Haul&Buys

The Skater Dress

Denne kjolen (pluss en del annet) er mitt seneste innkjøp. Har vært på jakt etter en slik kjole en god stund nå, men ikke funnet noen som passer meg, så ble fornøyd da jeg fant denne kjolen! Så kresen som jeg er, så er dette min første LBD..
dress Cubus

 

Jewelry

Jeg burde i grunn ikke kjøpe nye smykker, siden jeg har en del fra før, men når jeg ser noe jeg liker, så kjøper jeg det..


hamsa-necklace Accessorize, belt-bracelet Bikbok, studded earrings Bikbok
Hva synes du?

Pastels

Har sett på disse skoene i noen måneder nå og i går ble de med meg hjem. Det var egentlig svarte lisser på skoene, men jeg byttet til lilla, siden de ble søtere med lilla lisser. Og pastellfarger er jo utrolig fint!


H&M

Hva synes du om skoene? 

The Hamsa Hand

Jeg er ikke en person som er typisk overtroisk, men jeg liker å gå med charms/amuletter som beskytter meg mot det onde. 

Hamsahånden, også kalt hand of Fatima/hand of Mary, er en hånd som skal beskytte mot det onde øyet. Hamsahånden representerer også kraft og styrke.

Har lett etter et slikt smykke lenge nå, og fant endelig et som jeg likte på Accessorize. Så et hamsasmykke på Gina Tricot forleden, og det var litt mindre enn dette.. Kommer nok til å kjøpe det også, slik at jeg kan gå med det rundt halsen og skjule det under klærne mine..


accessorize

Tusen takk for alle de fine og søte kommentarene i forrige innlegg, dere er best!!

Hva synes du om smykket? Er du overtroisk?

Innkjøp: Oslo & Sverige

Her er det lille jeg kjøpte da jeg var i Oslo og på svenskegrensen for noen uker siden.. Skal tilbake til Oslo i august, så da blir det litt mer shopping på meg.

Var usikker på om jeg skulle ha videoen på engelsk eller på norsk, men det ble engelsk til slutt, slik at de som følger meg på youtube også skal forstå meg.. er ikke så flink i å snakke engelsk..


Se i HD for best kvalitet!


dresses Only, H&M

shirt Lindex blouse Lindex

top Zara tee Lindex

hat Lindex rings&nailpolish H&Mflats H&M loafers Zara

candy&sweets Godishuset, Sweden

Hva synes du om innkjøpet? Noe du likte bedre enn annet?
 

NEW IN: Jewelry & Nail Polishes

Dro på Lagunen for å kjøpe en veske på Bianco, men den var dessverre utsolgt og jeg kom hjem med dette istedenfor..


cross earrings, feather necklace, feather bracelet, leaf necklace Glitter

sweaty pink, nail polish duo: city & zoo, peach me soon H&M

Hva synes du om innkjøpet? Noe du likte ekstra godt?
 

Early Bird

Da var det slutt på ferievaner og tilbake til skolebenken.. Blir bare to timer matte i dag før vi skal levere inn bøkene. Er ikke så glad for det, siden jeg vet jeg må låne en av bøkene på mandag pga. muntlig.. Håper dere får en super dag!

Hva er dine planer for fredagen?

One year ago..

For et år siden kjøpte mamma denne regnjakken til meg! Den blir fortsatt mye brukt og får mange blikk ute blant folk..  Har vært noen personer som har spurt meg på gaten hvor jakken er blitt kjøpt, men det kan jeg egentlig ikke svare på, siden mamma kjøpte den på et outlet og merket til jakken er Land's End, som er et amerikansk merke.Hva synes du om jakken?
 

NEW IN: 3 Tops

Tre overdeler jeg har kjøpt i løpet av den siste uken.. Elsker kragen og detaljene på skjorten, printet på den første genseren og fargen til den siste genseren.


Fretex (Mark & Spencer)

Gina Tricot

H&M

Hvilken overdel likte du best?

NEW IN: Nail polishes

Jeg regner med at hele Norge ble trukket opp i skriftlig eksamen i dag? I hvert fall, jeg håpte på å komme opp i skriftlig, men det gjorde jeg dessverre ikke. Det blir da muntlig på meg, og jeg håper virkelig på at jeg ikke kommer opp i fysikk eller kjemi, for det kommer jeg ikke til å takle.. Misunner alle dere som kom opp i skriftlig!

Trøsteshoppet etter skolen i dag, og fikk med meg to fine neglelakker hjem! 


735 Hot Hibiscus & 732 Papagayo Blue

Og slik ser dagens negler ut. Glitteret er ekte glitter som jeg tok på neglene..615 Bardot Pink
 
Hva synes du om neglelakkene? Ble du trukket opp i skriftlig?
 

NEW IN: Owl Shirt & Owl Necklace

Lillesøsteren min konfirmerte seg i går, derfor ble det ikke noe blogging..

Jeg ble med i en konkurranse hos Sara Alexandra for to uker siden, og ble utrolig glad da jeg gikk en mail om at jeg hadde vunnet uglesmykket under! Det er annerledes enn de andre uglesmykkene jeg har, og så er det så utrolig søtt! Tusen takk Sara! Og hver gang jeg kjøper en ny skjorte, så sier jeg alltid at dette må være den fineste skjorten jeg eier, men denne skjorten under MÅ være den fineste jeg eier! Ugler, krager og nagler i en skjorte, da er jeg solgt! Fikk den av storesøsteren min og min svigerbror to-be, så tusen takk til dere to! 

Hva synes du om gavene?

Innkjøp: BikBok, H&M & Ikea

Noen innkjøp jeg har gjort i det siste..


Kleshengere fra Ikea

Jumpsuit, BikBok

Skjørt, H&M

Shorts, BikBok

Skjørt, BikBok

skål til ringene mine, Ikea

Hva synes du om innkjøpet?

NEW IN: Choker

Kjøpte det øverste smykket i går, som jeg må kalle et kupp, det var på salg til 15 kr! Og siden det minte meg litt om Afrika og safariene der nede, så tok jeg like godt noen bilder av det andre smykket jeg har som også minner meg om Afrika.Ellers må jeg nevne at jeg fikk 6'er på tyskfremføringen jeg hadde i dag! Er oppe i skyene nå! Nå blir det en tur til Ikea med familien. Ha en super dag dere!

Hvilket av smykkene likte du best? Skal du noe spesielt i dag?

Innkjøp: Loppemarked

Kjøpte dette på loppemarkedet i går. Betalte 10 kr for neglelakken, som så å si er ubrukt og 50 kr for "cardigan'en" og skjørtet.. Hun som solgte ville egentlig ha 60 kr for skjørtet og cardigan'en, men jeg fikk prutet det ned til 50 kr. Elsker, elsker rysjeskjørtet, det er så utrolig fint!Hva synes du om innkjøpet?
 

Nye Øredobber

Var en liten tur på Lagunen i går for å hente en pakke for storesøsteren min.. Gikk ikke tomhendt derfra, en genser fra Fretex og tre par øredobber ble med meg hjem. Elsker øredobber, aner ikke hvor mange par jeg har, men det er mange!


Cubus

Cubus

Accessorize


Jeg måtte bare kjøpe de spøkelseøredobbene, var så utrolig søte!

Hvilket øredobbpar likte du best?
 


Ikke glem giveaway'en min, her

Mustache Ring

Søte lillesøsteren min, som forresten har fått seg blogg (her), kjøpte denne bart-ringen til meg i dag! Synes bartetrenden på tilbehør og klær generelt er så søtt! Og de "mustache"-vitsene! I mustache you a question, but i'll shave it for later


Glitter

Likte du ringen?


Har laget meg facebookside, lik meg gjerne her!

Nytt i Klesskapet

Dette er det jeg har kjøpt hittil i januar, er fornøyd med alt! Det kommer en lookbook om hvordan plaggene skal brukes i løpet av måneden..


H&M

BikBok

Cubus

H&M

Cubus

H&M

Smykke - Kappahl

ringer og øredobber - Glitter

Hva synes du om innkjøpet? Hva likte du best?

New Oxfords

Har vært på jakt etter de perfekte oxford-skoene i nærmere et år nå, og disse kjøtpe jeg for et par uker siden, er helt forelsket i dem! Nå er jeg på jakt etter et par brune Likte du dem?

NY: Fineste Blondeskjorten!

Da jeg så denne blondeskjorten i går, så ble jeg helt forelsket! Elsker, elsker den! Den fineste skjorten jeg har! Var på et nytt senter i Fyllingsdalen i går, kan ikke kalle det senter akkurat, men fant denne skjorten i en outletbutikk for 60 kr. lovelove

Den kommer til å bli så fin under gensre og kjoler! 


Resten av innkjøpet kommer i slutten av november :)

Hva synes du om skjorten?

Ny Bluse

Jeg var på nattåpent på Lagunen på fredag og endte opp med en bluse fra Oasis.. Pluss en kjole med fugleprint, men den kjøpte storesøsteren min, (Tjukken) og jeg felles, siden vi likte den alle tre. Jeg er blitt så kresen på klær i det siste, kjøper ikke noe med mindre jeg virkelig trenger det og plagget er perfekt. Jeg lette etter oxfordsko og en vinterjakke, men fant ingen som var fine nok.

Fargen på blusen er mer lik det nederste bildet, men mye knallere!
Oasis


Hva synes du om blusen? Har du kjøpt noe i det siste?

Ugleklokkesmykke?

Tusen takk for alle kommentarer jeg har fått i det siste! Setter stor pris på alle sammen, og prøver så godt jeg kan å svare tilbake på alle, selv om det sikkert er 1-2 jeg glemmer.. ♥

Lillesøsteren min har et ugleklokkesmykke som jeg synes er så veldig søtt! Den er så søt at jeg har gitt den navnet Pigwidgeon etter Ronny første ugle, hihiLikte du smykket?

NEW IN: Fargeshorts

For to uker siden kom de to pakkene som vi hadde sendt fra Vietnam til Norge, etter tre måneder på havet.. Disse shortsene er et av de kjøpene jeg er mest fornøyd med.. Elsker fargen på dem begge og gleder meg til å bruke dem neste sommer!


//mango
Den grønne shortsen ser mer slik ut i virkeligheten


Hva synes du om shortsene? Interessert i å se innkjøpene mine fra Vietnam?

3 Nye Overdeler

Her er 3 nye overdeler som jeg kjøpte i forrige uke.. Jeg kommer ikke med innkjøpsvideo denne måneden, siden jeg ikke har tid til det..


Fretex

Loppemarked

Gina Tricot

Hva synes du om overdelene?

Loppemarked

Kom hjem fra loppemarked nå i sted, fikk kjøpt meg en skjorte + litt tilbehør.. Skjorten er til vask og jeg skal muligens dra tilbake i morgen og få med meg posesalget, for det synes jeg er gøy! Og det er også sesongens siste loppemarked, så nå må jeg vente til våren for nye loppemarkeder.. Ellers har vi vintage-og bruktbutikker i Bergen som jeg kan besøke.


slik ser den genseren som jeg angrer på at jeg kjøpte på forrige loppemarked på..  Synes mønsteret er stilig, men jeg hater halsen, skuldrene og 80-tallsfølelsen

Drar du loppemarked? Har du gjort et bomkjøp/kupp?
 

Nytt håndsmykke


//H&M, 30 kr

Likte du håndsmykket?

VIDEO: Innkjøp i september

September er over, så det er tid for en innkjøpsvideo. De fleste innkjøpene er secondklær, siden jeg synes de er mer unike og da er sannsynligheten også liten for at andre har samme klær som meg..Likte du innkjøpene? Handler du brukt eller er ikke det "deg"?

Pakke i Posten: NY RING!

Ble så glad da jeg så at jeg hadde fått post i går! En av de beste følelsene er når det har kommet post til deg" Jeg hadde ventet på denne pakken i noen dager, og i går dukket den opp i postkassen.

Ringen er fra threadscense.com, en amerikansk butikk som kun shipper til amerikanske hus, men ringen har jeg "fått"/redeemed fra chictopia.com.

Om chictopia: Det er en nettside hvor man kan poste outfits og inspirasjonsbilder, på en måte som lookbook.nu, bare at chictopia.com er mer "amerikansk". Du kan kommentere på outfits og tjene poeng, og når du har samlet nok poeng, så kan du redeem'e forskjellige ting på redeemsiden deres, som kjoler, skjørt, tilbehør osv. Hvis du greier å redeeme den tingen du vil ha, (det er vanskelig!), så shipper de det til deg, og det kan komme tollavgift, men som regel, er det ikke det. 

Ringen har jeg da "fått" for 1700 poeng, og den koster 17 dollar i virkeligheten.

Hva synes du om ringen? Liker du å få post?

NEW: StreetStyle

Kjøpte det nye bloggmagasine StreetStyle før skolen i dag. Liker det jeg har lest hittil, og er blitt utrolig inspirert! Og så elsker jeg sidene med Elise Bahía(Livingdoll), hun er så inspirerende og ekte!

Har du lest/kjøpt bladet?

Video: Innkjøp i august

Her er alle innkjøpene mine fra august samlet i én video. Enjoy!Blir nok det eneste innlegget i dag, siden jeg nesten ikke orker å skrive noen flere innlegg, er så trøtt etter leiren, var en leir for gulingfolk for dere som lurte på det. Hadde det utrolig kjekt og det ble ikke så veldig mye søvn på meg. A og meg puslet puslespill med 2000 brikker natt til lørdag mens noen guttevenner gamet, og det samme gjorde vi natt til søndag(i dag), bare at vi fikk hjelp av folk. Vi ble aldri ferdig med puslespillet, puslet 9 timer og ca. 1/10 var ferdig puslet. Og så skjønner jeg ikke hvorfor alarmen går hver gang vi gulinger har leir..

Hva synes du om innkjøpene?

Shoppingtur

Nettopp kommet hjem etter en liten shoppetur med lillesøster på Lagunen.. Fikk ikke kjøpt alt jeg lette etter i Vietnam, så nå leter jeg etter klær og tilbehør jeg vil ha, her i Bergen.. Kommer med en innkjøpsvideo når ferien er over, siden jeg ikke vil poste innkjøpsinnlegg/videoer hele tiden. 

Har også mange DIYs på lur, kom på mange ting jeg kunne lage i Vietnam, så se etter dem!Lite Innkjøp: Gina Tricot

Kjøpte ikke mye i går, selv om jeg prøvde utrolig mange plagg.. Klærne ser liksom veldig fine ut på stativene, men blir ikke like fine på, litt trist egentlig

Men jeg kjøpte en knallrosa genser som følger colorblocking-trenden, og et high-wasted skjørt som kind of følger tribal-trenden.

Nå skal jeg ikke kjøpe noe mer før jeg reiser!

Gul & Kul Regnjakke

Sjekk den kule regnjakken mamma kjøpte til meg! Awesome gulfarge, perfekt til og brukes her i Bergen, spesielt i dag, siden det pøser ned!

Jakken er fra merket Land's End.Hva synes du om jakken? 


Innkjøp: 28.05.11

Det lille jeg kjøpte da jeg var på Lagunen i går..

Har vært på sånn kirketing i hele dag, og så kom jeg hjem i sted. Hadde egentlig tenkt å dra på Bieber-paraden også, men dessverre rakk jeg ikke den..


Haremsbukse - Cubus

www.siriano.blogg.no
Neglelakker - Depend

Kjøpte også andre ting, men det trenger dere ikke å se..

Vlog: Påskeinnkjøp 2011

Har tatt meg en evighet med å redigere dette og få bra kvalitet, men her er endelig innkjøpsvideoen fra påsken..


Stygt bilde på videoen, men håper det blir fornyet raskt!

Hva synes du om innkjøpet?

INNKJØP: Dyreøredobber

Endelig fant jeg øredobber som jeg har lett LENGE etter! Jeg var på H&M i går, og letet etter en grå/beige kåpe som jeg ikke fant, men til gjengjeld fant jeg øredobber av ekorn, harer, elg/reinsdyr, ugler, bjørner og og tigre(?)..

Smykker og øredobber som har med dyr å gjøre, elsker jeg! Aner ikke hvorfor, men det fascinerer meg på en litt merkelig måte.. Nå gjenstår det bare å finne ringer av disse dyrene som jeg har sett på et lookbook-outfit, så H&M skal selge dem også..
gikk med reinsdyr-øredobbene i dag..


Disse ringene skal H&M selge, noen i Bergen som vet hvor?? Elsker dette antrekket forresten

Hva synes du om øredobbene?

hits