oktober 2010

NEGLEDESIGN: Halloween

Skal starte en ny tråd/emne på bloggen, som handler om negledesign og sånt. Jeg er ikke proff, så resultatene vil ikke bli sånn kjempefint.. Har tenkt å eksperimentere en del med forskjellige mønstre og ting. 
Her er da neglene mine i dag, siden det er Halloween. Edderkoppen på pekefingeren er en edderkopp og ikke en krabbe! Og så har jeg limt gresskarer på neglene mine som jeg fikk i et witch-blad for lenge siden..Så slik ut på Halloween i fjor. I år skal jeg bli hjemme og se på skrekkfilmer i mørket.(tørr hånd iknow, og de flekkene på hånden er neglelakksøl)

Den andre hånden hadde gresskar på tommelen, men de andre forble svarte, siden jeg ikke greide å lage de samme mønstrene utenom ringefingeren som fikk spindelvev på..

Hva synes du om neglene mine?
Hva er planen din for i kveld?

Smykke av TraN

Var utrolig kreativ for å være meg i høstferien. Lagde meg et smykke som kan ses under her, i tillegg til en "cropped top" med rysjer og en sløyfe. Ble veldig fornøyd med begge deler! Legger ut bilder av toppen i løpet av denne uken.


Ikke verdens vanskeligste smykke å lage, men det var gøy. Har tenkt å lage et slikt i svart, gjennomsiktig silke også! Tror det blir stilig.. Gi en lyd hvis du vil ha en "how to"
Hva synes du om smykket?


Jeffrey Campbell Lita

En stund siden jeg har blogget nå, men nå er jeg her!

Noe jeg har SINNSYKT lyst på akkurat nå, er Jeffrey Campbell Lita skoene. De er superdupermega fine!
Jeg ville seriøst d.ø.d.d. for et par slike sko. Nå er det to par sko som står på ønskelisten min, som jeg skal skaffe meg, JC lita skoene enten i brun eller lilla, og et par Louboutin..


//theblondesalad.com?

//jeffreycampbellshoes.com facebook.com/jeffreycampbellshoes

btw, det snør i Bergen nå! Hater det!

Hva står på din ønskeliste?

VIDEO: Jeg prøver IsaDora Graffiti NailPolish

Heyo!

Bare en liten video der jeg viser dere den nye IsaDora Graffiti neglelakken. Grunnen til at jeg spolte mens jeg tok på neglelakken, var fordi alt ble så uklart, og jeg visste ikke hvordan jeg skulle få fokus på neglene. Det ville blitt litt kult hvis dere fikk se hvordan lakken tørket og fikk "formen" sin.


Glemte å si at du kan ta over gjennomsiktig neglelakk slik at det ser bedre ut.

Isadora Graffiti Nails Swatches
De finnes også i svart, hvit, rosa og gul
//google søkemotor


koster 79 kr på hm

Hva synes du om neglelakken?

One Year Since Rome

Tiden har gått sykt fort! For et år siden var jeg "bare" 15, hadde ikke opplevd mye, eller fått mye kunnskap, jeg hadde nettopp begynt i 10.klasse og trodde det året kom til å bli vanskelig.. Men nå har jeg opplevd mer og mer skal det bli!

Skulle bare sjekke datoen i dag, og så kom jeg til å tenke på at det er et år siden vi var i Roma, altså gamleklassen min og meg. Masse masse minner som går i minnedagboken!

Advarer dere på masse bilder her!


Beste bilde som har blitt tatt i verdenshistorien! Selvutløser på første forsøk!

søteste!


Og så avslutter vi med et is-bilde der ingen ser noe særlig bra ut..


I morgen kommer det en videoblogg forresten!

Hvor var/skal du på klassetur?

Jeg opplevde 10.10.10, 10:10:10

Denne dagen har jeg faktisk ventet lenge på! Helt siden 10.klasse så har jeg hatt en liten fetisj med klokketall og datotall som er helt like, som 01.01 og 13:13 osv. Hvis klokken plutselig var 09:09, så måtte jeg ALLTID ønske meg noe, siden ønsket da går i oppfyllelse, noe som faktisk er sant!

Og i dag var den store dagen da både datotallene, årstallet og klokketallet skulle bli helt likt, nesten (hvis du ser bort i fra 20 i årstallet).. Og så ønsket jeg meg noe selvfølgelig! hehe


måtte print screen'e det og alt!

Neste år gleder jeg meg helt sykt til! For da er det bare 1-tall som gjelder, 11.11.11, kl. 11:11:11 :D

Trykk her for å kommentere

Er jeg den eneste som lager oppstyr over dette?

God, god mat!

I forbindelse med mamma og pappas 25-års jubileum på mandag, så spiste vi Sushi og thai-mat til middag i går. Sushi fordi storesøster + nesten svigerstorebror hadde lyst på, og thai-mat siden mamma og pappa giftet seg i Thailand.. Uansett, maten var sinnsykt god! Og det som er igjen, er en stappmett og bollerund TraN.


3 av mange sushibiter..

Og selvfølgelig er det skogsbærpai og tiramisuis til dessert <3

Trykk for å kommentere

Liker du Sushi?

INNKJØP: Dyreøredobber

Endelig fant jeg øredobber som jeg har lett LENGE etter! Jeg var på H&M i går, og letet etter en grå/beige kåpe som jeg ikke fant, men til gjengjeld fant jeg øredobber av ekorn, harer, elg/reinsdyr, ugler, bjørner og og tigre(?)..

Smykker og øredobber som har med dyr å gjøre, elsker jeg! Aner ikke hvorfor, men det fascinerer meg på en litt merkelig måte.. Nå gjenstår det bare å finne ringer av disse dyrene som jeg har sett på et lookbook-outfit, så H&M skal selge dem også..
gikk med reinsdyr-øredobbene i dag..


Disse ringene skal H&M selge, noen i Bergen som vet hvor?? Elsker dette antrekket forresten

Hva synes du om øredobbene?

Tran Nguyen

Tran Nguyen

18, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits