juni 2011

The Lazy Song

Aa, minnekortet der jeg filmet flyturen + frokostlaging i dag, funker ikke ta inn paa pc'en, siden det er et xD minnekort, men da maa jeg begynne aa filme med speilrefleksen, siden det har et SD minnekort.. Da betyr det at dere ikke faar se de videoene  foer jeg kommer hjem igjen. Sorry for at jeg ikke har ae, oe, aa akkurat naa, men jeg gidder ikke aa copy-paste bokstavene, tar litt lang tid..

Det har vaert storm i Vietnam i dag, men det har ikke begynt aa regne foer naa, foeler Bergensvaeret foelger etter oss, siden det ogsaa regner i Bergen.

Antrekket jeg gaar med akkurat naa, er ganske saa kult, bruker det baade som pysj og som uteantrekk hvis jeg er for lat til aa kle paa meg ordentlig, kan filme en liten video i morgen eller ta et bilde hvis jeg ikke faar tid.

Dag 2 i Vietnam har bestaatt av altfor mye soving og sloeving! Har ogsaa spilt paa en svart Wii, utrolig stilig i forhold til den hvite Wii'en! Og har funnet ut at jeg ikke er flink paa aa fiske paa Wii..

ph_Anh - www.enmulighet.blogspot.com

Bamboo!

Er i Vietnam nå og kl. er 10 om kvelden. Har sittet på fly i over 15 timer, fra Bergen til Stockholm, videre til Bangkok og til slutt Ho Chi Minh City/Saigon. Har filmet mesteparten av reisen til Vietnam, så forhåpentligvis får jeg lastet de opp innen uken er over. Vi har fått låne pc'en til onkel 8, og så bor vi i et hus som onkel og tante har leid/kjøpt for oss i tiden vi skal være her..

Befinner meg akkurat nå i huset til onkel og tante 8, broren min ser på Harry Potter 4, mens søsteren min og jeg snakker med folk gjennom ebuddy/skype, siden Vietnam har sperret facebook..

Får ha et bildeløst innlegg nå, siden pappa har tatt kameraet med seg på sånn gåtur.

Vlog: Sommerpause

Filmet det på onsdag/torsdag, husker ikke helt, men ja, tar en liten pause :)God sommer alle sammen! WHOOP WHOOP!

OUTFIT: Bryllupfest

Jeg har vært i kirken siden 13-tiden og har ikke kommet hjem før nå, siden det har vært posisjon og så spiste jeg kebab med noen venner siden vi var så sulten alle sammen..

Men i hvert fall, gikk med dette på bryllupsfesten. Bryllupet hadde fargetemaet gult/lysegult, men jeg gikk en annen retning og valgte rosa istedenfor..OUTFIT: Vietnamesisk nasjonaldrakt

Ble visst ikke noen flere innlegg i går. Jeg trodde vi skulle hjem etter kirken i går, men så skulle vi ikke det likevel, siden vi skulle hjem til bruden for å tilbe de døde eller noe sånt. Istedenfor å være med på dette, dro jeg ned til Theresa og de og var der istedenfor..


Gikk med dette i kirken, den vietnamesiske nasjonaldrakten, bare for å være litt tradisjonell. Og håret mitt hadde krøller, men da jeg kom hjem, så var de borte, hehe

Antrekksbilder av hva jeg gikk med på festen kommer senere :) 

Harry Potter og Just Dance

Var på sånn vietnamesisk-sommerskole i dag, og det var fryktelig kjedelig. Heldigvis ble lillesøsteren min syk, så vi kunne dra hjem 3-4 timer tidligere. whoop-whoop!


ph_Anh - www.enmulighet.blogspot.com

Anh tok dette bildet av meg i går, elsker Harry Potter, og vil egentlig ikke dra på ferie, siden jeg vil få med meg premieren av den siste HP-filmen. Blir trist av å tenke på det. Og hvis du ikke har hørt/sett det allerede, så lanserte J.K. Rowling en ny nettside i dag som heter pottermore og vil bli "åpnet" i oktober.
 
Senere blir det kanskje litt skyping med Anh og hele gjengen hos N, og så skal vi se hvem som er best på Katti Kalandal på Just Dance2


Video: How To: The Milk Maid Braid

Hvordan lage "The Milk MAID Braid".


lol, mente "milk maid", ikke "milk"

Summer Lovin'

Kom nettopp hjem nå etter å ha spist lunsj med jentene hjemme hos S. Kjempekoselig og kjempegøy! Lunsjen var utrolig god, og senere, spilte vi et dansespill på PS2. Da kom det mange minner fram, for de aller fleste sangene var fra 80-,90-tallet, som den chihuahua-sangen, forskjellige Kylie Minogue-sanger osv..

Sommerferien nærmer seg, og da vil jeg skrive et lite sommerinnlegg.

 

Bryan Adams - Summer of '69Postgirobygget - En solskinnsdagPostgirobygget - Idyll


DeLillos - Neste Sommer


Grease - Summer Nights

//
bilder fra weheartit - søkte på summer, sun, bikini og tan

Har du noen favorittsommersanger?

Vlog: Bikini, Marc By Marc Jacobs & mer

Er hjemme nå!

Var på en avslutning med mange gulinger, utrolig koselig, men også stress/slitsomt med tanke på de små ungene som var der. Absolutt måtte jeg hjelpe dem med å ta ketshup på pølsene, absolutt måtte jeg bære dem når de tilfeldigvis "havnet" på steinene.. men men, det var gøy å være med venner, bade, spise god mat osv!

Videoen som jeg skulle poste i dag morges:

Blogger nevnt: Mea - http://www.meaandmore.com/


Nå er det Just Dance 2 med mine søsken!!

Noen videoønsker?

 

Ny bikini

Hadde tenkt å poste en video nå, men den holder på å bli lagret på Movie Maker, så dere får se den når jeg kommer hjem! Forhåpentligvis 

Kommer til å snakke mer om bikinien når jeg kommer hjem, siden jeg ikke har tid til det nå, skal møte i byen kl. 09.30. Ha en superfin lørdag!
 


hilsen

Lite Innkjøp: Gina Tricot

Kjøpte ikke mye i går, selv om jeg prøvde utrolig mange plagg.. Klærne ser liksom veldig fine ut på stativene, men blir ikke like fine på, litt trist egentlig

Men jeg kjøpte en knallrosa genser som følger colorblocking-trenden, og et high-wasted skjørt som kind of følger tribal-trenden.

Nå skal jeg ikke kjøpe noe mer før jeg reiser!

Pretty Little Liars sesong 2!

Yey! Skal nyte denne herlige dagen med å se på den første episoden i den nye PLL sesongen!

Har lest bøkene, og de er veldig forskjellige fra serien! 


Følger du med på PLL? Hvem er din favoritt Liar?


 

wohoooo!

Jeg er så sinnsykt glad nå!!! Kom nemlig ikke opp i muntlig eksamen, og hvis jeg hadde kommet opp, så ville det vært i samfunnsfag, og da ville jeg seriøst dødd! Hater samfunnsfag av (nesten) hele mitt hjerte, og føler læreren hater meg også.. 

Anyways, jeg har sommerferie nå!! Ikke mer skole, alt som gjenstår en avslutning med klassen på Peppes på tirsdag, og hvis jeg gidder, så kommer jeg på skolen på onsdag og henter karakterene!

Love My Life! ♥

Helgen blir helt klart bedre! Og det samme med neste uke! Grilling, piknik, bading og kos!  Gul & Kul Regnjakke

Sjekk den kule regnjakken mamma kjøpte til meg! Awesome gulfarge, perfekt til og brukes her i Bergen, spesielt i dag, siden det pøser ned!

Jakken er fra merket Land's End.Hva synes du om jakken? 


VIDEO: Outfit + Sommer neglelakker 2011

Outfit of The Day + mine sommerneglelakker

Depend:
- Oransje:: #185
- Nude: #187
- Rosa: #069

IsaDora:
- Dazzling Ocean - 683
- Ocean Drive - 712
- Pink Lemonade - 715
- Pure Coral - 193 

Jeg skiftet til shorts og singlet da jeg skulle sole meg, gikk ikke i playsuiten, hehe

Hvilken neglelakk likte du best? Skal jeg ha sånne videoer for hver årstid? 

OUTFIT: Bryllup 11.06.11

Skulle egentlig poste outfitbilder fra bryllupet etter at jeg kom hjem fra kirken i går, men så endte det opp med at jeg var med noen venner istedenfor, og kom ikke hjem før 11-tiden. Tenkte egentlig bare å spille Wii hjemme hos TT, men vi var litt spontane, jeg lånte en shorts av Anh, og så dro vi og badet i den samme innsjøen som på lørdag, vi fikk C ut i og, siden det var for kaldt for ham på lørdag.  

Etter badingen, dro vi tilbake til TT sitt hus, og spilte Fantasi og wii. Og jeg ler fremdeles når jeg tenker på S sine tegninger. Hun skulle tegne Australia og Italia, og begge tegningene ble like, bare at Italia sin tegning var litt mindre, hehe..

Hvis Anh sender meg bilder, så skal jeg få se om jeg får lagt dem ut senere.

Anyways, bilder av det jeg gikk med på lørdag..

Hva synes du om antrekket? Har du badet i sjøen enda?

Gjør-Det-Selv Søndag: Hårbånd m/ståltråd

Dere har kanskje sett hårbåndene H&M har fått inn? De som er laget av fint og luftig stoff med en ståltråd inni? Anyways, bestemte meg for å lage noen selv, istedenfor å kjøpe dem. De koster 29,90 på H&M, egentlig ganske billig, men siden jeg fant noen gamle pysjbukser og vi hadde ståltråd hjemme, så brukte jeg i grunn ingenting på å lage dem..FYI: Jeg filmet hele prosessen, men da jeg hørte på klippene, så hørtes stemmen min ut som en mann, siden jeg er forkjølet.. Siden jeg ikke tok bilder mens jeg lagde båndene, så måtte jeg printscreen'e klippene, derfor dårlige bilder.Du trenger:
-
Stoff, 
- Ståltråd som er bøyelig
- saks, symaskin og alt det der
- evt. blonder 

------

1,
Det første du gjør er å måle omkretsen av hodet ditt. Når du har gjort dette, plusser du på ca. 7-8 cm som skal være lengden på båndet. Bredden på båndet skal være omtrent 6-7 cm alt etter hvor bredt du vil båndet skal være. HUSK!: Det skal brettes i to!

2. Når du har målene, klipper du ut firkanten.

3. Dette steget er frivillig. Hvis du vil ha blonder på, så plassér blondebåndet på midten av "hovedbåndet" og sy det på. Sy langs kantene av blondebåndet.

4. Det neste du gjør er å klipp en liten "pil" på hver ende av firkanten. Deretter folder du båndet sammen, med utsiden vendt inn. 

5. Når du syr i steg 5, husk å la den ene enden være usydd, slik at du får plassert ståltråden inni. Vreng hårbåndet, slik at innsiden kommer ut.

6. Nå skal du plassere ståltråden inni hårbåndet. Ståltråden skal være så tynn at den kan bøyes, og så tykk at den ikke knekker. For at hårbåndet ikke skal få hull, så ta litt stoff rundt endene og teip disse. 
Ta ståltråden i hårbåndet og sy enden sammen.

Ta-daa! Du er ferdig!
 


Hårbåndene vil jeg bruke noenlunde slik som på bildet over, men dette har jeg "knytt" sammen til en rose. Jeg har også laget et hårbånd uten blonder, det jeg brukte i This-or-That-videoen.

Likte du DIY'en?
 

Bryllup + Bading

Skal i bryllup nå kl. 13.00 og senere skal jeg bade med venner, hvis været blir fint! Har litt dårlig tid nå, så vi snakkes!


Skal ta outfitbilder når jeg kommer hjem!


Vlog: This or That TAG!

Tenkte å filme en liten TAG-video, siden jeg har sett på altfor mange, men ikke gjort noen selv..

Trykk på videoen og på mer info for å se spørsmålene.. Blir så langt innlegg hvis jeg har dem her.

Denne helgen blir veldig travel for meg! Så jeg vet ikke om jeg får blogget  i morgen, men kommer mest sannsynlig til å blogge på søndag :)

Vil du ha fler TAG-videoer?
  

Baked Some Buns

Har bakt boller fylt med vaniljekrem i dag, siden det er en stund siden jeg har bakt! De ble superluftige og kjempegode! nomnom

Vlog: Random, neglelakk, Hårbånd, stråhatter..

Bare en random vlog til dere! 

Gettin' Crazy!!

Har brukt år og dager på å laste opp videoen på youtube, og det er enda en halvtime igjen før den er ferdig opplastet.
Jeg går og legger meg nå, er sykt trøtt, så hvis du vil se den nå, i dag, så gå innom YT-kanalen min om en halvtime..

God natt dere! Drøm søtt, hehe
 

Eye.Heart.You.Kiss

Jeg som kom på skolen på mandag og trodde jeg skulle være her hele uken! Nå er jeg ikke noe annet enn superglad, fordi jeg ikke skal på skolen mer denne uken! Det vil si en sykt lang langhelg!

Har ikke skole i morgen fordi læreren vår skal ha eksamen, og så (nærmest) tryglet vi læreren vår i matte og tysk om å få selvstudium, og det samme med torsdagen. Dette er da den korte versjonen. På fredag ville det vært fri uansett, siden 3. klasse skal ha muntlig. 

Og hvis jeg kommer på skolen på onsdag og de sier jeg skal ha muntlig eksamen, så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Har vært i feriemodus i en måned nå og er skikkelig skolelei.

Men det positive er mer blogging og videoer! Planlegger en video i morgen som jeg enda ikke vet hva skal handle om, we'll see.


Eye. Heart.You.BlowkissVIDEO: NEGLEDESIGN: Vannmelon

Endelig er videoen ferdig redigert og lastet opp!

Denne ukens DIY blir da et negledesign, og det er VANNMELON inspirert! Er ikke superfornøyd med resultatet, men det funker. 

Jeg prøvde meg på en liten voice-over som Michelle Phan gjør på de fleste videoene sine.. Synes det blir bedre sånn istedenfor at det blir masse pauser og stillhet når jeg snakker i videoen.


Sorry for uklare/ufokuserte deler, men jeg skjønner meg fremdeles ikke på kameraet.
Sang: Bryan Adams - Summer of '69


Hva synes du om negledesignet?

OUTFIT + oppdatering

Hei søtfolk! 

Var i to konfirmasjonsfester i går, og derfor ble det ikke noe blogging, og heller ikke på onsdag siden jeg skulle hjelpe hun ene som skulle konfirmere seg å pynte til festen hennes. Det var to utrolig koselige og gøye fester! Spiste veldig god mat og kake!
Kjole - H&M || Dressjakke - Lindex || Sko - Jessica Simpson || Øredobber - Ukjent || Chain Ring - DIYTran Nguyen

Tran Nguyen

19, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits