Other

Update

Jeg lever! Er fremdeles sliten etter bryllupet som var i helgen - det var et langt og innholdsrikt bryllup med tårer, smil og glede! Det ble tre skift den dagen, en brudepikekjole som jeg fikk lov til å være med og designe, en vietnamesisk nasjonaldrakt og til slutt en mintgrønn kjole som jeg brukte da jeg ikke hadde flere oppgaver.. Hvis det er noen som er interessert, så kan jeg se om jeg får lagt ut bilde av antrekkene.

Ellers drar jeg til Oslo på torsdag, siden storesøster og svigerbror skal ha en bryllupsfest i Oslo også.Vet ikke hvordan bloggingen blir i sommer, kommer nok til å fokusere på å nyte ferien og så blogger jeg når jeg føler for det.. Følg bloggen på Bloglovin' eller lik bloggen på facebook, så får dere vite når jeg blogger! Håper dere får en super sommer!!

Fortell meg om dine sommerplaner!

11 om meg

Jeg ble utfordret av søte Siv for noen få uker siden, og selvfølgelig tar jeg utfordringen, så får dere i tillegg vite litt mer om meg, siden jeg ikke er så personlig på bloggen.. Anbefaler dere å sjekke ut Siv sin blogg, hun skriver så bra og så synger hun så fint!

1. Drømmereisemål? Jeg elsker å reise og hvis jeg hadde hatt muligheten, så ville jeg gjerne ha besøkt alle steder i verden. Men et sted jeg drømmer om å reise til, er Harry Potter-parken i Orlando. Det er det nærmeste stedet jeg kan komme Harry Potters magiske verden. Harry Potter Studio Tour i London høres spennende ut, og ellers vil jeg reise til Australia, London, Paris, New York og mange andre storbyer!

2. Et fint bilde du har sett i dag? Bakgrunnsbildet på pc'en min.. Er så fint!


3. Tre ting jeg ser fram til.
Ferie, bryllup og London! Er så lei av skole og skolearbeid, så det skal bli deilig med sommer og fri! Neste lørdag så gifter storesøsteren min seg, og jeg skal blant annet være brudepike.. Blir så kjekt å se familie fra Tyskland igjen, og forhåpentlig blir det starten på en fin sommerferie! Og neste år så blir det Londontur på meg hvis jeg greier å ta lappen i år. Så resten av dette halvåret, så skal jeg prøve og ta lappen! 

4. Hva liker du å gjøre om du ikke har noe å gjøre? Da ser jeg på tv-serier. Jeg ser på hva som helst, om det er realityserier, dokumentarserier, såpeserier, jeg ser på alt! Har minst en serie jeg ser på hver dag.. Favoritter er Gossip Girl, Secret Life ot an American Teenager, Glee, Pretty Little Liars, Push Girls ++

5. Hva slags tanker har du om matematikk? Matte var yndlingsfaget mitt på ungdomsskolen, men nå er det ikke det lenger. Har R-matte på skolen, og noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde valgt S. Men jeg trenger R1+R2 for å komme inn på studiene jeg vil inn på etter VGS.

6. Tre ting du rører ved hver dag. Mobilen min, Busskortet mitt og pc'en min. 

7. Favorittsport? Jeg må være det minst sportslige mennesket som fins! Eier ikke talent i noe som helst.. Var på en fotballtrening da jeg var mindre og fant fort ut at fotball ikke var noe for meg. Men må jeg velge en sport, så blir det volleyball, spesielt sandvolleyball, er så gøy å spille det om sommeren!

8.  Vann vs melk? Vann definitivt! Jeg drikker kun vann om dagene, og en gang i blant så tar jeg meg et glass melk for å få i meg vitaminer og lignende.

9. Det fineste komplimentet du kan få. Jeg kommer virkelig ikke på noe, men at jeg er pen/fin? Får så sjeldent slike kommentarer i hverdagen, og når jeg får slike kommentarer på bloggen av dere, så blir jeg så utrolig glad!

10. Skjørt eller bukse? Skjørt!! Jeg har flere skjørt enn bukser i skapet, og skjørt er mye mer behageligere å gå med enn bukser!


11.  En tanke som gjør deg glad. At jeg er ferdig med muntlig eksamen om en uke! Da er det ferie på meg, også!!

Og så er det meningen å sende utfordringen videre, vet ikke helt om jeg skal lage nye spørsmål, men siden de var så bra så beholder jeg dem. Jeg utfordrer Susanne, Ulrikke Henriette, Helene og Jean :)

1. Drømmereisemål?
2. Et fint bilde du har sett i dag?
3. Tre ting du ser fram til? 
4. Hva liker du å gjøre om du ikke har noe å gjøre?
5. Hva slags tanker har du om matematikk?
6. Tre ting du rører ved hver dag?
7. Favorittsport?
8. Vann vs melk?
9. Det fineste komplimentet du kan få?
10. Skjørt eller bukse?
11. En tanke som gjør deg glad?

Følte du at du fikk vite litt mer om meg? Har vi noe til felles? 

Friday

Gratulerer med overstått alle sammen! Håper dere hadde en super dag i går, med masse is og pølser, tog, tivoli og ballonger! 

Min 17.mai var utrolig koselig, tilbrakte dagen i byen med venner som jeg pleier å gjøre. Så på buekorpsene og togene, noe som er tradisjon for meg. Hadde også tenkt meg å dra på tivoli, men siden det regnet, så ble det ikke noe av det..Hvordan var din 17. mai? 

This Weekend

Jeg kan ikke huske en helg hvor jeg har hatt så mye å gjøre!

På fredag ble jeg med pappa ned til byn for å pynte gymsalen til vietnamesisk nyttår som skulle være på lørdag. Det endte opp med at jeg var med noen venner, siden jeg tydeligvis ikke var så mye til hjelp.. Vi gamet, og så ble N skjelt ut av de andre spillerne siden hun var så dårlig, og så lekte vi gjemsel med småungene som var der og de fant oss aldri..

På lørdag var det feiring av vietnamesisk nyttår som var ganske så gøy! Morsom underholdning, både bra og dårlig + god mat, og lørdagskvelden feiret jeg 18-årsdagen til en venninne! Var utrolig koselig, og så skjedde det en del som ikke kan nevnes her..

Og i dag har jeg vært i kirken og feiret menigheten sin "bursdag". Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort på?

Just A Reminder

Har ikke vært hjemme siden klokken 11 i dag. Var lærer på vietnamesiskskole fra 11 til klokken 14, og etter det så var jeg med noen venner. Det var utrolig koselig, vi bakte blant annet minicupcakes og lagde sushi, som var utrolig godt, selv om sushirisen ble mislykket i begynnelsen..

Ellers vil jeg minne dere på giveaway'en som avsluttes i morgen.. Klikk her for å bli med!


noe av sushien og den ene minicupcaken som jeg tok med hjem..

Og nå skal jeg bruke resten av kvelden for å redigere lookbook'en som jeg filmet i går. Krysser fingrene for at den kommer på bloggen i morgen!

Hva har du gjort i dag?

Peter Pan Collar

Jeg blir så utrolig glad når jeg leser kommentarene deres, dere er så utrolig søte, verdens beste lesere! 

Har ikke noen planer i dag, utenom noen mattelekser, så forhåpentligvis får jeg tid til å filme en liten video. Vet ikke helt hva den skal handle om, så hvis dere har noen idéer, så er det bare å si i fra. Andre episode av Lookbook-serien skal jeg filme i helgen, når været blir litt finere, for akkurat nå regner det ute.. Misunner dere som har snø på bakken!


lillesøster sin topp, fra H&M

Har du noen planer for i dag?

Just Tired

Føler meg så utrolig trøtt for tiden.. Det er kun to uker siden skolen begynte, men jeg føler jeg trenger en ferie. Juleferien skulle vart noen dager lenger! Jeg skulle gjøre lekser da jeg kom hjem i går, men sovnet under en oppgave og jeg har utrolig lyst å gå og ta en lur nå..sovemusikk

Er du trøtt for tiden?Ikke glem giveaway'en min, her

2012

Har vært og feiret bursdagen til venn i byen i dag, så jeg orker ikke så veldig mye blogging.. Hadde en utrolig fin nyttårsfeiring i går og satser på at 2012 kommer til å bli et supert år!

Og så har jeg laget meg noen nyttårsforsettere for bloggen, de personlige har jeg skrevet på lapper og lagt oppi en krukke som er gjemt på rommet 

2012: blogge gjennom hele året, komme med videoer minst en gang i måneden - samme med DIYs, poste antrekksinnlegg i hvert fall en gang i uken, svare tilbake på kommentarer jeg får (alle sammen), ikke blogge hvis jeg ikke har noe interessant å skrive om.


fra i fjor

Hvis bloggen er litt rotete nå, så er det fordi jeg holder på med et nytt design :)

Har du noen nyttårsforsettere?

Weihnachten

Håper alle har hatt en super jul med familie og venner, og at dere har spist dere god og mette på julemat, det har i hvert fall jeg! Tok meg noen dager bloggfri jeg, hadde så mye å stresse med før og under jul!

Ha en fortsatt fin romjul!

Miss Summer

Jeg var med noen venner i går, siden vi skulle på Chris Medina konsert på Torgallmenningen, så derfor ble det ikke noe blogging, men jeg tror det kommer til å bli litt lite blogging i tiden fremover nå.. Jeg blir så deprimert av været og at det er så mørkt ute, i tillegg frister det ikke å gå ut og ta bilder, eller å lade kameraet for å filme..

Kommer til å blogge når jeg har noe å blogge om, ellers så blir det ikke noen innlegg..


sommer

Og det er 1. desember i dag! Tiden har flydd! Det første jeg gjorde da jeg våknet i morges, var å spise pepperkaker! Og så kjøpte jeg meg smultringer etter skolen, og i helgen blir det pepperkakehus! + Jul i Blåfjell i dag! 

Gleder du deg til jul?

Busy

Har en prøve i morgen og en artikkel som skal leveres inn i dag, så vi snakkes i morgen søte små!


link

Hvordan animere bilder

Jeg fikk et spørsmål av Ingvild som spurte hvordan jeg greide å gjøre sånn at bildene mine ble animert, sånn som i headeren min for eksempel eller som på bildet under.. 


Og det skal jeg prøve å forklare nå

Først må du laste ned Photoscape som er det programmet du bruker til å gjøre dette. Lastes ned gratis her 


Programmet vil se slik ut når du åpner det.. Det er masse funksjoner her, men du skal trykke på animert gif 


Og slik vil det se ut etter at du har trykket på animert gif


1. Mappene på pc'en din. 2. Mappen til bildene du skal bruke. 3. Tidslinjen og der bildene du bruker er. 4. Her drar du inn bildene og får samtidig se animasjonen. 5. Størrelsen du vil ha på animasjonen. 6. Hvor fort/sakte du vil at animasjonen skal forandre seg og forskjellige overganger 7. Lagre! 

Og for å laste opp gif'en på blogg.no, så funker det ikke med den vanlige bildeopplastningen.. Du må laste den opp på tinypic eller lignende opplastningssider. Kopier URL'en og lim den inn i denne koden: <img src="URL HER">. Nå kan du kopiere den inn i blogginnlegget :) 


Håper dere skjønte forklaringen, hvis ikke, så er det bare å spørre! 

Bruker du Photoscape? Synes du forklaringen var bra?
 

Litt personlig

Jeg mottok en bloggaward av Marlene for noen dager siden, og den går ut på at jeg skal skrive ting om meg selv som dere kanskje ikke vet. Siden jeg ikke er så personlig på bloggen, så vet dere sikkert lite/ingenting om meg, så nå kan dere bli litt bedre kjent med meg!

1. Jeg er nest eldst i en søskenflokk på fire, en storesøster, meg, en lillesøster og en lillebror. 

2. Jeg likte ikke navnet mitt da jeg var yngre,så jeg ble alltid flau når jeg skulle presentere meg ovenfor fremmede folk. Men nå synes jeg at navnet mitt faktisk ikke er så ille likevel. 

3. Jeg er en serie-elsker! Har i hvert fall minst en serie som jeg ser på hver dag! Mandag: X Factor UK, Tirsdag: Gossip Girl, The Lying Game(pause), Switched at Birth(pause), Hart of Dixie, Onsdag: Glee, Revenge, Torsdag: X Factor US, America's Next Top Model, Fredag: Project Runway(over), Lørdag: serier som jeg ikke hatt tid til å se på i løpet av uken, Søndag: X Factor UK. Og så abonnerer jeg på en hel del personer på youtube, så ser også på disse videoene når de har oppdatert kanalen..4. Jeg elsker cupcakes, spesielt å bake dem! Det beste ved det, er å se resultatet og se at de som spiser dem, liker dem! Og spise dem selv selvfølgelig! 

5. Jeg er en Tokio Hotel fan, og har vært det i flere år! Elsker musikken deres! I'm an alien!!6. Jeg er og en Belieber. Da JB ble kjent, så lovde jeg meg selv og ikke like han, men så hadde jeg selvfølgelig noen venner som var fan av ham, og hver gang jeg var med dem, så sang de på sangene hans, og tilslutt ga jeg opp, og nå liker jeg ham! Is the best time of the year..

7. Jeg har en syk hukommelse! Jeg husker ting jeg ikke skal huske, jeg glemmer ting som jeg ikke skal glemme.. Jeg husker hva folk gikk med for flere år siden, hva de sa og gjorde, litt stalker-aktig, og så glemmer jeg ting som når mamma sier jeg skal ta oppvasken..

8. Jeg har atopisk eksem og har hatt det siden jeg var en måned gammel.. Det gjør at jeg ikke tåler klor, diverse mat, støv, stress osv. 

9. Dere vet sikkert denne, men jeg elsker Harry Potter! Vet ikke hvordan livet mitt ville vært i dag, om jeg ikke hadde oppdaget HP, for det er en stor del av min hverdag! Potterhead10. Jeg er ikke så veldig sosial av meg, liker å sitte hjemme og kose meg med ting jeg liker å holde på med.. 

11. Hvis jeg hadde valgt et yrke etter det jeg liker å drive med, så ville det vært å  jobbe innenfor moteindustrien, synes det høres så kult ut, men samtidig vet jeg det tar mye jobb og arbeid. Så blir ikke noe slikt på meg, selv om jeg så gjerne vil..

Var vanskelig å skrive noe som var interresant om meg selv..

Jeg sender awarden videre til:
Fredrikke, Mea, Inger, Mille og Pia! (link på hver av navnene)

Var dette nytt for deg?

Happy Wednesday

Nå er det ikke lenge til skolen er ferdig, men i dag skal Anh og meg ta bilder til fashioncircus, jeg gleder meg! Etter det, skal jeg opp til Cha og så kommer jeg ikke hjem før i 20-tiden.. Dette blir en herlig dag, og nå er det ikke lenge til høstferie heller, LML!


//link

Hva skal du i dag?

fysikkfysikkfysikk

Jeg tar meg bloggfri i dag, siden jeg har en fysikkprøve i morgen og jeg forstår meg ikke på stoffet. bevegelsesformler, Newtons lover, sammensatte systemer.. 

Ellers kan jeg bare glede meg til at når denne uken er over, så har jeg høstferie, og det skal bli deilig med fri!


ring 1 - Lindex || ring 2 - Threadsence || neglelakk - H&M

Ønsker dere alle en fortsatt herlig mandag og høstferie for dere som har det!

Ønsk meg lykke til? Har du høstferie nå?

Trøtt

Jeg skulle gjøre lekser i sengen som jeg alltid pleier og så må jeg ha duppet av, for jeg våknet nå nettopp med blyant i hånden og hodet ved siden av skriveboken. Jeg har enda ikke fått gjort leksene ferdig, men jeg vet jeg trengte de 1-2 timene jeg sov, for jeg har manglet søvn denne siste skoleuken, pga. altfor mye å gjøre..


//weheartit, 1 2 3 4

Men nå må jeg nesten gå og gjøre leksene ferdig.. Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Hvordan har din søndag/helg vært?

Brownies, Snop & Lakkering av negler

Akkurat nå sitter jeg og ser på ny sesong av The Rachel Zoe Project. Familien min dro på bryllupsfesten uten meg, siden jeg heller være hjemme. Jeg droppet turen ned til byn, så har jeg ikke annet å gjøre på enn å lakkere negler og se på tv-serier. Jo, jeg holder også på med å lage et gratisdesign til dere, for å bli bedre på HTML-koder.

Har bakt brownies siden pappa ville at jeg skulle bake det..
Lillesøsteren min kom hjem fra klassetur i Roma i går, og så har jeg blant annet fått saltpastiller(!!) og Marianne! Har fått neglelakker, ringer og en hatt også, kan sikkert legge ut bilder av det hvis jeg får tid.

Negledesign kommer opp i morgen!

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag?

We got Bieber Fever!

Jeg forsov meg i dag, pga. at jeg ikke tok meg en lur da jeg kom hjem fra leiren i går. Heldigvis var storesøsteren min så snill at hun kjørte meg til skolen. Gikk glipp av en time og fikk anmerkning for det, men det skal aldri skje igjen, siden K og meg har lovet hverandre at vi ikke skal forsove oss igjen, siden hun også forsov seg. 

Under er noen bilder fra leiren på lørdagen. Vi hadde lagd "lòng dèn", lykter på norsk, siden det var Tet Trung Thu/månefest. Det var forskjellige grupper, og min lillesøster sin gruppe som het "Bieber Fever", lagde en hjertelykt med "Bieber Fever" på. Liker du JB? Har du Bieber Fever?

Borte i helgen

Hei! 

Jeg skal på en leir i helgen og kommer mest sannsynlig ikke til å blogge i morgen, men på lørdag kommer det innlegg når jeg kommer hjem :) + en DIY. Jeg holder på å lagre en innkjøpsvideo, men den får jeg ikke postet før på søndag dessverre..


arkivbilde

Ha en super helg søte små! Hva skal dere i helgen?
 

Walters Mandler

Umulig ikke å bli fristet av tilbud når du går på skole i byn og hele skolen vet om tilbudene!

I hvert fall, i midttimen kom en tredjeklassing inn i klasseromemt der jeg satt med tre Freia sjokoladeplater i hånden. Så litt rart på henne, siden hvem er det som kjøper tre sjokoladeplater 30 kr/stk på en tirsdag?! Men så hørte jeg at Rimi hadde tilbud på Walters No 156 for 5 kr pr/plate og da visste jeg at jeg måtte ha noen plater. 

En jente i D-klassen kjøpte 5 plater, som vil si 1 kg sjokolade, det ser ikke ut som 1 kg sjokolade, men det er 1 kg, litt sykt å tenke på..
klarere bilde av neglelakken jeg har på..

Dette skoleåret skal jeg..

.. ha en positiv innstilling
.. fokusere mer skole-og leksearbeid enn i fjor
.. følge med i timene og ikke sitte på pc'en i timene og gjøre unyttige ting (spille, lese blogger etc.)


//weheartit 1, 2

.. ikke miste motet når jeg ikke får ting til
.. spørre om hjelp hvis jeg ikke skjønner noe
.. få de karakterene jeg må ha for senere studier 


//weheartit 3, 4

.. lage meg planer slik at jeg vet og husker hva som foregår når til enhver tid
.. prøve og ikke hate historie

Måtte lage meg et par mål for at jeg skal få litt motivasjon for dette skoleåret!

Har du laget deg noen mål  for dette skoleåret?
 

wohoooo!

Jeg er så sinnsykt glad nå!!! Kom nemlig ikke opp i muntlig eksamen, og hvis jeg hadde kommet opp, så ville det vært i samfunnsfag, og da ville jeg seriøst dødd! Hater samfunnsfag av (nesten) hele mitt hjerte, og føler læreren hater meg også.. 

Anyways, jeg har sommerferie nå!! Ikke mer skole, alt som gjenstår en avslutning med klassen på Peppes på tirsdag, og hvis jeg gidder, så kommer jeg på skolen på onsdag og henter karakterene!

Love My Life! ♥

Helgen blir helt klart bedre! Og det samme med neste uke! Grilling, piknik, bading og kos!  Bryllup + Bading

Skal i bryllup nå kl. 13.00 og senere skal jeg bade med venner, hvis været blir fint! Har litt dårlig tid nå, så vi snakkes!


Skal ta outfitbilder når jeg kommer hjem!


Eye.Heart.You.Kiss

Jeg som kom på skolen på mandag og trodde jeg skulle være her hele uken! Nå er jeg ikke noe annet enn superglad, fordi jeg ikke skal på skolen mer denne uken! Det vil si en sykt lang langhelg!

Har ikke skole i morgen fordi læreren vår skal ha eksamen, og så (nærmest) tryglet vi læreren vår i matte og tysk om å få selvstudium, og det samme med torsdagen. Dette er da den korte versjonen. På fredag ville det vært fri uansett, siden 3. klasse skal ha muntlig. 

Og hvis jeg kommer på skolen på onsdag og de sier jeg skal ha muntlig eksamen, så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Har vært i feriemodus i en måned nå og er skikkelig skolelei.

Men det positive er mer blogging og videoer! Planlegger en video i morgen som jeg enda ikke vet hva skal handle om, we'll see.


Eye. Heart.You.BlowkissOg det skal liksom være sommer?

Ja, jeg vet det enda er vår, men seriøst, det er det sykeste været ute! Ville ikke gjort meg noe om det var dommedagen i dag og at verden går under, så lenge jeg slipper å se og kjenne regnet igjen. Ville heller aldri ha savnet regnet om det ikke regnet på flere måneder. Eller jo, kanskje, hvis jeg ikke får noe vann å drikke..

Håper virkelig at regnet forsvinner til neste uke, vil ikke at starten på juni skal starte med regnvær..Ellers, så ranket jeg opp til lvl 40 på Tetris Battle, 6 player altså :D

Hvordan er været hos deg?


TTYL

Ble ikke noe innkjøpsinnlegg i går, siden jeg var på nattåpent, og da tenkte jeg heller å samle det jeg kjøpte på nattåpent og tidligere på dagen i et innlegg.

Jeg skal til byn nå, så innlegget kommer etter at jeg har kommet hjem. Ha en fin dag dere!


Design på en tee søsteren min har laget

Skal du noe gøy i dag?


Back In Sunny Bergen!

Har hatt noen herlige dager med koselige folk i helgen! Hamar viste seg å være en utrolig fin by til tross for bondetogturen på vei dit. Vi kom på andreplass, og skal ta Drammen neste år! Anh og jeg så Yulin på Maxi. Vi turde ikke å gå bort til henne i begynnelsen, men så tenkte vi at vi ville angre på det hvis vi ikke gikk bort til henne, og det gjorde vi til slutt.. Hun var en utrolig søt og hyggelig jente!

Ellers så elsker jeg været jeg kom hjem til! Stor sol og varme!

 

Karma is a Bitch

Nå er jeg seriøst helt sikker på at jeg har dårlig karma! Forrige gang det var samfunnsfagfremføring, så skulle bare to av 8-9 grupper framføre, og jeg var en av dem, og i dag så var det bare tid til 3 personer som skulle framføre, og jeg var en av dem, til tross for at læreren brukte excel til å trekke hvem som skulle framføre.. Føler virkelig at læreren har noe i mot meg, men det er egentlig bare fordi jeg ikke liker samfunnsfag. Den positive siden: Jeg slipper å gjøre noe i samfunnsfagtimene de neste 3 ukene!!

Neste fredag skal det også trekkes hvem som kommer opp i eksamen, og igjen så har jeg følelsen på at jeg blir trukket opp, og det mener vennene mine også.

 

Nå som jeg er ferdig med samfunnsfag, så kan jeg glede meg til helgen, for da skal jeg til Hamar og være med i NM i ministrering. Gleder meg veldig, spesielt til å treffe venner igjen og å være med dem!

 Episode av One Tree Hill og The Secret Life of An American Teenager maraton venter på meg! + neglelakking

Har du hatt dager der du føler alt og alle er i mot deg?
 

A Day Off

Ikke noe blogging i dag dessverre, mattebok og mattetentamen venter.. Back Tomorrow!


Hanneli Mustaparta

Har du noen planer for dagen?


Sex And The City Cupcakes

Mye Sex And The City for tiden, men siden det er ferie, så har jeg ikke annet godt enn å se på gamle SATC episoder og filmer. Og i tillegg bestemte jeg meg for å lage Magnolia cupcakes'ene som Carrie og jentene spiser SATC.

  

Kom hjem fra enda en shoppingtur tidligere i sted, og nå skal jeg gå og filme innkjøpsvideoen..

Så ikke cupcakes'ene gode ut?


My Boy Lollipop

Finnes det noe bedre enn å sitte ute i solen og spise dagens andre is? I tillegg til leksefri? Life is good!  


Bluse - H&M || Bukse - Vero ModaHar du spist årets første is?
hilsen

Follow my blog with bloglovin

My Last Beginning

Hoho, for en dårlig blogger jeg er! Neida, jeg har bare laget meg ny blogg uten å ha sagt det til dere, har til og med byttet plattform og språk..

Jeg blogger nå på blogspot, bloggen er www.nobodygotstyle.blogspot.com, handler om meg og for det meste om mote, diy's og slikt, men det er litt om min hverdag også. Jeg blogger forresten på engelsk, og må si at engelsken min ikke er den beste. Etter at jeg fikk meg blogg, så har norskkarakteren min gått opp en karakter, så får se hva som skjer med min engelskkarakter nå, hehe..

Jeg tror jeg kommer til å blogge på den så lenge jeg gidd å blogge, men hvis jeg blir lei, så kommer jeg tilbake til blogg.no og siriano eller en av de forrige bloggene mine, man vet jo aldri. Har også begynt å slette gamle innlegg som jeg er en smule flau over.. 

Beste julegenser! ♥ klikk på bildet til å komme til bloggen

xx Tran N

Jeg opplevde 10.10.10, 10:10:10

Denne dagen har jeg faktisk ventet lenge på! Helt siden 10.klasse så har jeg hatt en liten fetisj med klokketall og datotall som er helt like, som 01.01 og 13:13 osv. Hvis klokken plutselig var 09:09, så måtte jeg ALLTID ønske meg noe, siden ønsket da går i oppfyllelse, noe som faktisk er sant!

Og i dag var den store dagen da både datotallene, årstallet og klokketallet skulle bli helt likt, nesten (hvis du ser bort i fra 20 i årstallet).. Og så ønsket jeg meg noe selvfølgelig! hehe


måtte print screen'e det og alt!

Neste år gleder jeg meg helt sykt til! For da er det bare 1-tall som gjelder, 11.11.11, kl. 11:11:11 :D

Trykk her for å kommentere

Er jeg den eneste som lager oppstyr over dette?

hits