Blog

Seven Outfits

Har vært en stund siden jeg har vært innom blogg.no, men nå er jeg tilbake. Siden sist har jeg vært i Oslo, vært med venner, rett og slett bare nytt ferien. Tenk at det bare er to dager til skolestart!

Jeg har tenkt litt de ukene jeg ikke har blogget, og jeg har bestemt meg for å starte på nytt igjen, på en ny blogg og på et "nytt" språk,. Har følt at innleggene jeg skrev før jeg dro, ikke har vært helt "meg". 
Det blir hovedsakelig en outfitblogg, siden jeg ikke vil bruke så mye tid på bloggen, i og med at jeg begynner på sisteåret på videregående, og jeg vil bruke mer tid på skolearbeid. Og siden jeg ikke har hatt engelsk på ett år, så kommer jeg til å skrive på engelsk, for å gjenopprette engelsken min.

 

Kommer til å beholde denne bloggen slik at dere kan komme innom for litt inspirasjon.

...

 

 

 

 

 

.. begynner å blogge igjen etter påske.. 

 

 

Happy Happy!

Jeg har vært med venner de to siste dagene, så har ikke fått tid til å blogge..

 Ellers fant jeg ut at den andre bloggen min, fashioncircus, som jeg har sammen med Anh har blitt finalist i Vixen Blog Awards. Fant det ut i tysktimen og læreren min lurte på om jeg hadde vunnet i lotto da jeg skrek i timen.. Var ikke lotto akkurat, men nesten. Synes det er helt sykt at vi gikk videre, at vi ble nominert i det hele tatt! Tror ikke vi kommer til å vinne, siden de andre bloggene oppdaterer oftere og har mye stilige antrekk enn det vi kan tilby..

Har utrolig lyst å dra til Folketeateret i Oslo for å få med meg "showet", men tviler på at mamma lar meg dra..


trykk på bildet for å stemme
 
Ellers har jeg brukt hele fridagen til å skrive en norsktekst som skal leveres inn kl. 23.00 i dag.. nesten ferdig nå

Skal du noe spesielet i helgen? Har du fri i dag?

GIVEAWAY! - AVSLUTTET!

For å vise at jeg setter pris på hver og en av dere, så tenkte jeg å ha en liten giveaway. Det er ikke verdens største "premie", siden jeg verken blir sponset eller tjener penger selv, men håper dere liker den! Har i hvert fall valgt ting som jeg kunne brukt selv, spesielt neglelakken, elsker fargen!

Dere kan vinne: Depend neglelakk nr. 249 (fargen er ikke slik i virkeligheten, mye mer knall uten å være det, les om neglelakkfargen her og her) + et smykke fra BikBok (passer perfekt til en skjorte, hvis man gjør kjedet kortere)


+ et håndsmykke eller en kjedering, som jeg tilpasser deg og dine mål


Det du må gjøre er å:
1. Like/Følge meg på Facebook og/eller Bloglovin'
2. skrive i kommentarfeltet hva du har gjort, likt facebooksiden min/følger meg på Bloglovin' + bloggadresse/e-mail slik at jeg kan kontakte deg om du vinner + (om du vil ha håndsmykke/kjedering.)

Giveaway'en varer fra og med i dag til og med søndag 22. januar! Jeg trekker vinner via random.org

Håper du blir med!
GIVEAWAY'EN ER AVSLUTTET!

Fresh Start - Nytt Design

Valgte å lage et nytt design til bloggen, siden det er et nytt år. Er utrolig fornøyd med det, men er litt usikker på gjennomsiktigheten jeg har på innleggene/bildene. Får vel bare la det være til det kommer noen klager på det..

 FØR:

NÅ: Hva synes du om det nye designet?
 

NYTT DESIGN: Stillestående sidemeny & Himmelblå

Da er lillesøsteren min kommet hjem og jeg har fått pc'en tilbake, som betyr at jeg kan få endret designet mitt, noe jeg har gjort.

Dette er det jeg har drevet med de siste IT-timene, siden det vi skulle lære, det kunne jeg, og da trengte jeg ikke å følge med. Menyen er den samme som før, samme med header, men jeg har endret på fargene, teksttypen, sidemenyen ++ Det er noen småting som skal fikses på, så er designet perfekt, og da skal jeg ikke røre på det før etter jul.

Har også holdt på med et gratisdesign som jeg regner å bli ferdig med i begynnelsen av november, hvis noen er interesserte i det..

NÅ:


FØR:


Hva synes du om det nye designet? Ja/Nei til gratisdesign?

Nytt Design!

Jeg har endret litt på designet, fordi 1. T ikke ville ha fixed sidemeny, slik at hun kunne se meg stirre på henne, fordi 2. jeg ikke likte headeren. Så i det nye designet, så har jeg bloggnavnet mitt istedenfor en header, og sidemenyen forsvinner når man scroller nedover på siden. Bakgrunnsfargen er en av mine blå/grønn-yndlingsfarger!

Gamle design:


Nye design:

Hva synes du om designendringen?


Nytt design!

Jeg har enda ikke fått filmet i dag, siden vi fikk besøk, men jeg satser på å få filmet begge videoene i morgen, spesielt DIY-videoen, siden det er DIY-søndag i morgen. Det må jeg jo fortsette med! Et hint: ringer. 

Ellers så har jeg jobbet litt med designet på bloggen i dag. Jeg har bare endret på noen koder + headeren. Har flyttet sidemenyen til venstre, gjort sånn at sidene på sidemenyen og innleggene er rundet.. Det er fremdeles noen ting jeg vil endre på, men det får jeg tenke på i morgen.

Før

Etter
Hva synes du om designet hittil?
 

Holder på med nytt design..

.. men er for trøtt til å fortsette, så gjør det ferdig i morgen :) 

Nytt Bloggdesign

Da var jeg ferdig med bloggdesignet. Har ikke laget det selv, men har fått det fra en svensk blogger. Noen av kodene er endret på, slik at det skal passe for meg, ellers er det opprinnelige designet ikke endret noe mer på. 

Det er mer oversiktlig enn hva det forrige var, kategorier og slikt er på siden, mens "hovedmenyen" er over headeren. Her kan du finne min engelske blogg, og på "andre lenker" er tumblr'en min, twitter'en min osv.Hva synes du om designet?


Gonna continue walking this road

Hei hei! 

Jeg stikker bare innom for å si at jeg skal begynne å blogge her igjen fra og med mandag. Jeg har mye jeg vil dele med dere, spesielt mange DIYs og "How To's", som jeg synes er gøy å holde på med..Siden det er St. Patrick's Day i dag, så lagde jeg St. Patrick's Day inspirerte cupcakes.


Håper dere liker det nye designet!

Om meg!

Siden dette er min tredje blogg, så vet de som har fulgt meg fra begynnelsen hvem jeg er, mens dere nye, ikke fullt så mye..

Noen stikkord som egentlig sier det aller meste om meg:

Tran Nguyen. 18 år. 28.03.94. Guling. Magisk. Halvblods. Venner. Snop. Tokio Hotel. Justin Bieber. Harry Potter. Hot Chelle Rae. One Direction. Klær&Mote. Christian Siriano. Alexander McQueen. Christian Louboutin. Gossip Girl. One Tree Hill. Project Runway. ANTM. Glee. Matlaging. Cupcakes.Legg meg til som venn på blogg.no

Kontakt meg!

Sende mail til meg? 

tran_siriano@hotmail.com =)

hits