Nails&Design

Magnetic Nails

Har lenge hatt lyst til å prøve magnetisk neglelakk, og nå har jeg endelig fått gjort det! Resultatet blir utrolig stilig om man gjør det ordentlig, for da blir "fargene" skilt fra hverandre, og man ser mønsteret tydeligere..

856 Steel My Heart

Hva synes du om neglelakken? Har du prøvd det før?

Glitter on my nails

Glitter på neglene er så fint, spesielt når kun ringfingeren har glitter på seg.. Fant en annen måte å bruke glitter på neglene på - tutorial her

EDIT: Glitteret som jeg har på neglene er ekte glitter :)Tusen takk for alle kommentarer jeg har fått i det siste! Forventer ikke noen av de kommentarene i det hele tatt! Dere er supre, verdens beste lesere! ♥

Hva synes du om neglene? Liker du glitter på neglene?

VIDEO: Colorblocking Nails

Valgte å reposte videoen, siden da jeg lagde videoen i oktober, så hadde jeg ikke  mange lesere som jeg har nå.


Prøvde å gjøre videoen så kort som mulig, likevel er den på over 9 minutter, skal korte det ned til neste gang! Og som alltid, se i HD for best kvalitet!

Hva synes du om negledesignet og videoen? Liker du colorblocktrenden?

Heaven-like

Elsker denne neglelakkfargen! Den er mer mintgrønn og vintage-aktig i virkeligheten, en utrolig søt farge! VOg tusen takk for søte kommentarer om det nye designet mitt, glad at dere liker det! xx

Hva synes du om fargen? Hvilken neglelakkfarge liker du best?

VIDEO: Negledesign: Vannmelon

Dette negledesignet postet jeg på bloggen i begynnelsen av juni, men det var på den tiden da jeg ikke hadde så mange lesere, og da var det ikke så mange som hadde sett det heller. Og siden jeg har så mye å gjøre i dag, så har jeg ikke tid til å skrive noe, og da kan dere like godt kose dere med dette designet, og så kommer et antrekkinnlegg senere. :)


dårlig kvalitet enn de forrige videoene mine fordi jeg filmet med et annet kamera

Likte du negledesignet?

Starry Night

Neglelakken jeg har på neglene mine akkurat nå.. Minner meg om en stjernefull nattehimmel, og det er det som gjør at jeg kan sitte og stirre på dem i flere minutter uten å stoppe.. det er så magisk!

VIDEO: How To Colorblock Nails

Det er mange måter å bruke colorblocktrenden på, som på bildene under, men jeg valgte å gjøre det slik som jeg viser i videoen.
Prøvde å gjøre videoen så kort som mulig, likevel er den på over 9 minutter, skal korte det ned til neste gang! Og som alltid, se i HD for best kvalitet!

Hva synes du om negledesignet og videoen? Liker du colorblocktrenden?

Colorblocking Nails

Jeg har ikke hatt neglelakk på neglene i en uke nå, pga . brukket negl, så jeg bestemte meg for å pynte neglene mine opp litt med colorblocking, som fremdeles er en ganske stor høsttrend. 

Videoen kommer opp om noen timer, når youtube vil laste den opp :)


Hva synes du om negledesignet?

Taupe

Lakkerte neglene mine i dag, siden den gamle fargen "chippet" av..


h&m, taupe

Hva synes du om fargen? Har du neglelakk på neglene nå?

Cherry Red

Har nettopp lagt butterkuchen-deigen til heving og nå sitter jeg og lakkerer neglene mine, mens jeg ser på stikk og videoer på youtube om studs, som vil bli en DIY-video i morgen.
h&m, cherry
 
Hva synes du om fargen? Hva er dine planer for i dag?

VIDEO: Negledesign: Galakseinspirert

Her er videoen!! Ble så glad da videoen endelig ville bli lastet opp!

Istedenfor en DIY, så lagde jeg heller en negledesigntutorial, siden det er en stund siden jeg lagde en. Dette designet er galakseinspirert, og som de fleste vet, så elsker jeg alt som har med universet å gjøre, og har skrevet utallige innlegg om det, som forrige innlegg.

Pappa har kjøpt enda et speilreflekskamera, så jeg prøvde å filme med det. Kvaliteten er bra, men videokameraet som jeg brukte i neglelakktrend-videoen var bedre, så det vil jeg mest sannsynlig bruke til å filme videoer fremover. 

Hvis du vil se videoene før jeg legger dem ut på bloggen, så kan du abonnere/subscribe "channelen" min her. 

Se i HD for best kvalitet!
Se mine andre negledesignvideoer her(Vannmelon) og her(Påskedesign).

Hvis dere vil at jeg skal lage et bestemt negledesign, så legg igjen et bilde eller et ønske i kommentarfeltet :)

Hva synes du om videoen og negledesignet? Vil du ha fler?
 

VIDEO: Høst neglelakker 2011

Wow, tusen takk for fine kommentarer i forrige innlegg, jeg er den i familien som aldri har vært flink musikalsk eller i kreativitet (utenom DIYs, alt med mote og sånt), så tusen takk for at dere sier at jeg kan tegne! ♥


Skal i et bryllup i dag, og hvis jeg gidder, så drar jeg på festen og, hvis ikke, så stikker jeg ned til byn. Har ikke vært der på evigheter, og da regner jeg ikke med når jeg skal på skolen. 

Anyways, jeg filmet neglelakkvideoen i går, og valgte å poste den på bloggen i dag, siden jeg kommer til å være opptatt hele dagen.  Håper dere liker den! Og kom gjerne med ønsker om andre videoer :)


se i HD for best kvalitet!

Ha en fin lørdag dere!

Hva synes du om neglelakkene og videoen?

Dagens Negler&Detaljer: Lilla, Vingering, DIY Steinring

Sitter med matten fremdeles, har blitt litt smartere, men er en lang vei igjen. 

Lakkerte neglene mine i går i en fin lillafarge, og i helgen kommer jeg til å filme en "Must Haves" høstneglelakker, som jeg gjorde i sommer, så gled dere til det!

Dagens Negler & Detaljer

Jeg kommer visst med flere negleinnlegg enn med outfitsinnlegg, men i dag gikk jeg ikke med noe spesielt; en grå, litt oversized genser + mørkeblå jeans, Hunter støvler og min kjære gule regnjakke.

Hva synes du om neglelakkfargen og accessorize'ene?

Dagens Negler & Detaljer

Det kommer til å bli lite blogging på ubestemt tid nå, siden pc'en min ikke vil slå seg på, og jeg må levere den inn hos IT-folkene på skolen. Jeg aner ikke hva som har skjedd, tok den i dvalemodus før på skolen, og da jeg skulle slå den på når jeg kom hjem, så ville ikke pc'en slå seg på. Den slo seg på, men det var en hvit bindestrek i hjørnet som sto og blinket, og ville ikke "gå" videre.

Ellers så lakkerte jeg neglene mine i går med en lakk som jeg kjøpte i Vietnam i sommer. Bildene rettferdiggjør ikke fargen, siden den er mye mer finere i virkeligheten! Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men den er mer "teal", på denne wikipedia-siden kan du se hva fargen ligner på. Elsker fargen!

Hva synes du om neglelakkfargen? Bruker du neglelakk akkurat nå?

VIDEO: Outfit + Sommer neglelakker 2011

Outfit of The Day + mine sommerneglelakker

Depend:
- Oransje:: #185
- Nude: #187
- Rosa: #069

IsaDora:
- Dazzling Ocean - 683
- Ocean Drive - 712
- Pink Lemonade - 715
- Pure Coral - 193 

Jeg skiftet til shorts og singlet da jeg skulle sole meg, gikk ikke i playsuiten, hehe

Hvilken neglelakk likte du best? Skal jeg ha sånne videoer for hver årstid? 

VIDEO: NEGLEDESIGN: Vannmelon

Endelig er videoen ferdig redigert og lastet opp!

Denne ukens DIY blir da et negledesign, og det er VANNMELON inspirert! Er ikke superfornøyd med resultatet, men det funker. 

Jeg prøvde meg på en liten voice-over som Michelle Phan gjør på de fleste videoene sine.. Synes det blir bedre sånn istedenfor at det blir masse pauser og stillhet når jeg snakker i videoen.


Sorry for uklare/ufokuserte deler, men jeg skjønner meg fremdeles ikke på kameraet.
Sang: Bryan Adams - Summer of '69


Hva synes du om negledesignet?

Nye Neglelakkfarger!

Jeg har gått helt amok på kjøp av neglelakker i det siste! Jeg ser at det er så billig, og da bare kjøper og kjøper jeg, noe som ikke er sunt i det hele tatt! Da jeg så at Lindex hadde tilbud på IsaDoralakker, en neglelakk for 39,50, så måtte jeg bare kjøpe noen! IsaDora er yndlingsneglelakkmerket mitt, elsker at lakkene tørker raskt og holder lenge, og i tillegg er fargene utrolig pigmentert!

Jeg fortalte om tilbudet til en venn som også er sykt glad i neglelakker, og i friminuttet dro vi til Lindex på Galleriet for å kjøpe noen lakker. Jeg endte opp med to farger, siden søsteren min skulle og kjøpe noen. Jeg kjøpe en fra den nye sommerkolleksjonen og en fra en vanlig kolleksjon. Fargene er mye finere i virkeligheten! 

Nå har jeg kjøpt mange neglelakker, og de fleste av dem har jeg ikke brukt en gang, så ikke noe neglelakkinnkjøp på meg før de er blitt brukt!  
#712 - Ocean Drive (uten glitter) || #683 - Dazzling Ocean (med glitter)


Og så tenker jeg på negledesignvideo neste uke..

Fine farger?
 

Pakke i posten

Wii! Jeg vant!

Jeg deltok i en konkurranse på isadora-bloggen for en uke siden, og  så fikk jeg en mail i forgårs om at jeg hadde vunnet, og i dag fikk jeg pakken i posten. 

Jeg vant da en neglelakkfjerner og 3 neglelakker; en base/top coat som jeg allerede har en av, (men det er en neglelakk som man alltid vil trenge), en graffitilakk i pudderrosa og en neglelakk fra den nye kolleksjonen deres. Elsker den rosafargen, og har planer å kjøpe den turkisblå fra samme kolleksjon også! Har du vunnet noe før?


Galakse Neglelakk

Elsker den nye neglelakken jeg kjøpte fra Depend! Vil bli kjempefin til et galaksedesign! Angrer litt på at jeg ikke kjøpte den i lilla også, men jeg tror jeg tar og kjøper den i morgen + en isadora neglelakk, siden H&M har tilbud på dem. siriano.blogg.no
Depend 204

Hva synes du om neglelakken?


NEGLEDESIGN: Grafiti Nails

IsaDora-bloggen holder en konkurranse, og siden jeg hadde graffitilakken deres, så meldte jeg meg like gjerne på. Er ganske så fornøyd med det, siden det er annerledes og nytt :)

Skal pakke til Hamar nå.. Er ikke sikker på om det blir noe blogging i helgen, så dette er trolig det siste innlegget denne uken..

Hva synes du om negledesignet?

VIDEO: NEGLEDESIGN: Påskekyllinger og påskeegg

Håper dere liker dette negledesignet! 

Istedenfor å lage påskekyllinger, kan dere ha påskeharer, eller ha det i tillegg til påskekyllingene!

Hva synes du om negledesignet? Vil du ha fler?


NEGLEDESIGN: mix av to farger

Neglene mine i dag, lagde dem i går.. Det er da to farger som jeg har mixet sammen, og da ble det slik. Utrolig stilig i grunn!Har forresten glemt å nevne at jeg skal til Østerrike(Wien) i morgen og skal være der til tirsdag med noen av ministrantene. Jeg gleder meg allerede! 

Hva synes du om neglene?

NEGLEDESIGN: Halloween

Skal starte en ny tråd/emne på bloggen, som handler om negledesign og sånt. Jeg er ikke proff, så resultatene vil ikke bli sånn kjempefint.. Har tenkt å eksperimentere en del med forskjellige mønstre og ting. 
Her er da neglene mine i dag, siden det er Halloween. Edderkoppen på pekefingeren er en edderkopp og ikke en krabbe! Og så har jeg limt gresskarer på neglene mine som jeg fikk i et witch-blad for lenge siden..Så slik ut på Halloween i fjor. I år skal jeg bli hjemme og se på skrekkfilmer i mørket.(tørr hånd iknow, og de flekkene på hånden er neglelakksøl)

Den andre hånden hadde gresskar på tommelen, men de andre forble svarte, siden jeg ikke greide å lage de samme mønstrene utenom ringefingeren som fikk spindelvev på..

Hva synes du om neglene mine?
Hva er planen din for i kveld?

hits