Lookbook

LOOKBOOK: 7 antrekk, 7 anledninger (Sommer 2012)

En lookbook hvor jeg viser hva jeg ville gått med i ulike anledninger om sommeren. Antrekkene er veldig enkle, og hvis jeg hadde gått med dem, så ville jeg brukt tilbehør for å gjøre antrekkene mer unike og spesielle.. 

De to første antrekkene filmet jeg om morgenen, 9-tiden, så det er derfor klippene er litt uklare og jeg ser litt trøtt ut..


se i HD for best kvalitet!!

Hva synes du om lookbook'en? Hvilket antrekk likte du best?

LOOKBOOK: Antrekk fra siste innkjøp

Her er "andre" episode i lookbook-serien min, hvor jeg har satt sammen antrekk fra det siste innkjøpet jeg gjorde. Søsteren min og jeg filmet dette på fredag etter skolen i Botanisk hage, det var iskaldt og det regnet, men synes resultatet ble bra, selv om noen deler ble ufokuserte. Håper på flere videoer i den hagen, den er så nydelig!

Antrekkene er veldig enkle, men jeg glemte å ta med smykker og lignende da jeg skulle på skolen, og det er ikke bare bare å dra hjem for å hente smykker, bor nemlig 15 km fra skolen..

Og så smiler jeg for dere!

som alltid, se i HD for best kvalitet!

Likte du lookbook'en? Hvilket antrekk likte du best?
 


Kun noen timer igjen til giveaway'en avsluttes. Trykk her for å delta!

LOOKBOOK: Hvordan jeg styler den hvite skjorten

Dette er første "episode" i en serie kalt "Lookbook". Jeg vet ikke hvor ofte de kommer, men forhåpentligvis kommer det 1-2 i måneden, og så kommer jeg nok til å bytte på å ha videoer/bilder..

"A lookbook is a collection of photographs compiled to show off a model, a photographer, a style, or a clothing line.
 It is an especially popular term with fashion bloggers.

Lookbooks in their online form can be described as "fashion diaries" because bloggers are constantly updating them on a daily or weekly basis." (hentet fra Wikipedia)

Kort oversatt: En lookbook er en video/bilder for å vise en stil/plagg i mitt tilfelle.


kun 2+ min! Redigerte videoen på en annen måte, håper dere liker den! se i HD for best kvalitet!

Hva synes du om lookbook'en? Likte du redigeringen/videoen?Husk å stemme på A og min sin blogg i Vixen Blog Awards! Stem her Vi er "Fashion Circus" Tusen takk om du stemmer! ♥

hits