desember 2011

Minimalistic Necklaces

Tror ikke det blir mer blogging for i år, skal være med noen venner i dag :) Godt nytt år alle søte lesere og så sees vi neste år (i morgen)!  ♥ Håper på at 2012 blir et bedre bloggår, til vi alle dør 21. desember

Hva synes du om chokers'ene?

På armen

Disse tre armbåndene har jeg alltid på armen, tar dem ikke av med mindre jeg skal dusje..

Synes de passer så godt sammen og så er de så fine også!


Dette armbåndet fikk jeg fra en venn av mamma som hun kjøpte i Jerusalem, Israel.. Jeg er katolsk, for dere som ikke vet det, så dette armbåndet betyr en del for meg, og jeg synes det er dumt at butikker som Cubus selger slike armbånd..


Dette kjøpte jeg i Spania da jeg var der for 2-3 år siden.. Jeg er født i væren og er stolt av det..


Og dette armbåndet kjøpte jeg på H&M for et par måneder siden.. Synes det passet fint til de armbåndene jeg hadde fra før av


Er det noen smykker som du alltid går med? Hva synes du om armbåndene?

New Oxfords

Har vært på jakt etter de perfekte oxford-skoene i nærmere et år nå, og disse kjøtpe jeg for et par uker siden, er helt forelsket i dem! Nå er jeg på jakt etter et par brune Likte du dem?

Chic

Litt inspirasjon i de mørke tider
//mattuex
 
hilsen

Weihnachten

Håper alle har hatt en super jul med familie og venner, og at dere har spist dere god og mette på julemat, det har i hvert fall jeg! Tok meg noen dager bloggfri jeg, hadde så mye å stresse med før og under jul!

Ha en fortsatt fin romjul!

How To: Ballerina Bun

MAKEUP

Nå er det endelig blitt ferie på meg også! Blir så deilig med to uker fri! I morgen må jeg gjøre resten av julegaveshoppingen, har enda noen gaver igjen..

Var på julebord med klassen på mandag.. Utrolig koselig, masse god mat, fine folk med masse bra humør! Fikk ikke tatt antrekksbilder, men jeg gikk da med en grå blondekjole, som dere så vidt kan se på bildene under :) Jeg bruker ikke sminke i hverdagen som dere kanskje har fått med dere, mest fordi jeg ikke har tid/ikke orker og fordi ansiktet mitt ikke tåler det.

Bildene er tatt etter at jeg kom hjem..
Forhåpentligvis blir det regelmessig blogging igjen! Gleder meg!

Har du julestemning?
 

JC Lita Crochet!

JC slutter aldri å overraske meg! Blir like "excited" hver gang jeg ser Lita i nye modeller! Og nå har de kommet ut med Lita i crochet/heklet mønster.. De var utrolig søte, men kommer nok ikke til å vare like lenge som de i skinn!Og tusen takk for gratulasjonene, gjorde meg utrolig glad!

Er du fan av Jeffrey Campbell?

Blitt nominert til Vixen Blog Awards!!

Pleier sjelden å sjekke mailen til bloggen min, siden jeg sjelden får mail der, men i går sjekket jeg innboksen, og der lå det en mail fra en av de bak "Vixen", og i den mailen skrev de at min andre blogg, Fashioncircus, er blitt nominert til "Årets Gatemoteblogg"! Ble helt i ekstase, sykt sjokkert og glad i går!! Synes det var gøy å bli nominert, i tillegg til at det er en ære! Tenk å være i samme gruppe som Hanneli Mustaparta, det er sick! Så tusen takk til dere som nominerte oss til dette, kjempetakknemlig! <3

Trykk på bildet for å stemme! Vi er "Fashioncircus"!

 
http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/kategoriene/arets-gatemoteblogg/

Tusen takk igjen!
 

Victoria's Secret Fashion Show 2011 Backstage

Elsker dette showet! Synes det er så gøy å se på, så fargerikt og gøy, og ikke minst, nydelige jenter! Synes også det er så gøy å se backstage-videoene og bildene, hvordan showet blir til osv..
Alessandra Ambrosia, favorittengelen min!

//1 2 3


Karl Lagerfeld goes India!

Skal innrømme at det har vært deilig og ikke tenke på bloggen de siste dagene! Dagene har gått til pepperkakebaking, pepperkakehusbaking, Blåfjell, skole, Twitter, One Direction, risgrøt, julekos..

Men her er Karl Lagerfelds pre-fall 2012 kolleksjon for Chanel! 


//1 2

Hva har du gjort i desember?

Miss Summer

Jeg var med noen venner i går, siden vi skulle på Chris Medina konsert på Torgallmenningen, så derfor ble det ikke noe blogging, men jeg tror det kommer til å bli litt lite blogging i tiden fremover nå.. Jeg blir så deprimert av været og at det er så mørkt ute, i tillegg frister det ikke å gå ut og ta bilder, eller å lade kameraet for å filme..

Kommer til å blogge når jeg har noe å blogge om, ellers så blir det ikke noen innlegg..


sommer

Og det er 1. desember i dag! Tiden har flydd! Det første jeg gjorde da jeg våknet i morges, var å spise pepperkaker! Og så kjøpte jeg meg smultringer etter skolen, og i helgen blir det pepperkakehus! + Jul i Blåfjell i dag! 

Gleder du deg til jul?

Tran Nguyen

Tran Nguyen

18, Bergen

En 18 år gammel jente som interesserer seg for mote.contact me: tran_siriano@hotmail.com


Menu

Categories

Arcive

hits