Inspiration

WHITEWhite. The pure and innocence color. The color of peace. The color that makes you calm. The color that makes everything so simple. A clear mind and a fresh start. Blank pages. So peaceful and delightful. 

Har du en yndlingsfarge?
 

Nails


ph_love-aesthetics

Hvilket design foretrekker du?

Pegasus

Can someone buy me this skirt? Fargen, pegasusene, lengden.. Dette skjørtet er magisk!Simplicity

Hadde tenkt å ta meg en tur ned i byen i dag, men regnet spolerte turen, så det blir en tur på mandag istedenfor. Ellers har jeg brukt dagen min til å leke med tamagotchiene mine som jeg fant etter å ha ryddet rommet.. Husker dere dem? Blir litt nostalgisk når jeg tenker på slike barndomsting. Flinke meg har også klart å montere et klesstativ helt alene, og det står fortsatt! 

Litt annerledes inspirasjon som ikke er etter alles smak, men jeg liker det!
 


Hva synes du om inspirasjonen? Hadde du en tamagotchi da du var mindre?

5 Floral Printed Outfits

Fire forskjellige personer som bruker blomsterprintet på hver sin måte..  Elsker antrekk nr. 2!

1 2 3 4 5

Hvilket antrekk likte du best? 

I Want To Wear..

.. these galaxy leggings


.. this outfit


.. and this outfit


.. these floral Doc Martens


.. this YSL arty oval ring


.. this nazar-charm necklace


.. this jellyfish tee


.. and a pair of these MBMJ mouse flats


Ville du gått med noe av dette?

Closet Confessions

Pleier å se på disse videoene i ny og ne for å få litt inspirasjon. Disse kvinnene er så inspirerende, og jeg hadde ikke sagt nei takk til garderobene deres..
Her er enda en grunn til at jeg har kalt bloggen min siriano - Christian Siriano har en herlig personlighet og i tillegg kler han seg på en måte, som nesten kunne vært gutteversjonen av meg..


Ville det ikke vært fantastisk med en slik garderobe? Hva synes du om videoene?

WANTS: Galaxy Print

En trend som jeg aldri kommer til å gi slipp på er galaxytrenden.. Gjentar meg selv nå, men det er noe med universet som inspirerer meg og fascinerer meg! Tenk på alt det vi har funnet ut om planetene, stjernene, galakser og lignende, men likevel så har vi ikke funnet ut alt.. Det er så spennende! Venuspassasjen skjedde jo forleden, tenk at det er 105 år til neste passasje, vi lever ikke da..øverst 1 2 3 4 nederst 5 6 7 8

Er så hektisk hjemme hos oss nå, med tanke på storesøsters bryllup som er nå på lørdag! Vi pyntet i lokalet i går, og skal fortsette og gjøre det i dag.. Skal også på paintball med noen venner i dag, så det blir nok koselig! Kommer ikke noen innlegg i morgen, siden jeg kommer til å være opptatt hele dagen.. 

Storesøsteren min har forresten en bryllupsblogg hvor hun har skrevet om forberedelser og alt innom bryllupskategorien hvis dere vil lese litt om bryllupet - www.weddingbee.blogg.no

Hva synes du om galaxytrenden? Var det et plagg du likte bedre enn andre?

Street Style

Gatemote er noe av det som inspirerer og påvirker meg mest ved måten jeg kler meg på.. Kan ikke kalle dette en gatemoteblogg akkurat, men missjennaleencherie er en av gatemotebloggene/tumblerne jeg liker best, siden hun har samlet det beste av gatemote med hovedfokus på modeller!


øverst Anna Selezneva, Jacquelin Jablonski 2 Miranda Kerr, Frida Gustavsson 3 Frida Gustavsson + Karlie Kloss, Shu Pei 4 Bambi Northwood-Blyth, Nimue Smit 5 Frida Gustavsson, Dorothea Barth Jörgensen nederst Kate King, Liu Wen + Ming Xi

FashionCircus kommer forresten tilbake denne uken, noen som gleder seg?

Vil du ha flere slike street style innlegg? Hva synes du om antrekkene?
 

I got my lipstick on

Lørdagen har blitt brukt til å være lærer på vietnamesisk skole, og nå blir det snart middag med familien.. Ellers blir det en rolig dag i dag..

I morgen kommer en liten lookbook, gled dere!Hva skal du i dag? Likte du gif'en?

Arm Candy

Just love it!
//1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


High Waisted Skirts

Når jeg ikke har noe å ta på meg, så slenger jeg på meg et high waisted skjørt og en overdel. Det funker alltid, uansett om jeg skal på skolen eller i en fest/et selskap. Jeg har flere skjørt enn kjoler, og har innsett at jeg må begynne å kjøpe kjoler istedenfor skjørt, men det er litt vanskelig..

Hva synes du om high waist skjørt? Likte du antrekkene?

Boys with style

Har nok skrevet om det på bloggen før, men gutter med stil er noe av beste jeg vet om! Spesielt gutter som kler seg annerledes og som skiller seg ut på en unik måte, slik som Jordan og Christoph. Skulle ønske flere norske gutter kunne kledd seg slik og så begynt å blogge, siden etter min mening så er det få mannlige motebloggere i Norge..


Jordan, Paris

Christoph, Münich


Adam, California

Hva synes du om gutter med stil? Likte du Jordan, Christoph eller Adam sin stil best?

Friendship Bracelets

Armbånd og såkalte "friendship bracelets" er en stor trend denne våren og sommeren. De kommer i mange farger og mønstre og jo flere armbånd du har på armen, jo stiligere blir det!

Lærte å lage slike armbånd på leiren jeg var på i påsken, så nå har jeg laget en del, men er enda ikke ferdig.. Kan legge ut bilder på bloggen av armbåndene i løpet av uken :)
2//1 2 3 4 5 6

Hva synes du om slike armbånd? Har du noen selv?

WANTS: 5 Shirts

Det er vel ingen hemmelighet at jeg liker skjorter. Synes det er noe med kragen som gjør de så fine! Og disse fem skjortene under er jeg helt forelsket i, synes hver og en av dem er så unike. Vil ha dem alle, men de er så dyre, spesielt de fra Acne og Opening Ceremony.. Men men, skal investere i en fin skjorte når jeg får meg jobb!

 
1 2 3 4 5 

Hvilken skjorte likte du best? Er det noe du ønsker deg for tiden?
 

Love This Outfit

Selv om det er vår og vi nærmer oss midten av april, så pøser det ned i Bergen, og det hjelper ikke meg noe særlig at jeg har blitt syk og forskjølet heller.. Ferien min har vært fantastisk, har tilbrakt den sammen med mange herlige mennesker på en superkoselig påskeleir! Har unngått all kommunikasjon og tekniske ting, noe som har vært utrolig deilig, og som for min del kan gjentas!

Håper jeg kan komme tilbake til gamle bloggvaner, har mange idéer til videoer som jeg kan filme, men jeg må bli frisk først og bli kvitt hosten min..

Ellers så elsker jeg dette antrekket, så enkelt, men likevel perfekt, denimjakken gjør alt!


//.

Hva synes du om antrekket? Hva har du gjort i påsken?

Flower HeadpiecesHåper alle har hatt en fin påskeferie!

hilsen

Inspiration

Har hatt en stressfull uke denne uken, mye skolearbeid å tenke på, men heldigvis er det bare en dag igjen til ferie, og den skal jeg nyte!

Nå begynner våren å titte frem også, været har blitt varmere og snøen er helt vekke, så forhåpentligvis kan jeg begynne og ta antrekksbilder igjen. Ellers kan dere kose dere med bildene under, har lyst på alt i de bildene!
//http://what-do-i-wear.tumblr.com/

Hva synes du om bildene? Når har du ferie?

Bright Colors

Jeg er ikke den personen som kler seg ofte i sterke farger, men synes disse antrekkene var utrolig stilige!


//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link//link

Jeg har en fysikkprøve i morgen, så må øve til den i dag! Vet innleggene denne uken har vært litt dårlige, men har hatt mye å gjøre denne uken :)

Liker du sterke farger?

Fashion Unites Us + Vinner av Giveaway

Takk til alle dere søte som ville delta i giveaway'en min, vet det ikke er noen stor premie, men kanskje neste gang?

Jeg skrev ned alle som deltok og som hadde gjort som jeg hadde krevd, (likt meg på facebook/fulgt meg på Bloglovin') og så trakk jeg vinneren ved hjelp av random.org.Og nr. 13 ble Sara fra www.sarakristianseen.blogg.no! Gratulerer, send meg en mail til tran_siriano@hotmail.com med navn og adresse som jeg skal sende premien til! Og så må jeg dele denne fantastiske videoen med dere! Elsker redigeringen, den er så utrolig stilig! Det er sant at mote samler oss, slik som musikk samler de musikkinteresserte, som dans samler de som danser osv. Mote er en egen måte å uttrykke og få ut meningene våre på, ved hjelp av klær..
Hvis jeg er litt nedfor en dag, så pleier jeg å gå med litt mørke klær, eller hvis det er sol og jeg synes livet er herlig, så kan jeg kle meg i sterke farger..


hvis du pleier å se på moteguruer/sminkeguruer på youtube, så anbefaler jeg deg å subscribe til Evelina!

Hva synes du om videoen?

WANT: Navajo Pants

Synes denne buksen fra Zara er så utrolig stilig! Den er et statementplagg i seg selv på grunn av mønsteret, så man trenger ikke noe annet enn en basic skjorte eller genser over..


//link

//link

//link

//link

//link

//link

Vinneren av giveaway'en trekker jeg senere i dag, må gjøre leksene ferdig først! Og tusen takk for de søte kommentarene/tilbakemeldingene på lookbook'en min!

Likte du buksene?

Little Fashionistas

Synes det er så utrolig søtt når små barn kler seg på en "voksen" måte. Men på en annen side, så kan det bli feil, barn skal ikke kle seg i moteriktige og designerklær, de skal kle seg i klær som de kan leke og hoppe rundt i, og som kan få søleflekker på seg, uten at foreldrene skal være redde for det..

Jeg skal ikke nekte for at jeg kommer til å kle mine barn opp i "fine" klær, men det er nok fordi jeg ikke hadde muligheten til å gå med slike klær da jeg var mindre. Og har dere sett baby-converse, det er noe av det søteste jeg har sett!

//1 2

//1 2

//link

//link

//link

Jeffrey Campbell Cleata

Clear + Lita = Cleata

Jeffrey Campbell har nå kommet med nye Lita, eller Cleata som de òg kalles. Synes de var utrolig stilige, spesielt i sølv, men jeg kommer nok til å kjøpe meg de "vanlige" Lita i svart.


solestruck.com

Likte du dem? 
hilsen

Statement Necklaces

Tilbehør kan gjøre store under på enkle antrekk, spesielt store smykker. Det har vært en trend lenge, men kommer nok ikke til å forsvinne før om lenge. På dager der jeg forsover meg/ikke har tid til å kle meg eller at jeg rett og slett vil være litt enkel, så tar jeg på meg et statement-smykke, slik at jeg ikke ser så kjedelig ut..

eller så kan du bruke litt mindre smykker
Hva synes du om slike smykker? Hvilket likte du best?

Royal Blue (lookbook)

Var innom lookbook i dag og så disse to antrekkene. Begge to er helt perfekte! Elsker den geometriske genseren i det første antrekket,den kongeblå vesken, den store og markerte kragen, frisyren og de oversized nerdebrillene! Og i det andre antrekket, så falt jeg for den androgyne stilen, den kongeblå blazeren, lita'ene..
//1 2

Kommer ikke hjem før 16-17-tiden i dag, så får ikke tid til å kommentere dere tilbake før da :) Ha en super fredag!

Hvilket antrekk likte du best?
 

Turquoise

En farge som jeg blir mer og mer forelsket i jo mer jeg ser den, er turkis. Det er en  nydelig farge! Elsker å gå med turkise plagg og neglelakk! Det er noe ved fargen som er litt magisk og drømmende.. Jeg aner ikke hva det er, men jeg kan i hvert fall sitte og stirre på den turkise neglelakken min uendelig lenge uten å bli lei (bare spør lillesøsteren min, hun synes det er merkelig).


//link link link

Hva synes du om fargen/bildene? Har du en yndlingsfarge?
 

Sverige & Svenske Motebloggere

Jeg synes svenske bloggere, motebloggere generelt, har så fin og unik stil! De tør å skille seg ut og går med det de selv synes er fint, uten å bry seg om hva andre mener. Føler svensker også er langt/en del foran oss i moten og trender, men det er nok fordi moteindustrien i Sverige blir mer lagt merke til, slik som Stockholm Fashion Week, designermerkene som Acne, Tiger of Sweden.. Kjedebutikker som H&M, Gina Tricot, Weekday og Monki er også svenske.. Og gatemotebloggen Stockholm Streetstyle er en utrolig kjent blogg verden over, spesielt i blogg-og moteverdenen..


Molly

Petra

Linnea

Anna

Ebba

Fanny

Emma

Angelica Blick

Frida

Tuuusen takk for tilbakemeldingene og kommentarene om Lookbook'en min, blir så utrolig glad når jeg leser at dere liker idéen og bloggen min! 

 Er du enig i at moteindustrien er større i Sverige enn i Norge? Likte du noen av antrekkene?
 


 Jeg har hengt på meg facebooktrenden, blir utrolig glad om dere liker siden min her

Dream Catchers

All your dreams can come true if you have the courage to pursue them ~ Walt Disney


//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

Jeg filmet en lookbook-video til dere i går og redigerte den i dag, men den vil ikke lagre på pc'en.. Står at filene ikke finnes, noe de helt klart gjør :/ Får filme det på nytt igjen og forhåpentligvis så kommer lookbook'en i løpet av neste uke.

Er du en person som drømmer mye? Hva synes du om bildene/drømmefangere?

Silver vs Gold
//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link


Hva foretrekker du, sølv accessorize eller gull accessorize?

Pastel Colored Doc Martens

Har ikke lagt merke til det før, men pastellfargede Doc Martens er faktisk veldig stilig! De aller fleste jeg har sett går med de klassiske svarte Doc Martens'ene, men jeg har hittil ikke sett noen med hvite/pastellfargede DM, noe som er litt synd.. Men de er litt vanskelig å bruke i forhold til de svarte


//link

//link

//link

er helt forelsket i det siste antrekket, har det som bakgrunnsbilde på pc-en! Helt fantastisk antrekk!

Er du fan av Doc Martens? Hvilket antrekk likte du best?
 
Følg meg på Bloglovin' bloglovin

 

More Collars

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker krager, synes de er så søte og fine, spesielt Peter Pan-krager! Jeg fant ut at i førstekommunionen min (katolsk ting), så brukte jeg en kjole med en Peter Pan-krage og jeg har den fremdeles i skapet, kan se om jeg får tatt bilde av den i løpet av helgen. 

Krager kommer nok til å bli mye brukt utover dette året, med tanke på at kjedebutikker som H&M, BikBok, Gina Tricot har begynt å selge slike krager/løskrager, noe som jeg synes både er positivt og negativt, for da kommer "alle" til å bruke dem, slik som med JC Lita


//1

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

så gjennom kommentarene i det forrige innlegget, og så ut som om halvparten ville ha vanlig innlegg, mens den andre halvparten ville ha video, så da tror jeg at jeg gjør begge deler. Det kommer et innlegg med bilder av innkjøpet og videoen skal være en lookbook-video, som vil si at jeg viser hvordan jeg vil gå med klærne, høres det bra ut?

Har kjemiprøve i morgen, så jeg må øve på den! Kommer muligens med et innlegg til i kveld :)

Liker du krager?

That Nostalgic Feeling

The term nostalgia describes a yearning for the past, often in idealized form, ~ WikipediaOptimists are nostalgic about the future ~ unknownNostalgia isn't what it used to be ~ Peter De VriesImagination is nostalgia about the past, the abscent ~ Cyril Connolly Nostalgia is a file that removes the rough edges from the good old ways ~ Doug LarsonIt's hard to be nostalgic when I can't remember anything ~ unknownYou can't have a better tomorrow if you are thinking about yesterday all the time ~ Charles F. Kettering

Hva synes du om innlegget?

Chic

Litt inspirasjon i de mørke tider
//mattuex
 
hilsen

Blitt nominert til Vixen Blog Awards!!

Pleier sjelden å sjekke mailen til bloggen min, siden jeg sjelden får mail der, men i går sjekket jeg innboksen, og der lå det en mail fra en av de bak "Vixen", og i den mailen skrev de at min andre blogg, Fashioncircus, er blitt nominert til "Årets Gatemoteblogg"! Ble helt i ekstase, sykt sjokkert og glad i går!! Synes det var gøy å bli nominert, i tillegg til at det er en ære! Tenk å være i samme gruppe som Hanneli Mustaparta, det er sick! Så tusen takk til dere som nominerte oss til dette, kjempetakknemlig! <3

Trykk på bildet for å stemme! Vi er "Fashioncircus"!

 
http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/kategoriene/arets-gatemoteblogg/

Tusen takk igjen!
 

Julekjoler & Nyttårskjoler

Har sett på kjoler på nettet i noen timer nå! Det er helt sykt at julaften er om under en måned!

Julen er en tid der man koser seg med familien, spiser god mat, ser på koselige filmer og serier og er takknemlig for det man har, men det er også en tid der man kan pynte seg og være fin!

Rød er en klassisk julefarge, og vil man bli sett og lagt merke til, så er en rød kjole perfekt til det!
//topshop, topshop, nelly.com, nelly.com

Hvis man ikke glad i knalle farger så er svart en fin farge.. Du kan gå for den lille svarte og stasje den opp med tilbehør og fine sko, eller så kan du velge en svart kjole med detaljer, som cut-outs og lignende.

//nelly.com

//topshop.com

Og hvis du vil gå et steg lengre, så er paljettkjoler og glitterkjoler perfekte, både til julaften og til nyttårsaften!

//topshop.com

//topshop.com, topshop.com, nelly.com

Har du funnet jule/nyttårskjolen enda? 

Anna Dello Russo

Til tross for at hun er 48, så må jeg si at Anna Dello Russo kan kle seg! Synes det er stilig at hun tør å skille seg ut, og å gå med klær vekker oppsikt, selv om det noen ganger blir for mye..


//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link//link

Hva synes du om Anna og stilen hennes?

Cambridge Satchel

Buy me one of these, please!

 
//link

//link

//link

//link

//link

//1 2

Kan kjøpes her

Har hatt en dårlig uke denne uken, så har ikke fokusert så mye på bloggen, men nå er jeg glad og tilbake!

Hva synes du om disse skulderveskene? Hvilken fargen ville du helst hatt den i?

LB-Favoritt: Anna-Lena Laue

En som jeg har fått opp øynene for på Lookbook de siste månedene, er Anna-Lena fra Tyskland.. Synes hun har en så "fri" stil, vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men stilen hennes ser så "effortless" ut. (Hva er det på norsk, egentlig? Uanstrengt?)

Elsker også den nostalgiske følelsen bildene gir!
//lookbook og blogg

Likte du stilen hennes? Er det noen du synes har fin stil?

By The Railway

Synes bilder som blir tatt ved gamle jernbaneskinner/jernbanestasjoner blir så stilige, skulle ønske det fantes noen i Bergen!


//link

//link

//link

//link

//link

//link

Og jeg glemte nøklene hjemme i dag, så nå sitter jeg utenfor døren og venter på at noen skal komme hjem.. Heldigvis har vi trådlåst nett hjemme, men det er ISKALDT ute! Jeg er inne nå

Hva synes du? Hvilket antrekk likte du best?

Long in the back, Short in the front


//link

//link

//link

//link

Hva synes du om disse kjolene?

Linnea Jacobson

Elsker stilen til søte Linnea! Og så er hun bare 14 år gammel!  Skulle ønske min stil var slik da jeg var 14 år gammel.. Hun er full av inspirasjon og tar nydelige bilder som hun poster på lookbook, flickr og på de to bloggene hennes awildsoul og wilderthanateenager.


//bilder fra LB, flickr og bloggene hennes

Det er DIY-søndag i dag, men jeg har ikke hatt tid til å lage noe, men jeg har en super DIY til neste uke! Og så skal jeg filme en video også, så hvis dere har noen ønsker, så er det bare å si ifra!

Likte du stilen og bildene hennes?

The Scalloped Detail

Synes dette er en utrolig søt detalj på klesplagg, spesielt på shorts
//1 2 3 4 5 6

Har vært i byn (vietnamesisk-lørdagsskole) i hele dag, så ble ikke noe blogging før nå.. Men nå blir det sushi på meg!!
Hva synes du om denne detaljen?

She's Fancy

Jeg har matteprøve i morgen, så må øve til den! Logoritmer + meg = funker ikke, så jeg må finne en måte å løse det på..

En av mine nye favorittbloggere er svenske Fanny Lyckman. Elsker bildene og antrekkene på bloggen hennes! Og i tillegg er hun så rå, sjekk tatoveringen da!


//link

Har du noen prøver i nærmeste framtid? Hva synes du om tatoveringen?

Walk-in-Closet

Jeg vil ha!


//1 2

//1 2 

//Kourney Kardashian Khloe Kardashian

//Dulce Candy

//1 2

Nå skal jeg kose meg med One Direction's nye musikkvideo Gotta Be You og lekser! 

Har du/Vil du ha et slik skap?

Bright and Colorful Clutches

En fargerik clutch kan gjøre et kjedelig antrekk til et gøy og inspirerende antrekk!


//1 2 3

 

Galaxy #4

Synes det var på tide med et nytt galakseinnlegg! Er ikke blitt lei av trenden ennå!


//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

Har så lyst å vise dere den galakseinspirerte tee'en min som jeg går med i dag! Men så kommer jeg ikke hjem før i 20-tiden, siden jeg skal opp til Cha og lage middag med noen venner.. Forhåpentligvis får jeg tatt bilder når jeg kommer hjem

Liker du denne trenden?

Red Heads

Etter at jeg ble interessert i mote, så har jeg fått sansen for rødt/oransje(ginger) hår. Synes det er så utrolig fint, spesielt på dem som kler det og i tillegg greier å kle seg etter det..


Olivia

Lily Cole

Lydia Hearst

Josefien

Cosette

Ebba

Hva synes du om gingere/personer med rødt hår?

TWIGGY

Jeg har litt lekser jeg må få gjort før neste uke, så dere får kose dere med denne Twiggy-gif'en og kanskje kommer det et innlegg senere i kveld..Og i morgen så blir det nytt design, siden det jeg har nå, gjør bloggen treig..

Liker du Twiggy?

Litt inspirasjon


//link link link

wow, la merke til at over halvparten av bildene inneholder krager/skjorter.. obsessed? ja

 

Galakse #3

Tror ikke det er noen hemmelighet at jeg elsker galakseinspirerte plagg/trenden!


//link//link

//link

//link

Liker du denne "trenden"? Hvilket antrekk likte du best?

Monki Magazine

Fikk det nye Monki-bladet i posten i går, har ikke lest det enda, men jeg liker det jeg har sett så langt av motereportasjer!Hvilke blader leser du? Liker du Monki?
 

Fashioncircus

Tror ikke jeg har nevnt det på bloggen, men i hvert fall, så har Anh og meg laget oss en blogg, som heter Fashioncircus. Vi kommer til å gå rundt i vår kjære by, Bergen, og ta bilder av personer med unik stil, og poste det på bloggen. Håper det vil gi inspirasjon!


trykk på bildet for å komme til bloggen

Hva synes du om idéen? Kommer du til å følge oss?

Harry Potter Wall

Jeg holder på å lage en Harry Potter-vegg på rommet mitt akkurat nå, siden jeg måtte finne en måte å bedre post-potter-depresjonen min på.. Min PPD er ille altså, begynner å få tårer i øynene når jeg ser, hører eller tenker på noe som har med Harry Potter å gjøre. ALT minner meg om Harry Potter!

Et fåtall av bilder jeg vil ha opp på veggen..


"Tilbehørsveggen" min er blitt dekorert


Inspirasjonsveggen min


Og så holder jeg på å redigere innkjøpsfilmen for september som jeg filmet i sted..


Hva har du på veggene dine?

Gutten med stil og nydelige bilder #1

Det er ganske få gutter som har bra stil i forhold til jenter, og derfor blir jeg alltid så glad når jeg ser gutter som kler seg bra ute på gaten.

På lookbook er Mike en av de guttene som jeg elsker klesstilen til. I tillegg til å ha fantastisk klesstil, så tar/har han de beste bildene! Elsker dem siden de er så unike og spesielle!//http://lookbook.nu/qmike

Hva synes du om bildene hans? Liker du gutter med stil(lol)?
 

WANT #2: Bolla strikkegenser, Monki

Så denne strikkegenseren på Monki sin facebookside og ble forelsket med en gang! Var innom Monki i forrige uke, men de har ikke fått den inn, så nå skal jeg stalke Monki til jeg får kjøpt den, for genseren er supersøt!


bolla

Er det noe du vil ha akkurat nå?

Galaxy #2

Åå! Irriterer meg at jeg har brukt mer enn 2 timer på laste opp en video på youtube, og så vil ikke den bli lastet opp! Men nå gjør jeg et forsøk til, og hvis det ikke funker, så må jeg finne på en annen løsning.

Neglevideoen som jeg skulle poste, er da galakse/universinspirert, så jeg poster en del galakseinspirerte antrekk istedenfor. 


Andy T. // stylescrapbook


Kasia G. // jestemkasia


Jennifer G. // thenativefox


Jennifer G. // thenativefox
 

Kasia G. // jestemkasia

Hva synes du om antrekkene? Hvilke(t) likte du best?


 

Galaxy #1

Elsker denne looken, spesielt overdelen!


Lina T.


WANTS: Monki

Jeg hadde tenkt å filme en DIY-video til dere i dag, men hele ettermiddagen min ble brukt på å se på minneseremonien for 22.07-ofrene og andre serier, og nå sitter jeg her og ser på "Take the Money and Run" + vindusnettshopper.

Jeg var innom Monkisiden i sted, og der fant jeg mange søte plagg! Og som dere kanskje ser, så går det mye i krager, sennepgul, pudderrosa og grå farger, noe som jeg kommer til å satse på til høsten.. Kommer sikkert med et trend-innlegg snart. Trykk på bildet for å komme til nettsidenSummer Lovin'

Kom nettopp hjem nå etter å ha spist lunsj med jentene hjemme hos S. Kjempekoselig og kjempegøy! Lunsjen var utrolig god, og senere, spilte vi et dansespill på PS2. Da kom det mange minner fram, for de aller fleste sangene var fra 80-,90-tallet, som den chihuahua-sangen, forskjellige Kylie Minogue-sanger osv..

Sommerferien nærmer seg, og da vil jeg skrive et lite sommerinnlegg.

 

Bryan Adams - Summer of '69Postgirobygget - En solskinnsdagPostgirobygget - Idyll


DeLillos - Neste Sommer


Grease - Summer Nights

//
bilder fra weheartit - søkte på summer, sun, bikini og tan

Har du noen favorittsommersanger?

I want this elephant bag!

Se den supersøte elefantstråvesken til Mayo Wo! Jeg vil ha! Var ikke den søt?

Ble Inspirert..

Jeg er en type person som elsker å se på bilder og bli inspirert av dem. Det er en del som poster inspirasjonsinnlegg bare for å ha noe å skrive om. Jeg elsker å lese/se på disse innleggene, og i de fleste tilfeller blir jeg inspirert til å kle meg sånn som på bildene, ha photoshoots i lignende tema og lignende. 

Anyway,  jeg sitter ofte og reblogger bilder på Tumblr (vet det er en synd å skrive om Tumblr utenfor Tumblr), og så oppdaget jeg det øverste bildet. Elsker hvordan det er satt sammen, selv om man ikke kan se hele antrekket. Og tidligere så jeg og Keira Knightleys photoshoot for Vogue i 2007. Elsket safarilooken, da bestemte jeg meg for å blande de to ulike antrekkene.


Øverste bilde fra Tumblr'en min, andre bilde: Keira Knightley does Vogue Magazine June 2007

Resultatet ble som på bildet under. Siden jeg er hjemme alene, så er det ingen som kan ta bilder for meg, men jeg poster et innlegg senere med hele antrekket..


Blir du ofte inspirert av bilder/inspoinnlegg?


Watermelon

Jeg sitter og har en liten Secret Life of An American Teenager maraton for meg selv nå. Elsker serien! Begynte å se på den i forrige uke og nå er jeg snart like langt som de har kommet i USA (3. sesongen). Er for lat til å reise meg og ta bilder av vannmelonen jeg spiser på, så under er noen bilder jeg fant på we♥it. Søk på watermelon og du vil finne bildene. 


 


Feel Of Vintage

Noen bilder fra tumblr'en min.


//feelofvintage - bildene er blitt reblogget, så ikke direkte kilder

Jeg har en samf.presentasjon i morgen, så jeg må fokusere på presentasjonen.. Ha en fin dag dere!

Hvilket bilde likte du best?
 

Chic & Sofisticated

Maya Wo ♥

//http://lookbook.nu/mayowo

Hvilket av antrekkene likte du best?


To The Galaxy

Jeg blir så fascinert av himmelen og alt det som finnes der oppe, både kjent og ukjent! Det at vi har funnet ut så mye om det som finnes der oppe, gjør at vi ikke har funnet ut mye likevel..
//google søkemotor (selv om det ikke er en kilde)

Jeg kommer ikke hjem før sent i kveld, så dette blir det eneste innlegget i dag, om jeg ikke får blogget når jeg kommer hjem..

Fascinerer slike ting deg?


Inspirasjon: SATC

Resultatet av bildene og Chocolate Chip Cookies

Slik ble da det nydelige resultat av bildene. Bestemte meg heller for å henge de opp bak "accessorizeoppbevaringsstedet" mitt enn å henge de på den ene garderobeveggen min, siden det var litt tomt bak der, og i tillegg kan jeg bli inspirert av dem når jeg skal velge hvilke smykker og ringer jeg skal gå med..

Og så har jeg lagd Chocolate Chip Cookies som smaker utrolig godt, til tross for at jeg glemte å ta brunt sukker i, som jeg kom på for et minutt siden..Hva synes du om resultatet? Spist Chocolate Chip Cookies før?


Up On The Wall

Jeg har et prosjekt på gang, som handler om å dekke veggene på rommet mitt med minnerike bilder og inspirasjonsbilder. Jeg har nesten dekket ferdig en av de større veggene, og nå skal jeg begynne på den ene siden av garderobe/skapveggen, der jeg skal henge opp de bildene som er under + noen andre som jeg ikke har printet/klippet ut enda.


(fra venstre ovenifra) MariaNguyen - VanillaScented, EliseBahiaGabrielsen - LivingDoll, BambiNorthwood-Blyth, (fra venstre i midten) HanneliMustaparta - Hanneli, CarolineEngman - FashionSquad, EbbaZingmark - EbbaZingmark, (nede i midten) RumiNeely - FashionToast, AlexaChung

Har du en form for inspirasjonvegg?She's So Beautiful

Hun er nydelig!


hits