september 2011

Ny H&M Conscious-kolleksjon

H&M kommer nok med en conscious-kolleksjon og denne kolleksjonen svensk-folkloreromantikk-inspirert. Jeg likte bedre den første conscious-kolleksjonen, siden den inneholdt lyse farger og stoffene var lette. Plaggene med blomsterprint blir litt for mye for meg, men overdelene falt i smak hos meg. 
//link

Likte du noen av plaggene?

Harry Potter Wall

Jeg holder på å lage en Harry Potter-vegg på rommet mitt akkurat nå, siden jeg måtte finne en måte å bedre post-potter-depresjonen min på.. Min PPD er ille altså, begynner å få tårer i øynene når jeg ser, hører eller tenker på noe som har med Harry Potter å gjøre. ALT minner meg om Harry Potter!

Et fåtall av bilder jeg vil ha opp på veggen..


"Tilbehørsveggen" min er blitt dekorert


Inspirasjonsveggen min


Og så holder jeg på å redigere innkjøpsfilmen for september som jeg filmet i sted..


Hva har du på veggene dine?

Moschino Cheap & Chic RTW 2012

Jeg gleder meg til neste sommer allerede! Har sett på en del moteshow fra moteuken i Milano, og kjolene fra Moschino Cheap and Chic showet, er noen av favorittene! Elsker mønstrene og designet på kjolene, så feminine og 60-tallsaktige! Det ser ut som om de er blitt tatt ut ifra naturen; blomsterprint, fruktprint og de fire elementene..


//style.com

Hva synes du om kjolene? Gleder du deg til neste sommer?

Ugler er fascinerende

Jeg har alltid vært fascinert av ugler, og det ha vært furbys'ene som må ha gjort at uglen er yndlingsdyret mitt.. Husker dere dem forresten? Jeg hadde ikke noen furby selv, men var så sjalu på dem som hadde!
Uansett, etter at furbys'ene ble mindre og mindre populære, så glemte jeg uglen litt til Harry Potter kom, og med et så ble interessen min for ugler stor igjen.. Det er noe med øynene deres som fascinerer meg, de store og runde øynene som stirrer på deg på en slik måte som gjør at du bare stirrer tilbake uten å vite hvorfor du stirrer..

Nå når jeg ser ugletilbehør, så kjøper jeg som oftest dem, bare på grunn av at det er en ugle, og alle ugleringene mine gir jeg navn til + slangeringene.. Skal få se om jeg får tatt bilde av ringene nå snart, så dere får se hvem som er hvem.. jeg er litt merkelig, ja.Liker du ugletilbehør? Husker du furbys'ene?

Gutten med stil og nydelige bilder #1

Det er ganske få gutter som har bra stil i forhold til jenter, og derfor blir jeg alltid så glad når jeg ser gutter som kler seg bra ute på gaten.

På lookbook er Mike en av de guttene som jeg elsker klesstilen til. I tillegg til å ha fantastisk klesstil, så tar/har han de beste bildene! Elsker dem siden de er så unike og spesielle!//http://lookbook.nu/qmike

Hva synes du om bildene hans? Liker du gutter med stil(lol)?
 

OUTFIT: Plisséskjørt, Strikket crop top

Så mye som jeg elsker den androgyne stilen, så klarer jeg ikke å legge vekk den preppy og feminine siden av meg..


Hva synes du om antrekket?

Jeg vil reise..

jeg vil oppleve verden.. Jeg vil treffe nye mennesker og jeg vil lære og kjenne andre kulturer. 
 
jeg vil på opera i Sydney


jeg vil på Broadway i New York


jeg vil shoppe i London


jeg vil gå hele den kinesiske mur i Kina


jeg vil se Berlinmuren i Berlin


jeg vil se pyramidekomplekset ved Giza


jeg vil opp i Eiffeltårnet i Paris igjen


jeg vil tilbake til Roma


jeg vil være heks i Harry Potter-parken.

Men nå må jeg slutte og drømme, og heller øve til kjemiprøven i morgen..

Hvor vil du reise?

WANT #2: Bolla strikkegenser, Monki

Så denne strikkegenseren på Monki sin facebookside og ble forelsket med en gang! Var innom Monki i forrige uke, men de har ikke fått den inn, så nå skal jeg stalke Monki til jeg får kjøpt den, for genseren er supersøt!


bolla

Er det noe du vil ha akkurat nå?

Trøtt

Jeg skulle gjøre lekser i sengen som jeg alltid pleier og så må jeg ha duppet av, for jeg våknet nå nettopp med blyant i hånden og hodet ved siden av skriveboken. Jeg har enda ikke fått gjort leksene ferdig, men jeg vet jeg trengte de 1-2 timene jeg sov, for jeg har manglet søvn denne siste skoleuken, pga. altfor mye å gjøre..


//weheartit, 1 2 3 4

Men nå må jeg nesten gå og gjøre leksene ferdig.. Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Hvordan har din søndag/helg vært?

DIY-søndag: Kjedering/Chain ring

Hei! Jeg har nettopp kommet hjem fra et loppemarked, og det ble en del kjøp, men jeg kommer til å vise dem i en video i neste uke med alle innkjøpene mine denne måneden.

Jeg har postet denne DIY'en før, men det var på den tiden da jeg hadde utrolig få lesere, så nå tar jeg og poster denne igjen. 

Oi, acne'n min må ha vært på det verste på den tiden(mai), for fjeset mitt så forferdelig ut.. 
Andrea(Akmote) har fulgt denne DIY'en og laget en kjedering hun også!


Hvis du gjør en av DIY'ene mine eller negletutorials'ene, så vil jeg mer enn gjerne se resultatet!

Hva synes du om DIY'en?
 

Nytt Design!

Jeg har endret litt på designet, fordi 1. T ikke ville ha fixed sidemeny, slik at hun kunne se meg stirre på henne, fordi 2. jeg ikke likte headeren. Så i det nye designet, så har jeg bloggnavnet mitt istedenfor en header, og sidemenyen forsvinner når man scroller nedover på siden. Bakgrunnsfargen er en av mine blå/grønn-yndlingsfarger!

Gamle design:


Nye design:

Hva synes du om designendringen?


Bakelørdag! Knyteboller

Bakelørdag nok en gang! Jeg skulle egentlig bake skillingsboller i dag morges, men så gjorde storesøsteren min de om til knyteboller istedenfor, som i grunn er det samme som skillingsboller, bare at de er blitt knytt/knøtet(??).

Det ble tre brett med knyteboller og etter at vi har spist middag, så skal vi lage enda en porsjon med knyteboller, siden de er så god! 

Så ikke de gode ut? Hva er det siste du har bakt/lagd?

OUTFIT: Sløyfer, Blomster, Skjørt & Krage

Dette gikk og skal jeg gå med i dag. Skjørtet har jeg overbrukt, men siden jeg elsker det, så kan jeg ikke la være å gå med det.. 

Fredagskvelden min skal brukes til å være med katolske ungdommer nede i byn(kirken). Vi skal bake cupcakes, spise god mat og masse annet.. Jeg tar i hvert fall med speilrefleksen, så blir sikkert noen bilder når jeg kommer hjem.


Hello Kitty-regnjakke - H&M || Skjørt - gammelt || Bluse - BikBok || Hårsløyfe - H&M || Cardigan - H&M

Jeg svarer på kommentarer og sånt når jeg kommer hjem, har ikke tid til det nå. Ha en super fredag og en herlig helg dere!!
Hva synes du om antrekket? Hva skal du i dag? 

Pakke i Posten: NY RING!

Ble så glad da jeg så at jeg hadde fått post i går! En av de beste følelsene er når det har kommet post til deg" Jeg hadde ventet på denne pakken i noen dager, og i går dukket den opp i postkassen.

Ringen er fra threadscense.com, en amerikansk butikk som kun shipper til amerikanske hus, men ringen har jeg "fått"/redeemed fra chictopia.com.

Om chictopia: Det er en nettside hvor man kan poste outfits og inspirasjonsbilder, på en måte som lookbook.nu, bare at chictopia.com er mer "amerikansk". Du kan kommentere på outfits og tjene poeng, og når du har samlet nok poeng, så kan du redeem'e forskjellige ting på redeemsiden deres, som kjoler, skjørt, tilbehør osv. Hvis du greier å redeeme den tingen du vil ha, (det er vanskelig!), så shipper de det til deg, og det kan komme tollavgift, men som regel, er det ikke det. 

Ringen har jeg da "fått" for 1700 poeng, og den koster 17 dollar i virkeligheten.

Hva synes du om ringen? Liker du å få post?

Kakao på en kald høstdag

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra skolen, var å lage kakao. Har savnet både å lage det og å drikke, og når jeg tenker på høst, så tenker jeg blant annet på kakao. Varm kakao er utrolig godt på kalde høstdager slik som i dag, for i natt bøttet det ned, og regnet fortsatte i morgen. Utpå formiddagen var det sol, og sekunder senere regnet det igjen, og etter det haglet det. Så ble det mørkere ute, men så bestemte solen seg for å skinne, og da ble det lyst igjen. Elsker virkelig det uforutsigbare været i Bergen!
Elsker mm-kruset mitt!


Liker du kakao? Hvordan er været hos deg?
 

Shoulder Pads

Jeg blogger fra biblioteket nå, siden jeg ikke skal hjem før etter messen, som er i 20-tiden, og folk kommer til å krangle om nettkablene oppe hos Cha, hehe. 

Noe jeg alltid har hatt sansen for, er gensere med shoulder pads, tror det heter skulderputer på norsk, men det høres så 80-tallsk ut, og jeg har aldri helt greid å få meg selv til å like den perioden der. Jeg liker noen trender fra det tiåret, men ikke de alle. 


yesstyle

Vi snakkes når jeg kommer hjem! 

Hva er dine planer for i dag? Liker du gensere med shoulder pads? 
 

Trend: Poncho/Cape

Hadde tenkt å poste dette innlegget for flere uker siden, men på en eller annen måte, så har jeg glemt å gjøre det.

Ponchos og capes har de siste høstsesongene begynt å bli mer og mer trendy, men nå er den inne for fullt. Den er blant annet blitt sett hos Alexander Wang, Karen Walker, Rag & Bone og BCBG.

Hvis du spør meg hva forskjellen på en poncho og en cape er, så ville jeg sagt at en poncho er et plagg du tar over hodet, uten ermer, mens en cape har hull til å stikke armene gjennom.
1. H&M, H&M, BikBok, GinaTricot, Gina Tricot. 2. Topshop, Cubus, Only/Nelly.com, Vero Moda/Nelly.com

Hva synes du om ponchoen/capen? Hvilken likte du best?

I'm a Gleek!

Det jeg elsker mest med høsten, er sesongpremierer!!  I morgen er det sesongpremiere av Glee, og jeg gleder meg sykt mye, mest pga. Damian McGinty som vant "The Glee Project" og tre andre deltakere som også vant gjesteroller i Glee. I forrige uke var det sesongpremiere av Vampire Diaries og neste uke er det premiere av Gossip Girl. Gleder meg! Og hvis du er Pretty Little Liars fan, så kom det en nye serie for en måned siden som heter "The Lying Games". Sara Shepard som har skrevet PLL-bøkene har også  TLG. Anbefales!

Følger du med på Glee? Hvilke Tv-serier er dine favoritter?

"Photoshoot": Stranden i Vietnam

Har ikke fått lagt ut så mange bilder fra Vietnam, selv om vi tok haugevis. Min lillesøster og jeg hadde en liten photoshoot da vi var på stranden i Vietnam. Kan ikke akkurat kalle det noen photoshoot, siden det ikke var noe proft og vi nærmest tok det på sparket. 

Men neste sommer så skal jeg få til en ekte strand-photoshoot! 

Hva synes du om bildene?
 

Bokanbefaling: Idas Dans

Fikk anbefalt og lånt denne boken av Anh, og brukte fredagskvelden min til å lese den. Den er lignende Regines bok, men jeg vil ikke sammenligne dem, siden det er to forskjellige historier med to forskjellige synspunkter. 

Etter at Ida døde, så skrev moren hennes denne boken. Den handler om Idas kamp mot kreften(leukemi), i tillegg til morens tanker i denne tiden.


tristtristtrist


Har en del lekser i dag, siden det er "realfagstirsdag"(fysikk, kjemi og R1) i morgen, men det kommer sikkert et innlegg til i løpet av ettermiddagen/kvelden.. Ha en fin dag!

Har du lest boken?

VIDEO: Negledesign: Galakseinspirert

Her er videoen!! Ble så glad da videoen endelig ville bli lastet opp!

Istedenfor en DIY, så lagde jeg heller en negledesigntutorial, siden det er en stund siden jeg lagde en. Dette designet er galakseinspirert, og som de fleste vet, så elsker jeg alt som har med universet å gjøre, og har skrevet utallige innlegg om det, som forrige innlegg.

Pappa har kjøpt enda et speilreflekskamera, så jeg prøvde å filme med det. Kvaliteten er bra, men videokameraet som jeg brukte i neglelakktrend-videoen var bedre, så det vil jeg mest sannsynlig bruke til å filme videoer fremover. 

Hvis du vil se videoene før jeg legger dem ut på bloggen, så kan du abonnere/subscribe "channelen" min her. 

Se i HD for best kvalitet!
Se mine andre negledesignvideoer her(Vannmelon) og her(Påskedesign).

Hvis dere vil at jeg skal lage et bestemt negledesign, så legg igjen et bilde eller et ønske i kommentarfeltet :)

Hva synes du om videoen og negledesignet? Vil du ha fler?
 

Galaxy #2

Åå! Irriterer meg at jeg har brukt mer enn 2 timer på laste opp en video på youtube, og så vil ikke den bli lastet opp! Men nå gjør jeg et forsøk til, og hvis det ikke funker, så må jeg finne på en annen løsning.

Neglevideoen som jeg skulle poste, er da galakse/universinspirert, så jeg poster en del galakseinspirerte antrekk istedenfor. 


Andy T. // stylescrapbook


Kasia G. // jestemkasia


Jennifer G. // thenativefox


Jennifer G. // thenativefox
 

Kasia G. // jestemkasia

Hva synes du om antrekkene? Hvilke(t) likte du best?


 

Brownies, Snop & Lakkering av negler

Akkurat nå sitter jeg og ser på ny sesong av The Rachel Zoe Project. Familien min dro på bryllupsfesten uten meg, siden jeg heller være hjemme. Jeg droppet turen ned til byn, så har jeg ikke annet å gjøre på enn å lakkere negler og se på tv-serier. Jo, jeg holder også på med å lage et gratisdesign til dere, for å bli bedre på HTML-koder.

Har bakt brownies siden pappa ville at jeg skulle bake det..
Lillesøsteren min kom hjem fra klassetur i Roma i går, og så har jeg blant annet fått saltpastiller(!!) og Marianne! Har fått neglelakker, ringer og en hatt også, kan sikkert legge ut bilder av det hvis jeg får tid.

Negledesign kommer opp i morgen!

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag?

VIDEO: Høst neglelakker 2011

Wow, tusen takk for fine kommentarer i forrige innlegg, jeg er den i familien som aldri har vært flink musikalsk eller i kreativitet (utenom DIYs, alt med mote og sånt), så tusen takk for at dere sier at jeg kan tegne! ♥


Skal i et bryllup i dag, og hvis jeg gidder, så drar jeg på festen og, hvis ikke, så stikker jeg ned til byn. Har ikke vært der på evigheter, og da regner jeg ikke med når jeg skal på skolen. 

Anyways, jeg filmet neglelakkvideoen i går, og valgte å poste den på bloggen i dag, siden jeg kommer til å være opptatt hele dagen.  Håper dere liker den! Og kom gjerne med ønsker om andre videoer :)


se i HD for best kvalitet!

Ha en fin lørdag dere!

Hva synes du om neglelakkene og videoen?

Drawings & Collars

På kjemidagen på tirsdag, så satt jeg og tegnet, siden jeg fant noen av foredragene så kjedelige. Tegnet 1/3 kolleksjon. Jeg har blitt forelsket i krager den siste tiden, og fokuserte på det mens jeg tegnet, ellers var det random tegninger jeg tegnet. 
Jeg er ikke så flink til å tegne, men hvis jeg bruker lang tid, så får jeg det til, etter mye visking..Hva synes du om tegningene og krager? Kan du tegne?

OUTFIT: Androgynt, Sennepsgul Cardigan, Hvit Skjorte

Jeg lånte(tok) denne cardiganen av storesøsteren min, og siden jeg ville kle meg androgynt i dag, så tok jeg på meg en skjorte og oxford-lignende sko. Jeg digger den androgyne stilen og skulle ønske at jeg kledde meg sånn hver dag, men da må jeg skifte ut hele garderoben min, så da prøver jeg heller å kle meg androgynt i ny og ne.

Hva synes du om antrekket?
 

Portrett- og Klassebildene

Har fått tilbake bildene vi tok i forrige uke, og jeg er utrolig fornøyd!! Det må være første gang , for jeg ble ikke fornøyd i fjor og heller ikke året før der igjen. Så neste år, så kjører jeg sikkert hårbøyle-og sjalstilen igjen!

Jeg har årboken fra i fjor hjemme, så hvis jeg finner den, så kan jeg legge ut portrett-og klassebildene fra i fjor. 


2C ♥


Hva synes du om bildene? Har du tatt bilder enda?

VLOG: OOTD & ChicChat

Skjønner ikke hva som skjer med meg i dag! Greier virkelig ikke å snakke i dag, men håper dere holder ut mine snakkeproblemer!


Se i HD for best kvalitet!!

Hva synes du om antrekket og videoen?
 

Dagens Negler&Detaljer: Lilla, Vingering, DIY Steinring

Sitter med matten fremdeles, har blitt litt smartere, men er en lang vei igjen. 

Lakkerte neglene mine i går i en fin lillafarge, og i helgen kommer jeg til å filme en "Must Haves" høstneglelakker, som jeg gjorde i sommer, så gled dere til det!

OUTFIT: Rosa, Playsuit, Converse, Ear Cuff

Jeg vil ikke legge vekk playsuits'ene mine selv om det er høst, så jeg fant en måte å gå med playsuiten på, slik at det ikke blir for kaldt. Har tenkt å lage en video der jeg viser forskjellige sommerantrekk som man kan gjøre om til mer "høstlige" antrekk. Det får bli i helgen, siden jeg ha en matteprøve i sannsynlighet i morgen, og jeg skjønner meg ikke så særlig mye på det..
Genser - Gina Tricot || Playsuit - Lindex || Sko - Converse(Tjukk sine) || Ear Cuff - DIYDenne ear cuff'en lagde jeg før skolen i dag, fant en korsøredobb og tok på litt ekstra kjede + ear cuff'en oppe. 

Hva synes du om antrekket?

NEW: StreetStyle

Kjøpte det nye bloggmagasine StreetStyle før skolen i dag. Liker det jeg har lest hittil, og er blitt utrolig inspirert! Og så elsker jeg sidene med Elise Bahía(Livingdoll), hun er så inspirerende og ekte!

Har du lest/kjøpt bladet?

NYFW: Christian Siriano SS2012

Som noen av dere vet, så har moteuken i New York begynt. Jeg har sett en del moteshow nå, noen har jeg elsket, mens andre har jeg blitt skuffet over, menjeg gleder meg til å se fler, og bli inspirert av dem!

Grunnen til at bloggen min heter Siriano, er fordi Christian Siriano er en av mine yndlingsdesignere(Alexander McQueen er den andre), han viste sin SS kolleksjon i forgårs, og jeg er litt skuffet over noen antrekk/plagg. Jeg elsket den forrige SS kolleksjonen hans (innlegg her), og denne traff nesten like høyt Jeg elsker kjolene hans, de fluffy og nydelige kjolene som vil få enhver jente til å føle seg som en prinsesse. 

Et lite utvalg fra kolleksjonen.


//style.com

Ble så skuffet over den kjolen nederst til høyre, men den ser ut som en potetsekk.

We got Bieber Fever!

Jeg forsov meg i dag, pga. at jeg ikke tok meg en lur da jeg kom hjem fra leiren i går. Heldigvis var storesøsteren min så snill at hun kjørte meg til skolen. Gikk glipp av en time og fikk anmerkning for det, men det skal aldri skje igjen, siden K og meg har lovet hverandre at vi ikke skal forsove oss igjen, siden hun også forsov seg. 

Under er noen bilder fra leiren på lørdagen. Vi hadde lagd "lòng dèn", lykter på norsk, siden det var Tet Trung Thu/månefest. Det var forskjellige grupper, og min lillesøster sin gruppe som het "Bieber Fever", lagde en hjertelykt med "Bieber Fever" på. Liker du JB? Har du Bieber Fever?

Video: Innkjøp i august

Her er alle innkjøpene mine fra august samlet i én video. Enjoy!Blir nok det eneste innlegget i dag, siden jeg nesten ikke orker å skrive noen flere innlegg, er så trøtt etter leiren, var en leir for gulingfolk for dere som lurte på det. Hadde det utrolig kjekt og det ble ikke så veldig mye søvn på meg. A og meg puslet puslespill med 2000 brikker natt til lørdag mens noen guttevenner gamet, og det samme gjorde vi natt til søndag(i dag), bare at vi fikk hjelp av folk. Vi ble aldri ferdig med puslespillet, puslet 9 timer og ca. 1/10 var ferdig puslet. Og så skjønner jeg ikke hvorfor alarmen går hver gang vi gulinger har leir..

Hva synes du om innkjøpene?

Borte i helgen

Hei! 

Jeg skal på en leir i helgen og kommer mest sannsynlig ikke til å blogge i morgen, men på lørdag kommer det innlegg når jeg kommer hjem :) + en DIY. Jeg holder på å lagre en innkjøpsvideo, men den får jeg ikke postet før på søndag dessverre..


arkivbilde

Ha en super helg søte små! Hva skal dere i helgen?
 

Scrabble Ring (diy)

Elsker scrabble-ringen min! Litt nerdy kan jeg vel være?

Nå skal jeg lage cupcakes!


Hva synes du om ringen? 

Vlog: Skolebilder og OOTD

Filmet en video for dere! Se i HD for best kvalitet!

sorry for at lyset endrer seg, men det er fordi jeg beveger meg litt mye ;)


Du ser vel hvorfor jeg er mer fornøyd med klassebildet fra 10. enn portrettbildet?

10 poeng til den som ser stilongsen!

Har du tatt skolebilder? 

Lunsjen min

Tenkte å bloggen fra skolen i dag!

Nyter lunsjen min som mamma har laget til meg i midttimen nå. Jeg har to timer norsk etterpå, og så er det hjem! Jeg har løpt 3000 meter i dag, i pøsende regn, og jeg vet at jeg kommer til å få gangsperr i morgen, siden jeg glemte å tøye ut..
pasta med champignon(?), grønnsaker og skinke 

Hva har du (spist) til lunsj?

Anbefaling: Regines Bok

Jeg har begynt å lese Regines bok. Det er en gripende historie(bok) som får deg til å tenke.. Jeg tror de aller fleste hva boken handler om, men hvis ikke;

I 2008 ble 17-år gamle Regine diagnotisert med kreft, rettere sagt akutt leukemi. Senere oppretter hun en blogg hvor hun skriver om kampen sin mot kreft. 
På bloggen skrev hun: Døden er skummel. Det er den jeg frykter aller mest akkurat nå. Jeg vil ikke dø fra mine venner og min familie. Vil ikke etterlate dem triste. Jeg vil leve mer, oppleve mer.

I desember 2009 døde Regine, og hennes siste ønske var at bloggen hennes skulle bli bok, og det ble den. Boken består av Regines blogg, utvalgte kommentarer fra leserne, utvalgte bilder og minneord fra hennes nærmeste.  Har du lest Regines bok? Hva var siste boken du leste?


Jeg holder på å lage nytt design, så bloggen kan være litt rotete i noen dager framover :)

Walters Mandler

Umulig ikke å bli fristet av tilbud når du går på skole i byn og hele skolen vet om tilbudene!

I hvert fall, i midttimen kom en tredjeklassing inn i klasseromemt der jeg satt med tre Freia sjokoladeplater i hånden. Så litt rart på henne, siden hvem er det som kjøper tre sjokoladeplater 30 kr/stk på en tirsdag?! Men så hørte jeg at Rimi hadde tilbud på Walters No 156 for 5 kr pr/plate og da visste jeg at jeg måtte ha noen plater. 

En jente i D-klassen kjøpte 5 plater, som vil si 1 kg sjokolade, det ser ikke ut som 1 kg sjokolade, men det er 1 kg, litt sykt å tenke på..
klarere bilde av neglelakken jeg har på..

Dagens Negler & Detaljer

Jeg kommer visst med flere negleinnlegg enn med outfitsinnlegg, men i dag gikk jeg ikke med noe spesielt; en grå, litt oversized genser + mørkeblå jeans, Hunter støvler og min kjære gule regnjakke.

Hva synes du om neglelakkfargen og accessorize'ene?

Nye Buffalosko!! Moonspoon Saloon f2011

Husker du Buffaloskoene som var utrolig populære på 90-tallet? Søsteren min hadde et par slike, jeg skjønner ikke hvorfor, men de var jo på mote. 

Jeg var innom Costume.no i sted og fikk meg en stor overraskelse da jeg så at Buffaloskoene er blitt fornyet av det dansket merket Moonspoon Saloon. Aner ikke hva jeg synes om dem, men de er i hvert fall mer funky og fargerike enn de gamle Buffaloskoene!
Skoene koster i hvert fall $425 hvis du har lyst på et par

Hva synes du om skoene? Husker du de gamle Buffaloskoene?

Elsker når unger oppdager Harry Potter..

.. og blir dratt inn i den magiske verdenen!

Jeg dro på biblioteket i dag etter skolen, for å finne noen bøker å lete. Mens jeg lette, så smughørte jeg på en samtale mellom en bibliotekkar, moren til en gutt og gutten selv. Moren hadde spurt bibliotekkaren om hun hadde noen bøker å anbefale for sønnen hennes, som var 11-12 år, og hun anbefalte Harry Potter serien. Å, som jeg elsker at unger oppdager Harry og hans verden, og blir dratt inn i den! En av de beste følelsene som finnes!!


Er du en Potterhead som meg?

Purple Lips

Tok på meg en lilla leppestift i går.. Synes det ser så kult ut på personer som greier å rocke fargen, men tror ikke jeg kommer til å vise meg offentlig i lilla leppestift akkurat, selv om jeg ville. mamma hadde drept meg ;) Får holde meg til nude og nøytrale farger.Hva synes du om bildene? Bruker du leppestift?

DIY-søndag: Ringer

Nå begynner jeg på "gjør-det-selv"-søndag igjen! Under viser jeg dere den enkleste måten å lage ringer selv på, er ikke vanskelig i det hele tatt, bare fantasien kan stoppe dere(så klisjé)

Ring blanks'ene kan kjøpes på Panduro, Hobbykjelleren eller andre hobbybutikker.


litt dårlig kvalitet, men håper det funker

Likte du DIY'en?

Høst Trend 2011: Farger

Jeg har tidligere skrevet om burgunder som er en farge som er in i høst, men det er ikke kun den fargen som er in.


Alberta Ferretti, Celine, Chloé, Prada, Costume National (fler designere: Daryl K., Derek Lam, 3.1 Phillip Lim)

Color blocking var en stor trend i sommer, og den vil nok bli like stor i høst. Designerne har gått et hakk lengre, nå er plaggene mer geometriske og består av mer eller mindre rette linjer. 

Siden designerplaggene er dyre, så har jeg funnet noen rimelige funn hvis dere vil følge denne trenden. 

Svart/Gul kjole: Monki, geometrisk kjole: Topshop, modell: Zara, Trefarget kjole: H&M, Poncho: Gina Tricot, Clutch: Gina Tricot, Veske: H&M, Høyhæler: Zara, Ballerinasko: Zara, Skjørt: H&M


Mulberry, Marc By Marc Jacobs, Yigal Azrouël, Zax Posen, Honor

En annen farge som er in i høst, er "jade green" eller smaragdgrønn som det heter på norsk. Det er en mer luksuriøs farge, enn en vanlig grønnfarge, men det betyr ikke at du ikke kan bruke den i hverdagen!

Rimelige funn:

Bukse: Topshop, Skjørt: Monki, Cardigan: Bikbok, Øredobber: Bikbok, Kjole/Tunika: Topshop, Skjørt: Zara, Genser: Nelly.com, Høyhæler 1 & 2: Zara


Zac Posen, Christian Dior, Moschino, Wang, Missoni, Missoni

Selv om sommeren er over, så betyr det ikke at man skal gå over til mørke og triste farger. Man kan likevel gå med lyse og myke farger, som noen designere har vist på catwalken.


Kjole: Nelly.com, Bluse: Topshop, Kjole/Tunika: Monki, Bluse: Topshop, Skjørt: Gina Tricot, Høyhæler: H&M, Bluse: Monki


Derek Lam, Diane von Furstenberg, Christian Dior, Oscar de la Renta, Victoria Beckham

Yves Klein Blue er en blåfarge som ble mikset sammen av den franske kunstneren Yves Klein. I år er fargen blitt mye sett på catwalken hos en rekke designere, ikke bare de jeg har nevnt ovenfor, men også hos Jason Wu, Derek Lam, Thakoon, Karen Walker...

 
Tunika: Nelly.com, Kjole: H&M, Modeller: Zara, Øredobber: Bikbok, Ermeløs skjorte: Monki, Skjørt: Indiska

//style.com - Catwalkbilder 

Dette er selvfølgelig ikke alle høstfargene som er in, "bottle green", champagne, gult, rustrød.. er også farger som er in.
Har brukt 4-5 timer på dette innlegget, på å sette sammen collager og finne info, så håper dere liker det!


Candy from the US

Noen venner av meg var i USA i sommer, og da de kom hjem, så hadde de med snop til meg, er ikke noe annet som gjør meg gladere. Jeg elsker amerikansk snop, spesielt Jelly Beans, har sikkert nevnt det før, men det er fordi det minner meg om Harry Potter, (Betram Butts allsmaksbønner.) Hadde jeg bodd i USA, så ville jeg mest sannsynlig ha spist meg tjukk på snop, cupcakes og alt annet usunt som finnes der borte..

nomnom!


Ear Cuff (diy)

Jeg trengte noe ørepynt til antrekket mitt i dag, så lagde jeg da denne ear cuff'en før jeg dro på skolen.. Tok ca. 5 minutter, tror jeg, så er ikke så vanskelig som det ser ut som,(eller ikke)Hva synes du om ear cuff'en?

What Makes You Beautiful - Musikkvideo

Kom ut for 2 uker siden nå, tror jeg? I hvert fall, så  hører jeg på denne sangen og ser på musikkvideoen opptil noen tjuetalls ganger hver dag. Elsker den og guttene selvfølgelig!Har du hørt om One Direction?

Tran Nguyen

Tran Nguyen

19, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits