januar 2012

Gossip Girl/http://youdontjustgiveup.tumblr.com/


Jeg har blitt altfor "knyttet/avhengig" av bloggen i det siste, så nå prøver jeg å blogge uten å være helt knyttet til bloggen, om dere skjønner meg :)

Følger du med på Gossip Girl?


This Weekend

Jeg kan ikke huske en helg hvor jeg har hatt så mye å gjøre!

På fredag ble jeg med pappa ned til byn for å pynte gymsalen til vietnamesisk nyttår som skulle være på lørdag. Det endte opp med at jeg var med noen venner, siden jeg tydeligvis ikke var så mye til hjelp.. Vi gamet, og så ble N skjelt ut av de andre spillerne siden hun var så dårlig, og så lekte vi gjemsel med småungene som var der og de fant oss aldri..

På lørdag var det feiring av vietnamesisk nyttår som var ganske så gøy! Morsom underholdning, både bra og dårlig + god mat, og lørdagskvelden feiret jeg 18-årsdagen til en venninne! Var utrolig koselig, og så skjedde det en del som ikke kan nevnes her..

Og i dag har jeg vært i kirken og feiret menigheten sin "bursdag". Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort på?

DIY Collars!

Jeg hadde tenkt å lage en slik video til dere, men så så jeg at Chriselle hadde filmet en video om hvordan lage krager selv, og da kan jeg like gjerne poste den her! Tviler på at min ville blitt bedre enn hennes!

Liker du krager?

Bright Colors

Jeg er ikke den personen som kler seg ofte i sterke farger, men synes disse antrekkene var utrolig stilige!


//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link//link

Jeg har en fysikkprøve i morgen, så må øve til den i dag! Vet innleggene denne uken har vært litt dårlige, men har hatt mye å gjøre denne uken :)

Liker du sterke farger?

The Boy Who Lived

Var med venner etter skolen i dag, så fikk ikke tid til å blogge..

Storesøsteren min dro til Tyskland med forloveden i forrige uke og i går kom hun hjem med Harry Potter og Den Vises Stein på tysk. Hvis dere ikke visste det fra før av, så er jeg en utrolig stor Potterhead, elsker bøkene og filmene!, så denne boken gleder jeg meg veldig til å begynne på! Har du lest Harry Potter? Har du en yndlingsbok/serie?

Christian Dior Couture Spring 2012

Denne kolleksjonen er så utrolig fin! Elsker kjolene, spesielt de lange kjolene! Jeg vet ikke helt hva jeg synes om Bill Gaytten som designer for Dior, men jeg savner John Galliano og hans design, synes forrige couture-kolleksjon var mer spesiell og luksuriøs!


//link

Likte du denne kolleksjonen?

Details - Accessorize

Som jeg har skrevet før, så kan smykker og tilbehør gjøre mye med et antrekk! Ringer, hårbøyler og neglelakk, hvis man kan kalle det tilbehør, må være de tilbehørene jeg liker best, mest på grunn av at jeg har eksem, og da kan ringene/neglelakken gjøre hendene mine litt finere.Hva slags tilbehør liker du best?

Fashion Unites Us + Vinner av Giveaway

Takk til alle dere søte som ville delta i giveaway'en min, vet det ikke er noen stor premie, men kanskje neste gang?

Jeg skrev ned alle som deltok og som hadde gjort som jeg hadde krevd, (likt meg på facebook/fulgt meg på Bloglovin') og så trakk jeg vinneren ved hjelp av random.org.Og nr. 13 ble Sara fra www.sarakristianseen.blogg.no! Gratulerer, send meg en mail til tran_siriano@hotmail.com med navn og adresse som jeg skal sende premien til! Og så må jeg dele denne fantastiske videoen med dere! Elsker redigeringen, den er så utrolig stilig! Det er sant at mote samler oss, slik som musikk samler de musikkinteresserte, som dans samler de som danser osv. Mote er en egen måte å uttrykke og få ut meningene våre på, ved hjelp av klær..
Hvis jeg er litt nedfor en dag, så pleier jeg å gå med litt mørke klær, eller hvis det er sol og jeg synes livet er herlig, så kan jeg kle meg i sterke farger..


hvis du pleier å se på moteguruer/sminkeguruer på youtube, så anbefaler jeg deg å subscribe til Evelina!

Hva synes du om videoen?

WANT: Navajo Pants

Synes denne buksen fra Zara er så utrolig stilig! Den er et statementplagg i seg selv på grunn av mønsteret, så man trenger ikke noe annet enn en basic skjorte eller genser over..


//link

//link

//link

//link

//link

//link

Vinneren av giveaway'en trekker jeg senere i dag, må gjøre leksene ferdig først! Og tusen takk for de søte kommentarene/tilbakemeldingene på lookbook'en min!

Likte du buksene?

LOOKBOOK: Antrekk fra siste innkjøp

Her er "andre" episode i lookbook-serien min, hvor jeg har satt sammen antrekk fra det siste innkjøpet jeg gjorde. Søsteren min og jeg filmet dette på fredag etter skolen i Botanisk hage, det var iskaldt og det regnet, men synes resultatet ble bra, selv om noen deler ble ufokuserte. Håper på flere videoer i den hagen, den er så nydelig!

Antrekkene er veldig enkle, men jeg glemte å ta med smykker og lignende da jeg skulle på skolen, og det er ikke bare bare å dra hjem for å hente smykker, bor nemlig 15 km fra skolen..

Og så smiler jeg for dere!

som alltid, se i HD for best kvalitet!

Likte du lookbook'en? Hvilket antrekk likte du best?
 


Kun noen timer igjen til giveaway'en avsluttes. Trykk her for å delta!

Little Fashionistas

Synes det er så utrolig søtt når små barn kler seg på en "voksen" måte. Men på en annen side, så kan det bli feil, barn skal ikke kle seg i moteriktige og designerklær, de skal kle seg i klær som de kan leke og hoppe rundt i, og som kan få søleflekker på seg, uten at foreldrene skal være redde for det..

Jeg skal ikke nekte for at jeg kommer til å kle mine barn opp i "fine" klær, men det er nok fordi jeg ikke hadde muligheten til å gå med slike klær da jeg var mindre. Og har dere sett baby-converse, det er noe av det søteste jeg har sett!

//1 2

//1 2

//link

//link

//link

Just A Reminder

Har ikke vært hjemme siden klokken 11 i dag. Var lærer på vietnamesiskskole fra 11 til klokken 14, og etter det så var jeg med noen venner. Det var utrolig koselig, vi bakte blant annet minicupcakes og lagde sushi, som var utrolig godt, selv om sushirisen ble mislykket i begynnelsen..

Ellers vil jeg minne dere på giveaway'en som avsluttes i morgen.. Klikk her for å bli med!


noe av sushien og den ene minicupcaken som jeg tok med hjem..

Og nå skal jeg bruke resten av kvelden for å redigere lookbook'en som jeg filmet i går. Krysser fingrene for at den kommer på bloggen i morgen!

Hva har du gjort i dag?

Dagens Antrekk

Skal tilbringe fredagskvelden med noen venner.. Har ikke tid til å skrive så mye, har litt dårlig tid, men håper dere får en super fredagskveld!

  


Ikke glem giveaway'en min, her 

Silver Chrome Nails

I want
 
//1 2 3 4 5 6 7 

Hva synes du om denne negletrenden?
 


Ikke glem giveaway'en min, her 

Mree - Lift Me Up

Hadde det ikke vært for Kimberly, så hadde jeg aldri aldri oppdaget Mree og musikken hennes! Stemmen kan minne litt om Birdy, som jeg tidligere har skrevet om, men Mrees stemme er som Birdys stemme helt unik og de to kan ikke sammenlignes! Anbefaler deg virkelig å ta en titt på hennes nye musikkvideo og sang Lift Me Up! Det er en magisk sang!


Mree - Lift Me Up

Hva synes du om sangen? Er det en sang du hører mye på for tiden?Ikke glem giveaway'en min, her

Peter Pan Collar

Jeg blir så utrolig glad når jeg leser kommentarene deres, dere er så utrolig søte, verdens beste lesere! 

Har ikke noen planer i dag, utenom noen mattelekser, så forhåpentligvis får jeg tid til å filme en liten video. Vet ikke helt hva den skal handle om, så hvis dere har noen idéer, så er det bare å si i fra. Andre episode av Lookbook-serien skal jeg filme i helgen, når været blir litt finere, for akkurat nå regner det ute.. Misunner dere som har snø på bakken!


lillesøster sin topp, fra H&M

Har du noen planer for i dag?

OUTFIT: Black Bow

Siden det ikke regnet da jeg våknet i morges, så tok jeg sjansen med ikke å gå med bukse.. Liker ikke å gå med bukse egentlig, så ubehagelig..


Cardigan: Outfitters Nation(?) - Skjorte: Gina Tricot - Skjørt: Gammelt - Strømpebukse: Pierre Robert

Hva synes du om antrekket?Ikke glem giveaway'en min, her

Just Tired

Føler meg så utrolig trøtt for tiden.. Det er kun to uker siden skolen begynte, men jeg føler jeg trenger en ferie. Juleferien skulle vart noen dager lenger! Jeg skulle gjøre lekser da jeg kom hjem i går, men sovnet under en oppgave og jeg har utrolig lyst å gå og ta en lur nå..sovemusikk

Er du trøtt for tiden?Ikke glem giveaway'en min, her

Jeffrey Campbell Cleata

Clear + Lita = Cleata

Jeffrey Campbell har nå kommet med nye Lita, eller Cleata som de òg kalles. Synes de var utrolig stilige, spesielt i sølv, men jeg kommer nok til å kjøpe meg de "vanlige" Lita i svart.


solestruck.com

Likte du dem? 
hilsen

Elle Fanning

Jeg kan ikke tro at Elle Fanning kun er 13 år! Hun ser eldre ut enn meg og er utrolig moden for alderen, men det har kanskje noe med Hollywood og jobben hennes å gjøre? Synes denne shooten kledde henne bra, settingen, klærne og den naturlige sminken.. Hun virker som en sprudlende, glad og quirky jente! Og så misunner jeg de lange beina hennes!

Elle Fanning for Teen Vogue februar 2012-utgaven


teen vogue februar 2012
 


Hva synes du om bildene/Elle?Ikke glem giveaway'en min, her

Nye Øredobber

Var en liten tur på Lagunen i går for å hente en pakke for storesøsteren min.. Gikk ikke tomhendt derfra, en genser fra Fretex og tre par øredobber ble med meg hjem. Elsker øredobber, aner ikke hvor mange par jeg har, men det er mange!


Cubus

Cubus

Accessorize


Jeg måtte bare kjøpe de spøkelseøredobbene, var så utrolig søte!

Hvilket øredobbpar likte du best?
 


Ikke glem giveaway'en min, her

GIVEAWAY! - AVSLUTTET!

For å vise at jeg setter pris på hver og en av dere, så tenkte jeg å ha en liten giveaway. Det er ikke verdens største "premie", siden jeg verken blir sponset eller tjener penger selv, men håper dere liker den! Har i hvert fall valgt ting som jeg kunne brukt selv, spesielt neglelakken, elsker fargen!

Dere kan vinne: Depend neglelakk nr. 249 (fargen er ikke slik i virkeligheten, mye mer knall uten å være det, les om neglelakkfargen her og her) + et smykke fra BikBok (passer perfekt til en skjorte, hvis man gjør kjedet kortere)


+ et håndsmykke eller en kjedering, som jeg tilpasser deg og dine mål


Det du må gjøre er å:
1. Like/Følge meg på Facebook og/eller Bloglovin'
2. skrive i kommentarfeltet hva du har gjort, likt facebooksiden min/følger meg på Bloglovin' + bloggadresse/e-mail slik at jeg kan kontakte deg om du vinner + (om du vil ha håndsmykke/kjedering.)

Giveaway'en varer fra og med i dag til og med søndag 22. januar! Jeg trekker vinner via random.org

Håper du blir med!
GIVEAWAY'EN ER AVSLUTTET!

New York City

En by jeg skal reise til i løpet av mitt liv, er New York. En fantastisk by som har mye å tilby!

Jeg vil oppleve morgenen i byen, rushtiden, jeg vil shoppe i de uendelig mange shoppinggatene og sentrene, jeg vil se et (eller fler) teaterstykker på Broadway, jeg vil oppleve nyttårsaften på Times Square, jeg vil se Frihetsgudinnen, jeg vil ta heisen opp til øverste etasje i Empire State Building, jeg vil ta en gul taxi og mye mer!

Karlie Kloss for Free People, januar 2012
ph_Guy Aroch

Har du vært i/Vil du til New York? Hva er ditt drømmereisemål?

Statement Necklaces

Tilbehør kan gjøre store under på enkle antrekk, spesielt store smykker. Det har vært en trend lenge, men kommer nok ikke til å forsvinne før om lenge. På dager der jeg forsover meg/ikke har tid til å kle meg eller at jeg rett og slett vil være litt enkel, så tar jeg på meg et statement-smykke, slik at jeg ikke ser så kjedelig ut..

eller så kan du bruke litt mindre smykker
Hva synes du om slike smykker? Hvilket likte du best?

Francisco Lachowski

Den eneste mannlige modellen som jeg har lagt merke til (utenom Andrej Pejic), er den brasilianske Franscisco Lachowski.
Han startet modellkarieren sin da han vant en modellkonkurranse i São Paolo. Han fikk en kontrakt med Ford Models og siden da har han gått for designerhus som Gucci, Versace, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, han har også covret flere magasiner og vært med i flere kampanjer.Kjekk?

Dagens antrekk 13/01

Var på et møte/kurs etter skolen i dag, så jeg blogget litt tidligere enn det jeg pleier å gjøre. Dere har kanskje merket at jeg poster et innlegg i 16-tiden og et i 20-tiden? Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg liker å ha system på ting.

Jeg tok på meg den røde buksen i dag.. Den sitter perfekt og buksebena er heller ikke for lang, slik de fleste bukser jeg går med er, og med en svart skjorte over, så framheves den røde fargen mer enn det den allerede gjør.


Skjorte & Bukse: Cubus - Smykke: Kappahl - Øredobber: Glitter 


Har vært og shoppet i dag, så hvis dere ser et giveaway-innlegg i helgen, så ikke bli overrasket!

Hva synes dere om antrekket?

 

Royal Blue (lookbook)

Var innom lookbook i dag og så disse to antrekkene. Begge to er helt perfekte! Elsker den geometriske genseren i det første antrekket,den kongeblå vesken, den store og markerte kragen, frisyren og de oversized nerdebrillene! Og i det andre antrekket, så falt jeg for den androgyne stilen, den kongeblå blazeren, lita'ene..
//1 2

Kommer ikke hjem før 16-17-tiden i dag, så får ikke tid til å kommentere dere tilbake før da :) Ha en super fredag!

Hvilket antrekk likte du best?
 

Turquoise

En farge som jeg blir mer og mer forelsket i jo mer jeg ser den, er turkis. Det er en  nydelig farge! Elsker å gå med turkise plagg og neglelakk! Det er noe ved fargen som er litt magisk og drømmende.. Jeg aner ikke hva det er, men jeg kan i hvert fall sitte og stirre på den turkise neglelakken min uendelig lenge uten å bli lei (bare spør lillesøsteren min, hun synes det er merkelig).


//link link link

Hva synes du om fargen/bildene? Har du en yndlingsfarge?
 

Bright Pants / Fargebukser

Colorblockingen som vi har sett en del av vil fortsette denne våren, men det er de fargede jeans'ene som vi så litt av i høst, som vil bli stor. Store kjedebutikker har fått disse jeans'ene inn i butikkene deres, i alle farger, fra knallgul til knallblå.

Tidligere så assosierte jeg fargebukser med BikBok-jenter, altså jenter som var tidlig i tenåringsalderen og kjøpte klær på BikBok, pluss skate/snowboardfolk, men nå synes jeg at fargebukser er utrolig kult, de gjør et antrekk mer levende og unikt.


Yigal Azrouel, Karen Walker, Prabal Gurung, 3.1 Philip Lim


lookbook: gina tricot

H&M, Lindex og BikBok (som jeg vet om) har fått inn slike bukser

Jeg har allerede skaffet meg to bukser, en i rød og en i rosa, og jeg er på jakt etter en i grønn

den rød er high waist

Kommer du til å følge trenden? Hva synes du om fargebukser?

Mustache Ring

Søte lillesøsteren min, som forresten har fått seg blogg (her), kjøpte denne bart-ringen til meg i dag! Synes bartetrenden på tilbehør og klær generelt er så søtt! Og de "mustache"-vitsene! I mustache you a question, but i'll shave it for later


Glitter

Likte du ringen?


Har laget meg facebookside, lik meg gjerne her!

Sverige & Svenske Motebloggere

Jeg synes svenske bloggere, motebloggere generelt, har så fin og unik stil! De tør å skille seg ut og går med det de selv synes er fint, uten å bry seg om hva andre mener. Føler svensker også er langt/en del foran oss i moten og trender, men det er nok fordi moteindustrien i Sverige blir mer lagt merke til, slik som Stockholm Fashion Week, designermerkene som Acne, Tiger of Sweden.. Kjedebutikker som H&M, Gina Tricot, Weekday og Monki er også svenske.. Og gatemotebloggen Stockholm Streetstyle er en utrolig kjent blogg verden over, spesielt i blogg-og moteverdenen..


Molly

Petra

Linnea

Anna

Ebba

Fanny

Emma

Angelica Blick

Frida

Tuuusen takk for tilbakemeldingene og kommentarene om Lookbook'en min, blir så utrolig glad når jeg leser at dere liker idéen og bloggen min! 

 Er du enig i at moteindustrien er større i Sverige enn i Norge? Likte du noen av antrekkene?
 


 Jeg har hengt på meg facebooktrenden, blir utrolig glad om dere liker siden min her

LOOKBOOK: Hvordan jeg styler den hvite skjorten

Dette er første "episode" i en serie kalt "Lookbook". Jeg vet ikke hvor ofte de kommer, men forhåpentligvis kommer det 1-2 i måneden, og så kommer jeg nok til å bytte på å ha videoer/bilder..

"A lookbook is a collection of photographs compiled to show off a model, a photographer, a style, or a clothing line.
 It is an especially popular term with fashion bloggers.

Lookbooks in their online form can be described as "fashion diaries" because bloggers are constantly updating them on a daily or weekly basis." (hentet fra Wikipedia)

Kort oversatt: En lookbook er en video/bilder for å vise en stil/plagg i mitt tilfelle.


kun 2+ min! Redigerte videoen på en annen måte, håper dere liker den! se i HD for best kvalitet!

Hva synes du om lookbook'en? Likte du redigeringen/videoen?Husk å stemme på A og min sin blogg i Vixen Blog Awards! Stem her Vi er "Fashion Circus" Tusen takk om du stemmer! ♥

Dagens antrekk

Etter kommentarer om klærne mine og hvor de er fra, så skal jeg begynne å skrive hvor jeg kjøpte dem, i hvert fall på de plaggene jeg husker.
Jeg er ikke en jente som er opptatt etter å ha de dyreste klærne, derimot, jeg kjøper klær som jeg liker, uansett om de er fra H&M og lignende kjedebutikker eller om de er fra Fretex. Skal heller ikke lyge, jeg har en liste med designerplagg/accessorize/sko som jeg skal kjøpe når jeg begynner å tjene penger selv..

Her er dagens antrekk:Skjorte & Hårbånd: H&M - Ringer: BikBok & Glitter

Hva synes du om antrekket?

Loafers/Slippers

Jeg har så lyst på et par loafers, synes de er så søte!
//1 2 3 4 5 6 7 8 

Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått av dere i det siste, setter pris på dem, alle sammen! Dere er de beste! 

Likte du loafers'ene?  Hvis ja, glitter/leopard/studs?

Mine antrekk i 2011

Jeg har ikke blogget i hele 2011, men jeg har postet en del antrekksinnlegg i løpet av den tiden jeg har blogget. Har funnet fram de 24 antrekkene som jeg er mest fornøyd med og som viser helfigur. Jeg må si at jeg har vært flink til å kle meg i farger, til tross for at mer enn halve garderoben min er fargeløs!

Jeg ser at klesstilen min har forandret seg litt på et år, har prøvd å eksperimentere med klær og sette sammen plagg jeg vanligvis ikke ville ha satt sammen, noe som både kan være bra og dårlig

Er mest fornøyd med antrekk 5, 8, 12, 13, 14 16-21 og 23!

Hva synes du om antrekkene? Hvilke(?) likte du best?

Dream Catchers

All your dreams can come true if you have the courage to pursue them ~ Walt Disney


//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

Jeg filmet en lookbook-video til dere i går og redigerte den i dag, men den vil ikke lagre på pc'en.. Står at filene ikke finnes, noe de helt klart gjør :/ Får filme det på nytt igjen og forhåpentligvis så kommer lookbook'en i løpet av neste uke.

Er du en person som drømmer mye? Hva synes du om bildene/drømmefangere?

Nytt i Klesskapet

Dette er det jeg har kjøpt hittil i januar, er fornøyd med alt! Det kommer en lookbook om hvordan plaggene skal brukes i løpet av måneden..


H&M

BikBok

Cubus

H&M

Cubus

H&M

Smykke - Kappahl

ringer og øredobber - Glitter

Hva synes du om innkjøpet? Hva likte du best?

VIDEO: Colorblocking Nails

Valgte å reposte videoen, siden da jeg lagde videoen i oktober, så hadde jeg ikke  mange lesere som jeg har nå.


Prøvde å gjøre videoen så kort som mulig, likevel er den på over 9 minutter, skal korte det ned til neste gang! Og som alltid, se i HD for best kvalitet!

Hva synes du om negledesignet og videoen? Liker du colorblocktrenden?

Silver vs Gold
//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link


Hva foretrekker du, sølv accessorize eller gull accessorize?

OUTFIT: Pink Sweater, Pleated Skirt, Striped Tights

Dagens antrekk! Trodde været skulle være fint slik som i går, men der tok jeg feil, for regnet kom midt utpå dagen.. Jeg er så glad for vår og sommer nå, har så mye fint å gå med, men der stopper været meg..


Hva synes du om antrekket?

Pastel Colored Doc Martens

Har ikke lagt merke til det før, men pastellfargede Doc Martens er faktisk veldig stilig! De aller fleste jeg har sett går med de klassiske svarte Doc Martens'ene, men jeg har hittil ikke sett noen med hvite/pastellfargede DM, noe som er litt synd.. Men de er litt vanskelig å bruke i forhold til de svarte


//link

//link

//link

er helt forelsket i det siste antrekket, har det som bakgrunnsbilde på pc-en! Helt fantastisk antrekk!

Er du fan av Doc Martens? Hvilket antrekk likte du best?
 
Følg meg på Bloglovin' bloglovin

 

In The Middle Of Everywhere

Charlotte Burgon


ph_RodrigoCarmuega

elsker settingen, sminken, stylingen og modellen!

More Collars

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker krager, synes de er så søte og fine, spesielt Peter Pan-krager! Jeg fant ut at i førstekommunionen min (katolsk ting), så brukte jeg en kjole med en Peter Pan-krage og jeg har den fremdeles i skapet, kan se om jeg får tatt bilde av den i løpet av helgen. 

Krager kommer nok til å bli mye brukt utover dette året, med tanke på at kjedebutikker som H&M, BikBok, Gina Tricot har begynt å selge slike krager/løskrager, noe som jeg synes både er positivt og negativt, for da kommer "alle" til å bruke dem, slik som med JC Lita


//1

//link

//link

//link

//link

//link

//link

//link

så gjennom kommentarene i det forrige innlegget, og så ut som om halvparten ville ha vanlig innlegg, mens den andre halvparten ville ha video, så da tror jeg at jeg gjør begge deler. Det kommer et innlegg med bilder av innkjøpet og videoen skal være en lookbook-video, som vil si at jeg viser hvordan jeg vil gå med klærne, høres det bra ut?

Har kjemiprøve i morgen, så jeg må øve på den! Kommer muligens med et innlegg til i kveld :)

Liker du krager?

Those Small Details..

..that changes everythingjeg har eksem, så sorry for hendene mine.. Og så lurer jeg på om dere vil jeg skal ha  Innkjøpsinnlegg, innkjøpsvideo eller begge deler?

Hva synes du om smykkene?

That Nostalgic Feeling

The term nostalgia describes a yearning for the past, often in idealized form, ~ WikipediaOptimists are nostalgic about the future ~ unknownNostalgia isn't what it used to be ~ Peter De VriesImagination is nostalgia about the past, the abscent ~ Cyril Connolly Nostalgia is a file that removes the rough edges from the good old ways ~ Doug LarsonIt's hard to be nostalgic when I can't remember anything ~ unknownYou can't have a better tomorrow if you are thinking about yesterday all the time ~ Charles F. Kettering

Hva synes du om innlegget?

OUTFIT: Yellow Boots

Skal bli flinkere til å poste antrekksbilder, men det er lite fristende å gå ut og ta bilder når det regner hele tiden, og ikke for å nevne vinden, måtte ta supermange bilder før jeg endte opp med disse bildene under. De gule støvlene tok jeg på meg for ikke å se så svart ut!

Hva synes du om antrekket? Er det dårlig vær hos dere?

Heaven-like

Elsker denne neglelakkfargen! Den er mer mintgrønn og vintage-aktig i virkeligheten, en utrolig søt farge! VOg tusen takk for søte kommentarer om det nye designet mitt, glad at dere liker det! xx

Hva synes du om fargen? Hvilken neglelakkfarge liker du best?

Natural Beauty

Lauren Spring
//clynemodels


Fresh Start - Nytt Design

Valgte å lage et nytt design til bloggen, siden det er et nytt år. Er utrolig fornøyd med det, men er litt usikker på gjennomsiktigheten jeg har på innleggene/bildene. Får vel bare la det være til det kommer noen klager på det..

 FØR:

NÅ: Hva synes du om det nye designet?
 

2012

Har vært og feiret bursdagen til venn i byen i dag, så jeg orker ikke så veldig mye blogging.. Hadde en utrolig fin nyttårsfeiring i går og satser på at 2012 kommer til å bli et supert år!

Og så har jeg laget meg noen nyttårsforsettere for bloggen, de personlige har jeg skrevet på lapper og lagt oppi en krukke som er gjemt på rommet 

2012: blogge gjennom hele året, komme med videoer minst en gang i måneden - samme med DIYs, poste antrekksinnlegg i hvert fall en gang i uken, svare tilbake på kommentarer jeg får (alle sammen), ikke blogge hvis jeg ikke har noe interessant å skrive om.


fra i fjor

Hvis bloggen er litt rotete nå, så er det fordi jeg holder på med et nytt design :)

Har du noen nyttårsforsettere?

Tran Nguyen

Tran Nguyen

19, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits