Outfits

July Outfits 2012

Av de antrekkene jeg har postet på bloggen i løpet av juli, holder jeg en knapp på antrekk 2, 5 og 8. Hvilke antrekk likte du?Jeg tar toget til Oslo senere i dag og skal være der til neste uke. Vet ikke helt hvordan bloggingen blir, men vi får se..

 

OUTFIT: White Shirt, Pleated Skirt

shirt H&M skirt Lindex hair band H&M bracelet Bikbok shoes H&M

Har dessverre ikke brukt dette skjørtet så mye som jeg burde, siden det er litt for stort for meg.. Skal få mamma til å sy det inn, for jeg vil bruke det oftere! 

OUTFIT: Pleated Skirt, Pastel Flatforms

.. Og da var regnværet på plass igjen. Kan ikke forvente annet etter to dager med strålende sol. Men slik er det å bo i Bergen.


sweater H&M skirt Bikbok earrings Glitter flatforms H&M

 

Greek Inspired

Når finværet har dukket opp, så kan man ikke gjøre annet enn å nyte det! Følte meg litt gresk i dag med et luftig og lett chiffonskjørt..
crop top Monki skirt sewed by me wedges H&M flower crown DIY
 
se i HD for best kvalitet!!

OUTFIT: Polka Dot Dress, Mustard Cardigan

Dagens antrekk!
 

dress H&M cardigan Lindex shoes DinSko purse Vietnam

Hva synes du om antrekket?
 

Some Details #2

Tar meg en liten tur ned i byen nå. Det er VG-Lista i dag, men tror ikke jeg kommer til å stå og se på det.. Får heller høre på musikken på andre siden av byen, jeg! Hva synes du om detaljene? 

OUTFIT: Dress with Black Lace

Flere bilder og en liten outfitvideo av kjolen jeg gikk med på storesøster sin bryllupsfest i Oslo. Kjoler er ikke det jeg bruker mest, spesielt ikke slike finere kjoler, siden jeg sjelden drar på fester og lignende, i tillegg til at jeg misliker å vise armene mine..
dress H&M shoes DinSko


se i HD for best kvalitet!

Hva synes du om kjolen//videoen?
hilsen  

OUTFIT: High-Low Shirt, Galaxy-like Flats

Det ble et stilrent og enkelt antrekk på fredagen..
shirt H&M pants Cubus flats Jessica Simpson necklace Glitter nailpolish H&M

Endret litt på designet siden jeg ville ha noe nytt, og fordi at det premierehelg på Harry Potter i hele verden for et år siden.. "Hogwarts will always be there to welcome you home" ♥

Hva synes du om antrekket? Likte du det "nye" designet?

What I Wore: My Sister's Wedding

I storesøsters bryllup i Bergen, gikk jeg med tre antrekk, en brudepikekjole, en vietnamesisk nasjonaldrakt og en kjole til etterfesten. Og på bryllupsfesten i Oslo uken senere, så gikk jeg med en kjole.

Brudepikekjolen ble sydd i Vietnam da jeg var der i fjor sommer. Stoff og farge valgte storesøsteren min, mens jeg fikk lov til å være med å designe kjolen. Jeg brukte den i kirken og under det meste av festen.

sydd, Vietnam

Jeg brukte også en vietnamesisk nasjonaldrakt, siden brudepikene skal være med brudeparet når de hilser på gjestene og skal skåle med dem.. Denne drakten er en standard nasjonaldrakt og ble sydd etter mine mål

sydd, Vietnam

Da mine oppgaver som brudepike var over, skiftet jeg til denne kjolen. Lillesøsteren min brukte den som ballkjole tidligere i år, og siden jeg ikke fant noen kjoler, så lånte jeg denne, Mintfargen er en stor trend denne sommeren og jeg liker veldig godt detaljene på brystpartiet.

Wearhouse

I Oslo brukte jeg denne kjolen, svarte blonder på hudfarget stoff..

h&m

Hvilken kjole likte du best?

OUTFIT: Printed Skirt

I juli burde man gå med sommerklær, ikke gjemme seg i ullgensere og skjerf..


sweater H&M skirt Gina Tricot belt shoes H&M necklace cubus scarf Zara

Hva synes du om antrekket?
hilsen

OUTFIT: Galaxy Shirt, Red Pants

I det 23-24 grader varme været, er det kanskje ikke så lurt å kle seg i bukse og en mørk overdel..
tee Gina Tricot jeans Cubus shoes Converse glasses H&M bag Glitter

Tusen takk til dere som kommenterer innleggene mine, som liker bloggen min på facebook, som følger meg på Bloglovin', som trykker på liker-knappen under her! Setter kjempestor pris på det! 
Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: Lace Shirt, Mint Green Skirt

Elsker å kle meg i skjørt når været er fint!  Så forfriskende og herlig!
Shirt Cubus Skirt BikBok Sneakers H&M Hat Lindex Sunnies H&M


se i HD for best kvalitet!

Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: Floral Skirt

Da var jeg hjemme i Bergen igjen! Skulle egentlig hjem på mandag, men mamma og pappa bestemte seg for å være i Oslo litt lenger.. Har også gjort et lite innkjøp i Oslo, er dere interessert i å se innkjøpene på video eller i bilder?
Sweater H&M Skirt H&M Shoes Converse

Hva synes du om antrekket?
 

June Outfits 2012

Jeg har ikke vært så flink til å poste outfitbilder denne måneden, siden jeg har vært så opptatt med eksamen og bryllupsforberedelser.. Men noen outfits har jeg da postet - og favorittene mine er 3 og 5. Er det noen antrekk du liker ekstra godt?OUTFIT: Tank Top, Casual Skirt

Det ble et enkelt antrekk i dag.. Skjørtet er nytt og passer perfekt til hverdager hvor jeg ikke trenger å pynte meg, men samtidig vil se litt fin ut.


tank top 2hand skirt H&M shoes Converse necklace gift, US


se i HD for best kvalitet!

Ellers drar jeg til Oslo i morgen, krysser fingrene for at det kommer noen innlegg :)

Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: Flowers and Pleated Mint
Sweater H&M Skirt BikBok Boots Hunter Flowercrown DIY, (lillesøster)

Åh, jeg kunne ikke vært gladere! Kom opp i IT, det faget jeg helst ville komme opp i! Hadde en liten følelse om at det ble IT, men jeg ville ikke si det høyt, siden jeg ikke ville jinxe meg selv. Disse to neste dagene skal jeg kun tenke på databaser, html-koder og css, dvs. null blogg på meg. Håper dere får en fin dag!

Hva synes du om antrekket?

Some Details

I morgen kl. 09.00 får jeg vite hvilket fag jeg kommer opp i. Endelig! Vil ikke skrive hvilke(t) fag jeg vil opp i, for jeg er overtroisk og vil ikke jinxe meg selv.. Kommer nok med et outfitinnlegg i morgen, men tror ikke det blir noe blogging på tirsdag.. We'll see..

Hva synes du om bildene? Kom du opp i muntlig?

OUTFIT: Printed Sweater, Pleated Skirt

Et antrekk som jeg gikk med i forrige uke.. 


Sweater Gina Tricot - Skirt H&M - Tights La Mote - Flats Tyskland - Jewellery Cubus

Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: Black Shirt, White Polka Dots

Hva synes du om antrekket?

May Outfits 2012

Outfits som jeg har gått med i løpet av mai. Det har gått mye i blomstermønster denne måneden.. Mine favoritter er 2, 8 og 9. Hva er dine?

OUTFIT: Neutral Colors

Gårsdagens antrekk. Gikk for bukse og nøytrale farger, siden det var litt kjølig i går..
Shirt H&M - Pants BikBok - Oxfords H&M - Choker Glitter

Hva synes du om antrekket?
 

OUTFIT: Floral Shirt, Pleated Skirt

Når det er så varmt at man ikke vet hva man skal ta meg seg.. I dag var en slik dag, hadde tenkt å ta på meg en shorts, men endte opp med et høytlivsskjørt og en bluse.


Blouse Skirt - BikBok | Shoes - H&M

Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: White Shirt, Laced Shorts (video)

Her er gårsdagens antrekk! Klippene er ikke så bra i forhold til den første antrekksvideoen jeg hadde, siden jeg filmet alene og det var ikke noen stødige plasser å sette kameraet på. Håper dere liker den likevel :)Hva synes du om videoen/antrekket?

Inspired Look #1

Elsket antrekket til newzealandske Rosie så utrolig mye, at jeg måtte lage min egen versjon av det. Valgte en skjorte som er kort foran og lang bak, et par blomstrete leggings, og pastellfargede Converse. Rosie kler likevel looken bedre, i og med at hun er høyere og tynnere enn meg, og jeg misunner de mintgrønne Doc Martens'ene hennes og beina hennes!


..burde kanskje ha strøket skjorten

Dagens planer blir å gjøre litt fysikk, filme noen lookbooks til bloggen og kose meg i finværet!

Hva synes du om looken? Har du noen planer for i dag?

OUTFIT: White Shirt, Floral Midi Skirt
Skjorte, Skjørt og Sko - H&M | Choker - Glitter

Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: Like a walking American Flag

"Tran, du ser ut som det amerikanske flagget" - dette sa en venn av meg til meg da jeg kom på skolen i forrige uke, og det hadde hun rett i. Stjerner + rødt + blått + hvitt = det amerikanske flagget. Hva synes du om antrekket?

April Outfits 2012

Antrekk jeg har postet på bloggen i løpet av april.Hvilket antrekk likte du best?

OUTFIT: White Shirt, Ruffled Skirt

Gårsdagens antrekk.

Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: Turquoise Shirt (video)

Filmet denne videoen til dere tidligere denne uken. Synes det er så gøy å se på slike antrekksvideoer, siden da blir antrekkene mer levende og ekteså jeg bestemte jeg for å filme min egen. Jeg redigerte videoen slik at den ikke varer så lenge, siden jeg vet at dere foretrekker bilder fremfor en lang, lang video. 

Fikk ikke strøket skjorten før jeg gikk hjemmenfra, så den er litt rynkete..


se i 720HD for best kvalitet!

Hva synes du om antrekket/videoen? Skal jeg fortsette med slike videoer?
 

OUTFIT: Galaxy Shirt

Gårsdagens antrekk. Denne tee'en er et av mine favorittplagg, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den! Er så obsessed med universet og galakser som det går an å være! Har sett at Gina Tricot har fått inn en lignende tee som mange har skaffet seg, er usikker på om jeg skal kjøpe den i og med at jeg ikke liker å ha samme plagg som venner av meg har..


øresmykke - diy

Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: Blonder

Jeg går sjeldent med blondeskjorten min, siden det er litt vanskelig å kle den. Og jeg synes ikke at den er så fin med en singlet under, men jeg vil ikke vise magen min heller.. Men jeg får finne en måte å gå med den på nå som det er vår/sommer, den er for fin til og ikke brukes!

Hva synes du om antrekket?

January Outfits 2012

Dette er antrekkene jeg har postet på bloggen i løpet av januar. Jeg må bli flinkere til å ta antrekksbilder, ser jeg.. Har kun postet 6 antrekk og det er 31 dager i januar. Er mest fornøyd med 3 og 5, elsker de hårbåndene der, bruker de så mye for tiden!

Hvilket antrekk likte du best?

Details - Accessorize

Som jeg har skrevet før, så kan smykker og tilbehør gjøre mye med et antrekk! Ringer, hårbøyler og neglelakk, hvis man kan kalle det tilbehør, må være de tilbehørene jeg liker best, mest på grunn av at jeg har eksem, og da kan ringene/neglelakken gjøre hendene mine litt finere.Hva slags tilbehør liker du best?

Dagens Antrekk

Skal tilbringe fredagskvelden med noen venner.. Har ikke tid til å skrive så mye, har litt dårlig tid, men håper dere får en super fredagskveld!

  


Ikke glem giveaway'en min, her 

OUTFIT: Black Bow

Siden det ikke regnet da jeg våknet i morges, så tok jeg sjansen med ikke å gå med bukse.. Liker ikke å gå med bukse egentlig, så ubehagelig..


Cardigan: Outfitters Nation(?) - Skjorte: Gina Tricot - Skjørt: Gammelt - Strømpebukse: Pierre Robert

Hva synes du om antrekket?Ikke glem giveaway'en min, her

Dagens antrekk 13/01

Var på et møte/kurs etter skolen i dag, så jeg blogget litt tidligere enn det jeg pleier å gjøre. Dere har kanskje merket at jeg poster et innlegg i 16-tiden og et i 20-tiden? Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg liker å ha system på ting.

Jeg tok på meg den røde buksen i dag.. Den sitter perfekt og buksebena er heller ikke for lang, slik de fleste bukser jeg går med er, og med en svart skjorte over, så framheves den røde fargen mer enn det den allerede gjør.


Skjorte & Bukse: Cubus - Smykke: Kappahl - Øredobber: Glitter 


Har vært og shoppet i dag, så hvis dere ser et giveaway-innlegg i helgen, så ikke bli overrasket!

Hva synes dere om antrekket?

 

Dagens antrekk

Etter kommentarer om klærne mine og hvor de er fra, så skal jeg begynne å skrive hvor jeg kjøpte dem, i hvert fall på de plaggene jeg husker.
Jeg er ikke en jente som er opptatt etter å ha de dyreste klærne, derimot, jeg kjøper klær som jeg liker, uansett om de er fra H&M og lignende kjedebutikker eller om de er fra Fretex. Skal heller ikke lyge, jeg har en liste med designerplagg/accessorize/sko som jeg skal kjøpe når jeg begynner å tjene penger selv..

Her er dagens antrekk:Skjorte & Hårbånd: H&M - Ringer: BikBok & Glitter

Hva synes du om antrekket?

Mine antrekk i 2011

Jeg har ikke blogget i hele 2011, men jeg har postet en del antrekksinnlegg i løpet av den tiden jeg har blogget. Har funnet fram de 24 antrekkene som jeg er mest fornøyd med og som viser helfigur. Jeg må si at jeg har vært flink til å kle meg i farger, til tross for at mer enn halve garderoben min er fargeløs!

Jeg ser at klesstilen min har forandret seg litt på et år, har prøvd å eksperimentere med klær og sette sammen plagg jeg vanligvis ikke ville ha satt sammen, noe som både kan være bra og dårlig

Er mest fornøyd med antrekk 5, 8, 12, 13, 14 16-21 og 23!

Hva synes du om antrekkene? Hvilke(?) likte du best?

OUTFIT: Pink Sweater, Pleated Skirt, Striped Tights

Dagens antrekk! Trodde været skulle være fint slik som i går, men der tok jeg feil, for regnet kom midt utpå dagen.. Jeg er så glad for vår og sommer nå, har så mye fint å gå med, men der stopper været meg..


Hva synes du om antrekket?

Those Small Details..

..that changes everythingjeg har eksem, så sorry for hendene mine.. Og så lurer jeg på om dere vil jeg skal ha  Innkjøpsinnlegg, innkjøpsvideo eller begge deler?

Hva synes du om smykkene?

OUTFIT: Yellow Boots

Skal bli flinkere til å poste antrekksbilder, men det er lite fristende å gå ut og ta bilder når det regner hele tiden, og ikke for å nevne vinden, måtte ta supermange bilder før jeg endte opp med disse bildene under. De gule støvlene tok jeg på meg for ikke å se så svart ut!

Hva synes du om antrekket? Er det dårlig vær hos dere?

På armen

Disse tre armbåndene har jeg alltid på armen, tar dem ikke av med mindre jeg skal dusje..

Synes de passer så godt sammen og så er de så fine også!


Dette armbåndet fikk jeg fra en venn av mamma som hun kjøpte i Jerusalem, Israel.. Jeg er katolsk, for dere som ikke vet det, så dette armbåndet betyr en del for meg, og jeg synes det er dumt at butikker som Cubus selger slike armbånd..


Dette kjøpte jeg i Spania da jeg var der for 2-3 år siden.. Jeg er født i væren og er stolt av det..


Og dette armbåndet kjøpte jeg på H&M for et par måneder siden.. Synes det passet fint til de armbåndene jeg hadde fra før av


Er det noen smykker som du alltid går med? Hva synes du om armbåndene?

OUTFIT: Big Black Bow

Hva jeg gikk med i dag, eller jeg byttet til en svart bukse etter at disse bildene ble tatt i morges, for det var og er iskaldt ute!Så at jeg hadde hoppet opp til 86. plass over mest leste blogger i Bergen! Jeg kommer sikkert til å falle ned igjen i løpet av noen dager, men tusen takk, dere er supre! ♥ Og hvis dere vil, så kan dere følge meg på Bloglovin' for å få med de seneste innleggene mine! Følg meg her

Hva synes du om antrekket?
 

OUTFIT: Minimalistic II

Var utrolig gøy og koselig på festen i dag! 

Dette gikk jeg da med i dag, og det er halvveis det antrekket jeg gikk med forrige lørdag, men istedenfor, så brukte jeg skjorten med skjørt og ikke med bukse..Så nå at bildene ble redigert på hver sin måte, ops

Hva synes du om antrekket?

Dancing Converse

Jeg skal på gulingfest i dag og kommer ikke hjem før i ettermiddag.. Outfit og alt sånt kommer senere. Ha en super lørdag!

Har du Converse?

Cosy Sweater

Blir minimalt med bloggtid denne uken fordi:

Mandag: Tyskprøve og ITprøve, Tirsdag: Disposisjon til kjemiprosjekt, Onsdag: Historieprøve, Kjemiinnlevering, Torsdag:OD-dag, Fredag: Kjemiframføring..

Gleder meg til denne uken er over!


Loppemarked

Har du prøver/innleveringer denne uken? Liker du strikkegensre?
 

OUTFIT: Turkis Skjorte, Blondeshorts, Oxfords

Jeg har ikke postet outfitinnlegg på en god stund, så tenkte det var på tide med et nå.. Visste det kom til å pøse ned i dag, men likevel så bestemte jeg meg for gå med shorts, og for å gjøre en liten tvist på antrekket, tok jeg på en turkis skjorte. Jeg elsker fargen på den! Fargen er mer intens i virkeligheten!
Skjorte - Gina Tricot ||  Blondeshorts - H&M, storesøster sin || Oxfords - H&M || Hårbånd - Laget selv


Dette gikk jeg med på skolen, og nå skal jeg snart på en veldedighetskonsert, så da må jeg skifte til noe mer formelt, så det får dere muligens se senere i dag :)

Hva synes du om antrekket? 

OUTFIT: Skjorte, Krage, Svale

Bilder av halve antrekket mitt
Skjorte - Fretex || Smykke - Gave, Glitter

OUTFIT: Plisséskjørt, Strikket crop top

Så mye som jeg elsker den androgyne stilen, så klarer jeg ikke å legge vekk den preppy og feminine siden av meg..


Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: Sløyfer, Blomster, Skjørt & Krage

Dette gikk og skal jeg gå med i dag. Skjørtet har jeg overbrukt, men siden jeg elsker det, så kan jeg ikke la være å gå med det.. 

Fredagskvelden min skal brukes til å være med katolske ungdommer nede i byn(kirken). Vi skal bake cupcakes, spise god mat og masse annet.. Jeg tar i hvert fall med speilrefleksen, så blir sikkert noen bilder når jeg kommer hjem.


Hello Kitty-regnjakke - H&M || Skjørt - gammelt || Bluse - BikBok || Hårsløyfe - H&M || Cardigan - H&M

Jeg svarer på kommentarer og sånt når jeg kommer hjem, har ikke tid til det nå. Ha en super fredag og en herlig helg dere!!
Hva synes du om antrekket? Hva skal du i dag? 

OUTFIT: Androgynt, Sennepsgul Cardigan, Hvit Skjorte

Jeg lånte(tok) denne cardiganen av storesøsteren min, og siden jeg ville kle meg androgynt i dag, så tok jeg på meg en skjorte og oxford-lignende sko. Jeg digger den androgyne stilen og skulle ønske at jeg kledde meg sånn hver dag, men da må jeg skifte ut hele garderoben min, så da prøver jeg heller å kle meg androgynt i ny og ne.

Hva synes du om antrekket?
 

OUTFIT: Rosa, Playsuit, Converse, Ear Cuff

Jeg vil ikke legge vekk playsuits'ene mine selv om det er høst, så jeg fant en måte å gå med playsuiten på, slik at det ikke blir for kaldt. Har tenkt å lage en video der jeg viser forskjellige sommerantrekk som man kan gjøre om til mer "høstlige" antrekk. Det får bli i helgen, siden jeg ha en matteprøve i sannsynlighet i morgen, og jeg skjønner meg ikke så særlig mye på det..
Genser - Gina Tricot || Playsuit - Lindex || Sko - Converse(Tjukk sine) || Ear Cuff - DIYDenne ear cuff'en lagde jeg før skolen i dag, fant en korsøredobb og tok på litt ekstra kjede + ear cuff'en oppe. 

Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: Blonder, Rosa & Fuglebur

Jeg er ikke ferdig med leksene enda, er ferdig med tysken og skal straks begynne på matten, og det frister ikke litt å jobbe med sannsynlighet, siden det er så vanskelig og umulig å forstå!

Dette er i hvert fall et antrekk jeg gikk med i går. Bildene er tatt i dag, fordi jeg ikke kunne ta bilder ute i går. Lang historie kort: Jeg våknet til sol på himmelen, og da jeg kom på skolen, så var solen erstattet med skyer på himmelen. Da skoledagen var over, så pøste det ned ute, skikkelig ruskevær! Jeg måtte da gå hjem kledd i dette + en jakke som ikke tåler regn, heldigvis stoppet det å regnet fra busstoppet og hjem! 
Hva synes du?

OUTFIT: A bit Minimalistic

Ville være litt minimalistisk å gå med litt "stilrene" plagg i dag. Og typisk Bergensvær, i går pøste det ned, og i dag er det sol og nærmere 20 grader.Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: Grått & Gult

Gikk med dette på skolen i dag! Det regnet litt, så jeg slengte på meg den gule regnjakken som jeg er så glad i! Alltid gøy å skille seg ut blant grå og triste jakker! ;)
OUTFIT: Første Skoledag

Første skoledag! Disse to månedene har gått sinnsykt fort, men det er sikkert fordi jeg har tilbrakt halve ferien i Vietnam..

Uansett, det var en kort skoledag som det alltid pleier å være. Andreklassingene begynte kl. 10.00 i gymsalen, og der fikk vi informasjon om morgendagen, siden vi skal ha minnestund for å minnes det som skjedde 22.07, óg fordi en elev på skolen omkom på Utøya.. Vi hadde også et minutts stillhet i dag

Dette skoleåret kommer til å bli stress! Vi fikk timeplanen i dag, og jeg fikk ikke alle fagene som jeg ville ha, fordi det skjedde en forandring i løpet av ferien, så nå må jeg velge mellom å ta japansk eller IT, noe som er utrolig vanskelig! Har enda et par dager å tenke på, men er litt kjipt å ikke få begge fagene, men nå får jeg ta kjemi i tillegg, et fag jeg i begynnelsen ikke ville ta..


Bluse - H&M || Jeanstights - __ || Ballerinasko - Tyskland || Sjal - H&M || Hårbøyle - H&M Ringer - DIY, H&M, GT

Veske - Vietnam
Hva synes du om antrekket? Når har du første skoledag?


Negler & Detaljer


☮-armbånd - Kjøpt i Roma || Gul Ring - Gina Tricot || Stålring - DIY || Sløyfering - Accessorize

Neglelakk - Isadora

hilsen

OUTFIT: Bryllupfest

Jeg har vært i kirken siden 13-tiden og har ikke kommet hjem før nå, siden det har vært posisjon og så spiste jeg kebab med noen venner siden vi var så sulten alle sammen..

Men i hvert fall, gikk med dette på bryllupsfesten. Bryllupet hadde fargetemaet gult/lysegult, men jeg gikk en annen retning og valgte rosa istedenfor..OUTFIT: Vietnamesisk nasjonaldrakt

Ble visst ikke noen flere innlegg i går. Jeg trodde vi skulle hjem etter kirken i går, men så skulle vi ikke det likevel, siden vi skulle hjem til bruden for å tilbe de døde eller noe sånt. Istedenfor å være med på dette, dro jeg ned til Theresa og de og var der istedenfor..


Gikk med dette i kirken, den vietnamesiske nasjonaldrakten, bare for å være litt tradisjonell. Og håret mitt hadde krøller, men da jeg kom hjem, så var de borte, hehe

Antrekksbilder av hva jeg gikk med på festen kommer senere :) 

OUTFIT: Bryllup 11.06.11

Skulle egentlig poste outfitbilder fra bryllupet etter at jeg kom hjem fra kirken i går, men så endte det opp med at jeg var med noen venner istedenfor, og kom ikke hjem før 11-tiden. Tenkte egentlig bare å spille Wii hjemme hos TT, men vi var litt spontane, jeg lånte en shorts av Anh, og så dro vi og badet i den samme innsjøen som på lørdag, vi fikk C ut i og, siden det var for kaldt for ham på lørdag.  

Etter badingen, dro vi tilbake til TT sitt hus, og spilte Fantasi og wii. Og jeg ler fremdeles når jeg tenker på S sine tegninger. Hun skulle tegne Australia og Italia, og begge tegningene ble like, bare at Italia sin tegning var litt mindre, hehe..

Hvis Anh sender meg bilder, så skal jeg få se om jeg får lagt dem ut senere.

Anyways, bilder av det jeg gikk med på lørdag..

Hva synes du om antrekket? Har du badet i sjøen enda?

OUTFIT + oppdatering

Hei søtfolk! 

Var i to konfirmasjonsfester i går, og derfor ble det ikke noe blogging, og heller ikke på onsdag siden jeg skulle hjelpe hun ene som skulle konfirmere seg å pynte til festen hennes. Det var to utrolig koselige og gøye fester! Spiste veldig god mat og kake!
Kjole - H&M || Dressjakke - Lindex || Sko - Jessica Simpson || Øredobber - Ukjent || Chain Ring - DIYOUTFIT: Turquoise Hearts

Etter over en uke med regn i Bergen, så har solen endelig tittet fram! Det er fremdeles litt kjølig, men varmt nok til å gå med kjole. 


Kjole - H&M (storesøster sin) || Belte - ukjent || Ring - H&M || Sko - DinSko


OUTFIT: To Church

Været var helt nydelig i går, supervarmt både i skyggen og i solen, så jeg bestemte meg for å gå med kjole i kirken, noe jeg ikke har gått med på en stund, pga. regnet i Bergen.


Alt - H&M || Sko - Tyskland || Øredobber & Ring - Bjørklund & PrimarkOUTFIT: Pink is in The Air

Et antrekk som jeg gikk med for noen uker siden. 


Shorts - H&M


Ring - Primark || Smykke - DIY || Øredobber - Primark || Hårbøyle - H&M

Hva synes du om antrekket?


hits