Fashion&Trends

Maroon & Mustard

Sennepsgul og burgunder er to farger som kommer til å bli mye brukt i høst, spesielt burgunder. 

dress Own The Runway hat Emilio Pucci bag Mulberry pants Lindex scarf Acne sweater H&M shoes Converse


coat P.A.R.O.S.H. pencil case Present & Correct bag Kate Sheridan shirt Topshop dress Modcloth sweater MBMJ scarf F21 loafers Asos
 
 

Feeling Free

Fugler, ugler og andre flygende vesener er noe jeg alltid har interessert meg for. Det må være befriende å kunne fly hvor som helst når som helst og se på oss mennesker flere hundre meter oppe i himmelen..


Lindex

Cubus

Pigwidgeon, Claire's

Cut Out

Da jeg kjøpte denne kjolen i Vietnam var planen å bruke den på stranden i sommer, men slik har det ikke blitt pga. været.. Utrolig kjipt siden jeg elsker ryggen på kjolen og de søte blondedetaljene.Hva synes du om kjolen? Hvordan er været hos deg?

Flatforms

Øverst på ønskelisten min nå, står et par flatforms. Har flere ganger prøvd å overtale mamma til å la meg kjøpe et par, men hun mener de er stygge.. Jeg personlig, synes de er utrolig stilige og de tilføyer enkle antrekk det lille ekstra, spesielt creepers.


øverst 1 2 3 midten 1 2 3 nederst 1 2 3

Hva synes du om dem? Likte du dem eller var de ikke din stil?

The White Shirt

Et plagg jeg synes alle burde ha i garderoben både menn og kvinner, er den klassiske hvite skjorten. Den passer til alle anledninger, det kommer bare an på hvordan du styler skjorten.. Den hvite skjorten er også et plagg som du kan bruke gjennom de fire årstidene

Det de fleste forbinder med den hvite skjorten, er den hvite, stive skjorten, men det finnes mange versjoner av den..


1. Den hvite skjorten i litt finere stoff 2. Den hvite skjorten med fargedetaljer 3. Den hvite skjorten som er lang bak og kort foran 4. Den hvite skjorten med mønster 5. Den klassiske hvite skjorten i stivt stoff 6. Den hvite, blondeskjorten

Man trenger ikke mange ulike plagg for å skape ulike antrekk, en skjorte er nok


Har du en hvit skjorte?
 
ps. Dere er søte som liker innleggene mine på facebook! 

Valentino Resort 2013

Love this collection! Elsker antrekkene der kragen er inkludert og kjolene er nydelige! Blondene, kragene og blomsterprintet, det er meg alt sammen!  
//style.com

Likte du kolleksjonen?

Hey Mickey

I love my new sunnies so much! Jeg er ikke typen som går med solbriller, men måtte bare kjøpe disse da jeg så de på Tuva Holm sin blogg.. Har lett etter slike solbriller siden jeg så Jeremy Scott sine Mickey Mouse briller, så er utrolig glad at jeg fant et lignende par til en mye rimeligere pris!
H&M

Ellers er jeg så glad at eksamen er over og at jeg endelig kan begynne på ferien min! Muntlig gikk ikke så bra som jeg håpte på, sensor spurte om ting vi knapt hadde lært om i timene, men men, er fornøyd med karakteren. 

Hva synes du om solbrillene?

Leggings

Jeg har aldri helt likt leggings, siden de er så tynne og viser alt om dere skjønner, men disse leggings'ene er så utrolig stilige! Jeg har så lyst på et par galakseleggings fra blackmilkclothing, så fine!

 Hva synes du om leggings'ene?

What's in my purse

Pleier sjelden å bruke vesker i hverdagen, siden jeg går på skole, og jeg ikke vil ødelegge ryggen/holdningen min med å bruke vesker.. Derfor bruker jeg vesker i helgene.

Av alle veskene mine, så liker jeg denne brune vesken best! Den er fra en liten butikk i Vietnam og er litt vintage-aktig og har en søt liten lås som man skrur på for å åpne vesken på forsiden. Den har også en skulderrem, slik at man kan bruke den som skulderveske.


1. lommeboken er alltid med meg - med busskort, kontanter og kort. 2. min robuste og trofaste mobil som har vært erstatningsmobilen for alle de andre mobilene jeg har greid å ødelegge.. Har funnet ut at denne mobilen tåler alle fall jeg utsatte de forrige mobilene mine for.. 3. Hånd- og ansiktkrem, siden jeg har eksem og huden min lett blir tørr. 4. EOS'en min som jeg alltid har hatt lyst til å spise. 5. Tyggegummi (evt. drops) må jeg ha med meg. 6. Nøklene mine med en Daimnøkkelring som jeg har fått fra en barndomsvenninne, og me2youvennenøkkelring som jeg deler med den samme barndomsvenninnen..

Hva er 3 ting du alltid har med deg? Hva synes du om vesken?

Flower Headbands

Blomsterhårbånd er en stor trend denne våren/sommeren, og har blitt mye sett og brukt etter at sangeren Lana Del Rey blant annet brukte en blomsterkrone i musikkvideoen "Born to Die". De gir antrekk et romantisk og feminint uttrykk, og er rett og slett perfekt for sommer!Blomsterkronene under er fra Rock n' Rose, men de er dessverre litt dyre ( ca. 300 kr), så jeg tror mitt neste DIY-prosjekt blir å lage et slikt hårbånd.

øverst: 1 2 3, nederst: 1 2 3Hva synes du om slike hårbånd?

Thin Rings

I det siste har jeg begynt å like tynne ringer mer og mer. Synes det gir et rent og minimalistisk utseende.


jeg har dip dye't, derfor er fingrene på venstre hånd røde..

Hva synes du om slike ringer?


EDIT: Jeg har eksem, derfor er hendene mine slik..

Barbour Jacket

En jakke jeg har sett mye på internasjonale blogger, spesielt britiske, er Barbour-jakken. Og nå i det siste har jeg sett en del bergensere, for det meste menn, med Barbour-jakken. De er vatterte og laget av voks-impregnert bomull, finnes også i  mange forskjellige farger, med ulike typer krager og lommer. Jeg hadde tenkt å kjøpe meg "Barbour Liddesdale"-jakken, siden den ikke var så veldig dyr, men da jeg var på H&M forleden, så så jeg en jakke som var nesten identisk, og til en rimeligere pris, så jeg kjøpte den istedenfor.  Har likevel tenkt å kjøpe den originale, siden kvaliteten og stoffet er bedre.Hva synes du om jakken?

Pastel Nails & Bracelets

Jeg hadde neglelakkfriuke forrige uke. Må ha det en gang i blant, for ellers blir neglene mine gule og ødelagte. Jeg greide ikke å bestemme hvilken farge jeg skulle ha på neglene, så da ble det alle fem. 

 Slik ser forresten tre av "vennskapsarmbåndene" mine ut.. Synes det i midten er så søtt, med tanke på fargekombinasjonen og den lille steinen. Det var noen som spurte i forrige innlegg om jeg kunne lage en video som viser hvordan man lager dem, og hvis det er stor nok interesse så kan jeg nok få til det.

Hva synes du om neglelakken og armbåndene? Ja/Nei til how to-video?

Accessorize - Birds

Jeg er et øredobb-menneske, elsker å bruke øredobber, uansett anledning! Og i det siste har jeg begynt å like øredobber som har motiv av fugler og lignende mer og mer. Jeg elsker fugler, spesielt svaler og ugler, som dere kanskje ser på headeren min, men det er nok pga. våren og fuglene som for lengst har returnert til fine Bergen! Håper finværet fortsetter en god stund framover!

Og ja, hva synes dere om det nye designet/headeren min?


cubus

gave

cubus

glitter

h&m

Bruker du mye øredobber? Hvilket par likte du best?

Christian Dior Couture Spring 2012

Denne kolleksjonen er så utrolig fin! Elsker kjolene, spesielt de lange kjolene! Jeg vet ikke helt hva jeg synes om Bill Gaytten som designer for Dior, men jeg savner John Galliano og hans design, synes forrige couture-kolleksjon var mer spesiell og luksuriøs!


//link

Likte du denne kolleksjonen?

Silver Chrome Nails

I want
 
//1 2 3 4 5 6 7 

Hva synes du om denne negletrenden?
 


Ikke glem giveaway'en min, her 

Bright Pants / Fargebukser

Colorblockingen som vi har sett en del av vil fortsette denne våren, men det er de fargede jeans'ene som vi så litt av i høst, som vil bli stor. Store kjedebutikker har fått disse jeans'ene inn i butikkene deres, i alle farger, fra knallgul til knallblå.

Tidligere så assosierte jeg fargebukser med BikBok-jenter, altså jenter som var tidlig i tenåringsalderen og kjøpte klær på BikBok, pluss skate/snowboardfolk, men nå synes jeg at fargebukser er utrolig kult, de gjør et antrekk mer levende og unikt.


Yigal Azrouel, Karen Walker, Prabal Gurung, 3.1 Philip Lim


lookbook: gina tricot

H&M, Lindex og BikBok (som jeg vet om) har fått inn slike bukser

Jeg har allerede skaffet meg to bukser, en i rød og en i rosa, og jeg er på jakt etter en i grønn

den rød er high waist

Kommer du til å følge trenden? Hva synes du om fargebukser?

Loafers/Slippers

Jeg har så lyst på et par loafers, synes de er så søte!
//1 2 3 4 5 6 7 8 

Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått av dere i det siste, setter pris på dem, alle sammen! Dere er de beste! 

Likte du loafers'ene?  Hvis ja, glitter/leopard/studs?

Minimalistic Necklaces

Tror ikke det blir mer blogging for i år, skal være med noen venner i dag :) Godt nytt år alle søte lesere og så sees vi neste år (i morgen)!  ♥ Håper på at 2012 blir et bedre bloggår, til vi alle dør 21. desember

Hva synes du om chokers'ene?

JC Lita Crochet!

JC slutter aldri å overraske meg! Blir like "excited" hver gang jeg ser Lita i nye modeller! Og nå har de kommet ut med Lita i crochet/heklet mønster.. De var utrolig søte, men kommer nok ikke til å vare like lenge som de i skinn!Og tusen takk for gratulasjonene, gjorde meg utrolig glad!

Er du fan av Jeffrey Campbell?

Victoria's Secret Fashion Show 2011 Backstage

Elsker dette showet! Synes det er så gøy å se på, så fargerikt og gøy, og ikke minst, nydelige jenter! Synes også det er så gøy å se backstage-videoene og bildene, hvordan showet blir til osv..
Alessandra Ambrosia, favorittengelen min!

//1 2 3


Karl Lagerfeld goes India!

Skal innrømme at det har vært deilig og ikke tenke på bloggen de siste dagene! Dagene har gått til pepperkakebaking, pepperkakehusbaking, Blåfjell, skole, Twitter, One Direction, risgrøt, julekos..

Men her er Karl Lagerfelds pre-fall 2012 kolleksjon for Chanel! 


//1 2

Hva har du gjort i desember?

Those Sexy Sweaters!

Aaahh, kom over en tumblr-side hvor de har photoshoppet inn forskjellige personer, prints og lignende på gensre.. De er så sinnsykt kule! Hadde de vært ekte gensre, så ville jeg kjøpt dem med en gang! Perfekt til dager der man ikke finner noe å gå med!
//link - mange, mange flere gensre på siden!!

Likte du dem?

LOOKBOOK: Jenny Skavlan for BikBok

Dette er Jennys tredje kolleksjon for BikBok.. De to andre kolleksjonene falt ikke i smak hos meg, men jeg endte opp med å kjøpe en ring fra den andre kolleksjonen. Denne kolleksjonen derimot, liker jeg mye bedre!


//BikBok på Facebook

 Elsker den øverste kjolen, svalekjolen og smykket i det nederste bildet! Det som irriterer meg, er at skoene som hun har designet, ligner litt for mye på JC Lita, bare at Skavlan har designet dem med en glidelås! Så nå kommer alle til å sprade rundt i Lita-lignende sko..

Var denne kolleksjonen noe for deg?

Søte Krager

Å, som jeg elsker krager! Kan ikke få nok av det!


//1 2

//1 2

//1 2

//1 2

//1 2

Mitt neste DIY-prosjekt blir å sy perler eller å "studde" en krage, men må bare finne en skjorte først!

Liker du krager? Eller er det ikke din stil?

Crystal Bullet Necklaces

Disse har jeg siklet på i over et år nå, og et år senere, så synes jeg at de er like fantastiske, mye finere enn de som blir solgt på BikBok og Cubus! Har så utrolig lyst på et, men så koster det bare 310 dollar for et smykke..

//Unearthen via Bonadrag

Var ikke de stilige? 

Big, Chunky Scarves

Perfekt til denne årstiden!
Katherine

Nils

Mela

Thelma

Martina

Simon

Jane

Lini

Kani

Hva synes du?

Jeffrey Campbell NIGHT WALK

Kommer sikkert aldri til å kjøpe meg dem, har heller lyst på Lita'ene, men se så fiiiine!Kan kjøpe på solestruck, her

Likte du dem?

Miu Miu F/W 2011 sko//link

Om jeg bare hadde penger.. 726,26 euro på net-a-porter

Pc'en min er lånt vekk, så får ikke endret design før i 20-tiden..

Trend: Peter Pan Collar


//asos

//link

//link

//linkSøteste trenden, ikke sant?

Creepers

Fikk en kommentar om hva jeg synes om creepers, og hvis du ikke vet hva de er, så ser de slik ut.Jeg synes creepers er litt stilige, men ikke på meg, siden de ikke er "min stil". Første gang jeg så dem, var på youtube og de creepers'ene var svarte med kors/hodeskaller, og det første som gikk gjennom hodet mitt var: for noen stygge sko! Synet mitt på skoene endret seg etter at jeg gikk inn på lookbook, for der var det mange antrekk, hvor folk gikk med creepers, og de gir faktisk mer stil og personlighet til et antrekk!


//link

//link

//link

//link

//link
 
Hva synes du om creepers?
 

Herresko/Oxfordsshoes

Den skotypen som jeg liker å gå med best, er Oxfordsko. De passer til alt, både til kjoler og til bukser. Jeg har to-tre par selv, og har sett et par på H&M som jeg vil ha.EbbaZs sko, elsker dem alle!

//link

Hva synes du om Oxfordsko? Har du noen yndlingssko?

Ny H&M Conscious-kolleksjon

H&M kommer nok med en conscious-kolleksjon og denne kolleksjonen svensk-folkloreromantikk-inspirert. Jeg likte bedre den første conscious-kolleksjonen, siden den inneholdt lyse farger og stoffene var lette. Plaggene med blomsterprint blir litt for mye for meg, men overdelene falt i smak hos meg. 
//link

Likte du noen av plaggene?

Moschino Cheap & Chic RTW 2012

Jeg gleder meg til neste sommer allerede! Har sett på en del moteshow fra moteuken i Milano, og kjolene fra Moschino Cheap and Chic showet, er noen av favorittene! Elsker mønstrene og designet på kjolene, så feminine og 60-tallsaktige! Det ser ut som om de er blitt tatt ut ifra naturen; blomsterprint, fruktprint og de fire elementene..


//style.com

Hva synes du om kjolene? Gleder du deg til neste sommer?

Ugler er fascinerende

Jeg har alltid vært fascinert av ugler, og det ha vært furbys'ene som må ha gjort at uglen er yndlingsdyret mitt.. Husker dere dem forresten? Jeg hadde ikke noen furby selv, men var så sjalu på dem som hadde!
Uansett, etter at furbys'ene ble mindre og mindre populære, så glemte jeg uglen litt til Harry Potter kom, og med et så ble interessen min for ugler stor igjen.. Det er noe med øynene deres som fascinerer meg, de store og runde øynene som stirrer på deg på en slik måte som gjør at du bare stirrer tilbake uten å vite hvorfor du stirrer..

Nå når jeg ser ugletilbehør, så kjøper jeg som oftest dem, bare på grunn av at det er en ugle, og alle ugleringene mine gir jeg navn til + slangeringene.. Skal få se om jeg får tatt bilde av ringene nå snart, så dere får se hvem som er hvem.. jeg er litt merkelig, ja.Liker du ugletilbehør? Husker du furbys'ene?

Shoulder Pads

Jeg blogger fra biblioteket nå, siden jeg ikke skal hjem før etter messen, som er i 20-tiden, og folk kommer til å krangle om nettkablene oppe hos Cha, hehe. 

Noe jeg alltid har hatt sansen for, er gensere med shoulder pads, tror det heter skulderputer på norsk, men det høres så 80-tallsk ut, og jeg har aldri helt greid å få meg selv til å like den perioden der. Jeg liker noen trender fra det tiåret, men ikke de alle. 


yesstyle

Vi snakkes når jeg kommer hjem! 

Hva er dine planer for i dag? Liker du gensere med shoulder pads? 
 

Trend: Poncho/Cape

Hadde tenkt å poste dette innlegget for flere uker siden, men på en eller annen måte, så har jeg glemt å gjøre det.

Ponchos og capes har de siste høstsesongene begynt å bli mer og mer trendy, men nå er den inne for fullt. Den er blant annet blitt sett hos Alexander Wang, Karen Walker, Rag & Bone og BCBG.

Hvis du spør meg hva forskjellen på en poncho og en cape er, så ville jeg sagt at en poncho er et plagg du tar over hodet, uten ermer, mens en cape har hull til å stikke armene gjennom.
1. H&M, H&M, BikBok, GinaTricot, Gina Tricot. 2. Topshop, Cubus, Only/Nelly.com, Vero Moda/Nelly.com

Hva synes du om ponchoen/capen? Hvilken likte du best?

NYFW: Christian Siriano SS2012

Som noen av dere vet, så har moteuken i New York begynt. Jeg har sett en del moteshow nå, noen har jeg elsket, mens andre har jeg blitt skuffet over, menjeg gleder meg til å se fler, og bli inspirert av dem!

Grunnen til at bloggen min heter Siriano, er fordi Christian Siriano er en av mine yndlingsdesignere(Alexander McQueen er den andre), han viste sin SS kolleksjon i forgårs, og jeg er litt skuffet over noen antrekk/plagg. Jeg elsket den forrige SS kolleksjonen hans (innlegg her), og denne traff nesten like høyt Jeg elsker kjolene hans, de fluffy og nydelige kjolene som vil få enhver jente til å føle seg som en prinsesse. 

Et lite utvalg fra kolleksjonen.


//style.com

Ble så skuffet over den kjolen nederst til høyre, men den ser ut som en potetsekk.

Nye Buffalosko!! Moonspoon Saloon f2011

Husker du Buffaloskoene som var utrolig populære på 90-tallet? Søsteren min hadde et par slike, jeg skjønner ikke hvorfor, men de var jo på mote. 

Jeg var innom Costume.no i sted og fikk meg en stor overraskelse da jeg så at Buffaloskoene er blitt fornyet av det dansket merket Moonspoon Saloon. Aner ikke hva jeg synes om dem, men de er i hvert fall mer funky og fargerike enn de gamle Buffaloskoene!
Skoene koster i hvert fall $425 hvis du har lyst på et par

Hva synes du om skoene? Husker du de gamle Buffaloskoene?

Purple Lips

Tok på meg en lilla leppestift i går.. Synes det ser så kult ut på personer som greier å rocke fargen, men tror ikke jeg kommer til å vise meg offentlig i lilla leppestift akkurat, selv om jeg ville. mamma hadde drept meg ;) Får holde meg til nude og nøytrale farger.Hva synes du om bildene? Bruker du leppestift?

Høst Trend 2011: Farger

Jeg har tidligere skrevet om burgunder som er en farge som er in i høst, men det er ikke kun den fargen som er in.


Alberta Ferretti, Celine, Chloé, Prada, Costume National (fler designere: Daryl K., Derek Lam, 3.1 Phillip Lim)

Color blocking var en stor trend i sommer, og den vil nok bli like stor i høst. Designerne har gått et hakk lengre, nå er plaggene mer geometriske og består av mer eller mindre rette linjer. 

Siden designerplaggene er dyre, så har jeg funnet noen rimelige funn hvis dere vil følge denne trenden. 

Svart/Gul kjole: Monki, geometrisk kjole: Topshop, modell: Zara, Trefarget kjole: H&M, Poncho: Gina Tricot, Clutch: Gina Tricot, Veske: H&M, Høyhæler: Zara, Ballerinasko: Zara, Skjørt: H&M


Mulberry, Marc By Marc Jacobs, Yigal Azrouël, Zax Posen, Honor

En annen farge som er in i høst, er "jade green" eller smaragdgrønn som det heter på norsk. Det er en mer luksuriøs farge, enn en vanlig grønnfarge, men det betyr ikke at du ikke kan bruke den i hverdagen!

Rimelige funn:

Bukse: Topshop, Skjørt: Monki, Cardigan: Bikbok, Øredobber: Bikbok, Kjole/Tunika: Topshop, Skjørt: Zara, Genser: Nelly.com, Høyhæler 1 & 2: Zara


Zac Posen, Christian Dior, Moschino, Wang, Missoni, Missoni

Selv om sommeren er over, så betyr det ikke at man skal gå over til mørke og triste farger. Man kan likevel gå med lyse og myke farger, som noen designere har vist på catwalken.


Kjole: Nelly.com, Bluse: Topshop, Kjole/Tunika: Monki, Bluse: Topshop, Skjørt: Gina Tricot, Høyhæler: H&M, Bluse: Monki


Derek Lam, Diane von Furstenberg, Christian Dior, Oscar de la Renta, Victoria Beckham

Yves Klein Blue er en blåfarge som ble mikset sammen av den franske kunstneren Yves Klein. I år er fargen blitt mye sett på catwalken hos en rekke designere, ikke bare de jeg har nevnt ovenfor, men også hos Jason Wu, Derek Lam, Thakoon, Karen Walker...

 
Tunika: Nelly.com, Kjole: H&M, Modeller: Zara, Øredobber: Bikbok, Ermeløs skjorte: Monki, Skjørt: Indiska

//style.com - Catwalkbilder 

Dette er selvfølgelig ikke alle høstfargene som er in, "bottle green", champagne, gult, rustrød.. er også farger som er in.
Har brukt 4-5 timer på dette innlegget, på å sette sammen collager og finne info, så håper dere liker det!


Høsttrend 2011: Burgunder

En av fargetrendene denne høsten er burgunder. Den ble sett på catwalken i vår, hos Marc Jacobs, Gucci, Tommy Hilfiger, bare for å nevne noen.


//style.com Marc Jacobs, Victoria Beckham, Gucci, Victoria Beckham, Haider Ackermann, Haider Ackermann, Tommy Hilfiger

Selv om burgunder er "in", så betyr ikke det at du trenger å kle deg fra topp til tå i den fargen. Det holder med en overdel som på collagen under, der jeg prøvde å sette sammen et antrekk med fokus på burgunderfargen. Ble kanskje litt mørkt, men men..
Pc'en min vil ikke slå seg på, så det blir mest sannsynlig ikke noen flere innlegg i dag. Men på den positive siden, så skal jeg filme videoene i dag!

Hva synes du om fargen, og om antrekket jeg satte sammen?

Alexander McQueen Resort 2012

Synes Sandra Burton har overgått seg selv med denne kolleksjonen. Ikke det at den første kolleksjonen hun gjorde for McQueen ikke var fin, men jeg elsker at hun ført motehuset videre uten at klærne har mistet preget av "McQueen", hvis dere skjønner hva jeg mener.

Klærne er perfekt konstruert, og de går fra kaki/beigefargede skreddersydde drakter, til romantiske blonder, og til slutt til svarte plagg med hint av gullbroderier. Jeg elsker de lange kjolene, det ser ut som om de er dyppet i gull, der er nydelige!
//style.com. Modell: Josefein Rodermans

Jeg har enda ikke fått filmet videoene, siden jeg har nettopp kommet hjem fra et møte som begynte i 12-tiden.. Men jeg SKAL få filmet de i dag!

Hva synes du om kolleksjonen? Hva bruker du søndagen din til?

Hvite Negler

Hvite negler var en trend i vår og sommer, men nå som sommeren snart er over, så har jeg endelig bestemt meg for å prøve den! Hvite negler gir en ren og minimalistisk følelse, men i noen tilfeller, så kan det se ut som om du har blanco på neglene.. 

Accessorizes: Luv AJ

Sier ikke akkurat nei takk til disse badassene under her!Luv AJ

Luv AJ by tsiriano featuring geometric jewelry

Trykk på bildet for å komme til nettsiden deres..

Jeffrey Campbell: Everest, Lita Cosmic/Patch/Studs

Jeg har vært forelsket i skomerket (+veskemerket) Jeffrey Campbell helt siden jeg såLita skoene for et år siden..

Nå har JC kommet ut med Litalignende sko som er fjellskoinspirert. Jeg elsker dem, spesielt fordi de er perfekt for høst-og vintertiden.. Har utrolige lyst å kjøpe dem, koster 174,95 USD på solestruck, problemet er bare at jeg er redd de vil bli pyntobjekter enn å bli brukt..

JC EverestSe så fine de er! Annika M.

Og så må vi ikke glemme disse Lita Cosmic skoene.. Har ikke ord for hvor nydelige disse er. Jeg er gal etter ting som er galakseinspirert og disse er perfekte "galaksesko".


Dette er også Lita sko, men med "patch"-er. Supersøte!

Vil du være fierce og edgy, så er disse skoene midt i blinken for deg! Litt for mye for meg, men de er awesome likevel!
Hva synes du om Jeffrey Campbell skoene?
hilsen

Ny bikini

Hadde tenkt å poste en video nå, men den holder på å bli lagret på Movie Maker, så dere får se den når jeg kommer hjem! Forhåpentligvis 

Kommer til å snakke mer om bikinien når jeg kommer hjem, siden jeg ikke har tid til det nå, skal møte i byen kl. 09.30. Ha en superfin lørdag!
 


hilsen

More Colorblocking

Er blitt helt forelsket i colorblocking trenden for tiden! Bruker dessverre ikke den mye selv, men å se på folk som greier å kle seg, det er noe jeg kunne sett på dagen lang! Love it!


B. Jones

Camille C.

Veronica F. 

Christina L.

Filippo F.

Lini T.

Anjelica L.

Anastasia S. 

Andy T.

Hva synes du om trenden? Hvilket antrekk likte du best?

Cut-outs

I ♥ cut-out dresses!

Jeg er så dårlig på å huske kilder, men bilde 2,3, 4 og 5 er fra lookbook.nuInnkjøp: 13.05.11

Kaller det første innkjøpet for "glad-shopping" for å feire at jeg ikke ble trukket opp i skriftlig eksamen, mens det andre innkjøpet bare er et vanlig innkjøp. Selv om vi var på nattåpent i flere timer, så brukte vi i hvert fall 3 timer av de timene til å stå i kø, siden mamma ville at vi skulle kjøpe mobiler som vi ikke skal beholde en gang. 

"Glad-shopping"
 


Cropped Top - Monki || Smykke som skal/er ødelegges/ødelagt - H&M || Neglelakker - BikBok

Nattåpent:

siriano.blogg.no
Cubus

siriano.blogg.no
Cubus

A Pop Off Colour

Jeg ble ikke trukket opp i skriftlig eksamen!!! Er så sinnsykt glad! Nå spørs det om jeg blir trukket opp i muntlig eller ikke..

Jeg sitter på bybanen nå, og siden jeg ikke har bedre å gjøre, så kan jeg skrive et innlegg til dere. Etter at skolen sluttet, så ville jeg dra å shoppe litt. Jeg har lovt meg selv å ikke shoppe mer før sommerferien, men det er litt vanskelig. Innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem

Ellers så elsker jeg å vindusnettshoppe. Er så sykt mye fint som ikke finnes i Bergen, spesielt av designerklær og slikt, og det ville vært fint å gå inn i en ekte Mulberry butikk for eksempel og bare se på alle de nydelige veskene. 

Som colorblocking er en trend, så er også knallfargede vesker en trend. Så to jenter i dag med hver sin oransje veske til et minimalistisk antrekk, og det så perfekt ut! Skal skaffe meg minst en av disse når jeg får meg jobb og tjener penger!


 
Marc Jacobs

Oversized Alexa, Mulberry

Cambridge Satchel Company

Celine Boston bag

Hermes Birkin

Carmbridge Satchel Company


Miu Miu
 

Balenciaga Work Bag


Proenza Schouler ps1

//google søkemotor, theblondesalad,fashionsquad
 

Også var jeg veldig flink i går og hjalp storesøsteren min å fjerne to virus på dataen hennes. Seriøst, de hadde tatt over pc'en helt

 

I'm In Love..

.. with these new Lana shoes from Jeffrey Campbell.. "Førstegenerasjonen" av Lana er også nydelige! Lita♥Hva synes du om skoene?

MONDAY

Solen skinner og det er en herlig start på påskeferien! 

Har nettopp kommet hjem fra en liten shoppingtur på Lagunen og det ble litt innkjøp på meg, men skal heller samle innkjøpene og vise dem i en video i slutten av uken, siden jeg skal shoppe litt mer denne uken..


//rmoen.blogg.no

Skal du noe spesielt i påsken?


Ny secondhand shorts

Jeg kjøpte denne shortsen, siden teknisk sett alle shortsene i den nye H&M Conscious kolleksjonen var utsolgt. Kolleksjonen var allerede i butikkene på tirsdag, to dager før den egentlig skulle komme i butikkene, noe jeg ble litt sur over.

Jeg dro på Fretex istedenfor, og fant denne shortsen til 39 kr. Var egentlig en del av en drakt til 99 kr, men blusen/skjorten var litt stygg til at jeg ville bruke 99 kr på hele drakten.

Sparer dere for fargebilde, pga. de stygge "eksem"bena mine..


Nå er det påskeferie på meg, siden vi har blokkdag 6 = fri i morgen! 

Ditt siste innkjøp? Hva synes du om shortsen?
hilsen

Colorblocking - vårtrend 2011

I år er colorblocing og farger en stor trend. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om den, siden jeg ikke er så veldig glad i knallfarger, men jeg prøvde å sette sammen forskjellige antrekk med et blått skjørt fra Lindex som "hovedplagg".

Hva synes du om denne trenden? Går du mye med farger?
hilsen (100x27)

Fierce Style!

Jeg pleier alltid å sitte i moteavdelingen på biblioteket, og i går så fant denne boken av Christian Siriano, som er en av mine yndlingsdesignere, og lånte den så å si med en gang jeg så den.  

Han er fierce!

Ha en fantastisk fin dag, jeg skal ut å sykle nå..

Jeffrey Campbell Lita

En stund siden jeg har blogget nå, men nå er jeg her!

Noe jeg har SINNSYKT lyst på akkurat nå, er Jeffrey Campbell Lita skoene. De er superdupermega fine!
Jeg ville seriøst d.ø.d.d. for et par slike sko. Nå er det to par sko som står på ønskelisten min, som jeg skal skaffe meg, JC lita skoene enten i brun eller lilla, og et par Louboutin..


//theblondesalad.com?

//jeffreycampbellshoes.com facebook.com/jeffreycampbellshoes

btw, det snør i Bergen nå! Hater det!

Hva står på din ønskeliste?

Christian Siriano S/S 2011

Siden bloggen heter siriano, så må jeg nesten skrive innlegg om Christian Siriano og hans design.

I går viste C. Siriano S/S 2011 kolleksjonen på New York Fashion Week. Inspirasjonen har han fått fra forskjellige kulturer der han ikke har vært, og han sier dette om kolleksjonen sin: "A bit of African, a bit of Asian, a bit of Mediterranean-Greek"Det er nydelige plagg som kan brukes i de aller fleste anledninger. Jeg liker hvite og lyse kjolene, og de fleste plaggene under.  De to glitterkjolene øverst til høyre under her, er jeg ikke så glad i, men resten er utrolig fine, og de er nyskapende.
Og hvem elsker ikke disse nydelige kjolene under her?! En grunn for at han er yndlingsdesigneren min..

(grunnen til copyright, er at jeg bruker ufattelig lang tid på å lage disse kollasjene, og at jeg ikke har sånn høyreklikk enda..)

En annen grunn er skoene han designer:
Christian Siriano Spring 2011Christian Siriano Spring/Summer RTW 2011
Christian Siriano Spring/Summer RTW 2011Mulig å se hele visningen her eller her.

Ha en strålende helg alle sammen!

Hva synes du om denne kolleksjonen?

hits