Thoughts

HPHar skrivesperre for tiden, så vil bare gratulerer J.K. Rowling og selveste Harry Potter med dagen.. To av heltene mine!

Liker du Harry Potter?

"Bestemor-hender"

I løpet av de siste månedene har jeg unngått å poste bilder av hendene mine pga. noen kommentarer jeg har fått. Vanligvis bryr jeg meg ikke om negative kommentarer, men disse kommentarene gikk langt over streken! Jeg har en følelse av at noen har stjålet identiteten til personen/personene som har kommentert, siden de har lagt igjen både fullt navn, blogg, e-post, adresse og telefonnummer.. Om de har gjort det eller ikke, så tar jeg disse kommentarene alvorlig.Måtte google mange av ordene i kommentarene ovenfor, siden jeg ikke skjønte hva de betød. Skjønner ikke hvordan en person kan være så hatefull og komme med så mange rasistiske uttalelser. Jeg vet at hendene mine ikke er "normale" og at de ligner på bestemorhender, men det betyr ikke at jeg er jøde eller at jeg er japaner, eller at jeg ikke har rett til å leve, for alle mennesker har rett til å leve uansett hvordan de ser ut eller hvor de kommer fra. 

Vurderte en stund å slutte og blogge, siden jeg lot kommentarene gå såpass inn på meg, i tillegg til at jeg tok de så seriøst.. Det var en periode etter de kommentarene at jeg var redd for å gå ut alene, siden jeg tenkte at den personen var der ute og ville "ta" meg. Er ikke redd for det lenger nå, heldigvis.Jeg skriver vanligvis ikke om slike ting, men måtte bare få dette ut.. Dette er heldigvis de eneste stygge kommentarene jeg har fått på bloggen, takket være dere søte lesere!

Hva synes du om slike kommentarer?
 

I want more days like this

Gårsdagen var herlig! Vi var en gjeng på nærmere 20 personer som dro bort til et vann for å bade, grille og sole oss.. Ble ikke noe sol på meg, siden jeg har soleksem, i tillegg til at jeg ikke vil bli brun.

Jeg skal være brudepike i storesøsteren min sitt bryllup, men siden hun manglet to servitører, så skal lillesøsteren min og jeg være servitører for barnebordet. Så senere i dag, skal de som skal være servitører for bryllupet, dra og grille, i tillegg ha et lite møte om bryllupet og hva vi skal gjøre og lignende, så det blir nok koselig!Hva gjorde du i går? Nyter du finværet?

Jeg vil reise..

jeg vil oppleve verden.. Jeg vil treffe nye mennesker og jeg vil lære og kjenne andre kulturer. 
 
jeg vil på opera i Sydney


jeg vil på Broadway i New York


jeg vil shoppe i London


jeg vil gå hele den kinesiske mur i Kina


jeg vil se Berlinmuren i Berlin


jeg vil se pyramidekomplekset ved Giza


jeg vil opp i Eiffeltårnet i Paris igjen


jeg vil tilbake til Roma


jeg vil være heks i Harry Potter-parken.

Men nå må jeg slutte og drømme, og heller øve til kjemiprøven i morgen..

Hvor vil du reise?

Elsker når unger oppdager Harry Potter..

.. og blir dratt inn i den magiske verdenen!

Jeg dro på biblioteket i dag etter skolen, for å finne noen bøker å lete. Mens jeg lette, så smughørte jeg på en samtale mellom en bibliotekkar, moren til en gutt og gutten selv. Moren hadde spurt bibliotekkaren om hun hadde noen bøker å anbefale for sønnen hennes, som var 11-12 år, og hun anbefalte Harry Potter serien. Å, som jeg elsker at unger oppdager Harry og hans verden, og blir dratt inn i den! En av de beste følelsene som finnes!!


Er du en Potterhead som meg?

Eventyret er (ikke) over

Den 13. juli 2011 var en trist dag for meg. Jeg var lei meg hele dagen og fikk tårer i øynene opptil flere ganger pga. Harry Potter premieren. Jeg hadde sagt til mamma at jeg ikke ville til Vietnam, siden jeg ville få med meg den siste Harry Potter-premieren, men hun hadde sagt at jeg kunne se den i Vietnam. I Vietnam viste de den ikke.

Jeg hadde tenkt å se filmen med en gang jeg kom hjem, men etter 22/7-hendelsen, så ventet jeg et par dager. Jeg bestemte meg for å se filmen i dag, noe jeg gjorde, siden dette var en perfekt dag å se filmen på - Både J.K. Rowling og Harry selv fyller år i dag. Jeg samlet opp motet til å se filmen. Og jeg må si at jeg gruet meg mer enn jeg gledet meg. To timer og 10 minutter senere var alt over. Jeg gråt. Jeg gråt fra der Professor McSnurp forsvarte Harry og hele veien til filmens slutt, i tillegg til at jeg hulket meg ut av kinosalen ++

Filmen var utrolig bra, men det var en del scener som jeg skulle ønske varte lengre. I boken så vier J.K.R et helt kapittel der Slur forteller sin historie; The Prince's Tale, mitt yndlingskapittel. Og i filmen så er det bare en liten del, og de som ikke har lest bøkene, vil så vidt skjønne hvorfor Slur har samme "patronus" som Lilly, (storesøsteren min skjønte det ikke). Jeg skulle også ønske at 19 år senere epilogen varte lengre, + en del mer..Og så må jeg også si at jeg greide å løse gåten til å finne "The Magic Quill" på www.pottermore.com, en ny nettside som J.K. Rowling har laget.. Sykt å tenke på at jeg er "one of a million" som vil være med å "shape the experience" som det står på siden. 

Gratulerer med 46-års dagen Rowling, og med 31-års dagen Harry!! I dag, for 20 år siden, så ble Harry fortalt av Gygrid at han var en trollmann.

Gygrid: You're a wizard, Harry
Harry: I'm a what?!
Gygrid: A wizard, (..)
Harry: You've made a mistake, I mean, I can't be a-a-a wizard. I mean, I'm just Harry, just Harry. 

283364_241218959232777_237642446257095_787116_3134304_n_large
 Men så fint som J.K. Rowling sier det, så er ikke eventyret over; "No story lives unless someone wants to listen", "The stories we love best, do live in us forever, so, whether you come back by page or the big screen, Hogwarts will always be there to welcome you home.. "


Battle of Hogwarts

2. mai 1998 er en viktig historisk dag i trollmannsverdenen. Det er 13 år siden slaget om Galtvort fant sted, det er lenge ja, men denne dagen vil alltid bli husket, både til minne om de som ble drept og til den spesielle hendelsen.

Jeg skal ikke spoile noe mer på bloggen, siden folk allerede er litt sur på meg over alle statusene jeg har skrevet på facebook..

Jeg gleder helt sinnsykt til den siste filmen, men jeg er og på gråten ved tanken på at dette er den siste filmen. Jeg har fulgt Harry og hans opplevelser helt siden begynnelsen, alle disse årene sammen med ham, gjør at det føles som om en del av meg dør når denne filmen er over. Jeg hadde tårer i øynene gjennom hele del 1, lurer virkelig på hva som kommer til å skje når jeg ser del 2.. 

Gleder du deg til den siste filmen?


One Year Since Rome

Tiden har gått sykt fort! For et år siden var jeg "bare" 15, hadde ikke opplevd mye, eller fått mye kunnskap, jeg hadde nettopp begynt i 10.klasse og trodde det året kom til å bli vanskelig.. Men nå har jeg opplevd mer og mer skal det bli!

Skulle bare sjekke datoen i dag, og så kom jeg til å tenke på at det er et år siden vi var i Roma, altså gamleklassen min og meg. Masse masse minner som går i minnedagboken!

Advarer dere på masse bilder her!


Beste bilde som har blitt tatt i verdenshistorien! Selvutløser på første forsøk!

søteste!


Og så avslutter vi med et is-bilde der ingen ser noe særlig bra ut..


I morgen kommer det en videoblogg forresten!

Hvor var/skal du på klassetur?

hits