Interests

Gossip Girl/http://youdontjustgiveup.tumblr.com/


Jeg har blitt altfor "knyttet/avhengig" av bloggen i det siste, så nå prøver jeg å blogge uten å være helt knyttet til bloggen, om dere skjønner meg :)

Følger du med på Gossip Girl?


The Boy Who Lived

Var med venner etter skolen i dag, så fikk ikke tid til å blogge..

Storesøsteren min dro til Tyskland med forloveden i forrige uke og i går kom hun hjem med Harry Potter og Den Vises Stein på tysk. Hvis dere ikke visste det fra før av, så er jeg en utrolig stor Potterhead, elsker bøkene og filmene!, så denne boken gleder jeg meg veldig til å begynne på! Har du lest Harry Potter? Har du en yndlingsbok/serie?

Mree - Lift Me Up

Hadde det ikke vært for Kimberly, så hadde jeg aldri aldri oppdaget Mree og musikken hennes! Stemmen kan minne litt om Birdy, som jeg tidligere har skrevet om, men Mrees stemme er som Birdys stemme helt unik og de to kan ikke sammenlignes! Anbefaler deg virkelig å ta en titt på hennes nye musikkvideo og sang Lift Me Up! Det er en magisk sang!


Mree - Lift Me Up

Hva synes du om sangen? Er det en sang du hører mye på for tiden?Ikke glem giveaway'en min, her

Birdy

Jeg oppdaget Birdy og hennes nydelige sangstemme i går! Hun er kun 15 år gammel, men har en stemme som kunne tilhørt en person med mange, mange års erfaring! Kan høre på henne i en evighet, uten å gå lei! Får en nostalgisk følelse av å høre på henne!


//link

Youtube-kanalen hennes

Nå blir det artikkelskriving og prøveøving! Ønsker dere en fin start på uken!

Hva synes du om sangene/Birdy? Har du noen prøver denne uken?

I'm a Gleek!

Det jeg elsker mest med høsten, er sesongpremierer!!  I morgen er det sesongpremiere av Glee, og jeg gleder meg sykt mye, mest pga. Damian McGinty som vant "The Glee Project" og tre andre deltakere som også vant gjesteroller i Glee. I forrige uke var det sesongpremiere av Vampire Diaries og neste uke er det premiere av Gossip Girl. Gleder meg! Og hvis du er Pretty Little Liars fan, så kom det en nye serie for en måned siden som heter "The Lying Games". Sara Shepard som har skrevet PLL-bøkene har også  TLG. Anbefales!

Følger du med på Glee? Hvilke Tv-serier er dine favoritter?

Bokanbefaling: Idas Dans

Fikk anbefalt og lånt denne boken av Anh, og brukte fredagskvelden min til å lese den. Den er lignende Regines bok, men jeg vil ikke sammenligne dem, siden det er to forskjellige historier med to forskjellige synspunkter. 

Etter at Ida døde, så skrev moren hennes denne boken. Den handler om Idas kamp mot kreften(leukemi), i tillegg til morens tanker i denne tiden.


tristtristtrist


Har en del lekser i dag, siden det er "realfagstirsdag"(fysikk, kjemi og R1) i morgen, men det kommer sikkert et innlegg til i løpet av ettermiddagen/kvelden.. Ha en fin dag!

Har du lest boken?

Anbefaling: Regines Bok

Jeg har begynt å lese Regines bok. Det er en gripende historie(bok) som får deg til å tenke.. Jeg tror de aller fleste hva boken handler om, men hvis ikke;

I 2008 ble 17-år gamle Regine diagnotisert med kreft, rettere sagt akutt leukemi. Senere oppretter hun en blogg hvor hun skriver om kampen sin mot kreft. 
På bloggen skrev hun: Døden er skummel. Det er den jeg frykter aller mest akkurat nå. Jeg vil ikke dø fra mine venner og min familie. Vil ikke etterlate dem triste. Jeg vil leve mer, oppleve mer.

I desember 2009 døde Regine, og hennes siste ønske var at bloggen hennes skulle bli bok, og det ble den. Boken består av Regines blogg, utvalgte kommentarer fra leserne, utvalgte bilder og minneord fra hennes nærmeste.  Har du lest Regines bok? Hva var siste boken du leste?


Jeg holder på å lage nytt design, så bloggen kan være litt rotete i noen dager framover :)

What Makes You Beautiful - Musikkvideo

Kom ut for 2 uker siden nå, tror jeg? I hvert fall, så  hører jeg på denne sangen og ser på musikkvideoen opptil noen tjuetalls ganger hver dag. Elsker den og guttene selvfølgelig!Har du hørt om One Direction?

Pottermore-Post: Jeg er en heks nå!

Fikk ugleposten min for noen timer siden, og siden da har jeg vært i Pottermoreland.. Elsker det! Grafikken er utrolig bra og "spillet" er akkurat som i bøkene. De har ikke lyd eller musikk i spillet, noe som er litt synd, men det er mange som har "klaget" på det, så det fikser de sikkert til siden åpner for alle i oktober..


Legg meg til som venn hvis du er på Pottermore! ChestnutFlame83

Har du registert deg på Pottermore?
hilsen (100x27)

jeg slettet printscreenbildene, siden jeg kind of er redd for å bli slettet fra Pottermore..

What Makes You Beautiful

En sang som har vært på replay helt siden onsdag:

What Makes You Beautiful - One Direction♥

Cameron Mitchell

So frickin' handsome!! ♥

Oppdaget han på "The Glee Project" der han konkurrerer mot 9(?) andre om å få en gjesterolle i Glee sesong 3. Elsker stemmen hans, stilen hans, at han er den personen han er, og ikke forandrer seg for å få en rolle.

#NerdsForever 


nicolesoul:
he?s all like ?come hither?
<3 <3 <3 <3 cameron mitchell


Such a Mystery


Stop This Train (John Mayer Cover)
Shiver (Coldplay, akustisk cover)
Btw, hvis dere er gleeks, så anbefaler jeg å følge med på TGP!

Harry Potter og Just Dance

Var på sånn vietnamesisk-sommerskole i dag, og det var fryktelig kjedelig. Heldigvis ble lillesøsteren min syk, så vi kunne dra hjem 3-4 timer tidligere. whoop-whoop!


ph_Anh - www.enmulighet.blogspot.com

Anh tok dette bildet av meg i går, elsker Harry Potter, og vil egentlig ikke dra på ferie, siden jeg vil få med meg premieren av den siste HP-filmen. Blir trist av å tenke på det. Og hvis du ikke har hørt/sett det allerede, så lanserte J.K. Rowling en ny nettside i dag som heter pottermore og vil bli "åpnet" i oktober.
 
Senere blir det kanskje litt skyping med Anh og hele gjengen hos N, og så skal vi se hvem som er best på Katti Kalandal på Just Dance2


Pretty Little Liars sesong 2!

Yey! Skal nyte denne herlige dagen med å se på den første episoden i den nye PLL sesongen!

Har lest bøkene, og de er veldig forskjellige fra serien! 


Følger du med på PLL? Hvem er din favoritt Liar?


 

Gossip Girl is Back!

Gossip Girl er tilbake etter over en måneds pause! 

Jeg trodde endelig Blair og Chuck skulle bli sammen igjen, men så måtte selvfølgelig Chuck ødelegge alt som alltid. 

Skal ikke spoile noe, men linken til episoden finner du under bildene..Episoden heter "The Kids Stay in the Picture". Trykk her for å se den.

Følger du med på Gossip Girl?


Hot Chelle Rae

Det var utrolig deilig med en fridag i dag.. Og vi har fri fredag om 6 uker også, siden det er blokkdag i fri.

Uansett, ville bare dele med dere at jeg oppdaget en ny gruppe. De er seriøst herlige! Og hadde jeg ikke hørt på Ryan Seacrest forrige helg, så ville jeg sannsynligvis ikke oppdaget dem før om flere måneder.. Takk Gud for at Ryan Seacrest går på Radio 1 Hits hver lørdag/søndag! (og det er ikke bare ord)


Består altså da av 4 gutter; Jamie, Ryan(RK), Ian og Nash, hvor jeg liker Ryan best. Tror det er noe med meg og vokalister, siden jeg også liker Bill fra TokioHotel best. De er forresten fra Nashville, Tennesse, der Miley Cyrus også kommer fra..

Musikken deres anbefales! Spesielt Bleed og Last One Standing..


Hot Chelle Rae - Bleed

Hot Chelle Rae - The Distance
Hot Chelle Rae - Never Have I Ever
Hot Chelle Rae - Last One Standing

Har du hørt om Hot Chelle Rae?
Har du noen yndlngsartister/band?

hits