mai 2011

I want this elephant bag!

Se den supersøte elefantstråvesken til Mayo Wo! Jeg vil ha! Var ikke den søt?

Sommer Trend & DIY: Cropped Tops

Jeg refilmet cropped tops videoen og slettet den gamle.

Innkjøp: 28.05.11

Det lille jeg kjøpte da jeg var på Lagunen i går..

Har vært på sånn kirketing i hele dag, og så kom jeg hjem i sted. Hadde egentlig tenkt å dra på Bieber-paraden også, men dessverre rakk jeg ikke den..


Haremsbukse - Cubus

www.siriano.blogg.no
Neglelakker - Depend

Kjøpte også andre ting, men det trenger dere ikke å se..

OUTFIT: Turquoise Hearts

Etter over en uke med regn i Bergen, så har solen endelig tittet fram! Det er fremdeles litt kjølig, men varmt nok til å gå med kjole. 


Kjole - H&M (storesøster sin) || Belte - ukjent || Ring - H&M || Sko - DinSko


Sneak Peak

Sneak peak på søndagens DIY. Holder nemlig på å redigere en video som jeg har filmet i dag, og som jeg fortsatt gjør, siden kameraet gikk tom for batteri.Kan du gjette hva videoen handler om?
 

Nye Neglelakkfarger!

Jeg har gått helt amok på kjøp av neglelakker i det siste! Jeg ser at det er så billig, og da bare kjøper og kjøper jeg, noe som ikke er sunt i det hele tatt! Da jeg så at Lindex hadde tilbud på IsaDoralakker, en neglelakk for 39,50, så måtte jeg bare kjøpe noen! IsaDora er yndlingsneglelakkmerket mitt, elsker at lakkene tørker raskt og holder lenge, og i tillegg er fargene utrolig pigmentert!

Jeg fortalte om tilbudet til en venn som også er sykt glad i neglelakker, og i friminuttet dro vi til Lindex på Galleriet for å kjøpe noen lakker. Jeg endte opp med to farger, siden søsteren min skulle og kjøpe noen. Jeg kjøpe en fra den nye sommerkolleksjonen og en fra en vanlig kolleksjon. Fargene er mye finere i virkeligheten! 

Nå har jeg kjøpt mange neglelakker, og de fleste av dem har jeg ikke brukt en gang, så ikke noe neglelakkinnkjøp på meg før de er blitt brukt!  
#712 - Ocean Drive (uten glitter) || #683 - Dazzling Ocean (med glitter)


Og så tenker jeg på negledesignvideo neste uke..

Fine farger?
 

More Colorblocking

Er blitt helt forelsket i colorblocking trenden for tiden! Bruker dessverre ikke den mye selv, men å se på folk som greier å kle seg, det er noe jeg kunne sett på dagen lang! Love it!


B. Jones

Camille C.

Veronica F. 

Christina L.

Filippo F.

Lini T.

Anjelica L.

Anastasia S. 

Andy T.

Hva synes du om trenden? Hvilket antrekk likte du best?

Og det skal liksom være sommer?

Ja, jeg vet det enda er vår, men seriøst, det er det sykeste været ute! Ville ikke gjort meg noe om det var dommedagen i dag og at verden går under, så lenge jeg slipper å se og kjenne regnet igjen. Ville heller aldri ha savnet regnet om det ikke regnet på flere måneder. Eller jo, kanskje, hvis jeg ikke får noe vann å drikke..

Håper virkelig at regnet forsvinner til neste uke, vil ikke at starten på juni skal starte med regnvær..Ellers, så ranket jeg opp til lvl 40 på Tetris Battle, 6 player altså :D

Hvordan er været hos deg?


Ble Inspirert..

Jeg er en type person som elsker å se på bilder og bli inspirert av dem. Det er en del som poster inspirasjonsinnlegg bare for å ha noe å skrive om. Jeg elsker å lese/se på disse innleggene, og i de fleste tilfeller blir jeg inspirert til å kle meg sånn som på bildene, ha photoshoots i lignende tema og lignende. 

Anyway,  jeg sitter ofte og reblogger bilder på Tumblr (vet det er en synd å skrive om Tumblr utenfor Tumblr), og så oppdaget jeg det øverste bildet. Elsker hvordan det er satt sammen, selv om man ikke kan se hele antrekket. Og tidligere så jeg og Keira Knightleys photoshoot for Vogue i 2007. Elsket safarilooken, da bestemte jeg meg for å blande de to ulike antrekkene.


Øverste bilde fra Tumblr'en min, andre bilde: Keira Knightley does Vogue Magazine June 2007

Resultatet ble som på bildet under. Siden jeg er hjemme alene, så er det ingen som kan ta bilder for meg, men jeg poster et innlegg senere med hele antrekket..


Blir du ofte inspirert av bilder/inspoinnlegg?


DIY-søndag: Kjedering / Chain ring

Har vært i byn i hele dag. Var først i kirken og så litt i byn med venner, og kom hjem for en time siden, og da filmet jeg denne videoen til dere.

Jeg vet jeg sa jeg skulle vise hvordan man lager håndsmykker, men siden det tar lengre tid å lage håndsmykker, og jeg ikke vil holde på med det hele kvelden, så lagde jeg kjedering istedenfor. 


Litt dårlig kameravinkel, men jeg håper dere skjønner det! Får endre det til neste gang..


Hva synes du om DIY'en?

Pakke i posten

Wii! Jeg vant!

Jeg deltok i en konkurranse på isadora-bloggen for en uke siden, og  så fikk jeg en mail i forgårs om at jeg hadde vunnet, og i dag fikk jeg pakken i posten. 

Jeg vant da en neglelakkfjerner og 3 neglelakker; en base/top coat som jeg allerede har en av, (men det er en neglelakk som man alltid vil trenge), en graffitilakk i pudderrosa og en neglelakk fra den nye kolleksjonen deres. Elsker den rosafargen, og har planer å kjøpe den turkisblå fra samme kolleksjon også! Har du vunnet noe før?


Nytt Bloggdesign

Da var jeg ferdig med bloggdesignet. Har ikke laget det selv, men har fått det fra en svensk blogger. Noen av kodene er endret på, slik at det skal passe for meg, ellers er det opprinnelige designet ikke endret noe mer på. 

Det er mer oversiktlig enn hva det forrige var, kategorier og slikt er på siden, mens "hovedmenyen" er over headeren. Her kan du finne min engelske blogg, og på "andre lenker" er tumblr'en min, twitter'en min osv.Hva synes du om designet?


VLOG: How-To: Bohemian inspirert flette

Siden jeg bare har to skoletimer i dag, og begynner kl. 10.00, så tenkte jeg å filme en liten hårvideo til dere! 


Merket etter at jeg hadde filmet, at dere ikke kan se strømpebuksen, men men..

Hva synes du om fletten? Vil du ha fler videoer?
 

Watermelon

Jeg sitter og har en liten Secret Life of An American Teenager maraton for meg selv nå. Elsker serien! Begynte å se på den i forrige uke og nå er jeg snart like langt som de har kommet i USA (3. sesongen). Er for lat til å reise meg og ta bilder av vannmelonen jeg spiser på, så under er noen bilder jeg fant på we♥it. Søk på watermelon og du vil finne bildene. 


 


Cut-outs

I ♥ cut-out dresses!

Jeg er så dårlig på å huske kilder, men bilde 2,3, 4 og 5 er fra lookbook.nuGalakse Neglelakk

Elsker den nye neglelakken jeg kjøpte fra Depend! Vil bli kjempefin til et galaksedesign! Angrer litt på at jeg ikke kjøpte den i lilla også, men jeg tror jeg tar og kjøper den i morgen + en isadora neglelakk, siden H&M har tilbud på dem. siriano.blogg.no
Depend 204

Hva synes du om neglelakken?


Gjør-Det-Selv Søndag: Håndsmykke I

Hadde egentlig tenkt å filme hvordan man lager håndsmykker, men siden jeg har hatt Brooke-stemme(OTH) hele denne uken, så har jeg ikke kunnet filme. 

Anyways, videoen kommer neste uke, og så får dere heller se bilder av håndsmykket jeg lagde i går med det smykket fra H&M jeg kjøpte på fredag.

Innkjøp: 13.05.11

Kaller det første innkjøpet for "glad-shopping" for å feire at jeg ikke ble trukket opp i skriftlig eksamen, mens det andre innkjøpet bare er et vanlig innkjøp. Selv om vi var på nattåpent i flere timer, så brukte vi i hvert fall 3 timer av de timene til å stå i kø, siden mamma ville at vi skulle kjøpe mobiler som vi ikke skal beholde en gang. 

"Glad-shopping"
 


Cropped Top - Monki || Smykke som skal/er ødelegges/ødelagt - H&M || Neglelakker - BikBok

Nattåpent:

siriano.blogg.no
Cubus

siriano.blogg.no
Cubus

TTYL

Ble ikke noe innkjøpsinnlegg i går, siden jeg var på nattåpent, og da tenkte jeg heller å samle det jeg kjøpte på nattåpent og tidligere på dagen i et innlegg.

Jeg skal til byn nå, så innlegget kommer etter at jeg har kommet hjem. Ha en fin dag dere!


Design på en tee søsteren min har laget

Skal du noe gøy i dag?


A Pop Off Colour

Jeg ble ikke trukket opp i skriftlig eksamen!!! Er så sinnsykt glad! Nå spørs det om jeg blir trukket opp i muntlig eller ikke..

Jeg sitter på bybanen nå, og siden jeg ikke har bedre å gjøre, så kan jeg skrive et innlegg til dere. Etter at skolen sluttet, så ville jeg dra å shoppe litt. Jeg har lovt meg selv å ikke shoppe mer før sommerferien, men det er litt vanskelig. Innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem

Ellers så elsker jeg å vindusnettshoppe. Er så sykt mye fint som ikke finnes i Bergen, spesielt av designerklær og slikt, og det ville vært fint å gå inn i en ekte Mulberry butikk for eksempel og bare se på alle de nydelige veskene. 

Som colorblocking er en trend, så er også knallfargede vesker en trend. Så to jenter i dag med hver sin oransje veske til et minimalistisk antrekk, og det så perfekt ut! Skal skaffe meg minst en av disse når jeg får meg jobb og tjener penger!


 
Marc Jacobs

Oversized Alexa, Mulberry

Cambridge Satchel Company

Celine Boston bag

Hermes Birkin

Carmbridge Satchel Company


Miu Miu
 

Balenciaga Work Bag


Proenza Schouler ps1

//google søkemotor, theblondesalad,fashionsquad
 

Også var jeg veldig flink i går og hjalp storesøsteren min å fjerne to virus på dataen hennes. Seriøst, de hadde tatt over pc'en helt

 

Tyrkisk Øye Ring (diy)

En venn av meg var i Tyrkia i påskeferien, og hun kom hjem med tyrkisk te + et tyrkisk øye til meg. Etter litt research på nettet, så fant jeg ut at øyet blir kalt det onde øyet og det er også Medusa sitt øye. Det er en amulett som vil beskytte deg mot det onde øyet, utrolig fascinerende!

 
Jeg lagde da en ring av dette øyet, inspirert av ringer som jeg har sett både på H&M og Gina Tricot. Kommer nok til å lage fler ringer med ståltråd, bare vent å se!Hva synes du om ringen?Forkjærlighet for mais & maiskolber

♥ Jeg elsker maiskolber og mais, kan sitte og spise en hel boks mais med skje og gnage på maiskolber i timesvis, det er så godt! Spesielt grillede maiskolber!
Hva spiser du helst om sommeren?

Back In Sunny Bergen!

Har hatt noen herlige dager med koselige folk i helgen! Hamar viste seg å være en utrolig fin by til tross for bondetogturen på vei dit. Vi kom på andreplass, og skal ta Drammen neste år! Anh og jeg så Yulin på Maxi. Vi turde ikke å gå bort til henne i begynnelsen, men så tenkte vi at vi ville angre på det hvis vi ikke gikk bort til henne, og det gjorde vi til slutt.. Hun var en utrolig søt og hyggelig jente!

Ellers så elsker jeg været jeg kom hjem til! Stor sol og varme!

 

NEGLEDESIGN: Grafiti Nails

IsaDora-bloggen holder en konkurranse, og siden jeg hadde graffitilakken deres, så meldte jeg meg like gjerne på. Er ganske så fornøyd med det, siden det er annerledes og nytt :)

Skal pakke til Hamar nå.. Er ikke sikker på om det blir noe blogging i helgen, så dette er trolig det siste innlegget denne uken..

Hva synes du om negledesignet?

Karma is a Bitch

Nå er jeg seriøst helt sikker på at jeg har dårlig karma! Forrige gang det var samfunnsfagfremføring, så skulle bare to av 8-9 grupper framføre, og jeg var en av dem, og i dag så var det bare tid til 3 personer som skulle framføre, og jeg var en av dem, til tross for at læreren brukte excel til å trekke hvem som skulle framføre.. Føler virkelig at læreren har noe i mot meg, men det er egentlig bare fordi jeg ikke liker samfunnsfag. Den positive siden: Jeg slipper å gjøre noe i samfunnsfagtimene de neste 3 ukene!!

Neste fredag skal det også trekkes hvem som kommer opp i eksamen, og igjen så har jeg følelsen på at jeg blir trukket opp, og det mener vennene mine også.

 

Nå som jeg er ferdig med samfunnsfag, så kan jeg glede meg til helgen, for da skal jeg til Hamar og være med i NM i ministrering. Gleder meg veldig, spesielt til å treffe venner igjen og å være med dem!

 Episode av One Tree Hill og The Secret Life of An American Teenager maraton venter på meg! + neglelakking

Har du hatt dager der du føler alt og alle er i mot deg?
 

Feel Of Vintage

Noen bilder fra tumblr'en min.


//feelofvintage - bildene er blitt reblogget, så ikke direkte kilder

Jeg har en samf.presentasjon i morgen, så jeg må fokusere på presentasjonen.. Ha en fin dag dere!

Hvilket bilde likte du best?
 

Battle of Hogwarts

2. mai 1998 er en viktig historisk dag i trollmannsverdenen. Det er 13 år siden slaget om Galtvort fant sted, det er lenge ja, men denne dagen vil alltid bli husket, både til minne om de som ble drept og til den spesielle hendelsen.

Jeg skal ikke spoile noe mer på bloggen, siden folk allerede er litt sur på meg over alle statusene jeg har skrevet på facebook..

Jeg gleder helt sinnsykt til den siste filmen, men jeg er og på gråten ved tanken på at dette er den siste filmen. Jeg har fulgt Harry og hans opplevelser helt siden begynnelsen, alle disse årene sammen med ham, gjør at det føles som om en del av meg dør når denne filmen er over. Jeg hadde tårer i øynene gjennom hele del 1, lurer virkelig på hva som kommer til å skje når jeg ser del 2.. 

Gleder du deg til den siste filmen?


Gjør-Det-Selv Søndag: Origami-Ringer

Endelig er filmen ferdig opplastet på youtube!

Denne søndagen skal jeg vise dere hvordan dere kan lage origami-ringer. Det var litt vanskelig å forklare, i tillegg til å filme, men jeg håper dere forstår det!


Størrelse på ark: ca.3-4 cm x 17-20 cm

Vil du ha fler origami-DIYs?

 

Tran Nguyen

Tran Nguyen

19, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits