om dem. De er nok mennesker som har det så dårlig med seg selv at det trenger og rakke ned på andre for å føle seg bedre. Er ikke noe å bry seg om. Bare hev deg over de, for du er mye bedre enn de!
så sykt unødvendig av dem! alle har vell noe de ikke er fornøyd med, og å få slengt dritt på akuratt dt man ikke liker da, det er så kjipt. vært der selv, men det beste er og bare ikke ta det til seg. du er ei flink jente, elsker bloggen din, stå på! <3

missemmapham

19.07.2012 kl.14:12

Herregud, er det mulig å være så barnslige og slemme? det verste er at de tar det over nettet og som du sa, så tror jeg også at det er folk som bruker identiteten til andre! Det er sjukt slemt gjort. Bra du fortsetter å blogge å ikke lar dem få deg til å slutte. Fordi om du hadde gjort det, så hadde du på en måte "gitt opp" og det er nettopp det dem vil! Men fy søren.. blir så lei meg og sur når jeg leser sånne stygge kommentarer! Selvom det ikke handler om meg. Jeg bare hater sånt! Ikke bry deg om dem... Jeg synes du er kjempe sterk som fortsetter!

thatsvivs

19.07.2012 kl.14:18

wow, nå ble jeg veldig sjokkert over at noen kan skrive noe så stygt til en person! de burde skamme seg. du er perfekt sånn som du er! :)

Julie & Kjersti

19.07.2012 kl.14:22

De som skriver slike ting har det ikke noe bedre selv:) Du er en herlig jente, stå på med bloggen og ikke bry deg om slike dritt kommentarer :)

Therese Thao Vy Vu

19.07.2012 kl.14:41

husk ip-adressen dems! de er seriøst nolifers som ikke har noe annet å gjøre. Får sånne kommentarer selv, og det sårer sykt. men uansett, glem de taperne, tenk på alle de fine kommentarene du har fått! :D
Fy søren så kalde folk kan være med følelser, de kan si mye stygt til andre når de ikke er noe bedre selv.. åh bli oppgitt av sånne personer.

Stå på videre, du er en utrolig flink!♥

Amaliieeu

19.07.2012 kl.14:46

herregud alle er forskjellige! stå på videre! :-)

chbf Kommentere tilbake

19.07.2012 kl.14:47

Du er flink ! :)

Agnethe Kristine Pihlmann

19.07.2012 kl.14:50

Herregud! Du er klar over at du kan anmelde dette her? Det synes jeg virkelig du burde gjøre! Det er trussler, rasisme og krenkelse! Spar på nummerne de ga ut, navna og IP-adressene og meld dem til politiet! Ikke finn deg i å bli tråkket på på den måten!

Det er utrolig sårende, unødvendig og ikke minst så er diskriminering i Norge ulovlig, noe de holdt på med der.

Anmeld dem! Virkelig, for ditt og deres eget beste. De må lære at det ikke går ann å oppføre seg på den måten! Uansett hvor mye du misliker en person går det ikke ann å gjøre slikt!

Synes du er kjempevakker :)

19.07.2012 kl.14:50

skjønner ikke at folk kan ha så lite å gjøre på! Fikk/får selv mange stygge kommentarer som feks "ikke rart at du er tykk når du spiser eplekake til frokost" men vet du hva? jeg har faktisk undervektig. Enkelte personer rakker kun ned for å føle seg bedre! Ikke ta det til deg:)
Herregud, hvis de har noe å si så kan de jo like så godt holde for seg selv...

Nora- Kommenterer tilbake <3

19.07.2012 kl.15:01

Herregud, kjente det boblet i meg, imens jeg leste igjennom dette. Fyfader, jeg ante ikke at det gikk ann og være så hjerteløse, rasistiske, respektløse drittunger. Det her er utrolig alvorlig, og selv hadde jeg nok politianmeldt. Faktisk.

Det var utrolig sterkt gjort av deg og dele med bloggen! Det skal du virkelig ha ❤

Håper ikke du har tatt det innover deg, for det bør du ikke.

Du er perfekt akkurat som det er, og jeg er sikker på at den/de som skrev dette, er sjalu på DEG. Virkelig!

Håper også at de(n) som har skrevet noe slikt, leser dette innlegget, også kommentarene. Håper de(n) skjønner at det bare er drittsekker som skriver slikt!

Alle er forskjellige, men det er det om gjør dem vakre! Du er vakker, husk på det!

Stå på, sterke ❤❤❤❤❤

emisj.blogg.no

19.07.2012 kl.15:08

Herregud, noe så barnslig!!
Ikke bry deg noe om dem ... jeg og bestevennen min har en blogg som heter ffkjentene.blogg.no og vi fikk nesten like kommentarer som det men vi brydde oss ikke pga alle sa at vi ikke skulle . men det vi syntes var litt feigt og teit var at gikk med navnet "?" og hele klassen vår snakket om han/hun .. Drit i dem ! Du er kjempe pen ! jeg elsker bloggen din ! ;)

Ikke slutt å blogge ! de er bare missunelige på deg ! ikke tenk på det ... de er bare sjalu for du er bedre enn de .. Stå på vær sterk ! bare blogg som om det aldri har skjedd <3 En gang til JEG ELSKER BLOGGEN DIN ! IKKE SLUTT PGA DE DUSTENE !;)
unødvendig!

juliamyklebust

19.07.2012 kl.15:20

what the hell?! nå ble jeg skikkelig sinna!! At noen kan være så jævelige.. bare hev hodet ditt og vis at du er bedre enn dem <3 Lykke til :)

Blir glad for kommentar tilbake!

Bamboneyeho

19.07.2012 kl.15:26

Blir kvalm rett og slett, Dette burde ikke vært lov , uff føle meg så dårlig:(

du fortjener bedre, synes du er vakker slik du er<3. Liker ikke når folk er så onde som dette, ikke bryr dæ kjære deg. klem

sofie avseth

19.07.2012 kl.15:29

faen ta sånne drittunger som ikke har et liv. Du er pen :-) de er bare helt jævlige disse fuckings misslykka misfosterene.

mathildo

19.07.2012 kl.15:49

Gud så forferdelig! Hadde blitt helt i fra meg om det var meg. Blir helt kvalm av hvor slem det går ann å være. Du bør annmelde dette til politiet, for sånn går det faktisk ikke ann å oppføre seg ! Det er dem som skrev de kommentarene som har et veldig stort problem, ikke du. Klem ♥

Anniken Løberg

19.07.2012 kl.15:49

Det der var sykt frekt. Du er menneske du også. Jeg syntes ikke du hadde bestemorhender. Alle er forksjellige på hver sin måte. Jeg syntes du burde si ifra til foreldrene dine eller noe! for det de skrev var frekt. De sier du ikke fortjener å leve, det er jo de som ikke fortjener det når de er så frekke. Hva har du gjort de? Kjenner jeg blir kjempe sur og irritert at det faktisk går ann og være et sånt mennekse.

camilla og lena

19.07.2012 kl.15:58

Heregud folk er så stygge ! fin blogg, stå på du , ikke bry deg om de , de har sikkert store problemer selv.

Mariell

19.07.2012 kl.16:07

Omg! Inger er perfekt, vedder på at dem bare er sjalue på deg! ;-) Ikke bry deg om dem, bruk tiden din på noe annet!! Fatter ikke at folk gidder å bruke tid på å plage/mobbe andre for ting. Du er vakker slik du er! <3

marijaognadia

19.07.2012 kl.16:10

Fyfaen så respektløst! Bare vær sterk, du er vakker! <3

Gullfisk

19.07.2012 kl.16:18

Hva feiler det folk nå til dags? Det er TRAGISK at folk tror de kan være sånn mot andre! Jeg ble rett og slett kvalm av å lese hva de synes om deg og hva de synes du fortjener. Du fortjener bare det beste og ihvertfall ikke slike drittkommentarer fra folk. Du er nyyydelig og hver gang jeg ser bilder av deg her på bloggen din tenker jeg at du er en utrolig søt og pen jente. <3

Drit i de som skriver slike kommentarer. De er noen ordentlige duster...

Ha en fin dag videre. Kleem. c:
åherregud, er helt målløs ;o

kamerasilje

19.07.2012 kl.16:31

Herregud så barnslig gjort!

Ingen er perfekte! men ingen fortjener slike kommentarer!

Leah - Kommenterer tilbake

19.07.2012 kl.16:37

Herregud,..... de som skrev de kommentaren er nok sjalu på deh...

isabelgl

19.07.2012 kl.16:47

Du er fin som du er! Herlig at du tørr å stå for det du har og slikt! Du er helt fantastisk som du er!

De som kommenterer stygt har tydeligvis ikke noe annet å gjøre! Det får være deres problem og de burde ikke la det gå utover andre!
huff å huff! så veldig barnslig gjort! Ikke bry deg noe om det! det er sikkert bare en liten snørrunge som som ikke har noe bedre og gjøre med livet sitt...
Huff da :/ ikke bry deg om hva andre sier. Hater at folk skal slenge masse dritt!!

Tuva

19.07.2012 kl.17:26

Herregud, at noen kan si sånne ting!!!
oi, fy f*en.... dette er for drøyt! Hvis du ikke har sånn sporer på ip, så kan du gjerne få min link! Så du kan se hvem som har skrevet dette! Dette er ikke akseptabelt i det hele tatt! ikke hør på h*n -.-

Jannelb

19.07.2012 kl.17:32

SV: Tusen takk for hyggelig kommentar!

Off, noen mennesker bryr seg ikke om andres følelser.. Du må heller fokusere på alle de positive kommentarene du får, og ikke bry deg om de som sårer deg. Veldig vanskelig, men ikke verdt det! Kjempefin blogg, stå på videre :-)
Bryr meg ikke om hvordan folk ser ut, det er personligheten som teller. Alle er forskjellige og det må man bare akseptere, INGEN er perfekte, alle har noe de er misfornøyd med. Så de som kommenterer sånt kan bare dra til helvette! De har ikke skjønt hvordan livet fungerer.
slemme kommentarer !! Ikke bry deg om dem :)
harregud, alle er jo forskjellige!! at noen kan si sånnt ! :-)
Fyfan så dårlig gjort ! Ikke hør på dem ..

Stå på videre , du er kjempefin <3

Lisa

19.07.2012 kl.18:06

Fy søren hva feiler det med folk? Alle er forskjellige så ikke bry deg om det :-)

Marthe

19.07.2012 kl.18:12

Det er de værste kommentarene jeg har sett! Herregud, at det er mulig. Det er så useriøst og urelevant at jeg ikke har ord. Bra at du legger det ut, da viser du at du er bedre og hever deg over det. Vi har alle noe vi ikke er fornøyde med. Jeg synes du er nydelig :)

19.07.2012 kl.18:18

fy f***, at det går an... De som kommenterer slikt kommer ikke langt i verden med å være slik. Karma's a bitch if you are!

Vibeke A Gran

19.07.2012 kl.18:27

Det er bare helt sykt respektløst! det er ikke noe å bry seg om.. Folk skriver bare sånt fordi de missunner deg for noe og ikke har noe bedre å gjøre <3

Sadaf

19.07.2012 kl.18:32

Omg O: Jævla respektløse unge... Håper det går bra med deg :( <3
utrolig trist at noen kommenterer slike ting..

Hedda Sofie

19.07.2012 kl.18:45

Tenk at noen kan si noe sånt, ingen er perfekte og det er det visst noen som ikke forstår. Du fortjener bedre og de misunner deg! Det er utrolig teit å kommentere slik!

sara

19.07.2012 kl.18:50

hadde eg vert deg hadde eg anmeldt dei. politiet finne LETT kim det e ved hjelp av koden fra kommentaren. då finne du ut kim dei e og så kan du se dei når dei blir "tatt" av politet! SÅNN SERR O! ANMELD DEM!!

Moiicamilla

19.07.2012 kl.18:54

herreguud! unnskyld meg men, at folk kan synke såå syyyyyyyyyykt lavt!!

mettemjaaseth

19.07.2012 kl.18:57

såå unødvendig! Blir bare oppgitt..

mettemjaaseth

19.07.2012 kl.18:57

såå unødvendig! Blir bare oppgitt..

Daniela Staupe

19.07.2012 kl.19:01

serriøst, ingen er perfekte! btw; syns du er fin akkuratt som du er jeg :D
Åherregud så jævla unødvendig og slenge dritt på den måten der! Ikke slutt å blogg, ikke la haterne vinne over deg :-) Og alle er forskjellige!

todo - kommentere tilbake

19.07.2012 kl.19:45

FYFAEN ! at det går ann å vær så respektløse, noen bør få en stol i tryne ! Du er perfekt akkurat som du er ! Du er en kjempe stor inspirasjon for mange, for meg er du i alle fall det ! Elsker stilen din og elsker absolutt alt med deg. Ikke hør på hva di sier de er bare sjalu, ikke bry deg om dem, de har rett og slett ikke god nok selvtilit som deg som tør å være deg selv og istede vil de rakke ned på alle andre. Etter min mening blir det for dumt. Hev hode og viss dem hvem som er sjefen ! Elsker bloggen din, må ikke slutte !
Fy faen, snakk om og gå over streken ja! Så unødvendig, og veldig dårlig gjort!
WHAT THE FUCK ER GALE MED DE FOLKENE DA? Føler at jeg bliri sinnsykt provosert og irritert. Ingen er perfekte, men du er faen meg ikke stygg. Du er nydelig, og uansett om hendene er rynkete, eller om de er glatte eller om de måtte mangle, så betyr det ikke noenting ovenfor noe i det hele tatt! Du er perfekt slik som du er og jeg synes det er helt fantastisk flott at du ikke tar det så til deg. :) Stay strong, eller hvafaen :p

Enjoythis

19.07.2012 kl.20:12

Jeg er ordløs, vet ikke hva jeg skal skrive. Det der er helt forferdelig! Tenk at noen har så dårlig selvbilde at de må rakke ned på andre (sine hender faktisk som man ikke kan gjøre noe med), for å føle seg bedre. Stå på! Den/de som skrev de kommentarene børr ikke komme unna med det. :)

sophie marken

19.07.2012 kl.20:17

dette var drøyt.... Ikke ta deg nært av sånne kommentarer!
Det er så unødvendig gjort, du har fine hender, men bare hev hodet og vis at du ikke bryr deg, ikke la de vinne, fordi du er en sterk person! <3

Himmelretning

19.07.2012 kl.20:23

Herregud, så unødvendig å komme med slike kommentarer. Du bure politiannmelde dem.. :o

miriam johanne

19.07.2012 kl.20:31

Fy søren!! Hvordan kan de skrive det om deg!? Du som er så kul!? jeg er glad for at du er den du er jeg, fortsett med det<3

Maria

19.07.2012 kl.20:51

Så frekke de/Han/hun er !!!

du burde anmelde den kommentaren!

Hedda - kommenterer tilbake!

19.07.2012 kl.20:57

Herregud! At folk kan skrive noe sånt? Det er helt unødvendig! Bare glem de,du er helt nydelig uansett ♥

Julie Ingvaldsen

19.07.2012 kl.21:10

Herreguuuuuud! Nå ble jeg skikkelig sint! For det første så bør ikke folk bry seg om hvordan hendene til andre ser ut, og for det andre er det så sykt frekt, unødvendig, slemt, idiotisk og upassende. Håper de/den som skrev de kommentarene angrer seg forferdelig og har lyst til at ordene skal bli rettet mot dem/de. Greit, du liker ikke hendene til noen. Ikke si det til hele verden, du aner ikke hvor mye du sårer noen! Selv om du fikk slemme kommentarer fortsetter du å blogge, utrolig sterkt gjort av deg. det viser også at du bryr deg mer om de fine kommentarene enn de som sårer deg :) Imponerende sterkt! Fortsett å blogg, du er kjempeflink♥

Ozygirlza

19.07.2012 kl.21:26

Herregud, ikke bry deg om de kommentarene! Du er søt akkurat som du er, og selv om hendene dine kanskje ikke er "normale" som du selv kalte dem så betyr ikke det at du ikke har lov til å leve. Drit i kommentarene og lev livet søta! :D

Photography by Sara

19.07.2012 kl.21:27

Utrolig dårlig sagt! Blir lei meg av å lese sånt!

Mia

19.07.2012 kl.21:28

er det mulig?!!! så utrolig unødveldig av de!

Må bare si at du har veldig fin blogg! <3<3

tambao

19.07.2012 kl.21:42

herregud, det er så utrolig dårlig gjort!

Kimia Hooshangi

19.07.2012 kl.21:49

Herregud!! Hvem er de som har tatt seg retten til å dømme!? Ingen er perfekte og det er ikke så mye man kan gjøre med utseende sitt på denne alderen!! Personlighet er noe annet, og en fin en har de ikke! Jeg kjenner deg ikke godt i det hele tatt, men har lest gjennom bloggen din et par ganger og du virker som en utrolig hyggelig jente, som IKKE fortjener slikt! Bare haters, tro meg. Og selv om jeg ikke kjenner deg, satt jeg med tårer i øynene når jeg leste dette. Det er så urettferdig at noen uskyldige skal bli angrepet av dumme, randome folk fra nettet! Bra at du ikke slutta å blogge. Hvis at du er sterkere, for det er du! Det er ikke du som poster stygge ting om andre, under flaske navn/ identiteter. Nei, det er folk som har det så ille og miserabelt selv, som absolutt må få noen andre til å føle seg like deprimert som de er! Jeg anbefaler at du snakker om det her med en god venn. Alltid godt å snakke ut med noen du stoler på, og bli trøstet! Og det at de sier at du ikke burde leve.. fyfaen, det er ikke du som går rundt og sårer folk! Du er like mye verdt som alle andre, men folk som henne/han/de... ingen vil ha slike folk i verden! Fortsett med bloggingen og prøv å skyve unna de stygge kommentarene. Jeg vet det er lettere sagt enn gjort, men skader aldri å prøve ;)
Hvafaen? Hhahahaha, så teite kommentarer. Stå på med blogginga, du er herlig! Og ikke bry deg om de haterne..

Marthine

19.07.2012 kl.22:13

DET HAR DU IKKE! Blir sykt sykt irritert hvordan mennesker behandler hverandre. åååååå!! blir provosert! Du har drit fin blogg, håper det irriterer og dreper haterne fordi du har drit fin blogg<3 og du er pen og! Ikke slutt og blogg da får de det som de vil..

inspire

19.07.2012 kl.22:23

Så utrolig teit å kommentere sånne ting! Slike ting kommer bare fra noen som har problemer med seg selv eller er sjalu, bare hev deg over det :)
Uff! Herregud ;O

Lea

19.07.2012 kl.22:32

åh, herre.. tuller du med meg? hahhaa, går det an å være mer tragisk?

enten så burde du anmelde dette, eller så burde du le hardt over at det finnes så stakkarslige mennesker :P

...eller hva jeg ville ha gjort; begge deler :)

Julie

19.07.2012 kl.22:33

Uff, utrolig frekt!

Ingrid Glimsdal

19.07.2012 kl.22:55

Herregud, for en person som har skrevet det! Patetisk, barnslig og rett og slett tragisk. Leit at folk oppfører seg på den måten, men du må bare heve deg over det. Stå på!

agenitram-kommenterer tilbake

19.07.2012 kl.23:04

fyfader, jeg blir så sur når jeg leser sånt!

at det går ann og være så slemme dumme idioter osv, du er perfekt akkurat som du er- jeg har heller ikke "glatte" hender! Syntes hendene dine er fine akkurat som deg <3
Det der var laangt over streken!! Hva tenker slike personer som kommenterer slikt? De har seriøst ikke noe hjerte, ikke noe sjel. Disse kommentarene burde anmeldes spør du meg, det er jo faen meg dødstrusler! Jeg støtter deg<3 Bra du blogger om dette, og ikke holder det inni deg, for det gjør det verre<3

Mina Kanchan

19.07.2012 kl.23:19

Nå ble jeg virkelig sjokkert! At det går an! Jeg ble faktisk HELT målløs! Men vær så snill og hev deg over disse kommentarene, vet at slikt er sårende, men den eneste måten å seire på er og rett og slett drite i det og tenke at uansett så er jeg bra nok! Og det er du - selv om jeg ikke kjenner deg, så er du bra på DIN måte fordi vi alle er forskjellige og gode på vær vår måte. Klisje, i know, men sant.

Et lite spørsmål? Har du sjekket IP adressen til de som kommenterte disse drittkommentarene. Kan hende det er en og samme person som kun er ute etter å lage kvalme.

STÅ PÅ!
Er det mulig.. Alle folk er forskjellige, på hver sin måte. Bare se bort ifra de stygge kommentarene, dette er meningsløst og uakseptabelt! Noen har virkelig lite å finne på når de rakker ned på folk. Stå på!

Frida Jessen

19.07.2012 kl.23:27

huff, fatter ikke at folk tillater seg selv å synke så lavt. se forbi drittkommentarene og stå på sånn som den i mine øye supersøte og flotte jenta du er! ingen fortjener å bli snakket til på denne måten.
Herregud.. så dårlig gjort!

Aud Marie

20.07.2012 kl.00:23

Utrolig dårlig gjort!

Dette kan politianmeldes, også kan du søke på ip-adressen på google, så kan du _kanskje_ finne ut hvem det er!

Sikkert noen som bare har skrevet ett random nummer og navn

Beate Kolbeinsen

20.07.2012 kl.00:29

heregud, så teit av den personen som skrev det.

Synes du er nydelig jeg! digger deg!

hannah

20.07.2012 kl.00:35

Blir sur på sånne mennesker som ødlegger for andre. De burde se seg i speilet og se etter sine egene feil før de snakker slik med DEG! Jeg digger bloggen din! Jeg syntes ikke det er noe galt med hendene dine i det hele tatt så lenge de har lik funksjon som ALLE andres! Ikke ta sånne ting til deg fordi kanskje de misunner deg. HATERS GONNA HATE, men det er ikke noe å hate ved deg. De er sikkert bare missunlige på at du har en populær blogg.

Du kan anmelde det om du vil! Men syntes du skal anmelde hvis det kommer inn flere fordi det er rasistisk og krenkene!

Digger bloggen din, hoper du får et mye bedre liv enn dem som skrev de grusome kommentare!!!!!!!!!!!!!!!!!

hannahelisabeth

20.07.2012 kl.00:36

Var med som skrev kommentaren over ;)

Sooriya

20.07.2012 kl.01:00

fy faen! dette burde anmeldes, både fordi det er rasistisk og inneholder trusler. blir så forbannet av å se slike tilfeller der idiotiske nolifers skal hakke på andre og være jævlig. ikke akseptabelt i det hele tatt. stå på, du er sterk! :)

sarah

20.07.2012 kl.01:01

herregud!! så stygt skrevet, hev deg over dem, er bare barnslig! stå på, søte du :)

Sofie - kommenterer tilbake

20.07.2012 kl.01:06

Herregud! Ikke bry deg om de! Det er utrolig stygt skrevet, de som bruker tiden sin på å skrive dritt har jævlig lite liv! stå på!

Marta

20.07.2012 kl.01:55

Tran! Du er en kjempesøt jente, og er godt likt av alle. Kan ikke skjønne at du, av alle, har haters. Dette er utvilsomt en low-life person med et stort behov for å rakke ned på andre for å føle seg bedre. Ikke tro et ord på det som blir sagt, for det er feil. Du er kjempepen, flink, snill og inspirerende. Har faktisk bare gode ting å si om deg. Du trenger ikke å skjule hendene dine. De er fine fordi de er dine, og du kan ikke noe for at de ser slik ut. Du er skjønn, Tran!
Fyf*en! Alle er forskjellige, og man skal ikke bry seg om utseendet! du er ei kjempesøt jente, og for meg så har ikke utseendet ditt eller hendene dine, som det er snakk om i innlegget, noe å si - det burde det ikke være for noen andre heller. De drittkommentarene var rett og slett ekle. Fikk klump i halsen på dine vegne, og hadde jeg vært deg så hadde jeg anmeldt det.

Du må for all del ikke la deg knekke! Stå på med bloggen, og ikke slutt! Det er akkurat det de vil!

Du vet at du er så mye høyere opp enn dem når sånt skjer. Herregud.. Anmeld det! Ta til deg de vi positive leser sier, og anmeld det. Tror det er det beste, uansett. Stå på!! Har troa på deg :-)

20.07.2012 kl.08:20

Så utrolig ufyselig skrevet! Kan ikke fatt at noen får seg til å si slike ting en gang. Skjønner de ikke hvor mye de ødelegger for andre? Du er nydelig akkurat som du er<3 Stå på videre!

Jennyy

20.07.2012 kl.09:31

Nei stakkars deg! Herregud, alle er forskjellige og ingen kan noe for det?! Fingrene mine er timeglassformet, hehe men dine er ikke ille! De kommentarene burde du andmelde!

Det er bare noen kommentarer, tenk på alle oss som støtter deg! Det skal du se på, de positive som Anonym sa over her, helt enig i det!

Støtter og har troa på deg!

SaraAlexandra.com

20.07.2012 kl.09:40

Du er nydelig uansett!! Herlighet mennesker kan virkelig være slemme! Liker deg jeg! Og tenk på det uten tør hud hadde du ikke vært deg selv! Du er unik<3

Silje

20.07.2012 kl.10:03

Herlighet, så slemme enkelte folk er. Du burde ikke ta til deg det som var skrevet i de kommentarene, og heller se på hvor mange som støtter deg. Du fortjener ikke dritt-kommentarer, jeg syns du er pen jeg<3
Det var utrolig slemt og stygt sakt av den personen! Du er en utrolig nydelig jente synes jeg :)

20.07.2012 kl.11:32

At folk TØR. Jeg blir helt målløs, men samtidig føler jeg at jeg blir UTROLIG sint. Jeg synes du skal vise kommentarene til foreldrene dine (om du ikke allerede har gjort det) og ringe politiiiiet!!!!!!!!! Det der er ikke LOVLIG. Jeg digger deg, og du er utrolig tøff som legger ut dette innlegget, og det er det RETTE å gjøre. Jeg er IKKE enig i noe av det personen sier, for du er nydelig, og kan ikke noe for at eksemen ikke lar hendene dine i fred!! Jeg digger deg, husk det!!

Siv

20.07.2012 kl.11:32

At folk TØR. Jeg blir helt målløs, men samtidig føler jeg at jeg blir UTROLIG sint. Jeg synes du skal vise kommentarene til foreldrene dine (om du ikke allerede har gjort det) og ringe politiiiiet!!!!!!!!! Det der er ikke LOVLIG. Jeg digger deg, og du er utrolig tøff som legger ut dette innlegget, og det er det RETTE å gjøre. Jeg er IKKE enig i noe av det personen sier, for du er nydelig, og kan ikke noe for at eksemen ikke lar hendene dine i fred!! Jeg digger deg, husk det!! <3

20.07.2012 kl.11:42

Det er så utrolig slemt! jeg skjønner ikke at folk i det hele tatt gidder å bruke tiden sin på så mye hat. Dette fortjener du rett og slett ikke! Du virker så søt og blid hele tiden. Prøv å ignorer slike meldinger, hatere skriver det bare fordi du har et eller annet som ikke dem har. Derfor må de få deg ned så de ser bedre ut. Husk det her "Haters make us famous". Du får mye støtte her og jeg håper det sitter mye bedre enn de stygge kommentarene! Du er kjempe søt og alle er vakre på hver sin måte! :)
Herregud!! Skjøønner ikke at folk kan være så utrolig stygge og slemme og skrive noe sånt til en sånn fantastisk jente som deg ♥ Ikke bry deg om de kommentarene, det at du ikke slutta og blogge er kjempe bra! Du er fantastisk!!! Husk det <3<3<3
harregud så frekkt du bør politiandmelde det <3

Victoria Edvardsen

20.07.2012 kl.12:30

Hater sånne kommentarer !

Stå på videre for dette klarer du !<3

kaffeelskern

20.07.2012 kl.12:34

Sinnsykt unødvendig!

sofie avseth

20.07.2012 kl.12:45

heeelt unødvendig!

20.07.2012 kl.14:13

Fyfaen, jeg kjenner jeg blir døds sur. Det er så sykt unødvendig! Åå!!! Du burde seriøst anmelde dem. Hvis de ikke liker deg, så skjønner jeg ikke hvorfor de gidder å bruke tiden på å lese bloggen din. Du er absolutt ikke stygg, og iallefall ikke en jøde. HATERS GONNA HATE.

Stå på, du er nydelig :-)

mheart95

20.07.2012 kl.15:31

Herregud, for noen frekke og unødvendige kommentarer!!

Ikke bry deg om dem, du er en fantastisk blogger! Du er nydelig uansett hva andre sier :D

anh

20.07.2012 kl.15:36

jeg tror jeg la igjen en kommentar, men jeg gjorde visst ikke det..

det er utrolig frekt gjort, og helt unødvendig. du er kjempe pen og vakker, og ikke la dem få deg til å tro noe annet. stå på, du er tøff! x

Malin - kommenterer tilbake

20.07.2012 kl.15:37

Herreguud!! :0 det er det værste jeg har lest på en blogg på lenge! Du fortjener ikke dette i det hele tatt, kjente jeh blei sykt forbanna da jeg leste de stygge kommentarene :( du burde sånn helt serriøst få anmeødt det med engang for snn skal det ikke være asså!! Grusomt :(

Kristine Elisabeth

20.07.2012 kl.15:56

Jeg kjenner jeg blir direkte kvalm av og lese dette. At noen personer kan være så hjerteløse, er virkelig vondt og se. Stå på videre :-) du er vakker!

Helene Kragseth Skotte.

20.07.2012 kl.18:07

Hadde jeg vært deg, hadde jeg anmeldt det! for dette er å gå laaaangt over streken!

sv: Takk for kommentar!:D

marie thorsen

20.07.2012 kl.19:03

Jeg er helt enig med Agnethe, dette kan og BØR du annmelde!!! Fy søren for noen barnslige og ekkle mennesker, håper ikke du lar dem ødelegge hele selvtilitten din. Det er dem det er noe alvorlig galt med, ikke deg :)

amaliebjornhom

20.07.2012 kl.19:14

Utrolig frekke de er!! Ble sykt irritert, de har gått langt over streken! Men hadde jeg vært deg så hadde jeg anmelt det siden noen av de har jo lagt igjen fullt navn og adresse og helle pakka.. Og tror noen av de skriver det pga missunnelse.. Du har jo den fine klesstilen og virker som ei utrolig hærlig å søt jente og du viser vertfall at du er det gjennom bloggen!<3 Digger bloggen din!

Siw Fjellhaug

20.07.2012 kl.21:38

å herre.. De kan dra seg ett visst sted! det er ingenting gale med deg så skjønner ikke hvor de har fått alt det derre fra? Elsker bloggen din <3
Omg, de er bare noen, kan ikke forklare. Noe jeg pleier å si er at alle er perfekte på sine egne måter. Og jeg synes du er perfekt og vakker på din egen måte. ! <3

helene simensen

20.07.2012 kl.23:48

det er nok de verste kommentarene jeg noengang har lest. fikk skikkelig vondt inni meg kjente jeg. kan ikke fatte og begripe hva som får folk til å slenge sånt til andre mennesker. det er forferdelig! du kan trøste deg med at du er en kjempesøt jente, og at de som skriver slikt bare er noen drittunger uten liv<3

nation of gorgeousness

21.07.2012 kl.13:50

Som Helene Simensen sier så er dette noen av det værste kommentarene jeg har sett! Jeg tror nok ikke jeg hadde klart å fortsette å blogge etter noe sånt. Jeg beundrer deg ditt mot og at du er så sterk som fortsetter. De menneskene som sier noe sånt, eller jeg kan ikke skjønne at folk sier noe sånt! Tran, du er vakker og snill og utrolig flink. Ikke la noe sånt ødelegge deg! Husk at du alltid har folk til å søtte deg, inkludert meg :)
Noen av de verste kommentarene jeg har lest! Forstår ikke hvordan folk har hjerte til å si sånne ting til andre personer.

cecilienatalie

21.07.2012 kl.19:03

Jeg skjønner ike at det er mulig å være så sinnsykt umodne og slemme! Du er utrolig nydelig, uansett hva teite drittunger kan finne på å skrive.

k e l l i s <3

21.07.2012 kl.20:18

OMG! Utrolig hvor mange syke folk det er der ute, kan virkelig ikke forstå at noen virkelig kan tenke og ikke minst skrive slikt til andre. Alle er forskjellige det burde da alle forstå! Bare stå på videre, digger bloggen din!!!! :D
De kommentarene var rett og slett lavmål på svært høyt nivå. Jeg begriper ikke hvordan noen mennesker føler et behov for å tråkke ned et menneske ved å skrive såpass stygge kommentarer. Et ord tragisk. Generelt har jeg heller ikke skjønt hva slike kommentarer gjør for den personen som skriver det... Hva får de ut av det? Slike mennesker er falske, og kommer aldri til å oppnå noe. Det er grenser for hvor FREKK og UHØFLIG man kan være. Nei, jeg har virkelig ikke ord. Det var kvalmt å lese og du må bare holde hodet høyt og snu det andre kinnet. Du er er bedre mennesket enn det de er :) Stå på, embrace it ♥

Juni

22.07.2012 kl.14:13

Jeg har følgt bloggen din så lenge jeg kan huske! Syntes du har fantastisk stil og utseende, så bare glem disse idiotene...

Stå på vidre! ilu ♥♥

elisebaadal

22.07.2012 kl.19:48

JEG BLIR HELT FRA MEG! TENK AT FOLK KAN SKRIVE SÅNN!

Tran ikke bry deg! Stå på, du har en utrolig kul og fin stil ! De er bare sjalu!!

vivian

23.07.2012 kl.13:28

Det der er faktisk helt syk. Hvordan kan mennesker i det hele tatt oppføre seg slik, og skrive noe sånt til et annet menneske. Jeg er så sint og oppgitt nå. Det verste er jo at mange av dem kommer unna med det! Det syns jeg ikke du skal la de gjøre, anmeld de for trusler og for å bruke andres indenditet (hvis det er det som er tilfelle), selv om det sikkert er et bry, men det der er ikke greit.

Har nesten ikke ord altså. Men synes bloggen din er utrolig fin, og det er det flere som gjør, så disse kommentarene blir utnummerert i forhold til alle de fine kommentarene. Skjønner godt at kommentarene kan ha gått innpå deg, men ikke glem at de kun er idioter. Stå på videre og bevis dem!!

Karoline

24.07.2012 kl.00:03

Skjønner virkelig ikke at enkelte mennesker synker SÅ lavt.. Ikke ta det til deg, for det er kun idioter som skriver slike ting til andre :-)

lovephooto

24.07.2012 kl.14:41

Skjønner virkelig ikke hvordan folk kan skrive noe sånt! Du kan jo ikke noe for det med hennene dine, og det er slettes ikke ekkelt i det hele tatt! Stå på! Syntes du har en kjempefin blogg! Pen er du også♥

24.07.2012 kl.18:17

helt ufattelig frekkt å skrive slikt, hun/han gikk LANGT over streken! Er nok ikke noe ebdre selv, sykt teit... synes du er kjempe kul jeg, og elsker stilen din! haters gonna hate....
Dette er noe av det verste jeg har lest... hvordan har noen hjerte til å si noe sånt? Hvis jeg hadde fått sånne kommentarer ville jeg reagert helt likt som deg. De er bare misunnelige på den utrolig fine stilen din... Stå på! Du er sterk :)

31.07.2012 kl.22:02

Drøyt, uffamei! Fikk lyst til å gå "gjennOm" skjermen å gi deg en klem! Du som er verdens søteste jente da! Jeg blir kvalm av det som står der, at noen kan skrive noe sånt!

olga

10.08.2012 kl.13:35

wow, ble rett og slett imponert over hvor mye bullshitt man kan finne på! Hjerteløse mennesker! stå på :)

Write a new commentcontact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits