oktober 2011

Red Heads

Etter at jeg ble interessert i mote, så har jeg fått sansen for rødt/oransje(ginger) hår. Synes det er så utrolig fint, spesielt på dem som kler det og i tillegg greier å kle seg etter det..


Olivia

Lily Cole

Lydia Hearst

Josefien

Cosette

Ebba

Hva synes du om gingere/personer med rødt hår?

Starry Night

Neglelakken jeg har på neglene mine akkurat nå.. Minner meg om en stjernefull nattehimmel, og det er det som gjør at jeg kan sitte og stirre på dem i flere minutter uten å stoppe.. det er så magisk!

Cake Pops & Cupcakes

Har nettopp kommet hjem fra SOS-fest som gamleskolen min holder hvert år.. Koselig å se gamle klassekamerater og venner som jeg ikke har sett på lenge igjen!

Lagde Cupcakes som lillesøsteren min sin klasse skulle selge.. Chocolate Cupcakes med buttercream frosting og knekk/sjokoladepynt.

De solgte cake pops på festen, og siden de så så sykt gode ut, så kjøpte jeg en! Kameraet blir ladet nå, så antrekksinnlegg kommer om noen få timer..


Så ikke søtsakene gode ut?

Crystal Bullet Necklaces

Disse har jeg siklet på i over et år nå, og et år senere, så synes jeg at de er like fantastiske, mye finere enn de som blir solgt på BikBok og Cubus! Har så utrolig lyst på et, men så koster det bare 310 dollar for et smykke..

//Unearthen via Bonadrag

Var ikke de stilige? 

Big, Chunky Scarves

Perfekt til denne årstiden!
Katherine

Nils

Mela

Thelma

Martina

Simon

Jane

Lini

Kani

Hva synes du?

3 Nye Overdeler

Her er 3 nye overdeler som jeg kjøpte i forrige uke.. Jeg kommer ikke med innkjøpsvideo denne måneden, siden jeg ikke har tid til det..


Fretex

Loppemarked

Gina Tricot

Hva synes du om overdelene?

Jeffrey Campbell NIGHT WALK

Kommer sikkert aldri til å kjøpe meg dem, har heller lyst på Lita'ene, men se så fiiiine!Kan kjøpe på solestruck, her

Likte du dem?

Cosy Sweater

Blir minimalt med bloggtid denne uken fordi:

Mandag: Tyskprøve og ITprøve, Tirsdag: Disposisjon til kjemiprosjekt, Onsdag: Historieprøve, Kjemiinnlevering, Torsdag:OD-dag, Fredag: Kjemiframføring..

Gleder meg til denne uken er over!


Loppemarked

Har du prøver/innleveringer denne uken? Liker du strikkegensre?
 

VIDEO: How To Colorblock Nails

Det er mange måter å bruke colorblocktrenden på, som på bildene under, men jeg valgte å gjøre det slik som jeg viser i videoen.
Prøvde å gjøre videoen så kort som mulig, likevel er den på over 9 minutter, skal korte det ned til neste gang! Og som alltid, se i HD for best kvalitet!

Hva synes du om negledesignet og videoen? Liker du colorblocktrenden?

Colorblocking Nails

Jeg har ikke hatt neglelakk på neglene i en uke nå, pga . brukket negl, så jeg bestemte meg for å pynte neglene mine opp litt med colorblocking, som fremdeles er en ganske stor høsttrend. 

Videoen kommer opp om noen timer, når youtube vil laste den opp :)


Hva synes du om negledesignet?

Loppemarked

Kom hjem fra loppemarked nå i sted, fikk kjøpt meg en skjorte + litt tilbehør.. Skjorten er til vask og jeg skal muligens dra tilbake i morgen og få med meg posesalget, for det synes jeg er gøy! Og det er også sesongens siste loppemarked, så nå må jeg vente til våren for nye loppemarkeder.. Ellers har vi vintage-og bruktbutikker i Bergen som jeg kan besøke.


slik ser den genseren som jeg angrer på at jeg kjøpte på forrige loppemarked på..  Synes mønsteret er stilig, men jeg hater halsen, skuldrene og 80-tallsfølelsen

Drar du loppemarked? Har du gjort et bomkjøp/kupp?
 

OUTFIT: Turkis Skjorte, Blondeshorts, Oxfords

Jeg har ikke postet outfitinnlegg på en god stund, så tenkte det var på tide med et nå.. Visste det kom til å pøse ned i dag, men likevel så bestemte jeg meg for gå med shorts, og for å gjøre en liten tvist på antrekket, tok jeg på en turkis skjorte. Jeg elsker fargen på den! Fargen er mer intens i virkeligheten!
Skjorte - Gina Tricot ||  Blondeshorts - H&M, storesøster sin || Oxfords - H&M || Hårbånd - Laget selv


Dette gikk jeg med på skolen, og nå skal jeg snart på en veldedighetskonsert, så da må jeg skifte til noe mer formelt, så det får dere muligens se senere i dag :)

Hva synes du om antrekket? 

NYTT DESIGN: Stillestående sidemeny & Himmelblå

Da er lillesøsteren min kommet hjem og jeg har fått pc'en tilbake, som betyr at jeg kan få endret designet mitt, noe jeg har gjort.

Dette er det jeg har drevet med de siste IT-timene, siden det vi skulle lære, det kunne jeg, og da trengte jeg ikke å følge med. Menyen er den samme som før, samme med header, men jeg har endret på fargene, teksttypen, sidemenyen ++ Det er noen småting som skal fikses på, så er designet perfekt, og da skal jeg ikke røre på det før etter jul.

Har også holdt på med et gratisdesign som jeg regner å bli ferdig med i begynnelsen av november, hvis noen er interesserte i det..

NÅ:


FØR:


Hva synes du om det nye designet? Ja/Nei til gratisdesign?

Miu Miu F/W 2011 sko//link

Om jeg bare hadde penger.. 726,26 euro på net-a-porter

Pc'en min er lånt vekk, så får ikke endret design før i 20-tiden..

TWIGGY

Jeg har litt lekser jeg må få gjort før neste uke, så dere får kose dere med denne Twiggy-gif'en og kanskje kommer det et innlegg senere i kveld..Og i morgen så blir det nytt design, siden det jeg har nå, gjør bloggen treig..

Liker du Twiggy?

Trend: Peter Pan Collar


//asos

//link

//link

//linkSøteste trenden, ikke sant?

How To: 4 måter å lage "The Bun"/Bestemorknute

Jeg fikk pc-forbud av mamma fra og med torsdag til og med søndag, i går, siden jeg har vært altfor mye inne på pc'en, så det er grunnen til at jeg ikke har blogget noe, men nå er jeg tilbake!

Filmet en hårvideo til dere i helgen, siden jeg ikke har laget en video på lenge.. Frisyrene er ikke laget helt perfekte, men håper dere liker den! 


jeg snakker lavt, så bare å skru opp lyden!

Likte du videoen?

 

OUTFIT: Skjorte, Krage, Svale

Bilder av halve antrekket mitt
Skjorte - Fretex || Smykke - Gave, Glitter

Litt inspirasjon


//link link link

wow, la merke til at over halvparten av bildene inneholder krager/skjorter.. obsessed? ja

 

Taupe

Lakkerte neglene mine i dag, siden den gamle fargen "chippet" av..


h&m, taupe

Hva synes du om fargen? Har du neglelakk på neglene nå?

Creepers

Fikk en kommentar om hva jeg synes om creepers, og hvis du ikke vet hva de er, så ser de slik ut.Jeg synes creepers er litt stilige, men ikke på meg, siden de ikke er "min stil". Første gang jeg så dem, var på youtube og de creepers'ene var svarte med kors/hodeskaller, og det første som gikk gjennom hodet mitt var: for noen stygge sko! Synet mitt på skoene endret seg etter at jeg gikk inn på lookbook, for der var det mange antrekk, hvor folk gikk med creepers, og de gir faktisk mer stil og personlighet til et antrekk!


//link

//link

//link

//link

//link
 
Hva synes du om creepers?
 

Apple Cupcakes

Brukte min første feriedag til å bake eplemuffins med epler fra HardangerDIY: Denim Clutch

Har ikke følt for å blogge før nå.. Noe av det jeg har gjort i dag, er å sy en denim clutch av min gamle og ødelagte yndlingsbukse..

DIY kommer forhåpentligvis neste søndag!
Hva synes du om clutchen?
 

Galakse #3

Tror ikke det er noen hemmelighet at jeg elsker galakseinspirerte plagg/trenden!


//link//link

//link

//link

Liker du denne "trenden"? Hvilket antrekk likte du best?

Monki Magazine

Fikk det nye Monki-bladet i posten i går, har ikke lest det enda, men jeg liker det jeg har sett så langt av motereportasjer!Hvilke blader leser du? Liker du Monki?
 

Ghosts-like

Tror du på spøkelser?

hilsen

Nytt håndsmykke


//H&M, 30 kr

Likte du håndsmykket?

Herresko/Oxfordsshoes

Den skotypen som jeg liker å gå med best, er Oxfordsko. De passer til alt, både til kjoler og til bukser. Jeg har to-tre par selv, og har sett et par på H&M som jeg vil ha.EbbaZs sko, elsker dem alle!

//link

Hva synes du om Oxfordsko? Har du noen yndlingssko?

If I could play piano, I would play for you


ring - Claire's, Wien

Likte du ringen? Spiller du piano?

Happy Wednesday

Nå er det ikke lenge til skolen er ferdig, men i dag skal Anh og meg ta bilder til fashioncircus, jeg gleder meg! Etter det, skal jeg opp til Cha og så kommer jeg ikke hjem før i 20-tiden.. Dette blir en herlig dag, og nå er det ikke lenge til høstferie heller, LML!


//link

Hva skal du i dag?

Fashioncircus

Tror ikke jeg har nevnt det på bloggen, men i hvert fall, så har Anh og meg laget oss en blogg, som heter Fashioncircus. Vi kommer til å gå rundt i vår kjære by, Bergen, og ta bilder av personer med unik stil, og poste det på bloggen. Håper det vil gi inspirasjon!


trykk på bildet for å komme til bloggen

Hva synes du om idéen? Kommer du til å følge oss?

Rosie Crawford

Elsker disse bildene av Fresh Face-modellen Rosie Crawford!


_ph: david K. Shields //fashiongonerogue

fysikkfysikkfysikk

Jeg tar meg bloggfri i dag, siden jeg har en fysikkprøve i morgen og jeg forstår meg ikke på stoffet. bevegelsesformler, Newtons lover, sammensatte systemer.. 

Ellers kan jeg bare glede meg til at når denne uken er over, så har jeg høstferie, og det skal bli deilig med fri!


ring 1 - Lindex || ring 2 - Threadsence || neglelakk - H&M

Ønsker dere alle en fortsatt herlig mandag og høstferie for dere som har det!

Ønsk meg lykke til? Har du høstferie nå?

DIY Studded Shorts

Søndagens DIY er en shorts-DIY. Studs/Nagler synes jeg ser utrolig stilig ut på klær, og de gjør plagg mer edgy. Studs kan også plasseres på overdeler, sko, tilbehør osv. men ikke overdriv det, for da kan det se ut som om du er fra punker/rockersamfunnet, synes jeg da. 

Jeg har gjort videoen så kort som mulig, for hvis jeg hadde filmet hele "prosessen", så ville videoen vart i 4-5 timer.


se i HD for best kvalitet


Er enda ikke ferdig med shortsen, men kommer til å legge ut bilder når den er helt ferdig.

Hva synes du om shortsen/DIY'en?

VIDEO: Innkjøp i september

September er over, så det er tid for en innkjøpsvideo. De fleste innkjøpene er secondklær, siden jeg synes de er mer unike og da er sannsynligheten også liten for at andre har samme klær som meg..Likte du innkjøpene? Handler du brukt eller er ikke det "deg"?

Cherry Red

Har nettopp lagt butterkuchen-deigen til heving og nå sitter jeg og lakkerer neglene mine, mens jeg ser på stikk og videoer på youtube om studs, som vil bli en DIY-video i morgen.
h&m, cherry
 
Hva synes du om fargen? Hva er dine planer for i dag?

Tran Nguyen

Tran Nguyen

19, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits