august 2011

Dagens Negler & Detaljer

Det kommer til å bli lite blogging på ubestemt tid nå, siden pc'en min ikke vil slå seg på, og jeg må levere den inn hos IT-folkene på skolen. Jeg aner ikke hva som har skjedd, tok den i dvalemodus før på skolen, og da jeg skulle slå den på når jeg kom hjem, så ville ikke pc'en slå seg på. Den slo seg på, men det var en hvit bindestrek i hjørnet som sto og blinket, og ville ikke "gå" videre.

Ellers så lakkerte jeg neglene mine i går med en lakk som jeg kjøpte i Vietnam i sommer. Bildene rettferdiggjør ikke fargen, siden den er mye mer finere i virkeligheten! Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men den er mer "teal", på denne wikipedia-siden kan du se hva fargen ligner på. Elsker fargen!

Hva synes du om neglelakkfargen? Bruker du neglelakk akkurat nå?

Høsttrend 2011: Burgunder

En av fargetrendene denne høsten er burgunder. Den ble sett på catwalken i vår, hos Marc Jacobs, Gucci, Tommy Hilfiger, bare for å nevne noen.


//style.com Marc Jacobs, Victoria Beckham, Gucci, Victoria Beckham, Haider Ackermann, Haider Ackermann, Tommy Hilfiger

Selv om burgunder er "in", så betyr ikke det at du trenger å kle deg fra topp til tå i den fargen. Det holder med en overdel som på collagen under, der jeg prøvde å sette sammen et antrekk med fokus på burgunderfargen. Ble kanskje litt mørkt, men men..
Pc'en min vil ikke slå seg på, så det blir mest sannsynlig ikke noen flere innlegg i dag. Men på den positive siden, så skal jeg filme videoene i dag!

Hva synes du om fargen, og om antrekket jeg satte sammen?

Alexander McQueen Resort 2012

Synes Sandra Burton har overgått seg selv med denne kolleksjonen. Ikke det at den første kolleksjonen hun gjorde for McQueen ikke var fin, men jeg elsker at hun ført motehuset videre uten at klærne har mistet preget av "McQueen", hvis dere skjønner hva jeg mener.

Klærne er perfekt konstruert, og de går fra kaki/beigefargede skreddersydde drakter, til romantiske blonder, og til slutt til svarte plagg med hint av gullbroderier. Jeg elsker de lange kjolene, det ser ut som om de er dyppet i gull, der er nydelige!
//style.com. Modell: Josefein Rodermans

Jeg har enda ikke fått filmet videoene, siden jeg har nettopp kommet hjem fra et møte som begynte i 12-tiden.. Men jeg SKAL få filmet de i dag!

Hva synes du om kolleksjonen? Hva bruker du søndagen din til?

Nytt design!

Jeg har enda ikke fått filmet i dag, siden vi fikk besøk, men jeg satser på å få filmet begge videoene i morgen, spesielt DIY-videoen, siden det er DIY-søndag i morgen. Det må jeg jo fortsette med! Et hint: ringer. 

Ellers så har jeg jobbet litt med designet på bloggen i dag. Jeg har bare endret på noen koder + headeren. Har flyttet sidemenyen til venstre, gjort sånn at sidene på sidemenyen og innleggene er rundet.. Det er fremdeles noen ting jeg vil endre på, men det får jeg tenke på i morgen.

Før

Etter
Hva synes du om designet hittil?
 

Frokost på Ikea

I dag dro jeg og søsknene mine til Åsane for å spise frokost på Ikea. Det var egentlig fordi frokosten kostet 1 krone, men vi dro selvsagt dit for å kjøpe ting til søsterens min sitt bryllup som skal være neste år.. (alltid bra å være tidlig ute!) 

Etter innkjøpet på Ikea dro vi bort på senteret. Jeg fant ikke noe spesielt der, men på Lagunen som vi dro til etterpå, kjøpte jeg meg en ring, som jeg er utrolig fornøyd med! Hvis jeg får tid, så skal jeg forhåpentligvis filme en innkjøpsvideo i dag med alle innkjøpene mine i August + en DIY-video, så gled dere til dem!Frokosten min, spiste ikke eggerøren da, som så ut som majones, siden jeg ikke tåler egg

regn, regn, regn..

Hva spiste du til frokost?
 

OUTFIT: Blonder, Rosa & Fuglebur

Jeg er ikke ferdig med leksene enda, er ferdig med tysken og skal straks begynne på matten, og det frister ikke litt å jobbe med sannsynlighet, siden det er så vanskelig og umulig å forstå!

Dette er i hvert fall et antrekk jeg gikk med i går. Bildene er tatt i dag, fordi jeg ikke kunne ta bilder ute i går. Lang historie kort: Jeg våknet til sol på himmelen, og da jeg kom på skolen, så var solen erstattet med skyer på himmelen. Da skoledagen var over, så pøste det ned ute, skikkelig ruskevær! Jeg måtte da gå hjem kledd i dette + en jakke som ikke tåler regn, heldigvis stoppet det å regnet fra busstoppet og hjem! 
Hva synes du?

Hvite Negler

Hvite negler var en trend i vår og sommer, men nå som sommeren snart er over, så har jeg endelig bestemt meg for å prøve den! Hvite negler gir en ren og minimalistisk følelse, men i noen tilfeller, så kan det se ut som om du har blanco på neglene.. 

OUTFIT: A bit Minimalistic

Ville være litt minimalistisk å gå med litt "stilrene" plagg i dag. Og typisk Bergensvær, i går pøste det ned, og i dag er det sol og nærmere 20 grader.Hva synes du om antrekket?

Galaxy #1

Elsker denne looken, spesielt overdelen!


Lina T.


Dette skoleåret skal jeg..

.. ha en positiv innstilling
.. fokusere mer skole-og leksearbeid enn i fjor
.. følge med i timene og ikke sitte på pc'en i timene og gjøre unyttige ting (spille, lese blogger etc.)


//weheartit 1, 2

.. ikke miste motet når jeg ikke får ting til
.. spørre om hjelp hvis jeg ikke skjønner noe
.. få de karakterene jeg må ha for senere studier 


//weheartit 3, 4

.. lage meg planer slik at jeg vet og husker hva som foregår når til enhver tid
.. prøve og ikke hate historie

Måtte lage meg et par mål for at jeg skal få litt motivasjon for dette skoleåret!

Har du laget deg noen mål  for dette skoleåret?
 

OUTFIT: Grått & Gult

Gikk med dette på skolen i dag! Det regnet litt, så jeg slengte på meg den gule regnjakken som jeg er så glad i! Alltid gøy å skille seg ut blant grå og triste jakker! ;)
WANTS: Monki

Jeg hadde tenkt å filme en DIY-video til dere i dag, men hele ettermiddagen min ble brukt på å se på minneseremonien for 22.07-ofrene og andre serier, og nå sitter jeg her og ser på "Take the Money and Run" + vindusnettshopper.

Jeg var innom Monkisiden i sted, og der fant jeg mange søte plagg! Og som dere kanskje ser, så går det mye i krager, sennepgul, pudderrosa og grå farger, noe som jeg kommer til å satse på til høsten.. Kommer sikkert med et trend-innlegg snart. Trykk på bildet for å komme til nettsidenHarry Potter Cupcakes ++

Her er bilder av cupcakes'ene jeg lagde i går, og dette er vel tredje helg på rad jeg har laget cupcakes?

Jeg lagde noen som var Harry Potter inspirert, siden jeg alltid har hatt lyst til å pynte de i HP-stil. Neste gang blir det fondant pynt!

Lagde 3(4) forskjellige frosting'er; Chocolate ganache, kremostkrem og vanlig buttercreamfrosting, som jeg tilsatte konditofarge og jordbærsyltetøy etter at jeg hadde frostet noen av muffinsene med hvit buttercream.Bánh Bao, Baguetter m/sukker&smør og Reker

Ble nettopp ferdig med å froste/ice cupcakesene, så nå kan jeg endelig blogge litt.

Bánh Bao (posekake)


Baguettskiver med sukker&smør. Dette lagde mamma alltid når vi var små, ikke rart jeg kom i avisen fordi jeg hadde stygge tenner... 
Og mammas reker som står i ovnen for å bli tørket. Er sikkert litt rart, men tørkede reker er faktisk utrolig godt!


Har du bakt noe i det siste?
 

Bakedag!

I dag er det baking som pågår hjemme hos meg. Jeg bakte boller i morges, og nå snart så skal jeg bake cupcakes. I tillegg har mamma laget bánh bao ("posekaker" på norsk) + at mamma har tørket 5 kg reker i ovnen, hehe.. Og jo, vi har også skjært baguetter i skiver, for å smøre smør og drysse sukker på dem, og stekt dem i ovnen! namnam!

Accessorizes: Luv AJ

Sier ikke akkurat nei takk til disse badassene under her!Luv AJ

Luv AJ by tsiriano featuring geometric jewelry

Trykk på bildet for å komme til nettsiden deres..

OUTFIT: Første Skoledag

Første skoledag! Disse to månedene har gått sinnsykt fort, men det er sikkert fordi jeg har tilbrakt halve ferien i Vietnam..

Uansett, det var en kort skoledag som det alltid pleier å være. Andreklassingene begynte kl. 10.00 i gymsalen, og der fikk vi informasjon om morgendagen, siden vi skal ha minnestund for å minnes det som skjedde 22.07, óg fordi en elev på skolen omkom på Utøya.. Vi hadde også et minutts stillhet i dag

Dette skoleåret kommer til å bli stress! Vi fikk timeplanen i dag, og jeg fikk ikke alle fagene som jeg ville ha, fordi det skjedde en forandring i løpet av ferien, så nå må jeg velge mellom å ta japansk eller IT, noe som er utrolig vanskelig! Har enda et par dager å tenke på, men er litt kjipt å ikke få begge fagene, men nå får jeg ta kjemi i tillegg, et fag jeg i begynnelsen ikke ville ta..


Bluse - H&M || Jeanstights - __ || Ballerinasko - Tyskland || Sjal - H&M || Hårbøyle - H&M Ringer - DIY, H&M, GT

Veske - Vietnam
Hva synes du om antrekket? Når har du første skoledag?


Pottermore-Post: Jeg er en heks nå!

Fikk ugleposten min for noen timer siden, og siden da har jeg vært i Pottermoreland.. Elsker det! Grafikken er utrolig bra og "spillet" er akkurat som i bøkene. De har ikke lyd eller musikk i spillet, noe som er litt synd, men det er mange som har "klaget" på det, så det fikser de sikkert til siden åpner for alle i oktober..


Legg meg til som venn hvis du er på Pottermore! ChestnutFlame83

Har du registert deg på Pottermore?
hilsen (100x27)

jeg slettet printscreenbildene, siden jeg kind of er redd for å bli slettet fra Pottermore..

It's Like a Fairytale

Mackenzie Drazan.

Så eventyrlig og nostalgisk!


//fashiongonerogue


hilsen

What Makes You Beautiful

En sang som har vært på replay helt siden onsdag:

What Makes You Beautiful - One Direction♥

Jeffrey Campbell: Everest, Lita Cosmic/Patch/Studs

Jeg har vært forelsket i skomerket (+veskemerket) Jeffrey Campbell helt siden jeg såLita skoene for et år siden..

Nå har JC kommet ut med Litalignende sko som er fjellskoinspirert. Jeg elsker dem, spesielt fordi de er perfekt for høst-og vintertiden.. Har utrolige lyst å kjøpe dem, koster 174,95 USD på solestruck, problemet er bare at jeg er redd de vil bli pyntobjekter enn å bli brukt..

JC EverestSe så fine de er! Annika M.

Og så må vi ikke glemme disse Lita Cosmic skoene.. Har ikke ord for hvor nydelige disse er. Jeg er gal etter ting som er galakseinspirert og disse er perfekte "galaksesko".


Dette er også Lita sko, men med "patch"-er. Supersøte!

Vil du være fierce og edgy, så er disse skoene midt i blinken for deg! Litt for mye for meg, men de er awesome likevel!
Hva synes du om Jeffrey Campbell skoene?
hilsen

Feather Necklace (diy)

Kjøpte meg altfor mange fjær på Panduro i går, så nå er planen egentlig bare å bruke dem opp. Øredobber, smykker, mer kommer jeg ikke på nå..Hva synes du om fjær-tilbehør?


Vlog: En dag med TraN

Jeg filmet (nesten) hele dagen min, og resultatet ble en vlog som varer i nesten 13 minutter..


Sykt mye vind i dag, så lyden er litt dårlig noen steder


Flere slike vlogs, der dere følger meg rundt forskjellige steder?


Negler & Detaljer


☮-armbånd - Kjøpt i Roma || Gul Ring - Gina Tricot || Stålring - DIY || Sløyfering - Accessorize

Neglelakk - Isadora

hilsen

Vlog: Flyturen til Vietnam

Jeg filmet nesten hele flyturen min til Vietnam, mesteparten er da hva jeg spiste..


Lyden er litt dårlig, men er pga. flyet + at jeg har lav stemme ;)

Holder på med nytt design..

.. men er for trøtt til å fortsette, så gjør det ferdig i morgen :) 

Gøy med ståltråd (diy)

Har sittet mesteparten av dagen og lekt med ståltråd.. Laget meg noen ringer og noen earcuffs, noen ble mislykket, mens andre ble fine. 

Kommer nok med en DIY video om dette, men i dag var en "prøv-deg-fram"-dag.. Er spesielt fornøyd med earcuffs'ene som jeg skal feste chains og pynt på.


Den til høyre er mer curly og swirly


Romeo & Juliet

Enda et matinnlegg, men fikk ikke tid å poste det i Vietnam, så poster det heller nå!

Det var en periode der vi kjøpte donuts hver dag i Vietnam, siden vi kjørte forbi det området hele tiden (kremt, kremt).. Kostet liksom bare 20.000 dong for en donut (ca. 1 dollar)


Juliet&Romeo


Bloggen skal ikke bli en matblogg, jeg lover, men jeg elsker å bake og å lage mat, så det vil sikkert bli noen flere matinnlegg/videoer fremover.. Noe jeg har lovet meg selv denne sommeren, er å lage donuts før året er over!

Chocolate Cupcakes/uten egg & Buttercream Frosting

Da jeg våknet i dag morges, så hadde jeg sykt lyst på å bake noe, og da ble det cupcakes, siden jeg ikke har lagd det på lenge. Disse er da "vegan" som betyr at de ikke inneholder egg, noe jeg ikke tåler. Synes faktisk at de smaker bedre enn de "vanlige" cupcakes som jeg har laget tidligere, og frostingen ble kritthvit, akkurat som jeg ville ha den.

Har pyntet dem med skittles, jelly beans, sølvkuler, appelsinstrøssel, wonka nerds + farget strøssel.. Jeg ble lei av å pynte, så det ble tre uten pynt. 

Så de ikke gode ut?


Shoppingtur

Nettopp kommet hjem etter en liten shoppetur med lillesøster på Lagunen.. Fikk ikke kjøpt alt jeg lette etter i Vietnam, så nå leter jeg etter klær og tilbehør jeg vil ha, her i Bergen.. Kommer med en innkjøpsvideo når ferien er over, siden jeg ikke vil poste innkjøpsinnlegg/videoer hele tiden. 

Har også mange DIYs på lur, kom på mange ting jeg kunne lage i Vietnam, så se etter dem!BildeDagbok: Trafikken i Vietnam

Trafikken i Vietnam kan beskrives som syk, men etter en måned der borte, så er jeg blitt proff på å krysse veien, blant de mange motorsykler, jeg kan vinke inn taxi'er (haha)
En av de mange taxi'er vi tok, bare at vi ikke tok denne taxien, siden vi spurte om veien til et sted. Neste gang skal jeg skrive ned taxinummer på hver eneste taxi vi tar.

mopeder/motorsykler - de fleste er honda'er

flere mopeder/motorsykler 

Vietnamesere er proffe i å laste ting bakpå syklene sine

Vietnamesere krysser bilvei

Enda en proff vietnameser

og en lang rett veiTo klipp fra Vietnam - ganske kjedelig egentlig, men hvis du vil se på, så se på :)Cameron Mitchell

So frickin' handsome!! ♥

Oppdaget han på "The Glee Project" der han konkurrerer mot 9(?) andre om å få en gjesterolle i Glee sesong 3. Elsker stemmen hans, stilen hans, at han er den personen han er, og ikke forandrer seg for å få en rolle.

#NerdsForever 


nicolesoul:
he?s all like ?come hither?
<3 <3 <3 <3 cameron mitchell


Such a Mystery


Stop This Train (John Mayer Cover)
Shiver (Coldplay, akustisk cover)
Btw, hvis dere er gleeks, så anbefaler jeg å følge med på TGP!

Vietnam-innlegg

Lastet opp bildene under for over 2 timer siden, men så glemte jeg helt å skrive innlegget, siden jeg satt og så på "guruer" på youtube..Nå som jeg er hjemme og har pc- og internettilgang, så kan jeg poste Vietnam-innlegg. Det vil komme videoer og bilder som jeg har filmet og tatt + tekst der det trengs. Og for dere som vil se hva jeg har kjøpt i Vietnam, så må jeg dessverre skuffe dere; Da vi skulle pakke, så hadde vi 20 kg hver i familien (120 kg tilsammen), men vi pakket koffertene til nærmere 30 kg og håpte at det ville gå bra på flyplassen, hvis ikke så skulle vi "bestikke" flyfolkene, hehe.. Uansett, ikke nok med det, vi måtte også sende over 60 kg bagasje med båt, så hvis dere vil se en innkjøpsvideo, da må dere vente 3-6 måneder. Ikke skyld på meg, men storesøsteren min.. Har selvfølgelig tatt med noe klær og slikt hjem, men mesteparten er på en båt nå.

Blusen og shortsen på bildene under, befinner seg også på en båt. Kan nok ikke bruke de klærne før neste sommer.Tran Nguyen

Tran Nguyen

19, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits