mai 2012

OUTFIT: Neutral Colors

Gårsdagens antrekk. Gikk for bukse og nøytrale farger, siden det var litt kjølig i går..
Shirt H&M - Pants BikBok - Oxfords H&M - Choker Glitter

Hva synes du om antrekket?
 

DIY: Flower Headpiece / Blomsterkrans

Skal møte en venn fra Bærum etter skolen i dag, gleder meg utrolig mye! Har ikke sett henne siden påskeferien, da jeg var på påskeleir med henne.. Kos dere med DIY'en!


Du trenger: falske blomster, ståltråd, tang, blomsterteip og "floral cloth wire"(evt. ståltråd, hårbånd) - lang nok til å gå rundt hodet ditt..

1. Bruk "floral cloth wire"/ståltråd til å lage fundamentet for blomsterkronen. Bruk ståltråd til å feste endene sammen, og for å skjule ståltråden, ta blomsterteip rundt tråden.


2. Det vil da se sånn ut


3. Fest blomstene til kransen. Mine blomster hadde ikke stilk, så jeg måtte feste dem til en ståltråd. Eventuelt kan du klippe av tuppen av blomsten, og så bruke limpistol til å lime blomsten på kransen.


4. Når du har gjort dette, så er du ferdig!


Likte du DIY'en? Er det en DIY du vil jeg skal vise på bloggen?

HAIR: Perfect summer hairstyle (ballerina bun)

Nå som sommeren er her, så blir håret mitt fort varmt, siden jeg har svart hår, så jeg har funnet den perfekte hårfrisyren for å unngå dette. Det er da en messy versjon av ballerina bun'en. Den er også perfekt når man skal bade, for da blir ikke tuppene våte..


Du trenger: Et hårstrikk og fliseklemmer(hårklemmer)

1. Ta håret ditt i en høy og stram hestehale
2. Tvinn håret ditt rundt slik at det ikke stikker ut noen småhår 
3. Mens du tvinner håret, tar du samtidig håret rundt hårstrikket
4. Fest bun'en med fliseklemmer 
5,6. Da er frisyren ferdig! 

En video jeg filmet i fjor høst med fire ulike bun'er, blant annet med den jeg viser i dette innlegget
 

Hva synes du om bun'en? Hvordan pleier du å ha håret ditt om sommeren?
 

I want more days like this

Gårsdagen var herlig! Vi var en gjeng på nærmere 20 personer som dro bort til et vann for å bade, grille og sole oss.. Ble ikke noe sol på meg, siden jeg har soleksem, i tillegg til at jeg ikke vil bli brun.

Jeg skal være brudepike i storesøsteren min sitt bryllup, men siden hun manglet to servitører, så skal lillesøsteren min og jeg være servitører for barnebordet. Så senere i dag, skal de som skal være servitører for bryllupet, dra og grille, i tillegg ha et lite møte om bryllupet og hva vi skal gjøre og lignende, så det blir nok koselig!Hva gjorde du i går? Nyter du finværet?

Flower Headcrown (diy)

Har hatt en utrolig koselig dag! Hadde tenkt å dra og bade og grille med noen venner i dag, men det ble utsatt til i morgen.. Fredagskvelden ble brukt til å lage en blomsterkrone, er ikke helt ferdig med den, siden den mangler litt blomster her og der, men er utrolig fornøyd med hvordan den ser ut hittil! Skal poste en DIY i morgen :)

Hva synes du om blomsterkronen?

OUTFIT: Floral Shirt, Pleated Skirt

Når det er så varmt at man ikke vet hva man skal ta meg seg.. I dag var en slik dag, hadde tenkt å ta på meg en shorts, men endte opp med et høytlivsskjørt og en bluse.


Blouse Skirt - BikBok | Shoes - H&M

Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: White Shirt, Laced Shorts (video)

Her er gårsdagens antrekk! Klippene er ikke så bra i forhold til den første antrekksvideoen jeg hadde, siden jeg filmet alene og det var ikke noen stødige plasser å sette kameraet på. Håper dere liker den likevel :)Hva synes du om videoen/antrekket?

Deep In The Meadow

Tok en liten sykletur ut til en eng da jeg kom hjem fra skolen i dag.. Fikk filmet en antrekksvideo som forhåpentligvis kommer i morgen, hvis jeg blir ferdig med å redigere den. Nå skal jeg ut å nyte finværet! Håper dere får en fin dag!
Hva synes du om bildene?

Inspired Look #1

Elsket antrekket til newzealandske Rosie så utrolig mye, at jeg måtte lage min egen versjon av det. Valgte en skjorte som er kort foran og lang bak, et par blomstrete leggings, og pastellfargede Converse. Rosie kler likevel looken bedre, i og med at hun er høyere og tynnere enn meg, og jeg misunner de mintgrønne Doc Martens'ene hennes og beina hennes!


..burde kanskje ha strøket skjorten

Dagens planer blir å gjøre litt fysikk, filme noen lookbooks til bloggen og kose meg i finværet!

Hva synes du om looken? Har du noen planer for i dag?

DIY: Collar Tips

Her er en DIY som ikke krever sying eller annen kunnskap, kun et par hender og masse øredobber.. Kan i grunn ikke kalle det for en DIY, siden det eneste man skal gjøre, er å feste øredobber på en krage.

De fleste forbinder collar tips med "metallklipser" som man fester på kragen, men collar tips kan også være småpynt på kragen, i form av perler, nagler, strass og diamanter.

Det finnes mange måter å feste øredobbene på, det er kun kreativiteten som kan sette en stopper for det..

Hvis du har gamle smykker liggende, så kan du også feste dem på kragen.

Hva synes du om "DIY'en"? Hvilken collar tip likte du best?

Friday

Gratulerer med overstått alle sammen! Håper dere hadde en super dag i går, med masse is og pølser, tog, tivoli og ballonger! 

Min 17.mai var utrolig koselig, tilbrakte dagen i byen med venner som jeg pleier å gjøre. Så på buekorpsene og togene, noe som er tradisjon for meg. Hadde også tenkt meg å dra på tivoli, men siden det regnet, så ble det ikke noe av det..Hvordan var din 17. mai? 

Cupcakes & Cupcakestativ

Utenom klær og sko, så er cupcakesutstyr det jeg bruker mest penger på. Synes det er så søtt når cupcakes'ene har fine muffinsformer og fargerikt strøssel, i tillegg til "mønstret" frosting.. 

Det siste jeg har skaffet meg innen cupcakesutstyr, er et cupcakestativ. Hadde lett etter et slikt stativ med plass til 23 muffinser lenge, så jeg ble utrolig glad da mamma kom hjem med et cupcakestativ til meg i forrige uke.


cupcakesformer fra Kremmerhuset og strøssel fra Søstrene Grene

Hva bruker du mest penger på? Hva synes du om cupcakene?

NEW IN: Nail polishes

Jeg regner med at hele Norge ble trukket opp i skriftlig eksamen i dag? I hvert fall, jeg håpte på å komme opp i skriftlig, men det gjorde jeg dessverre ikke. Det blir da muntlig på meg, og jeg håper virkelig på at jeg ikke kommer opp i fysikk eller kjemi, for det kommer jeg ikke til å takle.. Misunner alle dere som kom opp i skriftlig!

Trøsteshoppet etter skolen i dag, og fikk med meg to fine neglelakker hjem! 


735 Hot Hibiscus & 732 Papagayo Blue

Og slik ser dagens negler ut. Glitteret er ekte glitter som jeg tok på neglene..615 Bardot Pink
 
Hva synes du om neglelakkene? Ble du trukket opp i skriftlig?
 

The Beach

Jeg savner sommer, sol og blå himmel, ikke minst; Vietnam!

Er det noe du savner?

NEW IN: Owl Shirt & Owl Necklace

Lillesøsteren min konfirmerte seg i går, derfor ble det ikke noe blogging..

Jeg ble med i en konkurranse hos Sara Alexandra for to uker siden, og ble utrolig glad da jeg gikk en mail om at jeg hadde vunnet uglesmykket under! Det er annerledes enn de andre uglesmykkene jeg har, og så er det så utrolig søtt! Tusen takk Sara! Og hver gang jeg kjøper en ny skjorte, så sier jeg alltid at dette må være den fineste skjorten jeg eier, men denne skjorten under MÅ være den fineste jeg eier! Ugler, krager og nagler i en skjorte, da er jeg solgt! Fikk den av storesøsteren min og min svigerbror to-be, så tusen takk til dere to! 

Hva synes du om gavene?

High Waisted Skirts

Når jeg ikke har noe å ta på meg, så slenger jeg på meg et high waisted skjørt og en overdel. Det funker alltid, uansett om jeg skal på skolen eller i en fest/et selskap. Jeg har flere skjørt enn kjoler, og har innsett at jeg må begynne å kjøpe kjoler istedenfor skjørt, men det er litt vanskelig..

Hva synes du om high waist skjørt? Likte du antrekkene?

OUTFIT: White Shirt, Floral Midi Skirt
Skjorte, Skjørt og Sko - H&M | Choker - Glitter

Hva synes du om antrekket?

Flower Headbands

Blomsterhårbånd er en stor trend denne våren/sommeren, og har blitt mye sett og brukt etter at sangeren Lana Del Rey blant annet brukte en blomsterkrone i musikkvideoen "Born to Die". De gir antrekk et romantisk og feminint uttrykk, og er rett og slett perfekt for sommer!Blomsterkronene under er fra Rock n' Rose, men de er dessverre litt dyre ( ca. 300 kr), så jeg tror mitt neste DIY-prosjekt blir å lage et slikt hårbånd.

øverst: 1 2 3, nederst: 1 2 3Hva synes du om slike hårbånd?

Ombré Dip Dye Top (diy)

Min lillesøster og jeg prøvde oss litt på dip dye i helgen. Jeg fant en gammel, hvit topp fra Cubus og ga den en ombreeffekt, hvor det ser ut som om fargen har rent nedover toppen. Er utrolig fornøyd med resultatet!Hva synes du om toppen/Dip-dye trenden?

Thin Rings

I det siste har jeg begynt å like tynne ringer mer og mer. Synes det gir et rent og minimalistisk utseende.


jeg har dip dye't, derfor er fingrene på venstre hånd røde..

Hva synes du om slike ringer?


EDIT: Jeg har eksem, derfor er hendene mine slik..

OUTFIT: Like a walking American Flag

"Tran, du ser ut som det amerikanske flagget" - dette sa en venn av meg til meg da jeg kom på skolen i forrige uke, og det hadde hun rett i. Stjerner + rødt + blått + hvitt = det amerikanske flagget. Hva synes du om antrekket?

OPPSKRIFT: Gingerbread Cupcakes with Cinnamon Frosting


*oppskriften er eggfri og ut i fra mitt hode, så det kan være du må gjøre noen småjusteringer..

April Outfits 2012

Antrekk jeg har postet på bloggen i løpet av april.Hvilket antrekk likte du best?

Barbour Jacket

En jakke jeg har sett mye på internasjonale blogger, spesielt britiske, er Barbour-jakken. Og nå i det siste har jeg sett en del bergensere, for det meste menn, med Barbour-jakken. De er vatterte og laget av voks-impregnert bomull, finnes også i  mange forskjellige farger, med ulike typer krager og lommer. Jeg hadde tenkt å kjøpe meg "Barbour Liddesdale"-jakken, siden den ikke var så veldig dyr, men da jeg var på H&M forleden, så så jeg en jakke som var nesten identisk, og til en rimeligere pris, så jeg kjøpte den istedenfor.  Har likevel tenkt å kjøpe den originale, siden kvaliteten og stoffet er bedre.Hva synes du om jakken?

Innkjøp: BikBok, H&M & Ikea

Noen innkjøp jeg har gjort i det siste..


Kleshengere fra Ikea

Jumpsuit, BikBok

Skjørt, H&M

Shorts, BikBok

Skjørt, BikBok

skål til ringene mine, Ikea

Hva synes du om innkjøpet?

Tran Nguyen

Tran Nguyen

19, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits