DIYs

Maxi Skirt by Me

Dagen i dag har jeg brukt på å sy et maxiskjørt. Jeg er under kategorien selvlært, så det er noen syfeil her og der, men ikke så store at de synes når jeg bruker skjørtet.. Stoffet er chiffon, så jeg måtte sy et underskjørt under, for at det ikke skulle bli for gjennomsiktig.Gleder meg til å bruke det!

Kommer nok til å poste et antrekksinnlegg i løpet av uken, slik at dere ser hvordan skjørtet ser ut på.

Hva synes du om skjørtet? Har du sydd noe før? 

Two DIYs: Flower Crown & Rhinestone Bracelets

Fra Ikea-blomster..


..til en blomsterkrone


Og fra rhinstener, broderingstråd og skinntråd..


.. til to armbånd!


Har ikke laget noe på en stund nå, så bestemte meg for å lage armbånd med ting jeg fant oppi DIY-boksen min og en blomsterkrone/hårbøyle med blomster jeg kjøpte på Ikea i går.. 

Likte du blomsterkronen og armbåndene?
 

DIY: Peter Pan Scalloped Collar

Se hva lillesøsteren min lagde til meg i går! Har lenge hatt lyst til å lage en peterpankrage, men det slapp jeg å gjøre, siden Tjukken min var så snill og lagde en til meg. Tutorial og malen fikk vi fra honestlywtf, som er verdens beste DIY-side!

Søsteren min har forresten også en blogg, hvor hun i grunn blogger om det samme som meg - outfits, DIYs, inspirasjon.. flowrprint

Hva synes du om kragen?

DIY: Flower Headpiece / Blomsterkrans

Skal møte en venn fra Bærum etter skolen i dag, gleder meg utrolig mye! Har ikke sett henne siden påskeferien, da jeg var på påskeleir med henne.. Kos dere med DIY'en!


Du trenger: falske blomster, ståltråd, tang, blomsterteip og "floral cloth wire"(evt. ståltråd, hårbånd) - lang nok til å gå rundt hodet ditt..

1. Bruk "floral cloth wire"/ståltråd til å lage fundamentet for blomsterkronen. Bruk ståltråd til å feste endene sammen, og for å skjule ståltråden, ta blomsterteip rundt tråden.


2. Det vil da se sånn ut


3. Fest blomstene til kransen. Mine blomster hadde ikke stilk, så jeg måtte feste dem til en ståltråd. Eventuelt kan du klippe av tuppen av blomsten, og så bruke limpistol til å lime blomsten på kransen.


4. Når du har gjort dette, så er du ferdig!


Likte du DIY'en? Er det en DIY du vil jeg skal vise på bloggen?

Flower Headcrown (diy)

Har hatt en utrolig koselig dag! Hadde tenkt å dra og bade og grille med noen venner i dag, men det ble utsatt til i morgen.. Fredagskvelden ble brukt til å lage en blomsterkrone, er ikke helt ferdig med den, siden den mangler litt blomster her og der, men er utrolig fornøyd med hvordan den ser ut hittil! Skal poste en DIY i morgen :)

Hva synes du om blomsterkronen?

DIY: Collar Tips

Her er en DIY som ikke krever sying eller annen kunnskap, kun et par hender og masse øredobber.. Kan i grunn ikke kalle det for en DIY, siden det eneste man skal gjøre, er å feste øredobber på en krage.

De fleste forbinder collar tips med "metallklipser" som man fester på kragen, men collar tips kan også være småpynt på kragen, i form av perler, nagler, strass og diamanter.

Det finnes mange måter å feste øredobbene på, det er kun kreativiteten som kan sette en stopper for det..

Hvis du har gamle smykker liggende, så kan du også feste dem på kragen.

Hva synes du om "DIY'en"? Hvilken collar tip likte du best?

Ombré Dip Dye Top (diy)

Min lillesøster og jeg prøvde oss litt på dip dye i helgen. Jeg fant en gammel, hvit topp fra Cubus og ga den en ombreeffekt, hvor det ser ut som om fargen har rent nedover toppen. Er utrolig fornøyd med resultatet!Hva synes du om toppen/Dip-dye trenden?

DIY: Pearl Collar & Studded Shorts

Reposter to gamle DIYs siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om.. Krager, og nagle-shorts spesielt, er utrolig in denne våren/sommeren, og hva er vel bedre å lage din egen krage/shorts som ingen andre har, i tillegg å spare noen hundre kroner?se i 720hd for best kvalitet!Ha en super langhelg søte små!

Hva synes du om DIY'ene/videoene? Hva skal du denne langhelgen?

DIY Collars!

Jeg hadde tenkt å lage en slik video til dere, men så så jeg at Chriselle hadde filmet en video om hvordan lage krager selv, og da kan jeg like gjerne poste den her! Tviler på at min ville blitt bedre enn hennes!

Liker du krager?

DIY: Perle-Krage/ Pearl Collar (video)

Har ikke kommet med et DIY-innlegg på en stund, men jeg har så mye skolearbeid å fokusere på, og da blir det minimalt tid til å være kreativ..

Men her en video der jeg viser hvordan man kan pynte en krage, gjøre den annerledes og fin. Og ja, jeg ble lei av å sy, så jeg brukte lim istedenfor.. haha


se i HD for best kvalitet!

Dette ble da resultatet, men jeg er usikker på om jeg skal ta flere perler på, eller bare la den være sånn..


Hva synes du om DIYen? Likte du perlekragen?

DIY: Denim Clutch

Har ikke følt for å blogge før nå.. Noe av det jeg har gjort i dag, er å sy en denim clutch av min gamle og ødelagte yndlingsbukse..

DIY kommer forhåpentligvis neste søndag!
Hva synes du om clutchen?
 

DIY Studded Shorts

Søndagens DIY er en shorts-DIY. Studs/Nagler synes jeg ser utrolig stilig ut på klær, og de gjør plagg mer edgy. Studs kan også plasseres på overdeler, sko, tilbehør osv. men ikke overdriv det, for da kan det se ut som om du er fra punker/rockersamfunnet, synes jeg da. 

Jeg har gjort videoen så kort som mulig, for hvis jeg hadde filmet hele "prosessen", så ville videoen vart i 4-5 timer.


se i HD for best kvalitet


Er enda ikke ferdig med shortsen, men kommer til å legge ut bilder når den er helt ferdig.

Hva synes du om shortsen/DIY'en?

DIY-søndag: Kjedering/Chain ring

Hei! Jeg har nettopp kommet hjem fra et loppemarked, og det ble en del kjøp, men jeg kommer til å vise dem i en video i neste uke med alle innkjøpene mine denne måneden.

Jeg har postet denne DIY'en før, men det var på den tiden da jeg hadde utrolig få lesere, så nå tar jeg og poster denne igjen. 

Oi, acne'n min må ha vært på det verste på den tiden(mai), for fjeset mitt så forferdelig ut.. 
Andrea(Akmote) har fulgt denne DIY'en og laget en kjedering hun også!


Hvis du gjør en av DIY'ene mine eller negletutorials'ene, så vil jeg mer enn gjerne se resultatet!

Hva synes du om DIY'en?
 

Scrabble Ring (diy)

Elsker scrabble-ringen min! Litt nerdy kan jeg vel være?

Nå skal jeg lage cupcakes!


Hva synes du om ringen? 

DIY-søndag: Ringer

Nå begynner jeg på "gjør-det-selv"-søndag igjen! Under viser jeg dere den enkleste måten å lage ringer selv på, er ikke vanskelig i det hele tatt, bare fantasien kan stoppe dere(så klisjé)

Ring blanks'ene kan kjøpes på Panduro, Hobbykjelleren eller andre hobbybutikker.


litt dårlig kvalitet, men håper det funker

Likte du DIY'en?

Ear Cuff (diy)

Jeg trengte noe ørepynt til antrekket mitt i dag, så lagde jeg da denne ear cuff'en før jeg dro på skolen.. Tok ca. 5 minutter, tror jeg, så er ikke så vanskelig som det ser ut som,(eller ikke)Hva synes du om ear cuff'en?

Feather Necklace (diy)

Kjøpte meg altfor mange fjær på Panduro i går, så nå er planen egentlig bare å bruke dem opp. Øredobber, smykker, mer kommer jeg ikke på nå..Hva synes du om fjær-tilbehør?


Gøy med ståltråd (diy)

Har sittet mesteparten av dagen og lekt med ståltråd.. Laget meg noen ringer og noen earcuffs, noen ble mislykket, mens andre ble fine. 

Kommer nok med en DIY video om dette, men i dag var en "prøv-deg-fram"-dag.. Er spesielt fornøyd med earcuffs'ene som jeg skal feste chains og pynt på.


Den til høyre er mer curly og swirly


Gjør-Det-Selv Søndag: Hårbånd m/ståltråd

Dere har kanskje sett hårbåndene H&M har fått inn? De som er laget av fint og luftig stoff med en ståltråd inni? Anyways, bestemte meg for å lage noen selv, istedenfor å kjøpe dem. De koster 29,90 på H&M, egentlig ganske billig, men siden jeg fant noen gamle pysjbukser og vi hadde ståltråd hjemme, så brukte jeg i grunn ingenting på å lage dem..FYI: Jeg filmet hele prosessen, men da jeg hørte på klippene, så hørtes stemmen min ut som en mann, siden jeg er forkjølet.. Siden jeg ikke tok bilder mens jeg lagde båndene, så måtte jeg printscreen'e klippene, derfor dårlige bilder.Du trenger:
-
Stoff, 
- Ståltråd som er bøyelig
- saks, symaskin og alt det der
- evt. blonder 

------

1,
Det første du gjør er å måle omkretsen av hodet ditt. Når du har gjort dette, plusser du på ca. 7-8 cm som skal være lengden på båndet. Bredden på båndet skal være omtrent 6-7 cm alt etter hvor bredt du vil båndet skal være. HUSK!: Det skal brettes i to!

2. Når du har målene, klipper du ut firkanten.

3. Dette steget er frivillig. Hvis du vil ha blonder på, så plassér blondebåndet på midten av "hovedbåndet" og sy det på. Sy langs kantene av blondebåndet.

4. Det neste du gjør er å klipp en liten "pil" på hver ende av firkanten. Deretter folder du båndet sammen, med utsiden vendt inn. 

5. Når du syr i steg 5, husk å la den ene enden være usydd, slik at du får plassert ståltråden inni. Vreng hårbåndet, slik at innsiden kommer ut.

6. Nå skal du plassere ståltråden inni hårbåndet. Ståltråden skal være så tynn at den kan bøyes, og så tykk at den ikke knekker. For at hårbåndet ikke skal få hull, så ta litt stoff rundt endene og teip disse. 
Ta ståltråden i hårbåndet og sy enden sammen.

Ta-daa! Du er ferdig!
 


Hårbåndene vil jeg bruke noenlunde slik som på bildet over, men dette har jeg "knytt" sammen til en rose. Jeg har også laget et hårbånd uten blonder, det jeg brukte i This-or-That-videoen.

Likte du DIY'en?
 

Sommer Trend & DIY: Cropped Tops

Jeg refilmet cropped tops videoen og slettet den gamle.

Sneak Peak

Sneak peak på søndagens DIY. Holder nemlig på å redigere en video som jeg har filmet i dag, og som jeg fortsatt gjør, siden kameraet gikk tom for batteri.Kan du gjette hva videoen handler om?
 

DIY-søndag: Kjedering / Chain ring

Har vært i byn i hele dag. Var først i kirken og så litt i byn med venner, og kom hjem for en time siden, og da filmet jeg denne videoen til dere.

Jeg vet jeg sa jeg skulle vise hvordan man lager håndsmykker, men siden det tar lengre tid å lage håndsmykker, og jeg ikke vil holde på med det hele kvelden, så lagde jeg kjedering istedenfor. 


Litt dårlig kameravinkel, men jeg håper dere skjønner det! Får endre det til neste gang..


Hva synes du om DIY'en?

Gjør-Det-Selv Søndag: Håndsmykke I

Hadde egentlig tenkt å filme hvordan man lager håndsmykker, men siden jeg har hatt Brooke-stemme(OTH) hele denne uken, så har jeg ikke kunnet filme. 

Anyways, videoen kommer neste uke, og så får dere heller se bilder av håndsmykket jeg lagde i går med det smykket fra H&M jeg kjøpte på fredag.

Tyrkisk Øye Ring (diy)

En venn av meg var i Tyrkia i påskeferien, og hun kom hjem med tyrkisk te + et tyrkisk øye til meg. Etter litt research på nettet, så fant jeg ut at øyet blir kalt det onde øyet og det er også Medusa sitt øye. Det er en amulett som vil beskytte deg mot det onde øyet, utrolig fascinerende!

 
Jeg lagde da en ring av dette øyet, inspirert av ringer som jeg har sett både på H&M og Gina Tricot. Kommer nok til å lage fler ringer med ståltråd, bare vent å se!Hva synes du om ringen?Gjør-Det-Selv Søndag: Origami-Ringer

Endelig er filmen ferdig opplastet på youtube!

Denne søndagen skal jeg vise dere hvordan dere kan lage origami-ringer. Det var litt vanskelig å forklare, i tillegg til å filme, men jeg håper dere forstår det!


Størrelse på ark: ca.3-4 cm x 17-20 cm

Vil du ha fler origami-DIYs?

 

DIY: Geode-ringer

I det siste har jeg sett mer og mer av disse ringene, som blir kalt for geode-ringer. De er utrolig fine og unike, spesielt de med hull i midten, som minner meg om svarte hull i galaksen, men hele stenen ligner jo i grunn på noe utenomjordisk..

Jeg bestemte meg for å lage en selv, siden geode-ringene kan koste opptil flere hundre dollar, spesielt de som er mer ekslusive. Stenen kjøpte jeg på det naturhistoriske museum i Bergen for et par år siden og kostet 15 kr(?). Den var uslipt og jeg fikk pappa til å slipe sidene på stenen, slik at den ble rund.

Vil du ikke lage en selv, så kan du kjøpe en geode-ring på H&M. Den er pastell-korallfarget og ikke av ekte sten, men litt plastaktig. Veldig fin!

Hva synes du om ringene og min DIY-ring?

DIY-søndag: Pompadour veske

DIY = Do It Yourself"/Gjør Det Selv. 

Husker du den DIY'en i forrige søndag,  der jeg viste dere hvordan man lager en shorts fra en bukse? 

I hvert fall, når du klipper av buksebena, så kan du bruke disse restene til å lage en pompadour veske som på bildene under. Jeg fikk ikke dokumentert underveis hvordan man lager en, men akkurat nå holder jeg på å hjelpe min lillesøster med å lage en slik veske til et k&h prosjekt, og hun må dokumentere dette. Og da vil jeg lage et utfyllende innlegg om hvordan man lager denne søte vesken!Hva synes du om vesken? Likte DIY'en?

Gjør-Det-Selv Søndag: Paljett Shorts

Hei hei! 

Skulle egentlig poste dette innlegget på fredag, men jeg fikk aldri tid til å publisere det, siden jeg skulle på leir.

Uansett, hver søndag framover skal jeg ha noe som kalles for "Gjør-Det-Selv"-søndag og da skal jeg vise dere forskjellige ting som dere kan lage selv, redesigne forskjellige plagg, lage håndsmykker/ringer, sy ting, negledesign osv. 

Har ikke lagd noe på en stund, så fant i "arkivet" noen shorts som jeg har laget av en gammel jeansbukse med paljetter på.

1. Finn en gammel jeansbukse - 
Merk av hvor du vil shortsen skal stoppe på deg og klipp. HUSK! Bedre å klippe for lite enn for mye!

2. Åpne sømmen på halve lommen - Du kan enten bruke en sånn ting du spretter opp sømmene med, eller gjøre slik som meg: bruke en fliseklemme + en saks. TIPS! Dette kan du gjøre med begge lommene


3. Sy på paljetter - Når du skal sy på paljetter, så begynner å sy nederst og så jobber du deg oppover. HUSK! Å sy bent og nøye. Du vil ikke at paljettene skal se skjevt ut og falle av mens du går med dem. TIPS! Istedenfor paljetter, kan du sy på studs(nagler). (noe jeg har tenkt å gjøre, men nagler er så dyrt!)


4. Du er ferdig! - TIPS! Stryk lommen slik at den ikke "henger"


Hva synes du om DIYen? Vil du ha fler?
hilsen

Skjørt sydd av meg

Jeg satt i hele går kveld + i dag morges for å sy dette skjørtet. Stoffet kjøpte jeg på Fretex, siden jeg ikke ville bruke alt for mye penger på stoff, i tillegg til at jeg er "newbie" innenfor sying.

Hva synes du om skjørtet?


DIY: Kjede Ring & Hånd-Smykke (video)

Ville vise dere to DIYs som jeg har laget.. DIY = Do It Yourself/Gjør Det Selv..

Beklager virkelig snakkeproblemene mine i videoen under! Har hatt problemer med å snakke i hele dag, var bare masse tull og meningsløse ord som kom ut av munnen.

Hva synes du om ringen og hånd-smykket?

Crop Top (diy)

Skolen er ferdig og jeg sitter på bybanen på vei hjem.. Skrev egentlig at jeg skulle legge ut bilder av toppen jeg sydde forrige uke, men har ikke husket det før nå.. 

Første gang jeg har sydd en topp, så den er ikke helt perfekt. Jeg vil lage en slik i grå også, siden grått er så fint!

Blir deilig å gå med når sommeren kommer, siden den er så luftig og tynn..

Dagen disse bildene ble tatt, var også dagen da det pøste og høljet ned i Bergen, derfor de våte lårene

Hva synes du om toppen?

Smykke av TraN

Var utrolig kreativ for å være meg i høstferien. Lagde meg et smykke som kan ses under her, i tillegg til en "cropped top" med rysjer og en sløyfe. Ble veldig fornøyd med begge deler! Legger ut bilder av toppen i løpet av denne uken.


Ikke verdens vanskeligste smykke å lage, men det var gøy. Har tenkt å lage et slikt i svart, gjennomsiktig silke også! Tror det blir stilig.. Gi en lyd hvis du vil ha en "how to"
Hva synes du om smykket?


hits