juli 2012

HPHar skrivesperre for tiden, så vil bare gratulerer J.K. Rowling og selveste Harry Potter med dagen.. To av heltene mine!

Liker du Harry Potter?

The Skater Dress

Denne kjolen (pluss en del annet) er mitt seneste innkjøp. Har vært på jakt etter en slik kjole en god stund nå, men ikke funnet noen som passer meg, så ble fornøyd da jeg fant denne kjolen! Så kresen som jeg er, så er dette min første LBD..
dress Cubus

 

Maroon & Mustard

Sennepsgul og burgunder er to farger som kommer til å bli mye brukt i høst, spesielt burgunder. 

dress Own The Runway hat Emilio Pucci bag Mulberry pants Lindex scarf Acne sweater H&M shoes Converse


coat P.A.R.O.S.H. pencil case Present & Correct bag Kate Sheridan shirt Topshop dress Modcloth sweater MBMJ scarf F21 loafers Asos
 
 

OUTFIT: White Shirt, Pleated Skirt

shirt H&M skirt Lindex hair band H&M bracelet Bikbok shoes H&M

Har dessverre ikke brukt dette skjørtet så mye som jeg burde, siden det er litt for stort for meg.. Skal få mamma til å sy det inn, for jeg vil bruke det oftere! 

Morning Light

Søndager er herlige dager. Baking, filmer, tv-serier. Være hjemme alene.. Slike dager trenger jeg fler av!Hva er dine planer for søndagen?

WHITEWhite. The pure and innocence color. The color of peace. The color that makes you calm. The color that makes everything so simple. A clear mind and a fresh start. Blank pages. So peaceful and delightful. 

Har du en yndlingsfarge?
 

Nails


ph_love-aesthetics

Hvilket design foretrekker du?

OUTFIT: Pleated Skirt, Pastel Flatforms

.. Og da var regnværet på plass igjen. Kan ikke forvente annet etter to dager med strålende sol. Men slik er det å bo i Bergen.


sweater H&M skirt Bikbok earrings Glitter flatforms H&M

 

Jewelry

Jeg burde i grunn ikke kjøpe nye smykker, siden jeg har en del fra før, men når jeg ser noe jeg liker, så kjøper jeg det..


hamsa-necklace Accessorize, belt-bracelet Bikbok, studded earrings Bikbok
Hva synes du?

Belief In The BreezeGreek Inspired

Når finværet har dukket opp, så kan man ikke gjøre annet enn å nyte det! Følte meg litt gresk i dag med et luftig og lett chiffonskjørt..
crop top Monki skirt sewed by me wedges H&M flower crown DIY
 
se i HD for best kvalitet!!

Feeling Free

Fugler, ugler og andre flygende vesener er noe jeg alltid har interessert meg for. Det må være befriende å kunne fly hvor som helst når som helst og se på oss mennesker flere hundre meter oppe i himmelen..


Lindex

Cubus

Pigwidgeon, Claire's

Pastels

Har sett på disse skoene i noen måneder nå og i går ble de med meg hjem. Det var egentlig svarte lisser på skoene, men jeg byttet til lilla, siden de ble søtere med lilla lisser. Og pastellfarger er jo utrolig fint!


H&M

Hva synes du om skoene? 

Pegasus

Can someone buy me this skirt? Fargen, pegasusene, lengden.. Dette skjørtet er magisk!OUTFIT: Polka Dot Dress, Mustard Cardigan

Dagens antrekk!
 

dress H&M cardigan Lindex shoes DinSko purse Vietnam

Hva synes du om antrekket?
 

Cut Out

Da jeg kjøpte denne kjolen i Vietnam var planen å bruke den på stranden i sommer, men slik har det ikke blitt pga. været.. Utrolig kjipt siden jeg elsker ryggen på kjolen og de søte blondedetaljene.Hva synes du om kjolen? Hvordan er været hos deg?

Douglas Booth

Har sett han i Burberrykampanjer og lignende, men la ikke merke til han før jeg så LOL i går. Han er kjekk!!

You like?

Dark Day22.07.11. Den dagen var en herlig dag. Jeg var i Vietnam sammen med familien og nøt ferien, uvitende om det som hadde skjedd hjemme i Norge. Fikk ikke vite om det som hadde skjedd på Utøya og ved Regjeringskvartalet før dagen etter.. Alle mine tanker går til de pårørende og etterlatte ♥

Hva synes du om bildene? Hvor var du 22.07.11?

Flatforms

Øverst på ønskelisten min nå, står et par flatforms. Har flere ganger prøvd å overtale mamma til å la meg kjøpe et par, men hun mener de er stygge.. Jeg personlig, synes de er utrolig stilige og de tilføyer enkle antrekk det lille ekstra, spesielt creepers.


øverst 1 2 3 midten 1 2 3 nederst 1 2 3

Hva synes du om dem? Likte du dem eller var de ikke din stil?

Simplicity

Hadde tenkt å ta meg en tur ned i byen i dag, men regnet spolerte turen, så det blir en tur på mandag istedenfor. Ellers har jeg brukt dagen min til å leke med tamagotchiene mine som jeg fant etter å ha ryddet rommet.. Husker dere dem? Blir litt nostalgisk når jeg tenker på slike barndomsting. Flinke meg har også klart å montere et klesstativ helt alene, og det står fortsatt! 

Litt annerledes inspirasjon som ikke er etter alles smak, men jeg liker det!
 


Hva synes du om inspirasjonen? Hadde du en tamagotchi da du var mindre?

Skinny Love

Har ikke jeg verdens beste lesere? Da jeg postet det forrige innlegget, var det fordi jeg ville vise at rasisme og slike kommentarer ikke er greit og ikke kan tolereres! Forventet ikke de støttende og snille kommentarene, tusen takk! ♥Skinny Love cover - Birdy

 

"Bestemor-hender"

I løpet av de siste månedene har jeg unngått å poste bilder av hendene mine pga. noen kommentarer jeg har fått. Vanligvis bryr jeg meg ikke om negative kommentarer, men disse kommentarene gikk langt over streken! Jeg har en følelse av at noen har stjålet identiteten til personen/personene som har kommentert, siden de har lagt igjen både fullt navn, blogg, e-post, adresse og telefonnummer.. Om de har gjort det eller ikke, så tar jeg disse kommentarene alvorlig.Måtte google mange av ordene i kommentarene ovenfor, siden jeg ikke skjønte hva de betød. Skjønner ikke hvordan en person kan være så hatefull og komme med så mange rasistiske uttalelser. Jeg vet at hendene mine ikke er "normale" og at de ligner på bestemorhender, men det betyr ikke at jeg er jøde eller at jeg er japaner, eller at jeg ikke har rett til å leve, for alle mennesker har rett til å leve uansett hvordan de ser ut eller hvor de kommer fra. 

Vurderte en stund å slutte og blogge, siden jeg lot kommentarene gå såpass inn på meg, i tillegg til at jeg tok de så seriøst.. Det var en periode etter de kommentarene at jeg var redd for å gå ut alene, siden jeg tenkte at den personen var der ute og ville "ta" meg. Er ikke redd for det lenger nå, heldigvis.Jeg skriver vanligvis ikke om slike ting, men måtte bare få dette ut.. Dette er heldigvis de eneste stygge kommentarene jeg har fått på bloggen, takket være dere søte lesere!

Hva synes du om slike kommentarer?
 

Some Details #2

Tar meg en liten tur ned i byen nå. Det er VG-Lista i dag, men tror ikke jeg kommer til å stå og se på det.. Får heller høre på musikken på andre siden av byen, jeg! Hva synes du om detaljene? 

OUTFIT: Dress with Black Lace

Flere bilder og en liten outfitvideo av kjolen jeg gikk med på storesøster sin bryllupsfest i Oslo. Kjoler er ikke det jeg bruker mest, spesielt ikke slike finere kjoler, siden jeg sjelden drar på fester og lignende, i tillegg til at jeg misliker å vise armene mine..
dress H&M shoes DinSko


se i HD for best kvalitet!

Hva synes du om kjolen//videoen?
hilsen  

The Hamsa Hand

Jeg er ikke en person som er typisk overtroisk, men jeg liker å gå med charms/amuletter som beskytter meg mot det onde. 

Hamsahånden, også kalt hand of Fatima/hand of Mary, er en hånd som skal beskytte mot det onde øyet. Hamsahånden representerer også kraft og styrke.

Har lett etter et slikt smykke lenge nå, og fant endelig et som jeg likte på Accessorize. Så et hamsasmykke på Gina Tricot forleden, og det var litt mindre enn dette.. Kommer nok til å kjøpe det også, slik at jeg kan gå med det rundt halsen og skjule det under klærne mine..


accessorize

Tusen takk for alle de fine og søte kommentarene i forrige innlegg, dere er best!!

Hva synes du om smykket? Er du overtroisk?

Maxi Skirt by Me

Dagen i dag har jeg brukt på å sy et maxiskjørt. Jeg er under kategorien selvlært, så det er noen syfeil her og der, men ikke så store at de synes når jeg bruker skjørtet.. Stoffet er chiffon, så jeg måtte sy et underskjørt under, for at det ikke skulle bli for gjennomsiktig.Gleder meg til å bruke det!

Kommer nok til å poste et antrekksinnlegg i løpet av uken, slik at dere ser hvordan skjørtet ser ut på.

Hva synes du om skjørtet? Har du sydd noe før? 

5 Floral Printed Outfits

Fire forskjellige personer som bruker blomsterprintet på hver sin måte..  Elsker antrekk nr. 2!

1 2 3 4 5

Hvilket antrekk likte du best? 

OUTFIT: High-Low Shirt, Galaxy-like Flats

Det ble et stilrent og enkelt antrekk på fredagen..
shirt H&M pants Cubus flats Jessica Simpson necklace Glitter nailpolish H&M

Endret litt på designet siden jeg ville ha noe nytt, og fordi at det premierehelg på Harry Potter i hele verden for et år siden.. "Hogwarts will always be there to welcome you home" ♥

Hva synes du om antrekket? Likte du det "nye" designet?

Innkjøp: Oslo & Sverige

Her er det lille jeg kjøpte da jeg var i Oslo og på svenskegrensen for noen uker siden.. Skal tilbake til Oslo i august, så da blir det litt mer shopping på meg.

Var usikker på om jeg skulle ha videoen på engelsk eller på norsk, men det ble engelsk til slutt, slik at de som følger meg på youtube også skal forstå meg.. er ikke så flink i å snakke engelsk..


Se i HD for best kvalitet!


dresses Only, H&M

shirt Lindex blouse Lindex

top Zara tee Lindex

hat Lindex rings&nailpolish H&Mflats H&M loafers Zara

candy&sweets Godishuset, Sweden

Hva synes du om innkjøpet? Noe du likte bedre enn annet?
 

VLOG: Road Trip from Bergen to Oslo

Siden jeg ikke blogget om hva jeg gjorde i Oslo, så tenkte jeg å vise en liten video med forskjellige småklipp om hva jeg gjorde/opplevde i Oslo..


se i HD for best kvalitet! 

Innkjøp fra Oslo og Sverige kommer i et innlegg senere i dag..

Hva synes du om videoen? Hva har du gjort hittil i sommer?

What I Wore: My Sister's Wedding

I storesøsters bryllup i Bergen, gikk jeg med tre antrekk, en brudepikekjole, en vietnamesisk nasjonaldrakt og en kjole til etterfesten. Og på bryllupsfesten i Oslo uken senere, så gikk jeg med en kjole.

Brudepikekjolen ble sydd i Vietnam da jeg var der i fjor sommer. Stoff og farge valgte storesøsteren min, mens jeg fikk lov til å være med å designe kjolen. Jeg brukte den i kirken og under det meste av festen.

sydd, Vietnam

Jeg brukte også en vietnamesisk nasjonaldrakt, siden brudepikene skal være med brudeparet når de hilser på gjestene og skal skåle med dem.. Denne drakten er en standard nasjonaldrakt og ble sydd etter mine mål

sydd, Vietnam

Da mine oppgaver som brudepike var over, skiftet jeg til denne kjolen. Lillesøsteren min brukte den som ballkjole tidligere i år, og siden jeg ikke fant noen kjoler, så lånte jeg denne, Mintfargen er en stor trend denne sommeren og jeg liker veldig godt detaljene på brystpartiet.

Wearhouse

I Oslo brukte jeg denne kjolen, svarte blonder på hudfarget stoff..

h&m

Hvilken kjole likte du best?

OUTFIT: Printed Skirt

I juli burde man gå med sommerklær, ikke gjemme seg i ullgensere og skjerf..


sweater H&M skirt Gina Tricot belt shoes H&M necklace cubus scarf Zara

Hva synes du om antrekket?
hilsen

I Want To Wear..

.. these galaxy leggings


.. this outfit


.. and this outfit


.. these floral Doc Martens


.. this YSL arty oval ring


.. this nazar-charm necklace


.. this jellyfish tee


.. and a pair of these MBMJ mouse flats


Ville du gått med noe av dette?

NEW IN: Jewelry & Nail Polishes

Dro på Lagunen for å kjøpe en veske på Bianco, men den var dessverre utsolgt og jeg kom hjem med dette istedenfor..


cross earrings, feather necklace, feather bracelet, leaf necklace Glitter

sweaty pink, nail polish duo: city & zoo, peach me soon H&M

Hva synes du om innkjøpet? Noe du likte ekstra godt?
 

OUTFIT: Galaxy Shirt, Red Pants

I det 23-24 grader varme været, er det kanskje ikke så lurt å kle seg i bukse og en mørk overdel..
tee Gina Tricot jeans Cubus shoes Converse glasses H&M bag Glitter

Tusen takk til dere som kommenterer innleggene mine, som liker bloggen min på facebook, som følger meg på Bloglovin', som trykker på liker-knappen under her! Setter kjempestor pris på det! 
Hva synes du om antrekket?

The White Shirt

Et plagg jeg synes alle burde ha i garderoben både menn og kvinner, er den klassiske hvite skjorten. Den passer til alle anledninger, det kommer bare an på hvordan du styler skjorten.. Den hvite skjorten er også et plagg som du kan bruke gjennom de fire årstidene

Det de fleste forbinder med den hvite skjorten, er den hvite, stive skjorten, men det finnes mange versjoner av den..


1. Den hvite skjorten i litt finere stoff 2. Den hvite skjorten med fargedetaljer 3. Den hvite skjorten som er lang bak og kort foran 4. Den hvite skjorten med mønster 5. Den klassiske hvite skjorten i stivt stoff 6. Den hvite, blondeskjorten

Man trenger ikke mange ulike plagg for å skape ulike antrekk, en skjorte er nok


Har du en hvit skjorte?
 
ps. Dere er søte som liker innleggene mine på facebook! 

OUTFIT: Lace Shirt, Mint Green Skirt

Elsker å kle meg i skjørt når været er fint!  Så forfriskende og herlig!
Shirt Cubus Skirt BikBok Sneakers H&M Hat Lindex Sunnies H&M


se i HD for best kvalitet!

Hva synes du om antrekket?

Lace & PolkadotsMagnetic Nails

Har lenge hatt lyst til å prøve magnetisk neglelakk, og nå har jeg endelig fått gjort det! Resultatet blir utrolig stilig om man gjør det ordentlig, for da blir "fargene" skilt fra hverandre, og man ser mønsteret tydeligere..

856 Steel My Heart

Hva synes du om neglelakken? Har du prøvd det før?

OUTFIT: Floral Skirt

Da var jeg hjemme i Bergen igjen! Skulle egentlig hjem på mandag, men mamma og pappa bestemte seg for å være i Oslo litt lenger.. Har også gjort et lite innkjøp i Oslo, er dere interessert i å se innkjøpene på video eller i bilder?
Sweater H&M Skirt H&M Shoes Converse

Hva synes du om antrekket?
 

Valentino Resort 2013

Love this collection! Elsker antrekkene der kragen er inkludert og kjolene er nydelige! Blondene, kragene og blomsterprintet, det er meg alt sammen!  
//style.com

Likte du kolleksjonen?

June Outfits 2012

Jeg har ikke vært så flink til å poste outfitbilder denne måneden, siden jeg har vært så opptatt med eksamen og bryllupsforberedelser.. Men noen outfits har jeg da postet - og favorittene mine er 3 og 5. Er det noen antrekk du liker ekstra godt?Tran Nguyen

Tran Nguyen

18, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits