februar 2012

Inspiration

Har hatt en stressfull uke denne uken, mye skolearbeid å tenke på, men heldigvis er det bare en dag igjen til ferie, og den skal jeg nyte!

Nå begynner våren å titte frem også, været har blitt varmere og snøen er helt vekke, så forhåpentligvis kan jeg begynne og ta antrekksbilder igjen. Ellers kan dere kose dere med bildene under, har lyst på alt i de bildene!
//http://what-do-i-wear.tumblr.com/

Hva synes du om bildene? Når har du ferie?

Fastelavnskos

Jeg vet ikke helt, har ikke følt for å blogge de siste ukene.. Har hatt så mye å tenke på, og så ble jeg syk i tillegg, så det føltes naturlig med en liten pause. Forhåpentligvis kommer jeg tilbake med gode bloggvaner :)

Ellers bakte jeg boller i går og spiste de som fastelavnsboller i dag, nomnom!


Beautiful Angels

Kommer ikke over hvor nydelige Victoria's Secret modellene er! Spesielt Adriana Lima, Alessandra Ambrosio og Miranda Kerr, vakrere personer finnes ikke!


//link

Har du en favorittengel?

January Outfits 2012

Dette er antrekkene jeg har postet på bloggen i løpet av januar. Jeg må bli flinkere til å ta antrekksbilder, ser jeg.. Har kun postet 6 antrekk og det er 31 dager i januar. Er mest fornøyd med 3 og 5, elsker de hårbåndene der, bruker de så mye for tiden!

Hvilket antrekk likte du best?

Cupcakes

Brukte lørdagsmorgenen til å bake cupcakes! Har ikke bakt på en stund, så ville gjøre det i dag, og så ville jeg også prøve ut den nye frosting-pipene mine! Hadde ikke nok melis, så frostingen ble litt rennende..

Nå blir det vietnamesisk nyttårsfeiring i Grieghallen, ha en super lørdag dere!Baker du ofte? Hva skal du i dag?
 

Happy Happy!

Jeg har vært med venner de to siste dagene, så har ikke fått tid til å blogge..

 Ellers fant jeg ut at den andre bloggen min, fashioncircus, som jeg har sammen med Anh har blitt finalist i Vixen Blog Awards. Fant det ut i tysktimen og læreren min lurte på om jeg hadde vunnet i lotto da jeg skrek i timen.. Var ikke lotto akkurat, men nesten. Synes det er helt sykt at vi gikk videre, at vi ble nominert i det hele tatt! Tror ikke vi kommer til å vinne, siden de andre bloggene oppdaterer oftere og har mye stilige antrekk enn det vi kan tilby..

Har utrolig lyst å dra til Folketeateret i Oslo for å få med meg "showet", men tviler på at mamma lar meg dra..


trykk på bildet for å stemme
 
Ellers har jeg brukt hele fridagen til å skrive en norsktekst som skal leveres inn kl. 23.00 i dag.. nesten ferdig nå

Skal du noe spesielet i helgen? Har du fri i dag?

Tran Nguyen

Tran Nguyen

18, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits