juni 2012

Closet Confessions

Pleier å se på disse videoene i ny og ne for å få litt inspirasjon. Disse kvinnene er så inspirerende, og jeg hadde ikke sagt nei takk til garderobene deres..
Her er enda en grunn til at jeg har kalt bloggen min siriano - Christian Siriano har en herlig personlighet og i tillegg kler han seg på en måte, som nesten kunne vært gutteversjonen av meg..


Ville det ikke vært fantastisk med en slik garderobe? Hva synes du om videoene?

OUTFIT: Tank Top, Casual Skirt

Det ble et enkelt antrekk i dag.. Skjørtet er nytt og passer perfekt til hverdager hvor jeg ikke trenger å pynte meg, men samtidig vil se litt fin ut.


tank top 2hand skirt H&M shoes Converse necklace gift, US


se i HD for best kvalitet!

Ellers drar jeg til Oslo i morgen, krysser fingrene for at det kommer noen innlegg :)

Hva synes du om antrekket?

Update

Jeg lever! Er fremdeles sliten etter bryllupet som var i helgen - det var et langt og innholdsrikt bryllup med tårer, smil og glede! Det ble tre skift den dagen, en brudepikekjole som jeg fikk lov til å være med og designe, en vietnamesisk nasjonaldrakt og til slutt en mintgrønn kjole som jeg brukte da jeg ikke hadde flere oppgaver.. Hvis det er noen som er interessert, så kan jeg se om jeg får lagt ut bilde av antrekkene.

Ellers drar jeg til Oslo på torsdag, siden storesøster og svigerbror skal ha en bryllupsfest i Oslo også.Vet ikke hvordan bloggingen blir i sommer, kommer nok til å fokusere på å nyte ferien og så blogger jeg når jeg føler for det.. Følg bloggen på Bloglovin' eller lik bloggen på facebook, så får dere vite når jeg blogger! Håper dere får en super sommer!!

Fortell meg om dine sommerplaner!

WANTS: Galaxy Print

En trend som jeg aldri kommer til å gi slipp på er galaxytrenden.. Gjentar meg selv nå, men det er noe med universet som inspirerer meg og fascinerer meg! Tenk på alt det vi har funnet ut om planetene, stjernene, galakser og lignende, men likevel så har vi ikke funnet ut alt.. Det er så spennende! Venuspassasjen skjedde jo forleden, tenk at det er 105 år til neste passasje, vi lever ikke da..øverst 1 2 3 4 nederst 5 6 7 8

Er så hektisk hjemme hos oss nå, med tanke på storesøsters bryllup som er nå på lørdag! Vi pyntet i lokalet i går, og skal fortsette og gjøre det i dag.. Skal også på paintball med noen venner i dag, så det blir nok koselig! Kommer ikke noen innlegg i morgen, siden jeg kommer til å være opptatt hele dagen.. 

Storesøsteren min har forresten en bryllupsblogg hvor hun har skrevet om forberedelser og alt innom bryllupskategorien hvis dere vil lese litt om bryllupet - www.weddingbee.blogg.no

Hva synes du om galaxytrenden? Var det et plagg du likte bedre enn andre?

Hey Mickey

I love my new sunnies so much! Jeg er ikke typen som går med solbriller, men måtte bare kjøpe disse da jeg så de på Tuva Holm sin blogg.. Har lett etter slike solbriller siden jeg så Jeremy Scott sine Mickey Mouse briller, så er utrolig glad at jeg fant et lignende par til en mye rimeligere pris!
H&M

Ellers er jeg så glad at eksamen er over og at jeg endelig kan begynne på ferien min! Muntlig gikk ikke så bra som jeg håpte på, sensor spurte om ting vi knapt hadde lært om i timene, men men, er fornøyd med karakteren. 

Hva synes du om solbrillene?

OUTFIT: Flowers and Pleated Mint
Sweater H&M Skirt BikBok Boots Hunter Flowercrown DIY, (lillesøster)

Åh, jeg kunne ikke vært gladere! Kom opp i IT, det faget jeg helst ville komme opp i! Hadde en liten følelse om at det ble IT, men jeg ville ikke si det høyt, siden jeg ikke ville jinxe meg selv. Disse to neste dagene skal jeg kun tenke på databaser, html-koder og css, dvs. null blogg på meg. Håper dere får en fin dag!

Hva synes du om antrekket?

Some Details

I morgen kl. 09.00 får jeg vite hvilket fag jeg kommer opp i. Endelig! Vil ikke skrive hvilke(t) fag jeg vil opp i, for jeg er overtroisk og vil ikke jinxe meg selv.. Kommer nok med et outfitinnlegg i morgen, men tror ikke det blir noe blogging på tirsdag.. We'll see..

Hva synes du om bildene? Kom du opp i muntlig?

Leggings

Jeg har aldri helt likt leggings, siden de er så tynne og viser alt om dere skjønner, men disse leggings'ene er så utrolig stilige! Jeg har så lyst på et par galakseleggings fra blackmilkclothing, så fine!

 Hva synes du om leggings'ene?

Two DIYs: Flower Crown & Rhinestone Bracelets

Fra Ikea-blomster..


..til en blomsterkrone


Og fra rhinstener, broderingstråd og skinntråd..


.. til to armbånd!


Har ikke laget noe på en stund nå, så bestemte meg for å lage armbånd med ting jeg fant oppi DIY-boksen min og en blomsterkrone/hårbøyle med blomster jeg kjøpte på Ikea i går.. 

Likte du blomsterkronen og armbåndene?
 

Early Bird

Da var det slutt på ferievaner og tilbake til skolebenken.. Blir bare to timer matte i dag før vi skal levere inn bøkene. Er ikke så glad for det, siden jeg vet jeg må låne en av bøkene på mandag pga. muntlig.. Håper dere får en super dag!

Hva er dine planer for fredagen?

One year ago..

For et år siden kjøpte mamma denne regnjakken til meg! Den blir fortsatt mye brukt og får mange blikk ute blant folk..  Har vært noen personer som har spurt meg på gaten hvor jakken er blitt kjøpt, men det kan jeg egentlig ikke svare på, siden mamma kjøpte den på et outlet og merket til jakken er Land's End, som er et amerikansk merke.Hva synes du om jakken?
 

What's in my purse

Pleier sjelden å bruke vesker i hverdagen, siden jeg går på skole, og jeg ikke vil ødelegge ryggen/holdningen min med å bruke vesker.. Derfor bruker jeg vesker i helgene.

Av alle veskene mine, så liker jeg denne brune vesken best! Den er fra en liten butikk i Vietnam og er litt vintage-aktig og har en søt liten lås som man skrur på for å åpne vesken på forsiden. Den har også en skulderrem, slik at man kan bruke den som skulderveske.


1. lommeboken er alltid med meg - med busskort, kontanter og kort. 2. min robuste og trofaste mobil som har vært erstatningsmobilen for alle de andre mobilene jeg har greid å ødelegge.. Har funnet ut at denne mobilen tåler alle fall jeg utsatte de forrige mobilene mine for.. 3. Hånd- og ansiktkrem, siden jeg har eksem og huden min lett blir tørr. 4. EOS'en min som jeg alltid har hatt lyst til å spise. 5. Tyggegummi (evt. drops) må jeg ha med meg. 6. Nøklene mine med en Daimnøkkelring som jeg har fått fra en barndomsvenninne, og me2youvennenøkkelring som jeg deler med den samme barndomsvenninnen..

Hva er 3 ting du alltid har med deg? Hva synes du om vesken?

11 om meg

Jeg ble utfordret av søte Siv for noen få uker siden, og selvfølgelig tar jeg utfordringen, så får dere i tillegg vite litt mer om meg, siden jeg ikke er så personlig på bloggen.. Anbefaler dere å sjekke ut Siv sin blogg, hun skriver så bra og så synger hun så fint!

1. Drømmereisemål? Jeg elsker å reise og hvis jeg hadde hatt muligheten, så ville jeg gjerne ha besøkt alle steder i verden. Men et sted jeg drømmer om å reise til, er Harry Potter-parken i Orlando. Det er det nærmeste stedet jeg kan komme Harry Potters magiske verden. Harry Potter Studio Tour i London høres spennende ut, og ellers vil jeg reise til Australia, London, Paris, New York og mange andre storbyer!

2. Et fint bilde du har sett i dag? Bakgrunnsbildet på pc'en min.. Er så fint!


3. Tre ting jeg ser fram til.
Ferie, bryllup og London! Er så lei av skole og skolearbeid, så det skal bli deilig med sommer og fri! Neste lørdag så gifter storesøsteren min seg, og jeg skal blant annet være brudepike.. Blir så kjekt å se familie fra Tyskland igjen, og forhåpentlig blir det starten på en fin sommerferie! Og neste år så blir det Londontur på meg hvis jeg greier å ta lappen i år. Så resten av dette halvåret, så skal jeg prøve og ta lappen! 

4. Hva liker du å gjøre om du ikke har noe å gjøre? Da ser jeg på tv-serier. Jeg ser på hva som helst, om det er realityserier, dokumentarserier, såpeserier, jeg ser på alt! Har minst en serie jeg ser på hver dag.. Favoritter er Gossip Girl, Secret Life ot an American Teenager, Glee, Pretty Little Liars, Push Girls ++

5. Hva slags tanker har du om matematikk? Matte var yndlingsfaget mitt på ungdomsskolen, men nå er det ikke det lenger. Har R-matte på skolen, og noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde valgt S. Men jeg trenger R1+R2 for å komme inn på studiene jeg vil inn på etter VGS.

6. Tre ting du rører ved hver dag. Mobilen min, Busskortet mitt og pc'en min. 

7. Favorittsport? Jeg må være det minst sportslige mennesket som fins! Eier ikke talent i noe som helst.. Var på en fotballtrening da jeg var mindre og fant fort ut at fotball ikke var noe for meg. Men må jeg velge en sport, så blir det volleyball, spesielt sandvolleyball, er så gøy å spille det om sommeren!

8.  Vann vs melk? Vann definitivt! Jeg drikker kun vann om dagene, og en gang i blant så tar jeg meg et glass melk for å få i meg vitaminer og lignende.

9. Det fineste komplimentet du kan få. Jeg kommer virkelig ikke på noe, men at jeg er pen/fin? Får så sjeldent slike kommentarer i hverdagen, og når jeg får slike kommentarer på bloggen av dere, så blir jeg så utrolig glad!

10. Skjørt eller bukse? Skjørt!! Jeg har flere skjørt enn bukser i skapet, og skjørt er mye mer behageligere å gå med enn bukser!


11.  En tanke som gjør deg glad. At jeg er ferdig med muntlig eksamen om en uke! Da er det ferie på meg, også!!

Og så er det meningen å sende utfordringen videre, vet ikke helt om jeg skal lage nye spørsmål, men siden de var så bra så beholder jeg dem. Jeg utfordrer Susanne, Ulrikke Henriette, Helene og Jean :)

1. Drømmereisemål?
2. Et fint bilde du har sett i dag?
3. Tre ting du ser fram til? 
4. Hva liker du å gjøre om du ikke har noe å gjøre?
5. Hva slags tanker har du om matematikk?
6. Tre ting du rører ved hver dag?
7. Favorittsport?
8. Vann vs melk?
9. Det fineste komplimentet du kan få?
10. Skjørt eller bukse?
11. En tanke som gjør deg glad?

Følte du at du fikk vite litt mer om meg? Har vi noe til felles? 

The Milk Maid Braid

The Milk Maid Braid er så fin! Første gang jeg så den var på Ebba Z. sitt hode, og synes fremdeles at hun kler den mest! Laget en how-to video i høst, men kvaliteten er ikke så bra, så jeg kommer muligens til å filme en ny i sommer.. Er du interessert i å se hvordan man lager den, så kan du se videoen herHva synes du om frisyren?

Street Style

Gatemote er noe av det som inspirerer og påvirker meg mest ved måten jeg kler meg på.. Kan ikke kalle dette en gatemoteblogg akkurat, men missjennaleencherie er en av gatemotebloggene/tumblerne jeg liker best, siden hun har samlet det beste av gatemote med hovedfokus på modeller!


øverst Anna Selezneva, Jacquelin Jablonski 2 Miranda Kerr, Frida Gustavsson 3 Frida Gustavsson + Karlie Kloss, Shu Pei 4 Bambi Northwood-Blyth, Nimue Smit 5 Frida Gustavsson, Dorothea Barth Jörgensen nederst Kate King, Liu Wen + Ming Xi

FashionCircus kommer forresten tilbake denne uken, noen som gleder seg?

Vil du ha flere slike street style innlegg? Hva synes du om antrekkene?
 

OUTFIT: Printed Sweater, Pleated Skirt

Et antrekk som jeg gikk med i forrige uke.. 


Sweater Gina Tricot - Skirt H&M - Tights La Mote - Flats Tyskland - Jewellery Cubus

Hva synes du om antrekket?

LOOKBOOK: 7 antrekk, 7 anledninger (Sommer 2012)

En lookbook hvor jeg viser hva jeg ville gått med i ulike anledninger om sommeren. Antrekkene er veldig enkle, og hvis jeg hadde gått med dem, så ville jeg brukt tilbehør for å gjøre antrekkene mer unike og spesielle.. 

De to første antrekkene filmet jeg om morgenen, 9-tiden, så det er derfor klippene er litt uklare og jeg ser litt trøtt ut..


se i HD for best kvalitet!!

Hva synes du om lookbook'en? Hvilket antrekk likte du best?

I got my lipstick on

Lørdagen har blitt brukt til å være lærer på vietnamesisk skole, og nå blir det snart middag med familien.. Ellers blir det en rolig dag i dag..

I morgen kommer en liten lookbook, gled dere!Hva skal du i dag? Likte du gif'en?

NEW IN: 3 Tops

Tre overdeler jeg har kjøpt i løpet av den siste uken.. Elsker kragen og detaljene på skjorten, printet på den første genseren og fargen til den siste genseren.


Fretex (Mark & Spencer)

Gina Tricot

H&M

Hvilken overdel likte du best?

DIY: Peter Pan Scalloped Collar

Se hva lillesøsteren min lagde til meg i går! Har lenge hatt lyst til å lage en peterpankrage, men det slapp jeg å gjøre, siden Tjukken min var så snill og lagde en til meg. Tutorial og malen fikk vi fra honestlywtf, som er verdens beste DIY-side!

Søsteren min har forresten også en blogg, hvor hun i grunn blogger om det samme som meg - outfits, DIYs, inspirasjon.. flowrprint

Hva synes du om kragen?

Glitter on my nails

Glitter på neglene er så fint, spesielt når kun ringfingeren har glitter på seg.. Fant en annen måte å bruke glitter på neglene på - tutorial her

EDIT: Glitteret som jeg har på neglene er ekte glitter :)Tusen takk for alle kommentarer jeg har fått i det siste! Forventer ikke noen av de kommentarene i det hele tatt! Dere er supre, verdens beste lesere! ♥

Hva synes du om neglene? Liker du glitter på neglene?

NoiseArm Candy

Just love it!
//1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


OUTFIT: Black Shirt, White Polka Dots

Hva synes du om antrekket?

May Outfits 2012

Outfits som jeg har gått med i løpet av mai. Det har gått mye i blomstermønster denne måneden.. Mine favoritter er 2, 8 og 9. Hva er dine?

Tran Nguyen

Tran Nguyen

19, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits